Fubar
26th August 2006, 19:57
"I salute the improvement of the human genome by honoring those who remove themselves from it." Stiu ca nu este al meu asa ca nu sariti repede cu gura... insa nu imi pot stapani bucuria in a vedea atatea vieti distruse de un joc. NU este sport, nu este nimic.... poate doar o metoda de relaxare in cel mai bun caz, insa lipsa unei educatii normale a facut ca pustii din ziua de azi sa piarda simtul valorii si a ceea ce conteaza cu adevarat. Nu este important ca l-ai batut pe gigel de la valcea sau esti ratatul numarul unu din topul PGL. Important este momentul acesta in care citesti acest post si traiesti. NU ma refer la valoarea sau nonvaluarea a ceea ce am scris pentru ca este irelevant, ci la faptul ca sunteti in viata si fiecare secunda petrecuta cu magnum-ul la ochi este o secunda pierduta definitiv. Stiti sa vorbiti, sa scrieti si sa manuiti mouse-ul dar nu ati invatat sa ganditi, iar multi dintre voi nici nu o vor face niciodata.
Tidusss
26th August 2006, 22:10
QUOTE(Fubar @ Aug 26 2006, 20:57)

"I salute the improvement of the human genome by honoring those who remove themselves from it." Stiu ca nu este al meu asa ca nu sariti repede cu gura... insa nu imi pot stapani bucuria in a vedea atatea vieti distruse de un joc. NU este sport, nu este nimic.... poate doar o metoda de relaxare in cel mai bun caz, insa lipsa unei educatii normale a facut ca pustii din ziua de azi sa piarda simtul valorii si a ceea ce conteaza cu adevarat. Nu este important ca l-ai batut pe gigel de la valcea sau esti ratatul numarul unu din topul PGL. Important este momentul acesta in care citesti acest post si traiesti. NU ma refer la valoarea sau nonvaluarea a ceea ce am scris pentru ca este irelevant, ci la faptul ca sunteti in viata si fiecare secunda petrecuta cu magnum-ul la ochi este o secunda pierduta definitiv. Stiti sa vorbiti, sa scrieti si sa manuiti mouse-ul dar nu ati invatat sa ganditi, iar multi dintre voi nici nu o vor face niciodata.
Sincer, ma bucur ca exista si oameni care mai gandesc asa. Vieti distruse? Pana la urma, daca stau sa ma gandesc, vietile acelor oameni erau distruse dinainte counter-strike-ului. Niste persoane suficient de vigilente si de inteligente nu ar cadea in aceasta plasa, si s-ar conforma, totusi, cu legile universale ale vietii. La capitolul cu sportul, tin sa te contrazic. Counter-strike-ul este privit ca un sport, este adevarat ca NU IN ROMANIA, ci in tari precum Coreea de Sud de exemplu, din care se pot castiga sume fabuloase. Castigatorii locului 1 iau pe un astfel de concurs cateva mii de dolari, daca nu zeci de mii. Marile echipe au sponsori care le sustin deplasarile, echipamentul, mancarea, cazarea si alte cele. Poate ca pentru unii este important ca l-ai batut pe gigel, poate se simt ei bine dupa ce au facut asta. Da, uneori performanta poate fi si un mod de relaxare. Nu exista ratatul numarul unu din topul PGL, pentru ca nu exista nici un clasament al jucatorilor, exista doar jucatori apreciati, cunoscuti, buni etc. Pana la urma, unii care se uita la meci ce castiga? Cam acelasi lucru se intampla si cu cei care joaca CS...Si ar mai fi multe aspecte filosofice asupra acestui subiect, dar spatiul si timpul imi sunt limitate.
TupaC
9th September 2006, 16:27
Totul are un inceput 
Cs-Source tare de tot !
Kwarrasha
9th September 2006, 18:05
Serpone
14th September 2006, 02:43
QUOTE(Kwarrasha @ Sep 9 2006, 19:05)

same hate for cs that i sensed a year ago. but now i am sure, you are the chosen one. but it is your choice ... take the blue pill and you will see the real world. take the red pill and you will go back to your daily cs spot ... not remebering anything that we've talked ...
lasa-i mah sa se certe ... imi place
anyway, si eu m-am lasat de cs din cauza codatilor ... consideram fun la vremea aia, cautam si eu "coade" ... da totu s-a dus ... probabil m-am maturizat

am iesit la o terasa si am vazut ce frumoasa e lumea de afara

am luat pastila albastra

u try it 2 !
Da ai taiat o burta si ai ajuns in alta, mare scofala!
YoYo69ErS
26th September 2006, 17:34

Si ACESTA este motivul pentru care urasc CS-ul 1.6. Aceasta poza spune 1000 de cuvinte. Cu ce fel de oameni joci, ce IQ iti trebuie sa joci etc etc.
ruthless
30th September 2006, 18:59
Am fost Pro Counter-Strike cat timp m-am "bucurat" de acest joc dar acum sunt contra pentru ca am reusit sa ma dezbar de acest joc
Tidusss
30th September 2006, 19:36
QUOTE(YoYo69ErS @ Sep 26 2006, 18:34)

Si ACESTA este motivul pentru care urasc CS-ul 1.6. Aceasta poza spune 1000 de cuvinte. Cu ce fel de oameni joci, ce IQ iti trebuie sa joci etc etc.
Poate omul o fi olimpic la geografie, clasa a 7-a faza pe tzara
Builder
30th September 2006, 21:42
QUOTE(Macrobloc @ Oct 27 2005, 22:23)

Din cate vad eu scris mai sus saracul Traznit nu a afirmat ca sta 24/24 de ore in fata monitorului. Nu-l mai executati! Nu-i nimic rau sa faca timp de o ora sau doua o partida de CS pe un server unde se intalneste cu prietenii... Credeti ca-i mai ,,barbateste" sa se imbete ca un porc intr-o carciuma si apoi sa vina acasa sa-si bata nevasta si copii, sau poate sa se certe cu vecinii?

Sau o portie de mai stiu si eu ce drog nenorocit ca se poarta, nu? Si eu ma joc uneori cstrike si nu consider ca ar fi un joc de doi lei! Nu este singurul joc agreat de mine... Este bine facut si se misca simuland realitatea. Nu-i precum UT sau Quake 3 in care te teleportezi... Banuiesc ca persoanele ce sustin vehement ca jocul este o porcarie nu l-au jucat niciodata sau au incercat iar dupa ce au luat-o in barba scurt de tot de la cei experimentati fac comentariile astea rautacioase. Probabil au fost banati si au prins ura! Jocul nu e simplu si cere multa concentrare si indemanare. Daca nu ai un mouse bun poti sa te apuci de crosetat! Stiu jucatori care au dat aproape 100$ pe un mouse sa poata juca bine... Dovada ca jocul este reusit este fapul ca are o varsta venerabila si inca umple serverele de pe tot globul! Trebuie sa ai un anume temperament pentru al putea juca. In definitiv nu va obliga nimeni sa faceti nimic. Vai cat am scris!
lool...tra sa fi deviat mental rau de tot sa faci o manie dintr-un joc amarat. cat despre ala cu mousu de 100$ nu-i pa treaba lui! sau poate gresesc dak sunt mai multi prieteni care joaca cs in disperare oricum sunt adultii care supravietuiesc dar in schimb au configuratii de ultima ora doar pt. jocuri.
Tidusss
1st October 2006, 22:03
Nu stiu ce ti se pare asa o mare filosofie un mouse de 100$. La noi in tzara se facea comert cu Microsoft Intelli Explorer 3.0, care se vindea la un pret de aproximativ 4 milioane. Si chiar cunosc multa lume care dadea atatia bani pe un mouse. Eu, insa, ma multumesc cu al meu MX310. Am dat 650 000 pe el, si pot spune ca face TOTI banii.
DjAndrewMoshu
23rd December 2006, 17:54
Counter-Strike este un FPS de distractie...pentru unii chiar un mod de viata din care se face bani (concursuri, pariuri etc.), grafica este de nota proasta intradevar insa a aparut CS:Source fratilor ...iar sistemele foarte bune de pe piata se ieftinesc, strangetziva bani si datzii drumu, realist este deoarece prezinta lupta dintre doua tabere Teroristi si Contra Teroristi ideologie inca valabila si in viata reala.
Punct
schultzu
24th December 2006, 20:58
QUOTE(Builder @ Sep 30 2006, 21:42)

lool...tra sa fi deviat mental rau de tot sa faci o manie dintr-un joc amarat. cat despre ala cu mousu de 100$ nu-i pa treaba lui! sau poate gresesc dak sunt mai multi prieteni care joaca cs in disperare oricum sunt adultii care supravietuiesc dar in schimb au configuratii de ultima ora doar pt. jocuri.
am 25 de ani..joc cs de 5 ani...am prietena..casa...2 locuri de munca...masina..si un grup de 12 prieteni unde media de varsta e de 27 de ani (toti jucatori de cs)...jucam pe un serv unde media de varsta e de 24-26 de ani cam aprox. 3-5 ore pe zi (aproape zi de zi)...
pe toti prietenii de mai sus (inclusiv prietena mea) i-am cunoscut pe serv....prin intermediul cs-ului....
pot sa spun k de knd i-am cunoscut (aproape 2 ani) ies in oras cu ei la o "bere" cam de 10 ori mai des fata de cum ieseam inainte..
va las pe voi sa judecati dak sunt " un al looser care joaca cs"
ahh si apropo...acele 3-5 ore pe zi le joc la modul cel mai serios (poate de aia sunt un zeu pe serv ala
)
nu mai spun nimic, decat:
I LOVE THIS GAME!!!
si am uitat sa mentionez ceva: fiecare face c vrea cu viata lui..si nimeni nu are dreptul sal judece!!!
dak vreti sa jucati cs sunte-ti invitatii mei
....dar nu jucati cs doar de dragul de a juca sau de dragul de a arata lumii "ce bun esti"....iar acest mesaj este destinat mai ales persoanelor care strica toata frumusetea acestui joc folosind coduri..
deci dak e sa urasc ceva la cs..pot spune ca acel "ceva" sunt codatii!!!!!Click pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul
DjAndrewMoshu
24th December 2006, 21:06
QUOTE(schultzu @ Dec 24 2006, 20:58)

am 25 de ani..joc cs de 5 ani...am prietena..casa...2 locuri de munca...masina..si un grup de 12 prieteni unde media de varsta e de 27 de ani (toti jucatori de cs)...jucam pe un serv unde media de varsta e de 24-26 de ani cam aprox. 3-5 ore pe zi (aproape zi de zi)...
pe toti prietenii de mai sus (inclusiv prietena mea) i-am cunoscut pe serv....prin intermediul cs-ului....
pot sa spun k de knd i-am cunoscut (aproape 2 ani) ies in oras cu ei la o "bere" cam de 10 ori mai des fata de cum ieseam inainte..
va las pe voi sa judecati dak sunt " un al looser care joaca cs"
ahh si apropo...acele 3-5 ore pe zi le joc la modul cel mai serios (poate de aia sunt un zeu pe serv ala

)
nu mai spun nimic, decat:
[size=7]
I LOVE THIS GAME!!!
Bestial
senzatie6
24th December 2006, 23:40
Vedeti ca cs`ul nu e tot timpul daunator.
DjValy
24th December 2006, 23:59
PRO ... cu toate ca era sa-mi distruga viata. Am 6 luni de cand nu mai joc, nici macar nu-l mai am in PC
DjAndrewMoshu
25th December 2006, 00:43
QUOTE(DjValy @ Dec 24 2006, 23:59)

PRO ... cu toate ca era sa-mi distruga viata. Am 6 luni de cand nu mai joc, nici macar nu-l mai am in PC
pai dc pro si nu contra ?
DjValy
27th December 2006, 00:51
dyas
31st December 2006, 09:33
Eu nu vad de ce acuzati un joc pentru faptul ca are fani mai mult sau mai putin fanatici.In cazul asta poate ca maine poimaine puneti si fotbalul pe lista neagra (ca asta chiar are cei mai fanatici fani ) Pro sau contra este o intrebare care a fost pusa cred eu din punct de vedere al jocului in sine.Pentru categoria care o defineste deocamdata este cel mai bun, asa cum au fost si quake si duke la vremea lor.Daca sant unii ofensati pe aici sau care traiesc nostalgii comuniste cu aroma de dictatura tin sa le reamintesc ca democratia inseamna printre altele ssi libera opinie dar nu o opinie stupida de genul nu-mi place sau nu e bun ca asa vreau eu.Cand afirmi ceva este bine sa-ti sustii afirmatia cu argumente.Pentru mine cs'ul este ca si un pahar de bere,joc 1-2 ore si cam atat.Eu nu cred ca poti categorisi un joc ca prost atata timp cat are mii de jucatori si fani in toata lumea.Mie de exemplu nu-mi place wow'ul pentru ca trebuie sa merg prea mult si nu pot face level singur dar asta nu inseamna ca am sa ma pronunt vreodata sa spun ca este un joc prost.
PS Cat despre calitatea sociala sau morala a celor care joaca cs'ul in particular sau jocuri in general nu cred ca va puteti da voi cu parerea pentru simplu motiv ca ati vazut cativa copii sau cativa derbedei jucand. Pai daca generalizati, fereasca sfantu,vedeti un golan ca bea o bere ce naiba facem la vara noi astia civilizatii
senzatie6
31st December 2006, 15:20
Eu cred ca cs`ul are asa multi fani deoarece poate fi jucat si pe calculatoare mai slabe, este un joc acesibil oricarui om de orice varsta.
Desi grafica lasa de dorit este foarte captivant.
Ideea jocului in sine este foarte buna si se pot crea foarte multe strategii de a fi jucat(de aici au aparut clanurile si celelalte).
Poate fi jucat online sau in retea si e foarte interesant sa te joci cu persoane cunoscute sau mai putin cunoscute tine din oras din alte orase, tari etc.
Iar despre cei care au probleme sociale nu cred ca pot acuza in totalitate jocul pt ca, cum au mai spus`o si altii pot fi dependenti si de wow, mu, nfs etc.
Asta este parerea mea.Deci nu pot fi decat pro.
Big_Mama
7th January 2007, 10:48
senzatie are drptate oricum nu stau 12 ore pe zi sa zicem ca is maniac stau shi eu 2-3 h pe zi
DbZ
9th January 2007, 21:46
QUOTE(DjAndrewMoshu @ Dec 23 2006, 17:54)

Counter-Strike este un FPS de distractie...pentru unii chiar un mod de viata din care se face bani (concursuri, pariuri etc.), grafica este de nota proasta intradevar insa a aparut CS:Source fratilor ...iar sistemele foarte bune de pe piata se ieftinesc, strangetziva bani si datzii drumu, realist este deoarece prezinta lupta dintre doua tabere Teroristi si Contra Teroristi ideologie inca valabila si in viata reala.

Punct
Cred ca este al treilea thread in care spui asta. Am inteles. Opreste-te.
DjAndrewMoshu
9th January 2007, 23:20
QUOTE(DbZ @ Jan 9 2007, 21:46)

Cred ca este al treilea thread in care spui asta. Am inteles. Opreste-te.
Eh poate nu toti se uitat in acelasi thread
Silver Wolf
15th January 2007, 17:40
Sunt pro...si contra
-atat timp cat este jucat in limitele decentei nu creeaza dependenta
-nu creeaza scaderi al IQ-ului
-nu este o metoda mai proasta de pierdere a timpului decat alte jocuri
-nu este in schimb una mai buna 
-sunetul este absolut penibil
-chiar si in source friendly fire-ul este probabil cel mai idiot lucru posibil(cum sa il scobesti in ureche cu varful unei arme cu luneta si sa supravietuiasca dupa ce ii sar vreo 3 litri de sange doar din cap?)
-conditiile in care se intalnesc jucatorii...teroristii nu vor pune niciodata o bomba acolo unde stiu ca ii asteapta autoritatile!
P.S. L-am jucat dar m-am lasat pentru ca devenise plictisitor oricum cand jucam nu depaseam pragul de 1 ora 1 ora jumatate pe zi
P.P.S. Un poll nu i-ar surade nimanui? Nu prea are toata lumea timp sa citeasca fiecare pagina sa isi faca o idee a cum iese
K-hole
13th March 2008, 16:28
QUOTE (Silver Wolf @ Jan 15 2007, 17:40)

-chiar si in source friendly fire-ul este probabil cel mai idiot lucru posibil(cum sa il scobesti in ureche cu varful unei arme cu luneta si sa supravietuiasca dupa ce ii sar vreo 3 litri de sange doar din cap?)
CS niciodată nu a strălucit la realism, oricine știe câtuși de puțin despre arme știe lucrul acesta. Armele nu scot sunetele pe care ar trebui să le scoată, nu au numărul de gloanțe pe care-l au în mod normal în încărcător, nu trag cum trag în realitate, etc. E la fel de ireal ca Unreal Tournament, doar că-ți oferă iluzia realității.
r4du-m4a1
15th March 2008, 19:50
un joc foarte tare ... il joc de 1 an si imi place,dar daca joci 3-4 ore pe zi devine o dependenta (e foarte greu sa scapi de ea:D)
o sa fie intodeauna cel mai bun joc multi player!!!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.