QUOTE(AlexIP @ Feb 18 2007, 18:27)

Pe aceasta cale rog pe proprietarul masinii albe care si'a lasat vopseaua pe bara mea spate cat timp eram in parcare la supermarket sa ma contacteze ca sa pot rade impreuna cu el de eveniment, in timp ce imi sterge vopseaua de pe bara. Aduc eu carpa.
Ce culoare e masina ta, ca m-am frecat de 3 masini numai saptamina asta... 
...Un al accident a avot loc pe bulevardul Eroilor, când un procuror a fost lovit de o mașină, pe trotuarul din fața unei biserici din Timișoara.
Magistratul, care tocmai ieșise de la slujbă, a suferit fracturi la ambele picioare. femeia aflată la volanul mașinii a afirmat că s-a speriat din cauza sirenei unei salvări și, în încercarea de a elibera șoseaua, a apăsat pe accelerație, în loc să acționeze frâna.
Un stupid accident de circulație a avut loc sâmbătă seara, în apropierea localității Mănăștiur. Din cauza neatenției, la o curbă spre stânga, un șofer a pierdut controlul asupra mașinii și a părăsit șoseaua, răsturnându-se într-un pârau cu apă. Pasagerul din dreapta s-a, în vârstă de 29 de ani, nu a reușit să se elibereze din centura de siguranță și... a decedat prin înec.
tion
Nici pe trotuar nu mai esti in siguranta...
Acum o sa sara 1000 de disperati ca centura te omoara.... Ma gindesc la cineva care a povestit cum s-a rasturnat noaptea intr-un canal de irigatie si s-a chinuit, dezorientat fiind, sa gaseasca si sa isi desfaca centura... Daca nu purta centura, s-ar fi spus ca a murit inecat, din cauza ca a sarit prin parbriz....
Later Edit: QUOTE
Magistratul, care tocmai ieșise de la slujbă...
Initial credeam ca slujba=serviciu, acum am citit ca a iesit de la rugaciuni...
Se pare ca nu i-a folosit rugaciunea....