Pro Sau Contra Counter-strike ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

eviltruth

Cs e un joc la urma urmei. Nu te obliga nimeni sa joci. Vrei sa joci, joaca. Nu-ti place, nu juca ! Eu joc destul de rar, nu sunt inrait. Daca mie nu-mi place un joc, asta nu inseamna ca cei care il joaca sunt "diferitzi" sau ca jocul este de "cacao" !

Concluzia o tragetzi voi !
shobi
sa citez un autobuzist de marca ...

"nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie"

bogdanan
mai bine se apucau oamenii de paintball naughty.gif
UnForsaken
Poate ca unii zic ca e de kkt pentru ca majoritatea folosesc cheaturi? stiu ca am fost saptamana trecuta pe la varul meu sa-i formatez win si i-am instalat si Counter strike. Si-a pus imediat nuj ce cheaturi si vedea prin toti peretii si omora pe toti cu un glonte. Apoi mi-a aratat ca si altii au la fel. Atunci unde mai e distractia? Care are un cheat mai jmecher castiga! death.gif
flowrent
da-mi voie sa te corectez
sa fii sanatos
Sa fii ABSOLUT sigur

Oh my god...
Eu zic sa nu mai chiulesti de la "limba romana" sa te duci la Counter,ci chiar sa stai la ore sa inveti cum se scrie corect romaneste.Examenele nu le dai Counter!
Doar o curiozitate:iti plac cumva si manelele?Pun pariu ca da...

mai bine se apucau oamenii de paintball

Cat de bine ai zis-o laugh.gif
In Counter sunt toti smecheri,armele sunt peste tot pe jos doar sa te apleci sa le iei.
Poti sa tragi prin zid,ce mai ..esti super soldatul universal!
Daca ii pui pe piticii astia la un paintball habar n-au.Acolo nu mai merge cu cheat-uri...

COUNTER= "PAC PAC+TEVI CU CORNETE SI BOABE DE STRUGURI" RELOADED
E un joc de copii mici .Cand vor mai creste o sa le treaca.
Celest
reloaded ...da' era fara cheat-uri ...erai bun sau ti-o luai ...
ynocentzya
a big shit use only to wipe my big white ass.... nici nu pot gandi tampenie mai mare.....

voi va dati seama cum e sa ai o sala de net si sa auzi copii aia cum vb de avp si alte porcarii infecte din jocu ala? si sa vezi ce concluzii trag ei despre rezistenta corpului uman la gunfire din experienta cs

voi va dati seama cum e sa ai copil si sa-l vezi ca are batatura in palma dreapta de la miscatu frenetic al mouseului? sau ca face 100 de kile pe scaun la pc si aduna fraguri?

sau se vezi pici care pusi pe scaun nu ajung la keyboard si te roaga insistent sa ii bagi si pe ei pe un server sau sa le dai o harta cu boti....

am tinut server de "cantar" in casa s-au facut si campionate in reteaua mea, fatimiu e membru de klan, etc...

dar totusi porcarie mai mare nu am vazut, pur si simplu le spala creierii copiilor

fuck counter strike

Kwarrasha
QUOTE(flowrent @ Oct 26 2005, 10:19) *
Oh my god...
Eu zic sa nu mai chiulesti de la "limba romana" sa te duci la Counter,ci chiar sa stai la ore sa inveti cum se scrie corect romaneste. Examenele nu le dai Counter!

Sa nu iti faci vreo impresie gresita, dar je nu chiuleste de la romana, si de la nici o ora. De asemenea am specificat ca nu am trecut decat de vreo 4 ori pe la sali de calculatoare...
Pe langa asta, tastatura mea e de kkt...asa ca ori nu ia tastele pe care le apas, ori ia si altele...mai uite-te si pe alte topicuri si chiar in ceea ce scriu, sa vezi MULTE litere lipsa. Pentru asta imi cer scuze dar nu pot sta dupa fiecare litera sa verific daca a luat-o...

QUOTE(flowrent @ Oct 26 2005, 10:19) *
Doar o curiozitate:iti plac cumva si manelele?Pun pariu ca da...

Gogule, probleme mah???

P.S. Asa cum i-am zis si lui Fubar...sper sa terminam cu chestiile astea, atat timp cat nici unul dintre noi nu ne cunoastem mai mult decat aceste "post"-uri.

Inca odata, imi cer scuze pentru greselile de ortografie sau punctuatie.
Si inca odata, Peace Man !!! peacefingers.gif
i0nutzb
ai uitat să adaugi o categorie la genul de oameni cărora nu le place CS:
cei care au încercat și nu le-a plăcut w00t.gif
eu sunt unul dintre ei (și îți garantez că NU sunt singurul)
nu prea am ajut ocazia să joc alte jocuri multiplayer în echipă (genul CS) dar, de ex, un Q3 în rețea este ok. la fel un call of duty, mohaa, mai noi Sniper elite, etc...
în plus, cum au mai spus-o și alții: când te joci cu cheat-uri, e ca și cum ai iriga fără apă...

cs NU e singurul joc, cu atât mai mult, nu este singurul joc bun. după părerea mea, CS sucks... la fel si HL death.gif
M4ktub

Cs este deja depasit . Da recunosc am jukat CS multa vreme mai exact 4 ani de la inceputurile lui dar in mom kand am vazut ca incep deja sa apara oameni kare alt ceva inafara de cheturi nu au in kap am zis ka ar fi kazul sa ma apuk de alt ceva . Asa ka dupa parerea mea vremea Cs a apus odata ku aparitia versiuni 1.6 .
SE7EN
Cs nu este depasit deloc inca se joaca foarte mult.Totusi trebuie sa le dau dreptate celor care spun ca acest joc indobitoceste. E absolut penibil cand vezi ce patimi se arunca in acest joc, injuraturi si chiar batai.O gramada de ratati nu stiu altceva decat sa joace toata ziua ca disperatii de parca ar castiga ceva.Si asta o spune un jucator, e drept ocazional.Oricum eu zic ca o jumatate de ora, o ora pe zi ajunge iar restul ar putea fi dedicat pentru altceva mult mai constructiv.
Fubar
de ce puneti "k" in loc de "c"?
Este un efect secundar al CS-ului?
i0nutzb
QUOTE(Fubar @ Oct 27 2005, 09:26) *

tasta C este lângă tasta K.. prin urmare le apasă accidental w00t.gif
sm0ker
OFFFFF.....

cred ca pe forumu asta exista numai anti counter (B0000TI)...daca trageti un ochi pe alte pagini, forumuri & shit o sa vedeti ca sunt atat de multi fani counter ca ati ramane fara grai...nu mai zic de numarul plansilor & shit create pt counter-strike...

am jucat counter de cand a aprut si inca il mai joc... am pirdut 8 ani din viata numai in sali(nu-mi plac clanurile) incepand de la quake si pana la AOE, ra2, starcraft, worcraft si multe altele...concursuri & shit...

e cel mai realist joc la categoria lui...indiferent ca e 1.5,1.6, source...

mi-e cam rushine sa ma mai duc la sala sa ma joc cu ciutanii acum...dar pe net sunt REGE si asta ma face sa ma simt minunat...

cum eu nu sunt fan diablo sau lineage, WOW pot si eu sa zic ca acestea sun de kk...si cei care il joaca sunt cei mai plictisitori oameni...cu toate ca le-am jucat (mult) chiar am facut bani din diablo...
sau GTA care a devenit un fel de mirc pt jocuri...

ii rog pe "astia" anti-counter sa-mi dea si mie exemple de multiplayere (de genu) care au la fel de multi fani, suport & shit... si sa-mi spuna cate ore au petrecut in fata jocului....

discutia asta nu o sa se termine niciodata iar cei care joaca counter vor juca in continuare... spor...wink.gif

QUOTE(Fubar @ Oct 27 2005, 09:26) *

nu vreau sa ma cert cu tine dar....

vreau sa-mi spui si mie ce jocuri iti plac cel mai mult?? care se joaca...

am obs ca tie nu-ti place nici un joc iar cad cind cineva deschide un topic despre ceva nu faci decat sa te certi cu userii..

peacefingers.gif
Fubar
cred ca pe forumu asta exista numai anti counter (B0000TI)...daca trageti un ochi pe alte pagini, forumuri & shit o sa vedeti ca sunt atat de multi fani counter ca ati ramane fara grai...nu mai zic de numarul plansilor & shit create pt counter-strike...

stii chestia aia de la Catavencu? "Ai nostri sunt mai inteligenti ca ai lor" Cred ca se aplica si aici...

vreau sa-mi spui si mie ce jocuri iti plac cel mai mult?? care se joaca...

am obs ca tie nu-ti place nici un joc iar cad cind cineva deschide un topic despre ceva nu faci decat sa te certi cu userii..

Eu joc tot ce apare... nu are relevanta genul. Asa pot avea pareri despre orice. Fa-mi o lista cu ce iti place si iti fac si eu... vedem care are vederi mai largi.

Exista intr-adevar cateva jocuri pe care le detest... dar sunt putine... Dintr-un motiv pe care nu vreau sa ill aflu, intamplator sunt populare pentru altii.
Celest
QUOTE(sm0ker @ Oct 27 2005, 11:53) *
am jucat counter de cand a aprut si inca il mai joc... am pirdut 8 ani din viata numai in sali(nu-mi plac clanurile) incepand de la quake si pana la AOE, ra2, starcraft, worcraft si multe altele...concursuri & shit...

e cel mai realist joc la categoria lui...indiferent ca e 1.5,1.6, source...

mi-e cam rushine sa ma mai duc la sala sa ma joc cu ciutanii acum...dar pe net sunt REGE si asta ma face sa ma simt minunat...

dude ... stii cum arata lumina zilei ? transportul in comun ? o femeie? o dacie ? o bere rece cu prietenii ?

get a life ...lasa-l dracu de rege, traieste-ti viata ....

apropo ... ca veni vorba de realism ... kkt ...nu-i real deloc ...armele arata ciudat(ascutite) si crede-ma am avut arme pe mana ....sunetul este mizerabil (trebuie sa auzi de al 10 cm zgomotul si reculul unei arme cu luneta sa sa intelegi ce departe esti de real) ... per total ...absolut ce vrei tu ...numai real nu.
Traznitul
QUOTE(Celestin @ Oct 27 2005, 12:10) *
dude ... stii cum arata lumina zilei ? transportul in comun ? o femeie? o dacie ? o bere rece cu prietenii ?

get a life ...lasa-l dracu de rege, traieste-ti viata ....

apropo ... ca veni vorba de realism ... kkt ...nu-i real deloc ...armele arata ciudat(ascutite) si crede-ma am avut arme pe mana ....sunetul este mizerabil (trebuie sa auzi de al 10 cm zgomotul si reculul unei arme cu luneta sa sa intelegi ce departe esti de real) ... per total ...absolut ce vrei tu ...numai real nu.

Omule, cred ca ai vazut prea multe SF-uri! Bati campii cu afirmatia ,,nu-i real de loc"... Normal ca nu e real! Compara-l cu Quake 3 sa vezi diferenta. E ca si cum ai critica filmul MATRIX. E un simplu joc care face sa se duca dracu rautatea din noi si sa ne descarcam nervii pe niste inamici virtuali. Inroleaza-te si pas alergator in Irak, daca vrei realitate! Adica milioane de jucatori sunt idioti? Vino cu argumente solide daca vrei sa combati jocul asta... Tu ce joci pe PC-ul tau, Solitare cumva? Este unul din putinele jocuri care rezista de atatia ani si se joaca ,,la greu"! Au fost genii cei care l-au creat. Despre faptul ca multi folosesc asa numitele ,,coduri"... Sunt fericit cand dau un HEAD unor asemenea jucatori! De ce? Pai e ca si cum te-ai bate cu o mana legata la spate impotriva a 4 vlajgani. Asta da satisfactie! Incearca sa intri pe games.kappa.ro si fa o partida. Ai sa observi ca limbajul porcos este sanctionat foarte dur de admini iar jucatorii sunt de foarte buna calitate. Marea majoritate se cunosc intre ei si nu de putine ori se intalnesc la un gratar si o bere in mijlocul naturii... Nu am vazut pe nimeni sa se taie s-au ceva in genul asta!
PS(Celestin, nu-ti este dedicat 100% repy-ul asta... Am incercat sa cuprind comentarii generale si din postarile celorlalti ca de asta e forum)
Fubar
Au fost genii cei care l-au creat

Din pacate pentru tine nu esti unul dintre cei inteligenti... Cat despre jucat probabil ca are cu 1000 in plus fata de tine. Nu se pune ca ai jucat de 1000000000000000 de ori CS.

Si da... nu stiu daca este o surpriza completa, dar milioane de jucatori sunt idioti.
Traznitul
QUOTE(Fubar @ Oct 27 2005, 15:40) *
Din pacate pentru tine nu esti unul dintre cei inteligenti... Cat despre jucat probabil ca are cu 1000 in plus fata de tine. Nu se pune ca ai jucat de 1000000000000000 de ori CS.

Si da... nu stiu daca este o surpriza completa, dar milioane de jucatori sunt idioti.

Creaza si tu un joc prietene si declar oficial ca e ca tine... Vad ca ai o satisfactie sadica sa jignesti!
Fubar
vad ca reusesti sa te jignesti si singur... nu trebuie sa te ajut eu. Fii un pic obiectiv si citeste ce ai scris. Nu debordeaza de hmmm.... Catavencu!

Intreb iarasi... Daca cineva este (oricum) si eu ii spun pe nume inseamna ca l-am jignit?
Traznitul
QUOTE(Fubar @ Oct 27 2005, 15:51) *
vad ca reusesti sa te jignesti si singur... nu trebuie sa te ajut eu. Fii un pic obiectiv si citeste ce ai scris. Nu debordeaza de hmmm.... Catavencu!

Intreb iarasi... Daca cineva este (oricum) si eu ii spun pe nume inseamna ca l-am jignit?

S-ar putea sa nu fiu printre cei mai inteligenti, precum spui, dar nici tu nu excelezi printr-un IQ formidabil... Eu prefer seara inainte de culcare sa ma eliberez de ce-i rau in mine printr-o partida online de Counter Strike. Puteai sa vii cu niste argumente impotriva acestui joc, nu sa ma jignesti! Nu-ti mai raspund...
Fubar
Eu prefer seara inainte de culcare sa ma eliberez de ce-i rau in mine printr-o partida online de Counter Strike

Doamne fereste sa nu fie vreo carte... Ce iti spune daca cineva afirma ca inainte de culcare face o partida de CS pentru dezvoltarea Iq-ul. Cam ce parere sa iti faci?

Am adus deja argumente, daca te-ai fi deranjat sa citesti. Si nu sunt singurul.
Celest
QUOTE(Traznitul @ Oct 27 2005, 15:35) *
Omule, cred ca ai vazut prea multe SF-uri!

asta-i corect ... guess what ...stiam ca sunt sf-uri, si nu imcercam sa le compar cu viata reala

Bati campii cu afirmatia ,,nu-i real de loc"... Normal ca nu e real!

aaa ...cum ar fi sa te decizi ...daca bat campii cu afirmatia inseamna ca este real ...dar tu imi confirmi ca nu-i real ...

Tu ce joci pe PC-ul tau, Solitare cumva? Este unul din putinele jocuri care rezista de atatia ani si se joaca ,,la greu"! Au fost genii cei care l-au creat.

din nou esti ambiguu ... din fraza rezulta ca Solitaire se joaca la greu ...de acord ... orice secretara stie asta ...faptul ca nu-i dau un headshot sefului insa spune multe despre Solitaire

Se joaca ...da ... chiar daca as fi de acord ..lumea evolueaza ...jocurile evolueaza ...este o diferenta majora intre un Splinter si CS .... aiurez ,...nici macar nu sunt in acelasi univers spatio-temporal ... fuck ...sf-ul asta biggrin.gif
Fubar
Omule, cred ca ai vazut prea multe SF-uri!

nici macar nu stii ce inseamna SF...
Traznitul
QUOTE(Celestin @ Oct 27 2005, 16:08) *
asta-i corect ... guess what ...stiam ca sunt sf-uri, si nu imcercam sa le compar cu viata reala
aaa ...cum ar fi sa te decizi ...daca bat campii cu afirmatia inseamna ca este real ...dar tu imi confirmi ca nu-i real ...
din nou esti ambiguu ... din fraza rezulta ca Solitaire se joaca la greu ...de acord ... orice secretara stie asta ...faptul ca nu-i dau un headshot sefului insa spune multe despre Solitaire

Se joaca ...da ... chiar daca as fi de acord ..lumea evolueaza ...jocurile evolueaza ...este o diferenta majora intre un Splinter si CS .... aiurez ,...nici macar nu sunt in acelasi univers spatio-temporal ... fuck ...sf-ul asta biggrin.gif

Hahahahaha... Esti haios! Prietene, gusturile nu se discuta! Daca eu prefer CS sau un Q3 nu inseamna ca sunt un stupid. Industria IT a creat o gama atat de larga de jocuri incat poate sa impace toate temperamentele. Nu-l consider idiot pe cel ce prefera un joc in care face pe ,,conducatorul suprem" si pune armate intregi sa se razboiasca intre ele. Unii ar spune ca asemenea persoane sunt nimeni in viata de zi cu zi si vor sa se simta ,,conducatori" macar pe calculator. Fiecare face ce vrea! Nu condamn pe nimeni... OK?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.