Kwarrasha
12th November 2005, 00:32
Si ce server crezi ca suprta un meci de 18719 vs 18719 useri ???
HUH ??? Si pe o harta mica ... sa zicem iceworld
ce maniac sunt ...
apollo_expert
12th November 2005, 00:35
Gasim noi o solutie sa jucam toti
Oricum ar fi misto sa facem campionate
Kwarrasha
12th November 2005, 11:32
uite unul mai maniac decat mine ... pai tu iti dai seama cat timp iti ia sa ajungi in, sa zicem, saisprezecimi ??? sau in optimi ??? ca sa nu mai zicem de finala ....
apollo_expert
12th November 2005, 11:38
Sincer nu sunt maniac. Ultima oara cand am jucat Cs a fost saptamana trecuta si am jucat cu un amic One To One. Oricum imi surade ideea sa putem juca noi , forumistii de aici. Ar fi fun.
Kwarrasha
12th November 2005, 15:04
Nu intelege gresit, nu maniac in sensul maniac dupa CS, ci maniac in sensul de AHTIAT DUPA MUUUULTE RESURSE EPUIZATE
ca totusi, pentru un server de genul mentionat mai sus, tre' resurse, nu gluma ... 
Si intr-adevar, ar fi marfa rau un astfel de "tournament" ... parca ma si gandesc deja la UT ...
apollo_expert
12th November 2005, 21:25
Nu e o idee rea deloc sa jucam un UT 99
Imi place jocul ala la nebunie. Ar iesi un adevarat carnagiu.
Kwarrasha
13th November 2005, 23:00
nuj cum e UT 99, nu am avut ocazia sa-l joc, dar un UT 2003/2004 ...
apollo_expert
17th November 2005, 08:33
Este superb , muzica si grafica sunt misto pentru anul in care a fost facut. Stiu ca a fost Game Of The Year 2000. Eu inca il mai joc cu amicii mei.
AK47
21st December 2005, 18:56
QUOTE(apollo_expert @ Nov 17 2005, 08:33)

Este superb , muzica si grafica sunt misto pentru anul in care a fost facut. Stiu ca a fost Game Of The Year 2000. Eu inca il mai joc cu amicii mei.

Din cate am inteles eu subiectul era Counter Strike nu? Eu mai joc si UT dar pare mai realist CS-ul...
Kwarrasha
22nd December 2005, 18:04
Ia uite ... a revenit in atentia voastra acest topic
Fubar
22nd December 2005, 18:07
s-a trezit monstrul...
Kwarrasha
22nd December 2005, 18:09
beware
Fubar
22nd December 2005, 18:10
de ce? Il culc la loc cu mana mea!
Kwarrasha
22nd December 2005, 18:12
ai dreptate ... doar un "mic" Uninstall
Fubar
22nd December 2005, 18:16
presupunand ca ar fi instalat
SGM
30th January 2006, 04:32
Deja sunt satul sa ma impiedic de pusit de 10 ani alergand cu 10.000 in mana sa isi ia juma de ora la un pc ca sa ....:JOACE CS ! Cand incep pustii sa joace cs intr-o sala..deja iti vine sa iei un ak47 si sa le demonstrezi ca viatza bate filmu {sau in cazu nostru jocu' }.Am auzit de multe ori urmatoru schimb de replici intre cativa pusti de 10 anishori :
pustiu 1.: bue..mi-a dat tata 30.000 sa imi iau akadele!
pustiu2: dal3 ma naibii..hai sa luam cate o ora la CS !
p1: ma..da nu stiu sa joc...
p2. las ma..inveti...nu vezi ca toti aia mari joaca??
WTF ?!
cs suxx...cat am stat prin sala mea de la parteru blocului meu dresasem pustimea sa joace call of duty in lan...sa veziu meciuri ...nu cs...la fel si ut..dar era oarecum prea complex pt cstrikeri..
{no offence for the cs fans}
HolyGigi
30th January 2006, 10:11
CS a fost frumos, dar A FOST. a trecut mult timp si singurul motiv pentru care se mai joaca lumea e ca marea majoritate asta joaca. nu stiu altceva, nu incearca altceva.
LeVeL
30th January 2006, 16:39
QUOTE(HolyGigi @ Jan 30 2006, 10:11)

CS a fost frumos, dar A FOST. a trecut mult timp si singurul motiv pentru care se mai joaca lumea e ca marea majoritate asta joaca. nu stiu altceva, nu incearca altceva.
Sau te-ai intrebat daca cumva au timp sa mai joace si altceva?
HolyGigi
30th January 2006, 18:23
QUOTE(LeVeL @ Jan 30 2006, 16:39)

Sau te-ai intrebat daca cumva au timp sa mai joace si altceva?
sa fim seriosi, daca esti bun la cs, joci aproape orice shooter fara probleme (am spus aproape ca doom de ex e diferit ca actiune, nu tragi in acelasi fel cu armele).
nu ma refeream la alte tipuri de jocuri, rpg, rts... pentru ca nu ar avea nici o relevanta. dar ca shooter, cs e depasit de mult din toate punctele de vedere
cods
30th January 2006, 23:23
Va inteleg pe astia care sunteti total impotriva cs-ului , asa este marea parte din cei care joaca sunt niste copii si foarte multi dintre ei sunt si retardati(am vazut si cazuri in care "copiii" aveau 20 chiar 30 de ani) , dar asta nu inseamna ca toti care posteaza aici sunt distrusi, idioti etc. sau poate ca exista persoane care cred ca toti care joaca cs sunt retardati ..
.
patri
31st January 2006, 00:03
ba vere nu va obliga nimeni sa jucati...e decat un jok...nu tb sa-ti influenteze viata in mod special...si mie imi place f mult C.S. dar asta nu inseamna ca nu ma duc la munca sa stau sa jok C.S.
si lucrez la sala de net...deci am ocazia sa joc 
cine vrea joaka, cine nu tace din gura si-si vede de treaba!
YoYo69ErS
31st January 2006, 00:32
CS... Ce pot spune de CS.. Pai, acum vreo 6 ani de zile alergam cu 7.000 de lei in mana la sala din capaul blocului ca sa joc un "cantăr" cu baietii pentru ca PC-ul meu era prea slab pentru a rula motorul grafic aproape perfect de Half-Life. Au trecut cateva luni, nu am mai jucat pentru ca incepusem sa ma plictisesc pentru ca... Era plictisitor. Apoi prin 2003 mi-am luat calculator bun. Deja au trecut aproape 4 ani de la lansarea CS-ului, deci deja il puteam juca la detalii maxime. Incep sa aflu servere, sa joc pe retea... Joc o luna, doua... Pana ma plictisesc. De ce m-am plictisit? Pentru ca: jocul e din '99; are grafica de cacao; nu are nici un sens (pur si simplu te poti impusca ani intregi in continuu fara sa realizezi ceva in el); au aparut cheaterii; aveam alternative mai bune (jocuri moderne nu un stift din 99, ma refer doar la mod-ul CS, HL-ul si acum il vad ca pe un parinte al FPS-urilor). Ideea e ca in ziua de astazi este un joc retard, care daca inca il joci te coboara la nivelul lui. Exista BattleField2, exista atatea jocuri facute pe baza tehnologiei de azi, si voi inca jucati vechitura aia? Mi-e mila cand vad SI ACUM copiii de 10 ani cu 20.000 de lei in mana furati din portofelu mamei sa se joace un CS la sala sa dea "etchat-uri" cum zice un copilas de la mine de la bloc. Daca va vine sa credeti copiii de 12-14 ani au inceput sa spray-eze pe peretii blocului inscriptii de genul "-=B3T4=-" (numele clanului de CS) si nick-urile lor din joc "BODICA_TAL3NT"... Cred ca asta e o dovada care poate face si cel mai inrait fan al CS-ului sa se gandeasca de 2 ori inainte sa intre in acel joc retard.
SGM
31st January 2006, 02:57
ideea era urmatoarea : cs, joc de echipa. ori numa asta nu e . e mai ceva ca la nu death match...cine are mai multe fraguri si alte tampenii. battlefield, ut , call of duty...astea da jocuri pt un lan party. munca in cchipa conteaza enorm....si am indoiesc ca pustiu de 10 ani se gandeste la asa ceva ...
Kwarrasha
1st February 2006, 21:45
ma mira faptul ca ati revenit la threadul asta
topcat
1st February 2006, 21:56
Bai deci joc cs de 4 -5 ani si tot nu m-am saturat de el . Joc numai 1.5 care mi s-e pare cea mai bun dintre toate. si nu sunt obesdat de counter ( nici nu prea am aa mult timp liber
) si nici nu sunt terminat .Asa ca taceti..daca nu va place counteru' macar sa recunoasteti ca are inca un succes nebun
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.