Richard Burns

kimi

Fostul campion mondial Richard Burns, singurul pilot englez care a reusit sa castige titlul mondial, a incetat din viata din cauza tumorii pe creier care l-a fortat sa renunte la Campionatul Mondial de Raliuri la sfarsitul sezonului 2003. Campion mondial in 2001, Richard a castigat 10 etape mondiale in cariera sa de 13 ani in WRC pilotand pentru Mitsubishi, Peugeot si Subaru.

Burns a fost unul dintre pilotii de seama al ultimilor ani, avand o gandire analitica cu evolutii mai mult calculate decat "la limita", insa intotdeauna a stiut sa obtina timpi foarte buni si sa se lupte cu adversarii sai daca a fost nevoie. A facut parte din noul val de piloti britanici, prieten foarte bun dar si adversar al lui Colin McRae. Ambii piloti si-au castigat reputatia pe vremea cand au pilotat pentru Subaru, iar Burns in mod special a devenit sinonim cu echipa japoneza si culoare albastru care o reprezinta.

Familia Burns doreste sa oficieze o inmormantare privata chiar daca detaliile vor fi facute publice in urmatoarele zile. Mesajele de condoleante pot fi trimise la adresa Ecurie Albion, Wheelwright's Cottage, Shilton, Burford, OX18 4AA sau pe

http://www.richard-burns.co.uk/memorials/

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
dpar
Am citit ce a scris kimi azi dimineata si tot nu-mi vine sa cred. Un simplu RIP ar fi penibil.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.