Pro Sau Contra Counter-strike ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

D_Dan

QUOTE(YoYo69ErS @ May 31 2006, 09:33) *
Poate nu toti sunt prosti si cum i-am mai jignit eu prin celelalte thread-uri, dar trebuie sa fi de acord cu mine ca e jocul cu cea mai mare concentratie de prosti! Scuza-ma dar n-am vazut nici un copil de 10 ani nescolarizat ducandu-se la sala sa joace un StarCraft (daca tot suntem la jocuri vechi), dar CS... Sunt legiuni intregi de analfabeti de 10 ani jucand CS. Ce denota asta? Ca este un joc care incurajeaza prostia.

Eu nu inteleg un lucru ... cine va da dreptu sa-i judecati pe altii ? Nu inteleg de ce sunt analfabeti numai pt ca joaca CS ... cand, daca ne uitam bine, gasim analfabeti inclusiv la TV sau la colt de strada ...
Eu sunt jucator de CS, desi am un post de programator la o firma oarecare ... deci am terminat o facultate etc .... inseamna ca sunt prost sau analfabet numai pt ca joc CS ? Poate e un mod de relaxare, poate e un stil de viata .... oricum in ultima perioada jocurile au inceput sa fie un mod de viata pt adolescenti sau pt juniori .....

Poate ca sunt de vina parintii si nu copii ....

Asa ca nu mai judecati voi alte persoane .... si spuneti-va doar parerea personala asupra jocului
YoYo69ErS
QUOTE(D_Dan @ May 31 2006, 11:17) *
Eu nu inteleg un lucru ... cine va da dreptu sa-i judecati pe altii ? Nu inteleg de ce sunt analfabeti numai pt ca joaca CS ... cand, daca ne uitam bine, gasim analfabeti inclusiv la TV sau la colt de strada ...
Eu sunt jucator de CS, desi am un post de programator la o firma oarecare ... deci am terminat o facultate etc .... inseamna ca sunt prost sau analfabet numai pt ca joc CS ? Poate e un mod de relaxare, poate e un stil de viata .... oricum in ultima perioada jocurile au inceput sa fie un mod de viata pt adolescenti sau pt juniori .....

Asa ca nu mai judecati voi alte persoane .... si spuneti-va doar parerea personala asupra jocului

Cred ca ar trebui sa-mi recitesti postul. Ai inteles numai ce ia vrut tu. N-am zis ca toti jucatorii de CS sunt prosti, am zis ca CS-ul este jocul cu cea mai mare densitate de prosti. Citeste bine un post inainte sa raspunzi ca spui prostii. Am jucat si eu CS acum cativa ani, si jucam cu copii de 10 ani nescolarizati, foarte multi chiar. Acum joc si eu UT2004, joc BattleField, am trecut mai departe, si nici pana acum n-am dat de un nescolarizat de 10 ani prin ele. Concluzia o poti trage singur...

Doggfather
Sant Contra acestui joc
just4fun 30% / dependenti 70% zic eu
copii fara viata sociala din cauza acestui joc
angel
QUOTE(D_Dan @ May 31 2006, 11:17) *

D_Dan, stai calm ca lumea se refera la cei care fac asta toata ziua, nu la cei care joaca odata la 3-4 zile, counterul indobitoceste, singura chestie care o dezvolti este puterea de reactie, ai instinctele mai ascutite din cauza lui, de exemplu daca scapi o cana o vei prinde mai usor biggrin.gif

glumesc, dar problema e mai grava de atat...acei oameni care sunt jucatori inraiti de counter traiesc intr-o lume a lor, viata sociala egala cu zero si creierul lor se cam atrofiaza de la atatea si atatea head-shoturi....poate asta e si ideea, iti demonstreaza counterul ce se intampla cu creierul tau dupa ce il joci...pac pac...head-shot...your brain are belong to us...si asta in general la copii e grav, eu am jurat ca pana nu o sa fie major nu o sa imi las copilul sa joace counter strike...nu mai enumar multiplele motive de ce, dar in primul si in primul rand pentru ca este addictive.
KraveN
Deci da , sunt cam intre pro/contra CounterStrike . Recunosc ca ma joc si eu . De ce ? Nush mi sa pare ca trece mai repede timpul , se duce plictiseala , ma mai joc cu amicii , e amuzant cateodata , dar tin sa precizez ca chestia asta o fac 1 data la 2 zile timp de 1 ora maxim 2 deci nu sunt dependent de CounterStrike . Am prienteni care cat stau la calculator joaca CounerStrike , iar daca e sa plece pe undeva sau sa iasa prin oras , la o bere tot despre CounterStrike vorbesc . Eu le-am atras atentia sa mai rareasca timpul in care joaca Cs , dar fiecare a avut decizia lui .

Sunt curios daca Cs-ul chiar iti ploate crea probleme mintale , dependenta si alte chestii. E cineva pe aici care este in masura sa imi raspunda la curiozitate ? happy.gif
Purice`
salut; astazi am intrat pe un server si am jucat ce am jucat iar cam pe la sfasit am pus o intrebare " Sunteti obsedati de CS?" , iar majoritatea au raspuns ca da ...dupa care eu le-am spus ca nu sunt si nu imi place jocul asta asa de naspa ; peste inca cateva secunde m-au dat afara de pe server ...so... ce se intelege de aici ?
Normal ca poate da dependenta !...

...
YoYo69ErS
QUOTE(KraveN @ Jun 1 2006, 21:13) *
Sunt curios daca Cs-ul chiar iti ploate crea probleme mintale , dependenta si alte chestii. E cineva pe aici care este in masura sa imi raspunda la curiozitate ? happy.gif

Singurele jocuri care produc dependenta sunt MMORPG-urile, pentru ca acolo ai un caracter, il cresti, il echipezi.. Joci cu acelasi caracter luni intregi. Insa in CS ce ai, ai un rank acolo cand dai Tab, si daca ai iesit din joc o iei iar de la zero. Jocul nu are absolut nici un element care poate provoca dependenta. Motivul pentru care unii au impresia ca-s dependenti de CS este lipsa de informatie in ceea ce priveste jocurile pe PC. Cei care habar n-au ca exista jocuri noi, cei care nu vor sa vada in fata ochilor decat CS1.6, pot interpreta acest joc ca pe o dependenta.

herez
mda...joc si eu cs...de plictiseala.....nu e cel mai tare joc da' nu am timp si chef sa invat alt joc.Cat despre maniacii cs...exista(si sunt muuuuulti ) si sunt de tot rasu'.Una e sa joci cu prietenii de placere si alta e sa spargi tastaturi si sa sfintesti locul smile.gif))))).Eu cred ca cei care sunt gameri nu mai joaca asa ceva de mult.A...si nu ascult manele(numai accidental...dupa cateva multe multe beri...cred ca alcoolul provoaca surzenie smile.gif))) ).Oricum ,nu as da o juma' de bere pt tot cs-u din lume wink.gif
CGF
QUOTE(johnyxxx @ Mar 22 2006, 03:13) *
Traiasca cs.Cs rupe **** cei care zic ceva impotriva cs-ului o **** grav.cel mai tare joc , se joaca in toate tzarile zi de zi si cu coade si fara de 7 ani. va fac pe toti nu misca nimeni.

Esti tare. Mai zi cateva. TE ROG. MOR DE RAS.
DeathCom233

Parerea mea: CS e cea mai mare prostie. Long live HALF - LIFEClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
dade
Parere Pro - pt cei care constientizeaza ca e doar un joc si joaca frumos fara coduri, in echipa, cu o mica strategie ceva si nu joaca tot timpul aceeasi plansa.

Parere contra pt ca poate indobitoci pe cei mai slabi dintre noi, mai tineri sau da cu IQ un picut mai mic. Dar asta nu are nimic cu jocul in sine ci cu cei care il joaca in nestire chiar pana la obsesie.

respect
ruthless
QUOTE(johnyxxx @ Mar 22 2006, 02:13) *
Traiasca cs.Cs rupe **** cei care zic ceva impotriva cs-ului o **** grav.cel mai tare joc , se joaca in toate tzarile zi de zi si cu coade si fara de 7 ani. va fac pe toti nu misca nimeni.

scumpule dc te flatezi singur ? pun pariu ca joci singur de nebun cu botii si ai sub 14 ani
AK47
QUOTE(ruthless @ Jun 8 2006, 13:55) *
scumpule dc te flatezi singur ? pun pariu ca joci singur de nebun cu botii si ai sub 14 ani

Ai sa ramai surprins, dar plaja de varsta a jucatorilor este cuprinsa intre 12 si... 50 de ani! Crede-ma...
PS
Administrez un binecunoscut server de Counter Strike si cunosc bine situatia. Multi nu spun varsta reala sa nu starneasca bascalia pustimii!
Tidusss
Puncte Pro:

1. Cunosti lume noua, mai ales in interiorul comunitatii profesioniste
2. Iti dezvolti reflexele
3. Poti castiga bani din asa ceva daca stii sa te orientezi(personal m-am ales cu o placa de 7 milioane la ultimul CERF, dupa vreo 10 minute de counter-strike)
4. Legi prietenii, ceva extindere la punctul 1

Puncte Contra:

1. Lumea pe care o cunosti nu este neaparat de cea mai buna spetza
2. Poti ajunge in niste anturaje in care nici nu ti-ai imaginat ca poti ajunge
3. Cu timpul vei deveni un ratat fara viata, daca nu esti suficient de inteligent sa iti dai seama
4. Inveti tot felul de expresii/injuraturi/sintagme, nu neaparat la locul lor
5. Pierzi extrem de mult timp, mai ales daca vrei sa ajungi jucator de top
6. Poti pierde multe alte aspecte ale vietii sociale fara sa iti dai seama. Vezi: scoala/prieteni/prietena

In rest e O.K. Sper sa nu fi uitat ceva.
magic-gabi
Counter-Strike este un joc super tare dupa parerea mea . Nu am nimic contra . Am jucat si eu serios pana acum 1 an si am iesit cel mai bun din judet la un concurs cool.gif . Mai departe nu am mai jucat pentru ca nu aveam o echipa puternica samui.gif . "Echipa" fiind cuvantul cheie in acest joc , nu fragurile tale tongue.gif
GreuHip
Pro Counter-strike e doar un joc
daca sunt persoane ce nu mai au viata sociala din cauza counterului sigur nu e jocul de vina
sunt mii de jocuri pe gustul fiecaruia dintre noi ar trebui sa fim cu totii maniaci ??
Tidusss
QUOTE(magic-gabi @ Aug 25 2006, 13:23) *
Counter-Strike este un joc super tare dupa parerea mea . Nu am nimic contra . Am jucat si eu serios pana acum 1 an si am iesit cel mai bun din judet la un concurs cool.gif . Mai departe nu am mai jucat pentru ca nu aveam o echipa puternica samui.gif . "Echipa" fiind cuvantul cheie in acest joc , nu fragurile tale tongue.gif

Nu stiu unde ai jucat tu, si nici nu stiu ce inseamna "cel mai bun din judet la un concurs". In orice caz, ce ai zis tu mai sus nu imi arata nimic. Pentru ca nu poti sa fii cel mai bun din judet, doar o echipa poate sa fie, deci te contrazici singur. Intr-o fraza spui ca esti TU cel mai bun (nu echipa), in alta ca esentiala este echipa. Nu mai inteleg nimic.

QUOTE(GreuHip @ Aug 25 2006, 14:03) *
Pro Counter-strike e doar un joc
daca sunt persoane ce nu mai au viata sociala din cauza counterului sigur nu e jocul de vina
sunt mii de jocuri pe gustul fiecaruia dintre noi ar trebui sa fim cu totii maniaci ??

Era vorba de performanta. Deja CS-ul este vazut ca pe un sport, si nu ca pe un simplu joc. Si ca in orice sport, pentru a face performanta, trebuie sa sacrifici unul sau mai multe lucruri din viata. In fine, este o discutie mai lunga, trebuie sa fii "insider" ca sa intelegi fenomenul.
magic-gabi
QUOTE(Tidusss @ Aug 25 2006, 21:05) *
Nu stiu unde ai jucat tu, si nici nu stiu ce inseamna "cel mai bun din judet la un concurs". In orice caz, ce ai zis tu mai sus nu imi arata nimic. Pentru ca nu poti sa fii cel mai bun din judet, doar o echipa poate sa fie, deci te contrazici singur. Intr-o fraza spui ca esti TU cel mai bun (nu echipa), in alta ca esentiala este echipa. Nu mai inteleg nimic.

Intr-o competitie din judet ??? Era un deathmatch intre toti sefii de clan (1 vs.1). Asta este cu totul altceva ... naughty.gif
Tidusss
QUOTE(magic-gabi @ Aug 25 2006, 21:18) *
Intr-o competitie din judet ??? Era un deathmatch intre toti sefii de clan (1 vs.1). Asta este cu totul altceva ... naughty.gif

1 la 1 nu inseamna nimic. Crede-ma ca asa jucam si eu 1.5 cu DaNy (actual la vop, fost in q) si il faceam. Si pana la urma unde sunt eu si unde este el. Daca vei continua cu mentalitatea ca 1 la 1 face jucatorul, nu vei ajunge prea departe la acest joc. Si oricum de la tine din judet (vad ca ai scris Calarasi) chiar nu cunosc nici o echipa. De fapt nici nu stiu daca sunt sali afiliate PGL in Calarasi sad.gif

P.S: Uita-te mai mult pe www.counter-strike.ro
GreuHip
QUOTE(Tidusss @ Aug 25 2006, 21:05) *
Era vorba de performanta. Deja CS-ul este vazut ca pe un sport, si nu ca pe un simplu joc. Si ca in orice sport, pentru a face performanta, trebuie sa sacrifici unul sau mai multe lucruri din viata. In fine, este o discutie mai lunga, trebuie sa fii "insider" ca sa intelegi fenomenul.

lol ai probleme
poti sa faci "sport"/joci counter cat vrei doar daca esti bolnav nu iesi macar o ora doua pe zi
-sa te plimbi cu amicii sau prietena
-sa iesi la un suc/bere
daca renunti la aceste lucruri viitorul o sa sune cam asa:
-100 de kg
-prieteni virtuali
-o sa vezi femei doar in filme

deci chiar daca e vorba de performanta de vina e cel ce face acele alegeri
Tidusss
QUOTE(GreuHip @ Aug 25 2006, 21:44) *
lol ai probleme
poti sa faci "sport"/joci counter cat vrei doar daca esti bolnav nu iesi macar o ora doua pe zi
-sa te plimbi cu amicii sau prietena
-sa iesi la un suc/bere
daca renunti la aceste lcururi viitorul o sa sune cam asa:
-o sa fezi femei doar in filme
-100 de kg
-prieteni virtuali

deci chiar daca e vorba de performanta de vina e cel ce face acele alegeri

Cred ca nu stii sa citesti. Mai ia o data si citeste-mi posturile de mai sus, si mai vorbim dupa. Sper sa intelegi ideea. Bafta multa...
magic-gabi
QUOTE(Tidusss @ Aug 25 2006, 21:35) *
1 la 1 nu inseamna nimic. Crede-ma ca asa jucam si eu 1.5 cu DaNy (actual la vop, fost in q) si il faceam. Si pana la urma unde sunt eu si unde este el. Daca vei continua cu mentalitatea ca 1 la 1 face jucatorul, nu vei ajunge prea departe la acest joc. Si oricum de la tine din judet (vad ca ai scris Calarasi) chiar nu cunosc nici o echipa. De fapt nici nu stiu daca sunt sali afiliate PGL in Calarasi sad.gif

P.S: Uita-te mai mult pe www.counter-strike.ro

nu sunt echipe deloc aici de cand m-am retras eu si multi altii . eu ce am spus mai sus ? echipa conteaza , nu ai citit ? in privinta 1 la 1 a fost un simplu concurs de "endurance" ca sa vada care ajunge cel mai sus laugh.gif
Oricum ... aici nu e vorba de mine (un jucator retras) e vorba doar despre Counter-Strike naughty.gif
Tidusss
QUOTE(magic-gabi @ Aug 25 2006, 21:50) *
nu sunt echipe deloc aici de cand m-am retras eu si multi altii . eu ce am spus mai sus ? echipa conteaza , nu ai citit ? in privinta 1 la 1 a fost un simplu concurs de "endurance" ca sa vada care ajunge cel mai sus laugh.gif
Oricum ... aici nu e vorba de mine (un jucator retras) e vorba doar despre Counter-Strike naughty.gif

Mai bine ai facut. Iti manca mai tot timpul fara sens.
YoYo69ErS
QUOTE(Tidusss @ Aug 25 2006, 21:58) *
Mai bine ai facut. Iti manca mai tot timpul fara sens.

MMORPG-urile mananca timp... In CS intri joci juma' de ora si iesi ca ar trebui sa te plictisesti. Aceleasi arme, aceleasi harti, aceleasi skin-uri, aceleasi sunete... CS-ul dupa parerea mea chiar NU are cum sa-ti manance viata sociala, decat daca habar n-ai de ultimele aparitii din lumea jocurilor pe PC. Ar trebui sa incerci un MMORPG gen WoW, L2 sau Silkroad sa vezi ce inseamna sa ti se manance viata sociala smile.gif
Tidusss
QUOTE(YoYo69ErS @ Aug 26 2006, 03:59) *
MMORPG-urile mananca timp... In CS intri joci juma' de ora si iesi ca ar trebui sa te plictisesti. Aceleasi arme, aceleasi harti, aceleasi skin-uri, aceleasi sunete... CS-ul dupa parerea mea chiar NU are cum sa-ti manance viata sociala, decat daca habar n-ai de ultimele aparitii din lumea jocurilor pe PC. Ar trebui sa incerci un MMORPG gen WoW, L2 sau Silkroad sa vezi ce inseamna sa ti se manance viata sociala smile.gif

Nu are sens sa iti explic ce inseamna CS, pentru ca oricum nu ai intelege. La L2, WoW sau ce mai zici tu acolo ai dreptate, trebuie sa fii un mare TERMINAT (da, cu T mare) ca sa iti masacreze viata sociala, pentru ca in fond nu este altceva decat un joc, din care nu castigi ABSOLUT NIMIC (eventual cateva fire albe in plusin cap). Cu CS-ul sta altfel, este un adevarat sport. Vrei sa zici ca la fotbal nu este la fel? Aceeasi minge, aceleasi porti, aceleasi dimensiuni. Difera doar terenul pe care joci (sa-i zicem in CS sala la care te joci) si conditiile meteo (sa ii zicem hartile oficiale). Si sa nu mai zic de echipe. Farmecul jocului consta tocmai in rivalitatea dintre echipe: azi bati una, maine se antreneaza si te bat ei. CS-ul nu este facut pentru a fi jucat pe servere publice, acolo este doar antrenamentul, acolo un jucator isi antreneaza tirul si emotiile. Cam atat. CS-ul este facut pentru a se juca echipa vs echipa (in majoritatea cazurilor 5 la 5), pentru un anumit palmares, si uneori pentru o miza. Viata sociala ti-o pierzi poate pentru ca nu iti dai seama. Vrei sa ajungi din ce in ce mai bun, sa ai rezultate cat mai bune, tirul cat mai precis. Este ca un sport, trebuie sa te antrenezi mereu pentru a te mentine in forma. Nu joci o perioada si skillul pe tras scade, schemele se uita si tot asa...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.