QUOTE(Bitch_in_Red @ Jul 7 2006, 22:43)

@Diane - te ajut:
- te rog uimeste-ma si publica aici lista cu cele 20 filme pe care abia astepti sa le vizionezi!
O parte din ce am selectat ca ar merita sa fie vazut :
1. Ridicule (Patrice Leconte, 1996)
2. Wittgenstein (Derek Jarman, 1993)
3. Cité des enfants perdus, La (Marc Caro, Jean-Pierre Jeunet, 1995)
4. All About Eve (Joseph L. Mankiewicz, 1950)
5. Rebel Without a Cause (Nicholas Ray, 1955)
6. Edipo re - Oedipus Rex (Pasolini, 1967)
7. Jules et Jim (François Truffaut, 1962)
8. Who's Afraid of Virginia Woolf (Mike Nichols, 1966)
9. Zivot je cudo - Life is a Miracle (Emir Kusturica, 2004)
10. Point, The - Oblio (Fred Wolf, 1971)
11. Efter Repetitionen - After the Rehearsal (Ingmar Bergman, 1984)
12. Sommarnattens leende - Smiles of a Summer Night (Ingmar Bergman, 1955)
13. Sugata Sanshiro - Judo Saga (Akira Kurosawa, 1943)
14. Domicile Conjugal (François Truffaut, 1970)
15. Ubijtsi - The Killers (Tarkovsky, 1958)
16. Five People You Meet in Heaven, The (Lloyd Kramer, 2004)
17. Boot, Das (Wolfgang Petersen, 1981)
18. Neskolko dney iz zhizni I. I. Oblomova (Nikita Mikhalkov, 1979)
19. Onegin (Martha Finnes, 1999)
20. Tora! Tora! Tora! (Richard Fleischer, Kinji Fukasaku, 1970)
- regret sincer ca din review-urile mele nu ai gasit nici un film care merita vazut; nici nu mai cauta de acum incolo...
OK. Sunt cateva care merita vazute. Dar domina filme mediocre, la modul extrem as spune, asta era idea. Nu am inteles de ce ti-ai batut capul cu ele, cand tu singura concluzionai ca sunt tampite si sunt atatea alte filme care ar merita atentia, chiar daca nu sunt noi. In al doilea rand, ce rost avea sa le pui pe forum daca nu vroiai si un schimb de idei pe marginea lor ? Nu mi se pare normal. De exemplu review-ul filmului "Lost in translation" e un masacru in toata regula, este absolut obscen ce ai scris acolo. "American Beauty" e bestial, dar in afara lui Kevin Spacey, care asa e el mai "bestial" de felul lui, nu am inteles de unde atata glorie pentru un film dominat de un babalac visand minore, nude, ingropate in petale in trandafir. Daca filmul ala este de nota 9, un film de Tarkovski sau Kurosawa cam cat ar merita ?
Se pare ca te-a iritat mesajul, nu asta era intentia, din contra. Este stimulant sa gasesti oameni care au puncte de vedere diferite. Se pare ca nu este si interesul tau, asa ca nu mai deranjez. Te las cu admiratorii.