Catering
Pagini: 1, 2

tofu

Astept cu nerabdare
kogaionon
unde? in Brasov? biggrin.gif ca e cam slaba oferta pe aici.. te asteptam cu drag smile.gif

abe
succes!!!; ai putea sa ne spui cu ce sa te ajutam sau de ce ai deschis topicul?
Piorel
Si noi asteptam serviciile tale. biggrin.gif
Inginerul
QUOTE(tofu @ Nov 21 2005, 22:37) *
Astept cu nerabdare

Succes.
raitar
E foarte greu sa gasesti o firma de catering care sa aduca si macarea la timp si calda si care sa nu provoace intregului birou o afluenta masiva la baie.
Poate reusim impreuna!
catalin_marius2002
haideti sa discutam de firmele care livreaza mancare la domiciliu timp de livrare cum este mancarea pentru a afla si alti de firmele care nu sunt ok ca sa nu se mai ia teapa eu am patit-o cu lamatache am primit comanda in 3 ore

AlexIP
De mikesdelivery.ro ce stii? Umbla vorba prin targ ca isi fac reclama pe unde apuca si ei. biggrin.gif
ginger_my
QUOTE(AlexIP @ Nov 6 2006, 20:52) *
De mikesdelivery.ro ce stii? Umbla vorba prin targ ca isi fac reclama pe unde apuca si ei. biggrin.gif

noi comandam la birou de la ei(mike)..in special e buna salata cu pui smile.gif. Mai comandam de la burtoni- foarte buni si porti uriase dar sunt probeme la livrare , de preferat sa suni din timp, la city grill sunt cam scumpi, la azzuro si astia sunt scumpi ...cam astia sunt
ecou

sa ii iau in ordine, pe cei cu care m-am intalnit eu:
WuXing (www.mancarechinezeasca.ro sau www.wuxing.ro): preferatii mei! Mancare gustoasa, comanda vine in aproximativ 45 minute (zona Hala Traian, ca parca au mai multe sedii). Cam asta a fost situatia de fiecare data cand am comandat, cel putin in ultimele luni (au avut o scadere la un moment dar si-au revenit).
Trenta Pizza (www.trentapizza.ro): pizza slabuta. Cascaval ordinar in loc de mozarella, topping cam "aerisit". Pentru pretul ala aveam pretentii mai mari.
Cuptorul cu Lemne (www.cuptorulculemne.com): daca pizza la restaurantul lor e excelenta, nu va asteptati sa fie la fel si cea livrata la domiciliu! Preturile sunt OK (desi aria de livrare fara taxa e destul de restransa), insa pizza nu e spectaculoasa (sau cel putin ultima data - cam 6 luni in urma- nu era nemaipomenita) nu sunt singurul dezamagit de ei, si colegii mei spun acelasi lucru
Jerry's Pizza (www.jerryspizza.ro): au avut o vreme cand faceau cea mai buna pizza din Bucuresti. Acum sunt cam la acelasi nivel cu cea livrata de Cuptorul cu Lemne. Parca e mai mare, dar la fel de "cheala". In plus, e mai scumpa, chiar daca nu cu mult.
Mentinez ca in ultima vreme am ramas axat pe WuXing, iar cu Trenta am avut o unica experienta, care mi-a ajuns. Cuptorul cu Lemne nu a mai fost "testat" de ceva vreme (desi a fost folosit destul de des ca sursa de mancare pentru aniversarile de la munca), iar Jerry's e considerat o cauza pierduta.
Aprilia
Express Pizza: pizza buna, topping din belsug, livrare rapida raportat la zona si conditii de trafic; au baza de date si nu trebuie sa dai adresa de fiecare data. O data cind au schimbat un ingredient m-au sunat sa ma intrebe cum mi s-a parut.

Taj - indian (comanda prin chelner.ro): foarte buna mincarea, o fac cit vrei de picanta, portii mari, livrare la ora stabilita

Jerry's pizza: livrare rapida, insa cam multa coca, mai ales la pizza mare; parca toate au un gust neplacut de ceapa - poate de la sosul de rosii
Trenta pizza: pizza ca in Italia - blat f subtire si topping putintel, altfel buna; livrare rapida, nr de 4 cifre pentru acces rapid

Stie cineva un resturant mexican care livreaza la domiciliu?
ecou
QUOTE(Aprilia @ Nov 7 2006, 12:04) *
Jerry's pizza: livrare rapida, insa cam multa coca, mai ales la pizza mare; parca toate au un gust neplacut de ceapa - poate de la sosul de rosii
Trenta pizza: pizza ca in Italia - blat f subtire si topping putintel, altfel buna; livrare rapida, nr de 4 cifre pentru acces rapid

Ori nu avem aceleasi gusturi, ori ai mancat prin bombe in Italia, ori te ai pe bune cu bucatarii!
In Italia am mancat la fast-food pizza cu mult mai buna decat cea de la Trenta! Ca sa nu mai spun de pizze-le facute pe la tratorii... Blatul subtire, insa nu blat gol! Si nici macar cel mai ordinar bucatar italian nu ar pune cascaval pe blat!
La Jerry's.. la banii aia prefer sa cumpar altceva decat paine pe vatra! Daca si dupa doua topping-uri adaugate tot saraca este....la ce sa ma astept la o marguerita?! death.gif
d_ema
Nota buna: CID - mancare ok, meniu variat, preturi bune
Nota proasta: QuickLunch: preturile par bune pana cand descoperi portiile minuscule. Am comandat, printre altele, ciuperci la gratar si, pentru 6 lei, am primit 3 ciupercute. Cand m-am plans la firma, mi-au spus ca pe meniu e vorba de cantitatile "in crud", nepreparate (sa fim seriosi, nici crude ciupercutele alea nu avusesera mai mult de 100g, departe de alea 200, cum ar fi trebuit). Pentru ca nu cumva sa ramanem nemultumiti si cu impresia ca am luat teapa, au promis sa ne returneze a doua zi contravaloarea portiilor de ciuperci la gratar. Eh, credeti ca am mai auzit de ei?...A, iar cand am spus "portii minuscule" sa nu credeti ca m-am referit doar la respectivele ciuperci, nici cei ce au comandat altceva n-au fost mai norocosi...
tupeu4you
Vreau sa comand (pt toata firma +2,3 firme - ca doar suntem in cladire de birouri )numai ca googul ' nu prea ma ajuta
Haide sa ne dam cu parerea (ca tot e moca ) si sa vedem ce firme de catering mai "foloseste" lumea.
Personal am comandat shaorma de la Dines (foarte buna dar nu merge zi de zi )
Va astept pe voi cu detaliile wink.gif
shpampy
Actual Catering... noi mancam de acolo aproape in fiecare zi - www.actual-catering.ro
alikmario
Noi luam de la Aroma Catering

Preturi omenoase, (10 Ron), mancare gustoasa, punctuali. Si am rreussit sa negociem cu ei la 10 portii comandate una gratis.

Buni baietii
edyy_grig
Azi am facut comanda la Trenta o pizza Bianco si frate mi au adus o boratura de pizza , cica e pe cuptor cu lemne si are 32 cm in diametru . Am masurat pizza cu rigla si are 28cm in diametru. Blatul e din ala din carrefour semipreparat. M-am umplut de spune fratilor, am dat 21.50 lei pe o pizza + 2 sosuri pe care nici catei din spatele blocului nu au mancat-o.
Va atasasez o poza cu asa zisa pizza bianco. Care nu are treaba cu vatra cu lemne ca slava domnului am mai mancat pizza pe vatra si de la Expres Pizza si in Italia asta e facuta pe cuptor electric 100%
Asa ca aveti grija s-au prostit astia de la Trenta Pizza.
Mama mama sunt rupt de foame si nici bani nu mai am sa iau din alta parte
asa faci daca cumva mananci pizza de la trenta

danX
avand in vedere ca lucrez in Otopeni, comandam de la :
Iancu - Vine in maxim o ora, mancare excelenta, nu prea ieftina. Daca incurca ceva, se rezolva repede.
Papi - testat o singura data, portii mai mici decat la Iancu, preturi asijderea, vine foarte greu
Succes - aveau mancare buna si ieftina, dar de o luna au inceput sa isi bata joc de mancare si nu am mai comandat nimic.
maxy
QUOTE(Aprilia @ Nov 7 2006, 13:04) [snapback]2076229[/snapback]
Express Pizza: pizza buna, topping din belsug, livrare rapida raportat la zona si conditii de trafic; au baza de date si nu trebuie sa dai adresa de fiecare data. O data cind au schimbat un ingredient m-au sunat sa ma intrebe cum mi s-a parut.

Taj - indian (comanda prin chelner.ro): foarte buna mincarea, o fac cit vrei de picanta, portii mari, livrare la ora stabilita

Stie cineva un resturant mexican care livreaza la domiciliu?
Da, Sombrero. (www.mancaremexicana.ro)
Nu e meniul asa de bogat, dar mancarea e ok. Preturile mi se par cam piperate. Livrarea dureaza 1h30-2h ca stau pe langa Giulesti. Acolo au si restaurantul.
Ganditorul
QUOTE(edyy_grig @ Jun 11 2007, 22:23) [snapback]2954517[/snapback]
Azi am facut comanda la Trenta o pizza Bianco si frate mi au adus o boratura de pizza , cica e pe cuptor cu lemne si are 32 cm in diametru . Am masurat pizza cu rigla si are 28cm in diametru. Blatul e din ala din carrefour semipreparat. M-am umplut de spune fratilor, am dat 21.50 lei pe o pizza + 2 sosuri pe care nici catei din spatele blocului nu au mancat-o.
Va atasasez o poza cu asa zisa pizza bianco. Care nu are treaba cu vatra cu lemne ca slava domnului am mai mancat pizza pe vatra si de la Expres Pizza si in Italia asta e facuta pe cuptor electric 100%
Asa ca aveti grija s-au prostit astia de la Trenta Pizza.
Mama mama sunt rupt de foame si nici bani nu mai am sa iau din alta parte
asa faci daca cumva mananci pizza de la trenta

Mi-a pierit pofta de mancare cand am vazut-o, si chiar mi-era foame. Eu zic ca ar trebui facuta o plangere la OPC. Nici chiar in halul asta.
vladi
..la capitolul "note proaste" as adauga si " Creative Catering ". Mancare foarte proasta, maresc pretul in ultima clipa, promit multe fac putine, fura la mancare.. etc.. per total .. o lipsa totala de profesionalism.. noi am platit o suma suficient de mare pe nimic.. dar... omul cat traieste invata, macar sa nu mai pateasca altii ce am patit noi cu ei wink.gif

maxy
De ceva timp, comandam de La Matache. (www.lamatache.ro)
Mancarea e destul de ok, nimic fancy, preturi mici si portii satioase. Au si ciuperci pane. biggrin.gif
EDDA_16
A mai recomandat cineva mancarea de la Wu Xing dar tin sa intaresc recomandarea. Comand destul de des pt ca imi place mancarea asiatica in general. Cea de la Wu Xing e foarte buna, vin in 45-50 min, calda intotdeauna si f f buna dribble.gif inlove.gif
mufa
wu-xing au mîncare proastă!
maxy
Wu-xing au mancare oribila. Orice-as comanda trebuie sa fie 75% din mancare numai ceapa. Nu recomand!
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.