Ieri am trecut prin Drobeta Turnu Severin. La iesirea din oras (linga "valea lui dinu") erau citeva echipaje de politie, o gramada de curiosi, 2-3 cameramani... Am vazut un scuter "spart" si un trup acoperit cu un cearceaf RIP
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulCam cu o ora si ceva mai inainte, cind eram pe strada calomfirescu, linga masina, a trecut pe linga mine un scuter, cu un tinar care asculta la casti muzica

,
fara casca de protectie... totusi mergea incet, la coltul strazii, unde avea stop, a oprit. E posibil sa fi fost acelasi scuter si acelasi pilot... mai ales ca scuterul era destul de nou, fara numar de inmatriculare (in ambele cazuri)...
Ciudat e ca marind poza am vazut in mina tinarului ceva care pare mansonul ghidonului, care imi e greu sa cred ca ii putea ramine in mina dupa asa un accident (in care i-au sarit si ambii adidasi)...
Click pentru a vizualiza atașamentulOricum inca o data RIP si conduceti cu atentie... poate aflam de la niste severineni sau miine de la stirile de la ora 17 care a fost cauza accidentului (nu am vazut o masina pe acolo in afara de cele de politie)...