.. continuare de mai sus:
Nu asta am spus, insa afla si tu ca spiritualitatea nu este la cintar sau numaratoare, ci in suflet si in constiinta iar asta se reflecat la nivelul calitatii nu al cantitatii. Iisus era UNUL, evreii erau milioane poate. Ei si ce ?
Daca te tin curelele hai sa facem un "concurs" de cine stie mai multe cisatiga pe tarimul ocult-spiritual. UNUL la UNUL, eu si cu tine. Ai singe in sabiuta sa participi la "concurs" ?
Oricum nu conteaza ce crezi tu.
Pai asta era si ideea. Nu-mi spuine mie, caci eu fac parte din aia cu creierul spalat. Spune celor de teapa lui landscape superexpertul si cercetatorul nostru. Pe ei trebuie sa-i coinvigi de bunele sisincerele tale intentii. Pt. mine nu e esential sa aflu motivele sau scopul tau actual. Stiu ca el este derizoriu, dar cu toate acestea necesar momentului tau actual de evolutie spirituala. Continua, te va ajuta .. chiar si sabiuta.
Pt. asta meergi la cursuri si verifica personal. Asa cum sabiuta nu o inveti din carti ci din practica, la fel si yoga sau misa.
Cu mult mai mult decit stii tu despre ocultism si spiritualitatea autentica.
Aceste gauri si informatii exista de zeci sute mii de ani, de la nasterea Terrei. Cine si de ce ascunde aceste informatii in acutala epoca, iti doresc sa afli tu. MISA a aparut de 16 ani. Despre interiorul planetei se vorbeste la MISA de 5-7 ani. Aceste info se gasesc insa de zeci de ani, deci nu sint apanajul MISA, chiar daca tie ti-au parvenit prin intermediul unora de la MISA. Bafta ta, ai ajuns si tu mai "citit" cu ajutorul spalatilor la creier de la MISA.
PS. Armata SUA a avut acces in interior prin intermediul expeditiei militare condusa de amiralului Byrd.