Pro Sau Contra Counter-strike ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Kwarrasha

Vad ca e nevoie sa zic din nou...

GATA CU CERTURILE CU FUBAR !!! ARE DREPTUL LA PAREREA SA PROPRIE SI PERSONALA, CU TOATE CA SI-O EXPRIMA CAM AROGANT. DAR E PAREREA LUI !!!

Terminati mah, gata, ajunge...

Vorbiti naiba despre CS si gata...

Incercati si voi, ca io am incercat si vad ca a mers cat de cat, sa incepeti propozitiile cu "I love that game, and that because..." sau "E cel mai naspa joc pe care..." sau "Nu ma intereseaza sa impusc pixeli..." si nu cu "Bah Fubar da mai da-te..."

Nu-i chiar asa de greu...

Pentru a 4-a oara cred... PEACE MAN intre TOTI !!! peacefingers.gif peacefingers.gif peacefingers.gif
AK47
QUOTE(Kwarrasha @ Oct 28 2005, 14:59) *
Vad ca e nevoie sa zic din nou...

GATA CU CERTURILE CU FUBAR !!! ARE DREPTUL LA PAREREA SA PROPRIE SI PERSONALA, CU TOATE CA SI-O EXPRIMA CAM AROGANT. DAR E PAREREA LUI !!!

Terminati mah, gata, ajunge...

Vorbiti naiba despre CS si gata...

Incercati si voi, ca io am incercat si vad ca a mers cat de cat, sa incepeti propozitiile cu "I love that game, and that because..." sau "E cel mai naspa joc pe care..." sau "Nu ma intereseaza sa impusc pixeli..." si nu cu "Bah Fubar da mai da-te..."

Nu-i chiar asa de greu...

Pentru a 4-a oara cred... PEACE MAN intre TOTI !!! peacefingers.gif peacefingers.gif peacefingers.gif

E jalnic Fubar asta...

Fubar
ti-ai dat seama dupa primul post...

Pesemne ca ai fost precoce. Nu prea ai fost alaptat.

Nick-ul de-a dat de gol.
AK47
QUOTE(Fubar @ Oct 28 2005, 15:22) *

Nick-ul de-a dat de gol.

M-am inscris special pentru tine domnule ,,CONTRA"! Probabil ai jumatate de norma la SOFTPEDIA sa aduci noi membri... biggrin.gif
Fubar
M-ai prins... lucrez pentru Sofpedia eheyebrow.gif
Kwarrasha
QUOTE(Fubar @ Oct 28 2005, 16:22) *

Nick-ul de-a dat de gol.

Fubar...tot nu te poti abtine sa jignesti...fii sigur ca acum m-ai jignit, la faza cu alaptatul...iar esti arogant...dar te las in pace...

nono.gif Da' nu e bine...
Fubar
Nu m-am adresat tie... ci lui gigi AK47 becali. Nu am facut decat sa raspund la faptul ca m-a facut "jalnic"

crz
Ce imi place la CS:

E distractiv daca il joci cum trebuie. Adica jucat multiplayer cu oameni care vor doar sa se distreze este ok. O metoda (nu singura) de relaxare dupa o zi grea.

Ce nu imi place la CS:

A ajuns sa fie jucat de toti analfabetii.
Cheaturi, injuraturi, batai, amenintari, toate te fac sa nu mai vrei deloc sa joci.
Kwarrasha
QUOTE(crz @ Oct 28 2005, 21:35) *
Ce imi place la CS:

E distractiv daca il joci cum trebuie. Adica jucat multiplayer cu oameni care vor doar sa se distreze este ok. O metoda (nu singura) de relaxare dupa o zi grea.

Ce nu imi place la CS:

Cheaturi, injuraturi, batai, amenintari, toate te fac sa nu mai vrei deloc sa joci.

FOARTE adevarat. Good point crz... coolspeak.gif

Srry Fubar ca am inteles gresit... notangel.gif
SE7EN

Ce imi place la CS:

Ce nu imi place la CS:

Ai perfecta dreptate
santieco
CS sau cum vreti voi sa-i spuneti este un joc mult prea banal si copilaresc....
Este un fel de hotii si vardistii al copilariei ,un fel de impuscate-lea cu cornete prin fata blocului pe la varsta de 8-9 anisori...Da cam asta este varsta pentru CS 8->13 anisori
Pacat ca prinde atat de mult la varstele astea atat de fragede , ca ii tampeste pe bietii copii...
Discutie in tramvai intre doi pusti: "i-ai vazut ma pe teroristii arabi? aveau 3-1-1 (ma rog ei stiu ce inseamna) prosti sunt ai nostri ca nu le dau headshoturi ,eu daca eram in Irak cred ca ma intorceam acasa cu o gramada de fraguri" death.gif death.gif
Doamne fereste sa ne trezim cu vreun pustan ca i-a furat lui taticu pusca de vanatoare si ne trage un glont in cap ca asa stie el din CS ..
Parerea mea este ca alaturi de droguri si alte prostii d'astea care creeaza dependenta si distorsioneaza realitatea, ar treabui ca si CS sa fie scos in afara legii.. (evident luati-o ca pe o metafora)

Grafica de rahat, sunet de rahat, arme de rahat.
De ce se joaca asa de mult? pentru ca este extrem de simplu si poate fi jucat de oricine chiar si de cei care nu stiu ce este ala windows ...

Eu sincer cred ca am jucat cs maxim doua ore ...
shobi
tocmai am terminat o "partida de counter" in care mi-am facut mai mult nervi ... serveru care merge acceptabil ca e pe metro s-a stricat de tot prin tot felu de addonuri si rahaturi care numai jucabil nu-l fac ... (chestii de ochii lumii, sa arate cat de l33t e el , adminu , death.gif ) si mi-am adus aminte de o chestie : citez "eu am facut serveru asta ca sa jucam si noi de placere si sa vorbim l33t"

say what ? w00t.gif wtf is "sa vb l33t" ? si, majoritatea jucatorilor intra in descrierea facuta de ceilalti useri ... cred ca de azi incep sa ma mai las de cs ... pe langa faptul ca pierd timp aiurea, nici nu prea mai am unde juca ca nu exista servere de calitate (si nici net)
crz
QUOTE(santieco @ Oct 29 2005, 00:45) *
Grafica de rahat, sunet de rahat, arme de rahat.
De ce se joaca asa de mult?

Eu unul cred ca ai dat raspunsul inaintea intrebarii. Tocmai pentru ca are o grafica nu tocmai senzationala (aici intra si armele) si un sunet la fel, jocul nu este foarte pretentios, cerintele de sistem fiind minime.
Mai sunt si altele, insa sunt convins ca daca jocul ar fi mai complex (adica daca l-ai putea juca pe un sistem sa zicem...de la 10 mil in sus pe net) oricat ar fi de grozav, nu ar mai avea parte de acelasi succes.

QUOTE(santieco @ Oct 29 2005, 00:45) *
Doamne fereste sa ne trezim cu vreun pustan ca i-a furat lui taticu pusca de vanatoare si ne trage un glont in cap ca asa stie el din CS ..
Parerea mea este ca alaturi de droguri si alte prostii d'astea care creeaza dependenta si distorsioneaza realitatea, ar treabui ca si CS sa fie scos in afara legii.. (evident luati-o ca pe o metafora)

Cand aud de zile de nastere sarbatorite "la sala" sau "in retea" ma intreb ce viata sociala au oamenii aceia.
Cand vad copii de pana in 14 ani fumand, band, injurand mai rau decat mine si toti prietenii mei la un loc din cauza unui joc, ma intreb ce se va alege de pe urma lor la 24 de ani...
Cand aud la stiri ca un idiot a murit in fata PC-ului cu mausul in mana dupa ce a jucat CS NON STOP DOUA ZILE FARA SA MANANCE, avand in stomac doar cafea, cola si mult fum de tigara in plamani, nu ma mai intreb absolut nimic. Ma scarpin in crestetul capului (ca orice bun roman care nu stie ce sa mai faca) si imi dau seama ca am descoperit raspunsul la intrebarea anterioara...

DAR! Nu cred ca vinovat pentru toate acestea este jocul. Vinovati sunt parintii acelor copii care nu au grija sa ii scoata intr-un parc, sa le explice ca exista si altceva pe lume decat PC-ul...In copilarie ma jucam dizzie sau soldier of fortune sau elite. Dar mult mai mult timp il petreceam la fotbal sau jucandu-ma cu masinutele...Poate ar fi bine ca si copii din ziua de azi sa uite putin de PC...ar fi ceva mai sanatosi...
Cat despre oamenii(?) care mor jucandu-se CS...pentru ei s-au inventat unele institutii, in trecut numerotate cu "9".
sm0ker
lol...

pai tu crezi ca educatia consta in fumat, joc, lol
mai bine il lasi 20 de oare in fata pc`ului decat sa-l lasi fara sa traga un joint cu baietzii de cartier...

eu am jucat si char ma joc exagerat de mult (nu, numai counter)...dar!! azi noapte dupa ce m-am imbatat, mi-am f***t femeia, m-am apucat de quake (la 5AM)linistit sa nu ma deranjeze nimeni...

nu e nimeni nebun ca joaca un joc, este nebun ala care nu stie ce-i aia!!

discutia asta a degenerat de la counter la cu totul altceva....
eu zic sa ne lasam ciutanii in pace si sa-i vedem cum peste cativa ani poate jocurile pe calculator vor deveni un sport national...

hai bafta yo ma bag la quake...ca la counter e goale serverele...smile.gif
AK47
QUOTE(sm0ker @ Oct 29 2005, 09:06) *
lol...

hai bafta yo ma bag la quake...ca la counter e goale serverele...smile.gif

Servere goale? De obicei sunt servere create in anumite sali de joc pentru a atrage clienti. Majoritatea au conexiuni de net proaste si se joaca local. Nu sunt vizitate din exterior decat accidental... Cu toate astea ele sunt inregistrate si le gasesti in listele cu servere CS! Nu poti juca cand ai lag! Incearca sa intri pe serverul Astral din Bucuresti games.kappa.ro sau pe cele ale RDS-ului... Daca nu ai un cont cu acces garantat, poti astepta si o ora sa intri! De obicei sunt full. Nu comparati un joc care se apropie de pensie cu cele recent create pe care nu le poti juca decat daca ai un PC de cel putin 1500$! Cand a fost conceput Counter Strike (HL) un PC Intel la 800MHz era de TOP. Acum nu poti lucra decat Office pe el... Hai sa fim realisti! CS-ul va ramane in istoria jocurilor ca un succes pentru vremea lui. Consider ca sunt justificate unele ,,proteste" venite din partea celor care au intrat in contact cu jocurile din noua geneneratie. Ma refer la cei care au un minim de logica in combaterea CS-ului! Faptul ca ati fost stangaci cand va-ti conectat pe un server de net consacrat si ati fost umiliti de cei care joaca de circa 4 ani, nu justifica rautatea ce rezulta din anumite postari! In definitiv nu va obliga nimeni sa jucati nimic...
Takeshy
E un drog si ca orice narcoman nu veti recunoaste ca aveti o problema pana cand viata voastra nu va fi la limita .
Spor la killerit si poate da domnul sa nu va injunghie un taran suparat pe viata intr-o sala infecta de CS. (s-au intamplat si de astea)
Kwarrasha
Vad ca n-ati mai scris....vi s-au terminat ideile???

biggrin.gif
Fubar
pot sa spun si eu ceva?
crz
QUOTE(Kwarrasha @ Oct 30 2005, 22:56) *
Vad ca n-ati mai scris....vi s-au terminat ideile???

biggrin.gif

Eu l-am sters ieri seara. smile.gif
akajohn
simplu de jucat, nu te stresezi prea tare cu invatatul si e foarte apropiat de spiritul nostru latin (de aia si prinde la noi in halul asta)... uneori ai nevoie sa te relaxezi, esti in fata computerului si zici ce-ar fi sa trag 2-3 gloante? nimic mai simplu... pe de alta parte este si spiritul de competitie si de aceea apar acei jucatori de vineri noaptea (sau sambata) care vin in gashca si au de gand sa sparga o noapte ca sa joace cs si sa se distreze... sincer sa fiu cs fara gashca in jur nu are nici un fun... cand ii dai un headshot colegului de birou (sau calculator) parca e mai funny... oricum e doar o chestie de distractie care a aparut datorita comportamentului nostru sedentar... cand eram pusti ieseam toti in fata blocului la fotbal si daca nu alergam o minge innebuneam... acum merg pustii la Internet Cafe in loc de fotbal si joaca cs... singurul lucru de care ma tem este ce fel de oameni or sa ajunga la maturitate pentru ca alergatul mingiei este si sanatos pentru organism pe cand statul in fata calculatorului e daunator... de fapt cred ca asta e problema cea mai serioasa in aceasta situatie...
Celest
QUOTE(Fubar @ Oct 31 2005, 10:23) *
pot sa spun si eu ceva?

doar despre CS in sine ...in rest poti sa taci. death.gif
Fubar
hrrr... DO NOT death.gif ME!

M-am mai abtinut, nu vezi ca am tacut...
Kwarrasha
QUOTE(Fubar @ Oct 31 2005, 13:48) *
hrrr... DO NOT death.gif ME!

M-am mai abtinut, nu vezi ca am tacut...

lol

Zi mah ce ai de zis...dar totusi despre CS

Ca (sper), am terminat cu certurile..... nono.gif no more
Fubar
e... ma mai ia valul...cred ca deja stie toata lumea ce parere am eu despre CS, Heroes si Blizzard... nu mai are rost sa ma repet, cel putin nu in threadul asta
Kwarrasha
QUOTE(akajohn @ Oct 31 2005, 13:27) *
simplu de jucat, nu te stresezi prea tare cu invatatul si e foarte apropiat de spiritul nostru latin (de aia si prinde la noi in halul asta)... uneori ai nevoie sa te relaxezi, esti in fata computerului si zici ce-ar fi sa trag 2-3 gloante? nimic mai simplu... pe de alta parte este si spiritul de competitie si de aceea apar acei jucatori de vineri noaptea (sau sambata) care vin in gashca si au de gand sa sparga o noapte ca sa joace cs si sa se distreze... sincer sa fiu cs fara gashca in jur nu are nici un fun... cand ii dai un headshot colegului de birou (sau calculator) parca e mai funny... oricum e doar o chestie de distractie care a aparut datorita comportamentului nostru sedentar... cand eram pusti ieseam toti in fata blocului la fotbal si daca nu alergam o minge innebuneam... acum merg pustii la Internet Cafe in loc de fotbal si joaca cs... singurul lucru de care ma tem este ce fel de oameni or sa ajunga la maturitate pentru ca alergatul mingiei este si sanatos pentru organism pe cand statul in fata calculatorului e daunator... de fapt cred ca asta e problema cea mai serioasa in aceasta situatie...

Asta este foarte adevarat, faza cu fotbalul, dar sa stii ca sunt inca destui care prefera un fotbal ORICAND decat un CS sau GTA SA sau io mai stiu ce...

DAR parca sunt si mai muti care adopta stilul "HAI CS" si nu mai au nici un fel de viata particulara, nici un fel de relatie cu oamenii din jur si asa mai departe. Astia sunt pustii de genu' sedentar (exact cum ai spus tu) si care vin la 12 noaptea cu ochii umflati de fraguri (sau de bataia luata de la colegul de calculator care a vazut ca a bagat OGC-u') si il intraba ma-sa de unde vine si ce e cu el acas' la ora aia, iar el tot ce e in stare sa raspunda este : "Nu-mi iau io data viitoare 4-3-u' si ii zbor capu aluia ?! FMM de codat infect <ia uite cine vorbea de coduri biggrin.gif>" si dup-aia intra in transa si spune ca un magnetofon..."4-3, 4-3, 4-3, 4-3...."

Asta e depasirea oricarui simt de raspundere asupra propriului corp, adica trebuie sa faci si miscare, dar oricand poti si sa te relaxezi cu prietenii la o "killereala" mica...cum mai fac si io...

I expect more oppinions... peacefingers.gif

QUOTE(Fubar @ Oct 31 2005, 16:30) *
e... ma mai ia valul...cred ca deja stie toata lumea ce parere am eu despre CS, Heroes si Blizzard... nu mai are rost sa ma repet, cel putin nu in threadul asta

Din nou....lol
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.