iou
9th November 2005, 12:26
intrebare: daca leg cablul de la telefonul fix rds la calculator pot folosi un soft sa vad cine ma suna? si daca da care este acesta? rds-ul are acest serviciu, dar nu am telefon cu display. si inca o intrebare: se pot trimite si primi fax-uri de pe rds?
Corbul2004
9th November 2005, 12:30
QUOTE(iou @ Nov 9 2005, 12:26)

intrebare: daca leg cablul de la telefonul fix rds la calculator pot folosi un soft sa vad cine ma suna? si daca da care este acesta? rds-ul are acest serviciu, dar nu am telefon cu display. si inca o intrebare: se pot trimite si primi fax-uri de pe rds?
poti trimite si primi faxuri, dar de soft nu stiu
croco6969
9th November 2005, 12:30
RDS are caller ID gratuit, si poti sa trimiti faxuri daca ai cu ce.
iou
9th November 2005, 16:32
am legat cablul de la telefon la modem in mufa line si la mufa phone am legat telefonul, dar nu gasesc un soft sa imi apara nr de telefon pe calculator. ma puteti ajuta?
vodafone_ro
9th November 2005, 17:42
telefon cu caller ID e 200 si ceva de mii nu stiu de ce te legi la cap fara sa te doare
doamne cum le place la unii sa se complice
Clayman
9th November 2005, 17:49
am io si tel cu caller Id si RDS.TEL. Imi scapa de ce la mine, merge total aleator serviciul: adica daca sun de pe acelasi numar, in aceasi zi, de mai multe ori, ba imi arata, ba nu numarul
zaze
9th November 2005, 18:07
Nu stiu exact care e explicatia, la mine apare ID-ul cam in 95% din cazuri pe rds.tel. La fel se intampla si pe Romtelecom, acolo aparea chiar mai rar, si nu este de la telefon, pentru ca am incercat cu mai multe...
Astor
9th November 2005, 21:56
1) pentru Caller ID, Call trace: http://www.digitalroom.net/index2.html dar s-ar putea sa crape cam des (eu o pateam cand foloseam si un soft de primire de fax-uri);
2) Pentru fax (da, merge ok pe RDS) ori cel din OS (XP parca are asa ceva inclus) ori soft dedicat, gen MightyFax (cel mai bun in categoria asta imho) http://www.rkssoftware.com/mightyfax/overview.html .
neo007
9th November 2005, 22:43
Same here....numai ca la mine procentul de functionare al "serviciului" este de...nici 10%. In sensul ca...din 10 telefoane..daca la unu imi apare CID`u..in rest..pauza. Nu cred ca telefoanele`s de vina ci sistemul lor..care...deh..sa nu ne imbatam cu apa rece..nu`i el gratuit de pomana! RDS ne`a obusnuit cu servicii de genul asta de ceva vreme...chiar credea cineva ca s`au dat pe brazda? Eu unul n`am sa cred asta nici in urmatorii 5 ani [daca va mai tine atat].
mtest
9th November 2005, 22:54
@neo007 ai incercat telefonul ala pe RTLC? Eu cred c-o sa-ti mearga exact la fel.
Astor
9th November 2005, 22:59
La mine merge CID-ul la toate (mai putin date cu numar ascuns, *31*) si pe calculator si pe telefon. Chiar si cele din strainatate le recunoaste. Bineinteles la cele depe analogicele Romtelecom imi apara 021760 pentru 021.760.01.01 dar asta-i ceva normal si nu tine de RDS ci de tehnologia veche a RTC-ului.
zaze
9th November 2005, 23:03
Eu totusi, pot zice ca imi merge bine Caller ID-ul (am spus, 95%). Si oricum, sunt foarte multumit de RDS.TEL in general!
worm
19th December 2005, 18:05
stie careva cum pot suna de pe RDS.tel cu numar ascuns?
savone
19th December 2005, 18:09
*62# si pt. pus la loc **62#
matthew
18th January 2006, 00:10
pt fax www.fax2mail.ro eu trimit cu www.fax1.com
Arpi
18th January 2006, 07:41
QUOTE(Clayman @ Nov 9 2005, 17:49)

am io si tel cu caller Id si RDS.TEL. Imi scapa de ce la mine, merge total aleator serviciul: adica daca sun de pe acelasi numar, in aceasi zi, de mai multe ori, ba imi arata, ba nu numarul

Aceeasi problema! Clar nu e de la telefon!
zuppy
18th January 2006, 09:25
la fel si la mine, in 80% din cazuri vad caller id-ul
shammy
29th January 2006, 18:48
mai nou vezi ca daca ai abonament la RDS de mai mult de un an astia dau telefoane GRATIS !!! eu am avut o placuta surpriza cand pe 17 ian cand mi-am platit factura , sa fiu invitat cu cartea de identitate sa predau aparatul vechi si sa-mi iau unul nou fara fir , fara antena si cu diplay .telefonul are multe functii in meniu care se potrivesc retelei RDS
ccezar2004
30th January 2006, 21:50
pana la urma sa inteleg ca se poate trimite primi fax de pe rds cu un calculator cu modem si cu un soft aferent (ex.:winfaxpro)?.... si cum se taxeaza?.... banuiesc ca lafel cu un apel pe rtlc.... sau eventual pe reteaua pe care trimiti...... si.... daca trimiti fax o poti face si in minutele incluse in abonament?.... aaaa... trebuie activare sau ceva ca sa mearga?
cornelius
1st February 2006, 22:33
la mine a mers intotdeauna, de la instalare si la doua adrese (m-am mutat si am facut un nou contract).
mihainet76
23rd March 2007, 10:20
Buna ziua,
Am o intrebare la Dvs.,cei care v-ati conectat de curand la RDSTEL,ce telefon ati primit?
Intreb,deoarece din cate am vazut,exista un singur model,alb cu caller id,memorii,etc
Dar eu ,acum cateva zile am primit un telefon simplu fara caller id,marca TELETON.
Si vecinul meu care a fost conectat cu 2 saptamani inainte,a primit din acela alb cu caller id.
Sa inteleg ca este si in functie daca ai abonament numai la CATV,sau si internet+CATV?
MULTUMESC ANTICIPAT,
O ZI BUNA!
burgher
23rd March 2007, 11:00
Eu am net, cablu si tot de la ei si am primit un tel portocaliu cu tastele numerice si o steluta si un diez si redial punct
Ma rog, asta era chiar la inceput, cred ca am fost printre primii 100 abonati casnici.
adrian.valkovszky
27th March 2007, 07:22
QUOTE(mihainet76 @ Mar 23 2007, 11:20) [snapback]2607709[/snapback]
Buna ziua,
Am o intrebare la Dvs.,cei care v-ati conectat de curand la RDSTEL,ce telefon ati primit?
Intreb,deoarece din cate am vazut,exista un singur model,alb cu caller id,memorii,etc
Dar eu ,acum cateva zile am primit un telefon simplu fara caller id,marca TELETON.
Si vecinul meu care a fost conectat cu 2 saptamani inainte,a primit din acela alb cu caller id.
Sa inteleg ca este si in functie daca ai abonament numai la CATV,sau si internet+CATV?
MULTUMESC ANTICIPAT,
O ZI BUNA!
modelul telefonului este in functie de ce se afla pe stoc, insa parerea mea e ca pt un 60 ron intr-un hypermarket gasiti un teleofn wireless care are si afisaj digital, nu va mai milogiti la stifturile pe care le da rdsu' moka.
xndoe
12th April 2007, 15:23
Abonamentele RDS.Tel contin minute incluse in reteaua Romtelecom. By any chance, aceste minute pot fi consumate si in alte retele fixe in afara de Romtelecom. Daca NU, atunci cat ma costa daca sun din RDS in UPC de exemplu?
Multumesc
bluehunt
12th April 2007, 19:41
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.