Abonament Astral (TV)

andu87
Cat costa abonamentul de baza la astral pt tv?
kingblana
Parca 292.000 lei .
LR
Parca 292.000 lei

Asa este daca incluzi si TVA-ul. Insa intrebarea este daca merita sa platesti lunar aproape 10$ doar pt. a avea access la televiziunile securiste sad.gif
andu87
La mine in bloc nu e decat Astral deci nu am alternative.
kingblana esti sigur ca e 290.000 lei ca la alta firma cunoscuta ( imi scapa numele acum) este <200.000 lei ?
kingblana
Sunt 100% sigur . Incearca insa alte variante . Astral NU merita .
andu87
Stii cumva alte variante (nu ma pricep) ?
experience
firma cu cea mai buna oferta de canale la cablu tv e rcs/rds sau cum s-o numi, pacat ca nu au intrat si in orasul meu....astral e scump si prost, si oricum e pe cale de disparitie....
kingblana
A fost inghitita de UPC .

O altermativa sunt pachetele DTH Digi si Max .
www.digitv.ro
www.maxtv.ro
LR
astral e scump si prost, si oricum e pe cale de disparitie....

... din pacate cine i-a cumparat, adica UPC, este si mai scump si mai prost decat Astral-ul sad.gif
msv
Cum isi vor amortiza cele peste 400 de milioane de $ investite de UPC in achizitia ASTRAL Telecom ?
- prin majorarea abonamentului CATV , dar nu este exclus sa umle si la pretul abonamentelor la Internet sau Astral Telefix !!!!
- prin eliminarea din grila de programe a unor canale care nu sunt atragatoare financiar ( cel mai nou exemplu SENSO - eliminat din grila de programe !!!!!)
- prin stoparea investitiilor in retea , a se vedea decizia de a bloca dezvoltarea serviciului ASTRAL DIGITAL !!!!
Se pare ca UPC doreste sa implementeze aceiasi reteta de " succes" aplicata in cazul Focussat !!!!
( serviciul DTH cu cei mai putini abonati , circa 4000 , cu tot cu dealeri , ocupand ultimul loc, 3, sau poate chiar 4 , dupa lansarea celor de la DTH Television Grup ) !!!!!
LR
Se pare ca UPC doreste sa implementeze aceiasi reteta de " succes" aplicata in cazul Focussat !!!!

UPC = branch of losers... asa ca eu personal nu ma astept la nimic bun din cauza ca sunt cei mai scumpi in toate tarile in care au catv sau dth si au si cea mai proasta oferta de programe. Avand in vedere ca din 01.01.2006 tre' sa se mareasca abonamentul catv cu 16% din cauza drepturilor de autor deja devine neinteresant sa mai strici banii pe cablu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.