Pro Sau Contra Counter-strike ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Celest

io n-am zis ca ai fi stupid sau nu .... ziceam doar de CS ca e de 2 lei
StormRider
nici mie nu imi place dementa care a generat-o jocul asta insa e un joc destul de distractiv, ca pana la urma asta e scopul unui joc. Cat despre faptul ca nu e real etc ma faci sa rad laugh.gif de ce ar trebui sa fie real?...nu exista joc perfect iar chestii care nu iti plac le gasesti in orice joc, de ce ar fi counter strike tratat diferit?...doar daca iti place sa fii gica contra...
Orice om ar trebui sa stie sa se delimiteze de un joc; aici e vorba de educatie de prioritati de alte lucruri care nu au nici o legatura cu jocul in sine. Atata timp cat e distractiv si-a atins scopul.

later: nu mi se pare un joc de doi lei

MadMax
Chiar merita atata atentie KS ...asta....CS? Un topic pro/contra...pfft! E doar un joc, damn it...cam vechiut, dar e un joc si atat. Nu ma pronunt nici pro nici contra dar nu cred ca merita atata atentie! Daca totusi primeste atata atentie, eu ma autosesizez si deschid un topic asemanator despre (parerea mea) zeul jocurilor: Starcraft! tongue.gif
SE7EN
Fubar jignesti fara nici un fel de probleme.Nu cred ca este cineva de aici care poate contesta faptul ca acest joc creeaza o anumita "dementa" in randul multor jucatori, dar nu are nici un sens sa te legi de IQ celor care joaca.Nu ai tu de unde sa stii care e IQ lor si nici daca citesc sau nu carti.Faza asta cu cititul cartilor care vine de la cei care nu cred ca au citit mai mult de trei carti in viata lor e de prost gust si jenanta.Desigur parerile sunt impartite dar nu mai aberati daca un joc este real sau daca un joc este mai bun decat celalat.Indiferent ce joc joci, extremele nu sunt bune.E de ras sa afirmati ca mai bine joci un anumit joc pentru ca este mai "constructiv".
Da fubar sunt un jucator de cs, asta cand am timp, sau cand vreau sa iau o pauza de la invatat.So fuck off ca sunt unii care mai citesc si joaca cs nu numai disperati care joaca toata ziua.
Fubar
Multumesc
Takeshy
Eu prefer seara inainte de culcare sa ma eliberez de ce-i rau in mine printr-o partida online de Counter Strike

Mi-a atras atentia
GEEEEEZZZZZZZZZZ
Ai femeie, ai prieteni, ai familie? Dute si alerga, dute la o bauta cu prietenii, la un picnic, la sala, cauta-ti un hobby...

Nimic nu e mai placut decat sa zbor creierii la niste picseli pe un monitor. Si se mai vrea accesul mai usor la arme prin alte topicuri. Vom avea smintiti care se relaxeaza seara cu un foc de arma din casa in parculetul din fata blocului death.gif
Kwarrasha
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Gata cu certurile mah...

Am terminat io sa ma cert cu Fubar si cu mai nu stiu cine si ati inceput intre vai sa va certati...

GATA !!! Lasati-l pe Fubar in pace cu modul lui de a fi si cu parerile lui, voi pastrativi-le pe ale voastre si toata lumea e fericita. Nu va mai certati fara sens ca interpretati unu' "reply" -urile altuia (asa cum am facut si io dealtefel.... rolleyes.gif ). Luati-le ca atare, ceea ce e scris, asta a vrut omu sa spuna.

Inca o data, pentru a treia oara... PENTRU TOTI : Peace Man peacefingers.gif peacefingers.gif peacefingers.gif

GodSend
Eu unu is pro CS...shi cunosc o multime de oameni care joaca....shi nu mica mi-a fost mirarea cand am auzit ca profu de Istorie ii pasionat CS....aaaaaaa...shi sa imi ziceti voi un joc FPS mai realist decat CS Source.... coolspeak.gif
eXXocet
QUOTE(GodSend @ Oct 27 2005, 18:51) *
Eu unu is pro CS...shi cunosc o multime de oameni care joaca....shi nu mica mi-a fost mirarea cand am auzit ca profu de Istorie ii pasionat CS....aaaaaaa...shi sa imi ziceti voi un joc FPS mai realist decat CS Source.... coolspeak.gif

Pentru cosuri si alte manifestari se foloseste cu succes asta.
Pentru rezolvarea neplacerilor legate de IQ subunitar nu prea ai ce folosi. Insa esti un optimist,nu?
Celest

QUOTE(eXXocet @ Oct 27 2005, 18:18) *
Pentru cosuri si alte manifestari se foloseste cu succes asta.
Pentru rezolvarea neplacerilor legate de IQ subunitar nu prea ai ce folosi. Insa esti un optimist,nu?

lol.gif lol.gif lol.gif

QUOTE(GodSend @ Oct 27 2005, 17:51) *

si-ai simtit nevoia sa te inregistrezi ca sa ne spui asta ?

Trebuie sa spun ca ma simt complexat ...io n-am prof de istorie de genul asta ... e drept ca am avut un profesor de istorie, dar nu cred ca ar fi jucat ... la un moment dat, dupa ce iti iei un masterat si vorbesti vreo 5 limbi straine ...cam dispare cheful de CS ...e un fapt dovedit...dar savantii nu stiu inca de ce.

Revenim la jocuri ...ca sa ma pastrez in tema ...da, de ex Splinter Cell 3 este cel mai realist joc.

p.s. si da ...are si etichete pe el de pe care poti exersa.
rashid
Eu ma declar neutru. Din cand in cand mai fac cate o retea cu prietenii si jucam si cate un CS, e un joc care te poate tine etretained cateva ore... nu am putut niciodata sa joc mai mult de 2-3 meciuri pe saptamana... ma plictisesc imediat...
Am vazut si oameni prosti si oameni cu creier care jucau counter-strike, iar in general aia "buni" nu sunt niste idioti...
Ideea e ca si eu mi-am pierdut clasa a 9-a prin sali de jocuri (acum 4 ani...ce vremuri...) si sincer sa fiu regret chestia asta, cred ca puteam face lucruri mai constructive in timpul ala... si totusi raman la conceptia ca un meci pe saptamana nu strica nimanui... biggrin.gif
Macrobloc
QUOTE(Takeshy @ Oct 27 2005, 18:41) *
Mi-a atras atentia
GEEEEEZZZZZZZZZZ
Ai femeie, ai prieteni, ai familie? Dute si alerga, dute la o bauta cu prietenii, la un picnic, la sala, cauta-ti un hobby...

Nimic nu e mai placut decat sa zbor creierii la niste picseli pe un monitor. Si se mai vrea accesul mai usor la arme prin alte topicuri. Vom avea smintiti care se relaxeaza seara cu un foc de arma din casa in parculetul din fata blocului death.gif

Din cate vad eu scris mai sus saracul Traznit nu a afirmat ca sta 24/24 de ore in fata monitorului. Nu-l mai executati! Nu-i nimic rau sa faca timp de o ora sau doua o partida de CS pe un server unde se intalneste cu prietenii... Credeti ca-i mai ,,barbateste" sa se imbete ca un porc intr-o carciuma si apoi sa vina acasa sa-si bata nevasta si copii, sau poate sa se certe cu vecinii? nono.gif Sau o portie de mai stiu si eu ce drog nenorocit ca se poarta, nu? Si eu ma joc uneori cstrike si nu consider ca ar fi un joc de doi lei! Nu este singurul joc agreat de mine... Este bine facut si se misca simuland realitatea. Nu-i precum UT sau Quake 3 in care te teleportezi... Banuiesc ca persoanele ce sustin vehement ca jocul este o porcarie nu l-au jucat niciodata sau au incercat iar dupa ce au luat-o in barba scurt de tot de la cei experimentati fac comentariile astea rautacioase. Probabil au fost banati si au prins ura! Jocul nu e simplu si cere multa concentrare si indemanare. Daca nu ai un mouse bun poti sa te apuci de crosetat! Stiu jucatori care au dat aproape 100$ pe un mouse sa poata juca bine... Dovada ca jocul este reusit este fapul ca are o varsta venerabila si inca umple serverele de pe tot globul! Trebuie sa ai un anume temperament pentru al putea juca. In definitiv nu va obliga nimeni sa faceti nimic. Vai cat am scris!
Mosotti
mausu ala de 100 de coco probabil ca tinteste singur. aia da maniaci
Fubar
Jocul nu e simplu si cere multa concentrare si indemanare.

Tare complicat... trebuie macar doua ore de meditatie inainte si doua ore dupa.
sm0ker
QUOTE(Fubar @ Oct 28 2005, 09:57) *

stop bitching!!
ca sa fii bun la cest joc trebuie sa joci minim 2-3 luni non-stop!!

mi-am luat cs source+hl 2 ca deh s-a ieftinit.... 1300 RON...SUPERB!
sa vezi head`uri dupa 12 noaptea!!! cool.gif
Fubar
ca sa fii bun la cest joc trebuie sa joci minim 2-3 luni non-stop

Cu antrenor personal...

Si neaparat non-stop, ca si cum nu as mai avea nimic pe lumea asta. de ce vorbeam? A CS... normal
blake
E mijto jocul. Mie-mi place. Nu joc mult, 3-4 ore pe saptamana maxim.
Fubar
mijto

mijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijto
ijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtom
jtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomi
tomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomij
omijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijt
mijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijto
ijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtom
jtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijto

Ia zi fara sa respiri? poti?
zuppy
QUOTE(sm0ker @ Oct 28 2005, 10:20) *
1300 RON...SUPERB!

matematica asta ...
Macrobloc
QUOTE(Fubar @ Oct 28 2005, 08:57) *

Esti tare arogant Fubar! Pana acum nu ai venit cu nimic concret in a combate jocul. M-ai lasa-ne... Nu stii decat sa ironizezi pe cei care posteaza aici! Se pare ca citesti pe sarite si retii numai ce-ti poate alimenta rautatea. Sau mai exista varianta in care nu esti capabil sa pricepi ce spun oamenii! Cred ca esti un copil rasfatat care s-a plictisit de jucarii si se amuza enervand pe altii. Nu am sa-ti mai citesc postarile!
Fubar
Nu poti sa nu le citesti... Esti curios, sunt convins.

Cat despre argumente, au existat si nu sunt singurul care le-a oferit. Nu stiu care dintre noi le citeste pe sarite.

Si de ce sa nu recunosc ca ma distrez teribil cand vad ca va atacati pentru un joc de rahat cu care va irositi viata.

Sunt atatea alte jocuri cu care va puteti irosi viata...

retii numai ce-ti poate alimenta rautatea

Asta mi-a placut... imi alimenteaza rautatea... deja ma vad... smile.gif)
Takeshy
De mult am vazut un reportaj la tv despre unul care a dat anunt in ziar ca ofera meditatii la CS. WTF? gunsmilie.gif lol.gif

Probabil nu mai avea bani de full night-uri.
Traznitul
QUOTE(Takeshy @ Oct 28 2005, 10:58) *
De mult am vazut un reportaj la tv despre unul care a dat anunt in ziar ca ofera meditatii la CS. WTF? gunsmilie.gif lol.gif

Probabil nu mai avea bani de full night-uri.

Fubar asta ar trebui sa cumpere cateva ore! Poate asa ar intelege jocul... Cred totusi ca va cheltui cam mult din simplul motiv ca pricepe greu! Hahahahaha! Treaba cu IQ-ul, de...
Fubar
sunteti foarte interesanti in micimiea voastra...

cat despre IQ sa nu vorbim... nu ati vazut voi asa ceva.

Poate asa ar intelege jocul

E un "higher meaning" pe undeva? Sau asta reprezinta apoteoza vietii voastre?
One of Them
QUOTE(Macrobloc @ Oct 27 2005, 22:23) *
Daca nu ai un mouse bun poti sa te apuci de crosetat! Stiu jucatori care au dat aproape 100$ pe un mouse sa poata juca bine...

Și eu mă gândeam că e nebunesc să dau vreo 80$ pe un volan cu force feedback confusedsmiley.png

Bine totuși că nu s-au inventat și puști c lunetă p post de joystick sa-l folosești în loc de mouse, plus o chestie de aia de alergare într-un loc conectat la acalculator ca sa alergi real și așa mai departe...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.