schultzu
22nd March 2008, 17:26
Acum 2 ani si ceva purtam aceeasi discutie cu un prieten. El spunea ca in curand nu se va mai juca acest joc deoarece este foarte vechi si lumea se va plicisi de el. La ora actuala, dupa al 8-lea an de la aparitie Counter strike ramane in continuare cel mai jucat joc 1st person in sistem multiplayer si toata lumea este constienta de acest lucru oricat de mult ar carcoti unii pe acest subiect!
Am vazut ca multi spuneau ca numai in romania se mai joaca acest joc. Pai eu momentan stau in Aalborg , Danemarca si prin toate salile de joc in care am fost nu am vazut ca danezii sa joace alt joc 1st erson inafara de counter strike! Intradevar aici lumea joaca Source foarte mult dar sunt destule servere si jucatori de 1.6!
De aici eu joc numai pe servere din germania, norvegia, suedia, olanda, franta si bineinteles danemarca si vreau sa spun ca sunt servere cu jucatori buni si care mai tot timpul sunt pline.
Concluzia mea este urmatoarea: Daca nu va place acest joc nu sunteti obligati sa il jucati! Dar nici sa nu ne scoateti ochii ca de ce jucam acest joc si asta pentru singurul motiv ca voua nu va place....
mintal
12th April 2008, 11:35
eu sunt pasionat de acest joc si e chiar frumos
mauriciosibiu
30th April 2008, 13:53
e mai frumos MOHAA de 10 de ori si in muliplyer cat si in singleplayer
PAREREA MeA
R0x0r
30th April 2008, 18:50
Dupa parerea mea CS (Counter-Strike)este cel mai realistic joc shooters!!iar la Counter-Strike 1.6 nu am vazut calculator la care sa mearga.Poate doar la acele calculatore: din 2000 sau din '98 nu merge.
Ribozom
30th April 2008, 21:24
Nu imi place deloc CS, chiar mi se pare un joc stupid...
Am avut acu' 3-4 ani o perioada (foarte, foarte scurta) cand ma jucam si eu CS, dar mi-a trecut foarte repede!
-toti pustii care nu stiu sa lege 2 vorbe (si nu invers!!) stau in sali si se joaca CS
-un quest e "naspa", dar CS e intotdeauna "misto"
-mi se pare un joc cu "pac-pac", prin natura lui ma plictiseste, cu toate ca sunt fan inrait Quake 3 si Unreal Tournament
-prezinta sindromul FIFA, cu toate ca FIFA e de la an la an mai slab ca PES, lumea s-a obisnuit sa joace, adica nu exista alternative, doar CS pentru unii
-e realmente penibil cultul asta pentru CS cat si "frate, eu sunt mai bun la CS"
-nu inteleg satsifactia unor "smecheri" sa joace "codati" acest joc, parca ar fi cine stie ce adventure greu unde nu poti trece si te uiti in walkthrough...
Nu vreau sa jignesc pe nimeni prin postul meu, doar imi exprim parerea despre un joc.!
Bafta!