Catering
Pagini: 1, 2

ispatar

Wu Xing e ok si iti aduc mancarea fierbine !
monique_all
Am comandat orez de la Wu Xing si a fost oribil, imposibil de mancat! sad.gif

ionela25ela
eu am mancat de la bucatarul faimos ,este super buna mancarea si preturi bune
klavdia
Mancare mexicana de la El Torito. Sunt rapizi, si lucreaza cu Quicky. Vedeti quicky.ro. Si mancarea e buna tare, restaurantul e in zona Mosilor. Nota 10! biggrin.gif
EDYS_CAFE
CITAT (raitar @ 17th August 2006, 15:49) *
E foarte greu sa gasesti o firma de catering care sa aduca si macarea la timp si calda si care sa nu provoace intregului birou o afluenta masiva la baie.
Poate reusim impreuna!

o firma buna , EXPRESS CATERING, din pacate livreaza doar in sectorul 4, mancarea ajunge in 40-60 min, portii mari, satioase.
Ana_Karr
De ceva vreme comandam zi de zi la Real Delivery. Mancare foarte buna, dar noi ne-am plictisit deja, dupa o vara intreaga. Au niste papanasi senzationali. Acum vrem sa incercam si alte firme.
Am comandat si de la "La Dora Delivery" . Mancare foarte buna, dar papanasii nu ca la Real Dealivery. La astia de la "Dora" le-am aruncat pliantele din greseala si nu mai am numarul lor de tel. Daca il are cineva, i-as fi recunoscatoare ...
Am mai comandat si de la altii, dar au avut mancare proasta, asa ca le aruncam pliantele odata cu ambalajele.
Si inca un aspect important pt mine : sa recomandati firme care livreaza si seara. Mie imi trebuie seara, acasa, ca eu nu stiu sa gatesc.
andrei_0
CITAT (d_ema @ 10th November 2006, 18:43) *
Nota proasta: QuickLunch: preturile par bune pana cand descoperi portiile minuscule.

Eu mananc de jumatate de an de la QuickLunch si sunt foarte multumit. Portiile mi se par normale (daca comand doar felul principal ma satur).

gjordanro
Incearca meniu snitel de la Acapulco Pizza. Sunt uriase. Astept raspuns
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.