gangboy
15th November 2005, 15:54
De acum se poate plăti factura, online, cu comision de 1$ cu orice card emis în România.
Se pare că alegi suma de plătit și ești redirecționat la ePayment.
Aștept cu interes factura de luna aceasta să încerc serviciul...
daniel28
15th November 2005, 16:44
QUOTE(gangboy @ Nov 15 2005, 15:54)

De acum se poate plăti factura, online, cu comision de 1$ cu orice card emis în România.
Se pare că alegi suma de plătit și ești redirecționat la ePayment.
Aștept cu interes factura de luna aceasta să încerc serviciul...
Cred ca voi incerca si eu serviciul luna viitoare. Taxa de 1 usd mi se pare rezonabila fata de timpul pe care il pierd mergand pana la Shop.
vodafone_ro
15th November 2005, 17:18
SERVICII
Facturile Zapp, platite prin ePay
Zapp anunta lansarea serviciului ePay, prin care abonatii sai au posibilitatea sa-si plateasca direct din portalul Zappmobile factura lunara aferenta serviciilor Zapp furnizate.
Pentru a putea utiliza serviciul ePay, abonatul Zapp trebuie sa aiba cont de utilizator in portalul www.zappmobile.ro si un card bancar de tip MasterCard sau Visa. Pentru fiecare plata efectuata cu ajutorul ePay, utilizatorului i se va percepe o taxa modica de 1 USD, suma ce se va regasi pe factura din luna ulterioara platii. ePay este un serviciu cu valoare adaugata care completeaza aplicatia eCare, lansata anul acesta, aplicatie ce asigura managementul contului de client prin intermediul Internetului (vizualizarea facturii, restrictionarea telefonului, informatii despre planul tarifar pentru care s-a optat etc). ePay este o solutie complexa si securizata pentru plata facturii pe Internet, prin care abonatii Zapp beneficiaza de siguranta si confort in desfasurarea tranzactiilor online.
Serviciul ePay utilizeaza solutia tehnica performanta de plati online dezvoltata de compania GECAD ePayment, membra a Grupului GECAD. ePayment este o tehnologie securizata care permite efectuarea de plati prin Internet cu card bancar. ePayment faciliteaza transferul securizat al banilor din contul beneficiarului catre cel al furnizorului prezent pe Internet. GECAD ePayment este una dintre cele mai importante companii care activeaza in Romania in domeniul eCommerce.
moxdey
15th November 2005, 17:53
Cred si eu...pentru companii si pt. cei care au facturi de peste 100 lei acel 1$ nu pare deloc un capat de lume insa pentru utilizatorii ce si-au luat Z500 Anytime nu prea daca maximum de plata graviteaza pe undeva pe la 50 lei
petrique_2002
15th November 2005, 23:37
QUOTE(moxdey @ Nov 15 2005, 17:53)

Cred si eu...pentru companii si pt. cei care au facturi de peste 100 lei acel 1$ nu pare deloc un capat de lume insa pentru utilizatorii ce si-au luat Z500 Anytime nu prea daca maximum de plata graviteaza pe undeva pe la 50 lei
ai dreptate, mai convenabil e sa te plimbi prin bucuresti sa achiti factura zapp, prin aglomeratia din buc (dc ai masina) sau din RATB,METROREX (poate te faci si cu un portofel lipsa) si in cele din urma sa ti se restrictioneze telefonul ca ai platit la o banca sau la cec si nu ai trimis confirmare de plata.eventual te mai plimbi nitel ca sa trimiti un fax, stai la mica coada si mai dai si un ban.intr-adevar, cel mai bine este este sa mergi sa platesti in casierie, pacat ca nu sunt decat doua, in magheru si dorobanti si se aplica regula de mai sus. mi se pare o suma foarte rezonabila pentru efortul de care te scuteste, eu mereu cer amanare ca nu am timp sa platesc factura si sunt sigur ca sunt multi in situatia mea.bafta!
p.s.: am uitat sa mentionez ca in eventualitatea in care se restrictioneaza tel pentru neplata se plateste taxa de reactivare cand ridica restrictia, adica 3$
AirBoy
16th November 2005, 16:36
Mi se pare mie sau Zapp iarasi e mai cu motz? La Connex exista de mult acest serviciu, si , interesant, nu te costa nici 0.000001$, iti ia exact cat ai de plata, ca doar nu tu esti cel care trebuie sa platesti comisionul pentru ei. E un fel de Posta Romana care-ti ia comision sa trimiti bani la cineva, iar daca-i pui la om banii pe card prin banca, scapi gratis si ajung in cateva secunde, maxim ore.
Astor
16th November 2005, 16:43
Comisionul e luat probabil de ePayment, si probabil e atat de mic pentru ca au negociat de pe pozitie de GSM Provider. Mergi tu la ePayment si sa vezi acolo comisioane. Zapp pur si simplu nu vrea sa suporte din buzunarul propriu comisionul ePayment, prostia lor e ca au ales solutia asta. ePayment o fi el procesor romanesc dar .. era mult mai profesional daca Zapp avea o solutie proprie si nu prin intermediari. Dar probabil pentru multi tot e mai rentabila decat drumul si statul la cozi, chiar si un ordin de plata sare frecvent de 1$.
webshield
21st November 2005, 00:14
Nu stiu de cei ai impresia ca a face un serviciu de plata online este chiar atit de simplu. Sint absolut convins ca cei de la Zapp au analizat cu f mare atentie alternativele pe care le au pina au ales solutia de la GECAD (care fie vorba intre noi chiar ofera o solutie excelenta). Cit despre comisioane nu stiu de unde ai scos-o ca sint mari. Eu cind m-am dus la banca mi-au spus ca imi ofera 5% (fiind vezi doamne riscul mare); la ePayment oferta standard este de 4.5% (fiind compusa in functie de serviciile pe care le alegi).
Outsouring-ul este cuvintul cheie pentru business-urile mari. De ce sa isi bata capul cind exista altii care sint specializati in serviciile de care au ei nevoie. Bancile de ce apeleaza la alte firme ca sa le administreze ATM-urile? Think out of the box
corina_maftei
1st December 2005, 23:35
QUOTE(webshield @ Nov 21 2005, 00:14)

Nu stiu de cei ai impresia ca a face un serviciu de plata online este chiar atit de simplu. Sint absolut convins ca cei de la Zapp au analizat cu f mare atentie alternativele pe care le au pina au ales solutia de la GECAD (care fie vorba intre noi chiar ofera o solutie excelenta). Cit despre comisioane nu stiu de unde ai scos-o ca sint mari. Eu cind m-am dus la banca mi-au spus ca imi ofera 5% (fiind vezi doamne riscul mare); la ePayment oferta standard este de 4.5% (fiind compusa in functie de serviciile pe care le alegi).
La Raiffeisen comisionul de inceput este de 4%, la tiriac 4.5%.
Comisionul de inceput la e-payment este de 8%, enorm. Crede-ma, am vorbit personal cu toate aceste institutii, si pana la urma am decis sa implementez singura prin Raiff.
Intr-adevar, outsourcing-ul e foarte la moda, dar pentru companiile mari, nu pentru mine
webshield
1st December 2005, 23:51
QUOTE(corina_maftei @ Dec 1 2005, 23:35)

La Raiffeisen comisionul de inceput este de 4%, la tiriac 4.5%.
Comisionul de inceput la e-payment este de 8%, enorm. Crede-ma, am vorbit personal cu toate aceste institutii, si pana la urma am decis sa implementez singura prin Raiff.
Intr-adevar, outsourcing-ul e foarte la moda, dar pentru companiile mari, nu pentru mine

Este foarte adevarat ce spui tu acolo insa la Rzb primesti tranzactionare de VISA si MasterCard online prin Romcard iar la ePayment primesti aceeasi tranzactionare, plus:
- tranzactionare offline (MO/TO in cazul cardurilor inkise pt tranzactii online)
- sistem de follow-up la comenzile neincheiate (cu rata de recuperare de peste 30%)
- personalizarea interfetei de plata exact cum iti doresti
- suport cumparatori
- call center
- multiple modalitati de plata: AMEX, Diners, JCB, BRD Mobilis, etc
- filtre AntiFrauda
- personal calificat in "screening-ul" tranzactiilor
Acum te las pe tine sa apreciezi valoarea unui serviciu. Merita sa apelezi la o companie specializata?
Nu stiu ce produse vinzi tu (poate digitale si de aceea comisionul e mai mare fiind mai greu de autentificat cumparatorul) insa eu vind produse fizice (vezi www.autentiq.com) si am un comision de 6%. Mi se pare mai mult decit onest la ce servicii am; si acum e cineva online care ma poate ajuta daca am nevoie de ceva. Pentru mine a contat enorm in dezvoltarea afacerii (anul trecut vindeam de sub 1000 pe luna prin 2CO iar acum depasesc lejer 5000.
Citeodata tre sa te mai gindesti ca "atita dai, atita face"
Si inca ceva: imi convine sa am contract cu GECAD care e o firma ce nu isi permite patarea numelui decit cu o banca, careia i se rupe de mine daca am vreo problema.
Succes oricum.
Allex
1st December 2005, 23:55
Comisionul este de 3,6 RON la transferul din contul meu (ING) in contul Telemobil (HVB). Ordinul de Plata ma costa 3,6 RON, adica un euro. Pentru asta ma deplasez. Daca dau 1 dolar pe tranzactie, prin aceasta solutie electronica, e mai comod, desi costurile sunt tot pe acolo. E vorba pana la urma de timp, iar cum timpul devine din ce in ce mai pretios, e comod sa platesti din fata calculatorului, fara sa fie necesara nici macar deplasarea pana la cea mai apropiata banca. Iarna si cand vremea e urata, pare modalitatea ideala de plata.
dan98
2nd December 2005, 02:32
ma enerveaza. a reusit careva ? am incercat cu 2 feluri de carduri sa platesc si nu a mers.
cu un card de la BRD Visa simplu. si un Maestro de la Raiffeisen. au fost refuzate ambele desi aveau bani si totu era ok. ..
Jaxx
2nd December 2005, 13:22
si eu am patit acelas lucru...am incercat cu un mastercard si de vreo 3 ori mi-a zis fonduri insuficiente desi bani erau acolo. A doua zi, surpriza...intru pe zont la zappmobile si vad ca nu mai am nici o factura de platit la ei si ca sunt invitat sa platesc in avans daca doresc acest lucru. Acum sper sa nu imi fi luat de 3 ori banii de pe card...
ato
2nd December 2005, 15:46
A mers din prima, cu VISA Electron + mail de confirmare, primit dupa doua min.
musso
28th September 2009, 18:25
A platit cineva factura Zapp prin HomeBank-ul de la ING ??? Daca se poate face, poate si explica cineva! Eventual de la Zapp..
RGL2005
29th September 2009, 20:00
CITAT (Allex @ 2nd December 2005, 00:55)

Comisionul este de 3,6 RON la transferul din contul meu (ING) in contul Telemobil (HVB). Ordinul de Plata ma costa 3,6 RON, adica un euro. Pentru asta ma deplasez. Daca dau 1 dolar pe tranzactie, prin aceasta solutie electronica, e mai comod, desi costurile sunt tot pe acolo. E vorba pana la urma de timp, iar cum timpul devine din ce in ce mai pretios, e comod sa platesti din fata calculatorului, fara sa fie necesara nici macar deplasarea pana la cea mai apropiata banca. Iarna si cand vremea e urata, pare modalitatea ideala de plata.
Daca zici ca e cont HVB prin ING platesti cu un comision de doar 0,55 RON( ma refer la cardul pentru studenti). 
Daca ar avea si cont ING comosionul este 0(tot pentru studenti)
Eu am nopay asa ca zic doar din experienta transferurilor facute la banca(ori acasa
)
ionut.tabacaru
30th September 2009, 19:57
CITAT (musso @ 28th September 2009, 19:25)

A platit cineva factura Zapp prin HomeBank-ul de la ING ??? Daca se poate face, poate si explica cineva! Eventual de la Zapp..

De ce sa faci asta daca o poti face direct din portalul ZappMobile gratis?
musso
1st October 2009, 17:42
CITAT (ionut.tabacaru @ 30th September 2009, 20:57)

De ce sa faci asta daca o poti face direct din portalul ZappMobile gratis?
cum? daca ma poti ajuta, ti-as ramane recunoscator.... da-mi cateva detalii ca pentru prima data
ionut.tabacaru
1st October 2009, 19:26
CITAT (musso @ 1st October 2009, 18:42)

cum? daca ma poti ajuta, ti-as ramane recunoscator.... da-mi cateva detalii ca pentru prima data

Te inregistrezi aici: http://www.zappmobile.ro/HTML/screens/serv...egistration.jsp iar apoi vei gasi in meniu sectiunea ePay unde poti plati cu un card de debit/credit. Pentru parola initala in Zappmobile apeleaza 331.
parintily
2nd October 2009, 20:15
Daca citeste cineva de la Zapp as dori sa-mi spuna si mie daca mai este vre-o sansa sa se deschida o reprezentanta in Teleorman? Cea de la Interdigital si-a dat "obstescul sfarsit"!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.