Ieri am fost prin Bucuresti pe la water park iar apoi sa-mi lipesc un stiker pe masina prin colentina pe langa parcul Plumbuita , in fine stateam acolo asteptand sa vina baiatul cu stikerul si ma uitam pe strada dupa fetitze cu fustize,dupa ce masini mai trec , ce a mai aparut nou si etc. Cand la un moment dat imi atrage atentia un Fiat Brava visiniu (pt ca un prieten de-al meu si-a luat de curand Fiat Marea si nu-mi place deloc spatele si nici culoarea

) si zic in gand uite ce bine arata hatchback, chiar si culoarea imi placea ca atragea putin atentia . Vine baiatu lipeste stikeru pe luneta si plec suparat ca venise prea devreme iar eu trebuia sa ma intalnesc la ora 21 cu cineva la unirea. Cand ajung in mosilor pe langa reprezentanta Mazda vad multa lume si multe masini de politie zic aaa bataie sau accident, si vad un Fiat Brava Visiniu initial am crezut ca a dat tramvaiul peste el

, ulterior sa aflu ca era un Renault Laguna care avea viteza mare undeva la 90-100(zic martorii) urme de frana nu existau ori avea ABS ori nu a functionat frana ori a uitat sa o mai apese dar dupa impactul violent cred ca ultimile 2 sunt posibile. Accidentul se intamplase de aprox 10-15 min exact cat mi-a lipit baiatul stikerul.
P.S. Fiatul nu a acordat prioritate , iar Renault avea viteza pre mare si Audi iesea de pe strada unde urma Fiatu sa vireze stanga. Totul s-a intamplat in fata la cel din Audi care avea nr de bulgaria.
-Si inca ceva A LA ROMANIA , politaii indepartau lumea de langa accident prin urmatoarea replica ` hai hai circulati nu aveti voie aici , sa nu furati sau sa dispara ceva.` de parca lumea vroia sa fure bucati sparte din masini.