Bitch_in_Red
6th March 2006, 20:30
La postul meu anterior, la
Cea Mai Buna Actrita intr-un rol principal, la concluzii, in loc de
"cea mai buna sansa: Felicity, Charlize."
trebuie citit "cea mai buna sansa: Felicity, Reese." - doar am spus ca Charlize nu are sanse de castig; a fost un misstype.
@Mono: my dear, viata mea nu depinde de a pronostica voturile unor membrii ai academiei! Eu nu am vrut sa ghicesc ce va iesi, ci am vrut sa arat cam cum se fac alegerile :-)
Uita-te numai in pool-ul tau, la Cel mai bun Actor, unde rezultatele votului forumistilor il situeaza pe castigatorul de aseara pe ultimul loc... de ce? Poate tu stii, dar pe mine, sincer, nu ma intereseaza!
Ca te bucuri tu sau altul ca eu "ma insel".. asta sa fie bucuria voastra si necazul meu!
Asa cum am spus si intr-un review anterior, imi suna groaznic un film despre gheise in care in rolurile principale sunt distribuite actrite non-japoneze, ci chinezoaice!??? Cand mai primeste si Oscar-uri pentru asa ceva, incepe sa nu ma mai mire ca o banda de rap a primit oscaruri pentru un cantec despre cat de grea le este viata Pimp-ilor pe strada, iar Martin Scorsese de pilda, inca nu a tinut in mana un Oscar in fata audientei... Non-cultura vs Artist = scor 1-0!
Probabil ca o sa-l primeasca peste 10 ani... de la moartea sa.
God,
Grant me the serenity to accept the things I cannot change,
the Courage to change the things I can,
and Wisdom to know the difference...
Bitch_in_Red
29th June 2006, 21:34
Unde este aria de Multiplex? Eu nu scriu review-uri decat acolo!