Malta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Derwish

please help, gomez!!!!!!!
dupa ce m-am potolit din ras, la citirea a ceea ce ai postat- sa stii ca ai real talent la scris! , si m-am convins k te numeri printre putinii care au vizitat si au surprins subtilitatile acestui mic stat (klingonian?!? laugh.gif ) am o rugaminte in special catre tine, si pt k nimeni sa nu se simta cumva lezat de aprecierile mele la adresa lui, si catre toti cei care au citesc ce scriu acu' , sa ma sfatuiti daca alegerea mea pt revelionul ce bate la usa, si anume, Malta este buna. Sau macar recomandata!.Nu am nici cea mai mica idee despre insulitele astea. Acum, dupa ce am citit absolut toate postarile de pe forum, si mi-am facut o idee cat de cat pozitiva...78,9%!! , a-s dori, in masura in care nu plictisesc sau enervez pe cineva, sa aibe bunavointa de a ma indruma catre ceva fain din Malta de anul nou, si sa-mi si explice cat se poate de sintezizat, de ce !
Pana mai ieri organizam un grup pt Tunisia, dar dupa ce prietena mea m-a luat cu "da' cu Malta ce ai?"..si am gasit pe net forumul despre..ma gandesc sa maaaa razgandesc!
Intreb publicul.....k ultima varianta!
gomez99
Ce sa-ti spun, ma simt coplesit de compliment, da nu cred ca m-ai nimerit bine, eu nefiind adeptul revelioanelor organizate afara din casa.

Multe tari, printre care si Malta, nu dau revelionului turnura pe care o dam noi, cu mincare si bautura si petrecere multa. In functie de citi bani dai, o sa ai parte de o masa mai mult sau mai putin bogata si eventual de access free la o discoteca alaturata. bautura e pe bani (multi) si numa de la ei, din traista nu e voie. Asta pina pe la 12 noaptea. dupa care gata, la nanica. Iar adoua zi probabil pauza mare in oras, cam pina pe la 14. Cred ca cei de la agentie ar putea sa iti povesteasca. Intreaba la Malta travel, chiar daca nu mergi cu ei, cam cum se organizeaza chestia. In Malta nu stiu cum e, dar gindindu-ma la apetenta lor pentru petreceri populare/feste, si la faptul ca pe insula se afla o fabrica de artificii, s-ar putea ca piata orasului sa fie o chestie mult mai animata si mai colorata decit restaurantul. BBQ mongolez din Qawra tare bun e. S-ar putea sa aveti parte si de ceva reduceri serioase la shoping, stiind ca la ei reducerile sint chiar reduceri iar pina prin martie lumea nu prea mai cumpara mare lucru. Poate ca St Julien sau Valetta ar fi mai potrivite decit Qawra, tinind cont de procentul de crisme pe mp din fiecare localitate. Asta legat de revelion.

Acu, in Malta e mai cald ca la noi. Mi s-a spus ca atunci cind temperatura coboara sub 15 grade, lumea intra in panica. Ceea ce face ca o vreme de 17 grade sa nu fie chiar asa de rau pentru plimbare - daca nu ploua. Deci ar fi de vazut ceea ce se povesteste pe aici, minus specificul de vreme calduroasa. Evident ca daca n-aveti spirit de aventura, s-ar putea ca iesirea la Grota Albastra sa nu fie chiar comoda, iar turul insulei la vreme de iarna cu vint din tribord sa nu fie amuzant. Da mai gindeste-te si ca daca n-ar fi destui amatori de senzatii tari, astia n-ar oragniza excursie in Malta in toiul iernii.Click to view attachment

dassaev
Am fost in St Julien acum o luna. Viata de noapte este "superba" acolo, defapt numai viata de noapte cred ca exista acolo pt ca ziua nu pre vedeai picior de om pe strazi. Pe Bay Street unde am stat eu sunt numai cluburi unul langa altul si toate pline pana dimineata. Deasemnea faleza este plina de turisti care petrec. Ma gandesc ca o sa fie super si de revelin
abburell
cateva pareri despre Malta

- de la aeroport cu autobusul cat se face pana in St Paul's bay ?
din st paul pana la Valetta cat ar fi ?
Sliema - La Valetta ?

ideea e ca nu stiu daca e mai comod dpdv logistic sa iau un hotel in zona Sliema sau St Paul /Qawra/

ma intereseaza mai putin viata de noapte cat sa fie comod ptr vizitat

mersi mult.

a.

p.s. - eventual daca are cineva info/opinii despre Bayview Hotel, Sliema, 3 stele
dassaev
De la aeroport pana in St. Julien faci 15-20 min cu taxi. Sliema e tot pe acolo. Cu autobuzul nu stiu. Daca nu te intereseaza viata de si vrei mai mult sa viziteiz insula cred mai bine stai Sliema. Mie oricum Sliema nu mi-a placut dar eu sunt adeptul vietii de noapte si cluburilor asa ca intelegi de ce....
gomez99
@abburell
de la Qawra pina in cel mai departat punct al insulei nu faci mai mult de 45 minute. Dar majoritatea autobuzelor interurbane nu mai circula dupa ora 19 si extrem de putine circula dupa 20. (parca numai 2-3). in oras nu e problema, cu exceptia valletei orasele se cam pot bate cu piciorul.
traseul Valleta - Melieha e destul de circulat.

@dassaev
cum fusera localnicele ? biggrin.gif
dassaev
localnicele, in general sunt foarte "bune" dar nu prea se baga in seama cu turistii (sau nu se bagau cu mine). Dar asta nu prea a contat pt ca rusoaicele si spanieloaicele erau la putere laugh.gif

gomez99
QUOTE (dassaev @ Nov 7 2007, 13:38) *
... rusoaicele si spanieloaicele erau la putere laugh.gif

Ah, Leningradul de altadata! rolleyes.gif
dassaev
Cred ca la vara o sa ma duc iar, de data asta in concediu, dar sper sa gasesc un transport mai ieftin. Apropos cu ce sau cum ajung cel mai ieftin?
gomez99

pai numa cu avionu. charterul e cel mai convenabil, ca vine la pachet cu sejurul si te scoate mult mai ieftin decit daca iei cursa obisnuita.
dassaev
Nu prea vreau sa iau un sejur. Vreau sa ma duc eu asa pe cont propriu. Ma gandeam la varianta cu masina pana in Italia si de acolo cu vaporul (daca exista vapor Italia-Malta)
gomez99
pai daca un drum dus-intors cu catamaranul pina in sicilia e 100eur, romania-italia-malta eu zic ca depaseste cei 350 eur pe care ii platesti pe un sejur.

ai mai putea incerca - da sint putine sanse vara - la agentiile mici, poate accepta sa iti vinda un loc in charter.
dassaev
Cum 350 eur un sejur? numai avionul costa 400+ eur ...
gomez99
cind am fost eu, m-a costat 376eur o saptamina la Bella Vista pat in dubla cu demipensiune, cu avion cu tot. la apartamente e si mai ieftin. acum depinde si de perioada. vara e mai scump.
abburell
poti incerca un low fair pana in europa ( milano sau roma de ex ) si de acolo cu air malta . biletul luat din timp la air malta vine pe la 100

low fair ptr malta nu stiu, poate din uk/germania
PixulMeu
QUOTE (abburell @ Nov 7 2007, 15:40) *
poti incerca un low fair pana in europa ( milano sau roma de ex ) si de acolo cu air malta . biletul luat din timp la air malta vine pe la 100

low fair ptr malta nu stiu, poate din uk/germania

Dar tu nu esti in Europa, aburitule ?
Sunt companii low-cost care zboara in Malta. Spre exemplu: Ryanair (www.ryanair.com) din Pisa, Venetia, Barcelona si Valencia.
abburell
QUOTE (PixulMeu @ Nov 7 2007, 16:46) *
Dar tu nu esti in Europa, aburitule ?
Sunt companii low-cost care zboara in Malta. Spre exemplu: Ryanair (www.ryanair.com) din Pisa, Venetia, Barcelona si Valencia.

eu sint in europa, dar raspundeam lui daveas , care dadea cu cifre de 400 euri /bilet de la bucuresti si visa sa ajunga cu masina in...sicilia sa ia barca smile.gif

o fi, dar e exagerat
PixulMeu
QUOTE (abburell @ Nov 7 2007, 16:00) *
eu sint in europa, dar raspundeam lui daveas , care dadea cu cifre de 400 euri /bilet de la bucuresti si visa sa ajunga cu masina in...sicilia sa ia barca smile.gif

o fi, dar e exagerat

Nu stiu daca e chiar asa de exagerat.
Problema e ca feribotul din Sicilia pana in Malta e foarte scump.
Cel mai ieftin iesi daca mergi cu avionul (cu rezervarile facute din timp): Bucuresti - Barcelona - Malta.
Sau mergi pana Bucuresti - Roma/Milano, iei trenul pana la Pisa si apoi cu avionul Pisa - Malta.
Sau , si mai bine, Bucuresti - Venetia Treviso - Malta (cu avionul).
dassaev
@abburel vrei sa-ti scanez biletul de avion sa vezi ca atat a costat Bucuresti-Milano-Malta si retur?
abburell
QUOTE (dassaev @ Nov 8 2007, 09:23) *
@abburel vrei sa-ti scanez biletul de avion sa vezi ca atat a costat Bucuresti-Milano-Malta si retur?

io nu ziceam de pretu biletului ci de ideea ta de a lua barca din sicilia cu speranta de a economisi ;-)

a.
dassaev
Ideea cu barca nu era special pt a scadea costul.
bestiuta1
exista avion bucuresti-malta?airmalta nu zboara parca direct de la noi?
gomez99
nu este zbor direct de linie. numai charterurile zboara direct.
Kyandra
Vad ca in topicul asta nu s-a mai scris cam de multisor, dar o sa incep eu anul 2008 cu o intrebare. Nu a stat nimeni la Golden Tulip Vivaldi sau Intercontinental in St Julians?? Vad pe trip advisor niste pareri aiuritoare si n-am chef de surprize-surprize la fata locului biggrin.gif .. Ma bate gandul de o vacanta de Paste, asa ca orice parere despre hotelurile astea doua e binevenita.
PixulMeu
QUOTE (Kyandra @ Mar 2 2008, 11:45) *
Vad ca in topicul asta nu s-a mai scris cam de multisor, dar o sa incep eu anul 2008 cu o intrebare. Nu a stat nimeni la Golden Tulip Vivaldi sau Intercontinental in St Julians?? Vad pe trip advisor niste pareri aiuritoare si n-am chef de surprize-surprize la fata locului biggrin.gif .. Ma bate gandul de o vacanta de Paste, asa ca orice parere despre hotelurile astea doua e binevenita.

Malta a facut parte pana in 1964 din Imperiul Britanic si in consecinta e plina de britanici, in special englezi care sunt betivi.
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.