Adevarul despre aselenizare
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

burvi2001

rz,
Mi se pare mie ca incerci marea cu degetul...
De ce esti asa sigur ca americanii au fost pe Luna in 1969 ?
Doar ca asa au spus unii, de la care au preluat altii, si gata ?
Ce dovezi concrete exista ca au fost ?

Ca filmele si fotografiile care au fost studiate lasa loc de interpretari, nimic concret.

Asa ca da-mi voie sa fiu printre cei care se indoiesc.

Tu daca ai vrea sa inscenezi un asemenea lucru, cum ai face ?
rz
Eu zic sa asteptam urmatoarea misiune pe Luna...
Suntem cu ochii pe ei!
Eu voi fi primul care sparge usa studioului, daca aflu ca sunt acolo si nu pe... Luna.

burvi2001
Si eu zic sa asteptam, dar era vorba ca Transorbital sa ajunga pe Luna inca din octombrie trecut, nu vezi ca li s-a interzis ?

La fel si Hubble, care tocmai se departa de Luna suficient de mult ca sa poata face fotografii cu rezolutie de 10 cm, a fost dezafectat.
andreic
Nu s-a interzis nimic... va fi un program mai amplu care presupune noi misiuni deci... daca ei initiaza proiectul din start... ce rost avea sa interzica ceva ?
Iti dai seama, nu e ceva de azi pe miine, e vorba de ani...
Cat despre fotografii la rezolutie mare a lunii exista deja de la sateliti... si totul e ok tongue.gif

Cat despre Hubble, din cate stiu, si-a atins durata de viata programata si oricum performantele lui nu mai sunt asa senzationale comparat cu grupuri de telescoape terestre... mai ales ca a fost miop si a fost corectat... corectia aia adauga ceva zgomot la imagine... nu cred ca mai satisface cerintele tehnice, ceva mai mare se impune :cool:

Oricum, a scos suficiente imagini bune iar apropo de luna... cred ca glumesti... ala se arde daca se uita la luna ! E lumina prea puternica... si stii cume cu dinamica luminii in spatiu... unde nu exista atenuare atmosferica.
andreic
Originally posted by burvi2001

Tu daca ai vrea sa inscenezi un asemenea lucru, cum ai face ?

Pai, ca sa pot inscena asa ceva in primul rind ar trebui sa vorbesc cu Rusii si Chinezii sa nu ma dea de gol, ca aia nu sunt timpiti, am mai discutat, e usor sa vezi daca semnalul radio vine de pe luna sau nu... si un amator cu experienta poate sa-si dea seama.

Deci eu sa zicem SUA, ma vad negociind... in plin razboi rece & stuff... cica "mai rusilor si chinezilor mai... noi vrem sa fim tari, mai tari ca voi, stiti, sa mergem pe luna da nu prea avem tehnologie asa tare. Am vrea sa ne facem ca mergem si sa filmam in studio live... dar voi vedeti sa va tineti gura, sa nu spuneti ca transmisia e din studioul nostru de la Hollywood... ziceti si voi acolo ca ne-ati auzit clar si frumos, ca ne-ati vazut nava pe radar... sa stie lumea ca suntem cei mai tari... da ?, va rugam frumos...".

Si raspunsul celorlalti... Da sigur, nici o problema, sa ne spuneti si noua cand filmati, sa ne tragem si noi filmul..., eventual va retransmitem pe Sputnik, ca sa aveti semnal mai puternic, sa nu va fisiie statia... sa creada lumea. Eventual va bagam acolo niste efecte de sunet...

Hi hi hi... hai sa nu mai fim copii mici si conspirationisti...
stalin
Daca au aterizat mai trebuie sa existe vehiculele lunare. Partea proasta e ca sunt pe partea care nu se vede de pe Pamant.
burvi2001
stalin,
Da-mi voie sa te contrazic. Misiunea Apollo 11 a aselenizat in Mare Tranquilitatis care se vede de pe Pamint.

O solutie era sa fie fotografiate cu Hubble, dar s-au gasit unii care sa spuna ca nu se poate, fiindca se ard lentilele de la lumina prea puternica (ca si cum nu se putea fotografia noaptea).

Apoi, cind au inventat un dispozitiv special care permitea fotografierea Lunii si costa foarte putin pentru a fi montat pe Hubble, au spus ca Hubble si-a terminat misiunea si va fi dezafectat.

rz
Eu am auzit ca americanii vor sa arunce Luna in aer... smile.gif
Asta pentru a musamaliza actiunea ''aselenizarea din '69''... si-au dat si ei seama ca nu-i pot opri pe altii sa ajunga acolo (in special pe chinezi) si astfel au hotarat sa lanseze bomba nucleara acolo.
Stiu asta din sursele mele (NASA). :cool:
burvi2001
rz,
Mi se pare mie ca iti place de mine...
Ori esti invidios.
rz

Stiu si eu...?!
Trimite-mi o poza cu tine... poate imi schimb preferintele. :mad:
Pana acum m-au atras numai femeile...
Invidios pe ce?
Daca ar fi dupa mine, te-as pune chiar moderator la sectiunea FUN... smile.gif
andreic
Originally posted by burvi2001
stalin,
Da-mi voie sa te contrazic. Misiunea Apollo 11 a aselenizat in Mare Tranquilitatis care se vede de pe Pamint.

O solutie era sa fie fotografiate cu Hubble, dar s-au gasit unii care sa spuna ca nu se poate, fiindca se ard lentilele de la lumina prea puternica (ca si cum nu se putea fotografia noaptea).

Apoi, cind au inventat un dispozitiv special care permitea fotografierea Lunii si costa foarte putin pentru a fi montat pe Hubble, au spus ca Hubble si-a terminat misiunea si va fi dezafectat.

Se pare na informatia ta legata de dezafectare nu e corecta:

http://www.shortnews.com/shownews.cfm?id=3...7029&u_id=45686

O fi vechi, dar inca merge, scirtiind...
madman2711
exista unele semne de intrebare cu privire la unele fotografii sau filme de pe luna dar astea pot fi doar niste erori umane, toate problele contrare aselenizarii constau in anumite interpretari ale fotografiilor si filmelor
este si normal sa existe sceptici dar important este faptul ca omul poate cuceri spatiul
burvi2001
Ce interpretare madman ?

Pai n-ai vazut poza aia de la mine in care negrul desi pare negru, este alb ?

Asa si cu interpretarea.
Eu daca vad un picior al modulului ca nu are praf pe el, tu vrei sa-mi spui ca praful care s-a ridicat datorita jetului nu s-a asezat la loc ?
madman2711
nu am urmarit tot thread-ul dar am vazut cateva emisiuni pe aceasta tema plus cateva reviste si intr-adevar exista anumite lucruri ciudate dar cum nici eu nici tu nu ai fost in spatiu (poate gresesc in privinta ta) legile pamantene pot sa nu explice aceste anomalii
eXXocet
Burvi, intre NASA si Skoda este diferenta enorma, de asta tu nu iti poti explica cum au ajuns imperialistii astia de americani pe Luna tongue.gif
Dupa ce o sa iesi tu personal in spatiu (nu spun ca aselenizezi) atunci sa vii cu foto alea, cand vei constientiza diferentele uriase intre "comportamentul' luminii, sunetului in spatiu.
Eu cred ca aselenizarea a fost cat se poate de reala, rusii monitorizau evnimentul si si-ar fi dat seama ca este un fake inaintea lui Burvi naughty.gif
Apoi, crede cineva ca o fotografie "manarita" de NASA contine erori de pozitionare a umbrelor sau a luminii reflectate pe vizorul castii? C'mon... cool.gif
burvi2001
exxocet,
Prefer sa astept sa iesi tu personal in spatiu, pentru a sustine ca e reala aselenizarea...

Asa cum eu nu pot sustine ceva, pentru ca n-am fost in spatiu, la fel nici tu nu poti sustine ca au fost...

E chestie de cum privesti lucrurile...

Cit despre comportamentul luminii in spatiu, da-mi voie sa-ti spun ca e putin diferit fata de comportamentul in atmosfera noastra.
Anume, in spatiu, la anumite unghiuri nu se reflecta lumina, lucru demonstrat chiar de mine, experimental.

Se ia un clopot de vid, se pune o oglind in interior si se proiecteaza o raza laser in oglinda, la un unghi de aproximativ 180 grade.

In momentul cind vidul se instaleaza, se va observa cu stupoare, ca raza laser nu se mai reflecta din oglinda.

De aici si siguranta mea cu privire la pozele fake.

Astept intrebari suplimentare.
Mosotti
de ce trag clopotele, burvica?
de vid, moncher, de vid
burvi2001
Mascoti,
Tu esti un exemplu viu a mentalitatii pe care o aveau bastinasii din America in fata spaniolilor care au venit sa-i descopere.

La fel faceau si ei cind li se arata o oglinda, sau alte obiecte despre care habar nu aveau...

Mergi si tu la o scoala care are un clopot de vid si fa cum ti-am spus eu si vei vedea ce am vrut eu sa spun.
Mosotti
ceea ce spui tu nu demonstreaza ca pozele sint feic
eXXocet
Burvi, eu zic sa incerci sa te impui cu jocurile si alte chestii asemenea, la fel de importante pt omenire.
Aselenizarea si alte lucruri minore iti propun sa fie examinate de cei care au habar,nu de noi, care ne uitam la niste poze de pe Internet.
Merci.
burvi2001
QUOTE(Mascotti @ Oct 14 2004, 09:29)
ceea ce spui tu nu demonstreaza ca pozele sint feic
*

Dar nici ca ar fi adevarate...

QUOTE(eXXocet @ Oct 14 2004, 18:54)
Burvi, eu zic sa incerci sa te impui cu jocurile si alte chestii asemenea, la fel de importante pt omenire.
Aselenizarea si alte lucruri minore iti propun sa fie examinate de cei care au habar,nu de noi, care ne uitam la niste poze de pe Internet.
Merci.
*

exxo,
Eu n-am nevoie sa ma impun, altii se incontreaza cu mine pentru a-si face imagine, ii inteleg...
Pina si pozele de pe internet au o calitate mai buna decit pozele care au "demonstrat" ca a fost reala aselenizarea in 1969.

Retine, si tu si ceilalti din viitor :
Eu sustin doar faptul ca in 1969 nu au ajuns americanii pe Luna, ca s-a intimplat asta mai tirziu, nu neg.
andreic
E un documentar complet care demonteaza toate miturile din acest thread din ultimul an... si au fost multe........

Totul se demonteaza nu oricum ci prin experiment smile.gif

Pe Discovery. Au particitpat la documentar si fosti astronauti... ceea ce infirma si tampeniile alea ca unii au innebunit sau altele (Buzz) coolspeak.gif

O sa-l mai repete probabil, sa va uitati la el.
painkiller
acum cateva minute am vazut un documentar la care am ramas eek.gif eek.gif
sa va spun pe scurt cam despre ce e vorba:

un jurnalist sustine o parere cum ca APOLLO 11 nu a fost pe luna si ca toate misiunile NASA care au avut ca tinta LUNA sunt "fake-uri". Cum demonstreaza asta ? Foarte simplu: detine o caseta video in care se vede clar ca se filma din nava, nicidecum de pe luna, precum sustin austronautii. In fine trebuie sa vedeti cu ochii vostrii ca sa intelegeti mai bine.

Apoi incepe sa caute austronautii care au fost in misiuni APOLLO si sa le ia interviuri. La sfarsitul interviului le pune caseta si ii pune sa jure pe BIBLIE ca au fost pe LUNA. Cu exceptia a numai 2 oameni(care au jurat) toti devin antipatici si se manifesta intr-un mod foarte bizar. Evident ca intr-un final incep sa si fuga de jurnalist, doi dintre ei chiar lovindu-l destul de rau(in fatza). Altii spunand ca a luat-o razna si ca nu e adevarat tot ce zice, chiar daca le erau hainele ude de transipiratie(au filmat special faza). Nici chiar Armstrong nu are curajul sa jure...

DECI... ce parere aveti ?

au si site: http://www.moonmovie.com/
painkiller
am mai vazut inca un documentar in care se sustine ca toate misiunile de pe luna au fost facute in celebra "area 51" din USA, motiv pentru care e si pazita asa de bine. si alte motive cum ar fi ca acea capsula care a aterizat pe luna nu a facut nici un crater la locul aterizarii.(cu toate ca avea motorul dedesubt)

Eu deja incep sa cred ca nu a fost nimeni pe luna si toate sunt fake-uri...

filmele se numesc:

-Astronauts Gone Wild - An investigation into the authenticity of the moon landings (2004)

-Conspiracy theory - Did we land on the moon
mister_rf
...Buna dimineata...
S-au scris si carti, s-au facut si filme pe acesta tema...
Care este adevarul?!... Toate actiunile de pe acesta lume vor fi facute de unii si contestate de ceilalti... asa este firea omului... rolleyes.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.