Noi am stat la hotel Santana, in Qawra, uite link:
http://www.hotelsantana.com/Am fost foarte multumiti de tot. Am ales acel hotel pentru ca avea piscina pe acoperis si nu a fost deloc rau, dupa excursiile practic zilnice in toate partile era relaxant sa stai o ora-doua la piscina, sa faci o baie si sa privesti apusul dincolo de mare... Camera era imensa (am avut una ca in ultima poza din galerie), foarte curata, avea inclusiv un colt de bucatareala, cu aragaz, chiuveta, vesela! Micul dejun.... imens... cu de toate.... de la obisnuitele mezeluri, branzeturi, fructe exotice, compoturi, pana la fasole cu carnaciori, oua prajite, iaurturi, bauturi racoritoare etc., o masa ca aia te tinea pana dupa-amiaza!
In mers pe jos, in 10-15 minute ajungeai la faleza si la zona cu cluburi, restaurante si restul agitatiei specifice unei statiuni. Problema in Malta sunt plajele: initial am crezut ca vom gasi ceva gen Mallorca, plaje cu nisip fin peste tot, numai ca.... tarmul este, in general, stancos, neprimitor.... si putine sunt locurile unde te-ai putea simti ca la Mamaia noastra. Acesta este si motivul pentru care am renuntat la programul de plaja in favoarea excursiilor, care sunt oarecum standard (templu, Mdina, Gozo, port, Valletta). O plaja tot neprietenoasa, dar o apa incredibil de limpede gasesti in Laguna Albastra... la Comino, merita drumul!
Daca mai ai nevoie de detalii, intreaba, nu stiu ce anume te-ar interesa sa afli.