QUOTE(devs.java @ May 13 2007, 23:53) [snapback]2830034[/snapback]
Linkul are ceva caractere care-l fac sa nu mearga pe IPB.

http://www.tribuna.ro/index.php?id=371&...x_ttnews%5byear
QUOTE(sanddy1964 @ May 13 2007, 23:54) [snapback]2830038[/snapback]
Omu mersese tare pe drumul ala de 4 benzi de la iesirea din Sibiu pana la borcanu de militie si a continuat in acelasi ritm si dupa ce a trecut pe sub pasarela aia de cale ferata.Ori venea de la Valcea si se bucura ca a scapat de V.Oltului si de aglomearatie si nu a vazut TIR-ul care venea, mi se pare ca e o mica vale acolo, nu se vede bine ce vine dinspre Sibiu, cand te apropii de pod. E ingust rau drumul si se baga si Tir-urile,...ce sa mai zicem.Din ce-ai vazut, cine era pe sensul cealalt de mers?Sau TIR-ul cum era orientat, ca sa zic asa?
Localitatea incepe mai incolo, nu e la 400m de giratoriu, mai e un km pana la case, parca.
LE Acu am vazut linkul cu Passatul ala...mda...e varza masina , venea dinspre Bucuresti, nashpa situatie...s-a bagat aiurea, se pare ca mortu e vinovat.
oricum n-are importanta ca era sau nu continua, a murit din cauza ca a fost nu neatent, nu ghinionist. Ci pentru ca si-a fortat norocul. A fost prima data? Greu de crezut. Pe drumul ala nu merita sa-ti fortezi soarta prea tare, ca uite ce se intampla.
Imi pare rau de soferul de tir, care nu are nici o vina.
QUOTE(devs.java @ May 14 2007, 00:07) [snapback]2830093[/snapback]
Volanul si bordul erau in lipite de spatarul scaunului. Nu parea distrua cabina altfel.
A fost mia mult decat suficient! :|