Pro Sau Contra Counter-strike ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

AK47

QUOTE(Fubar @ Nov 9 2005, 16:43) *
ar trebui sa scriu mai rar sau am fost prea subtil?

CITESTE PE LA INCEPUTUL POSTULUI UNDE AM ARGUMENTAT SUFICIENT SA PRICEAPA ORICINE... CHIAR SI TU!

Nu ai nici un argument care sa ramana in picioare din ce ai scris tu... Refuzi sa citesti postarile cu explicatii si continui cu aberatii! Nu accepti o provocare la un dialog. Sfatul pe care ti-l dau este sa NU NE MAI VIZITEZI daca nu ai nimic logic de postat...
Fubar
Vizitez cand am chef si scriu ce vreau. Nu ma intereseaza ca pe tine te deranjeaza aversiunea mea fata de Counter. Nimeni nu va fi in stare vreodata sa de-a argumente infailibile (de necontestat pentru AK47) in asa hal incat sa respectivul sa renunte la pozitia sa, indiferent care va fi ea... dar intotdeauna vor exista d-astia ca tine care sa ne amuze... (acum ai aflat si de ce revin)

Traznitul
QUOTE(Fubar @ Nov 9 2005, 17:02) *
Vizitez cand am chef si scriu ce vreau. Nu ma intereseaza ca pe tine te deranjeaza aversiunea mea fata de Counter. Nimeni nu va fi in stare vreodata sa de-a argumente infailibile (de necontestat pentru AK47) in asa hal incat sa respectivul sa renunte la pozitia sa, indiferent care va fi ea... dar intotdeauna vor exista d-astia ca tine care sa ne amuze... (acum ai aflat si de ce revin)

Esti jalnic Fubar! cool.gif Cred ca nu se mai poate face nimic pentru tine.
Fubar
mda.. este valabil si pentru tine...
angel
doamenilor si doomnilor, va rog, putina civilizatie in jungla biggrin.gif

deci si ca prin urmare, fiecare e liber sa zica ce vrea de Counter, si apropo...CS Source sucks big...cu mama update-ului si tot plin de bug-uri este, plus ca nu mai are acelasi feeling ca 1.5 sau 1.6. Ce sa zic, toata lumea lauda Valve in sus si in jos pentru minunatiile care le-a creeat...personal prefer in retzea mult mai mult Call Of Duty 1 sau orice altceva care implica un sniper si are cat de cat feeling de realitate...
Ok ?
apollo_expert
QUOTE(castravete @ Nov 9 2005, 15:01) *
apollo concluzia ar mai putea fi alta .. ca habar nu ai sa joci cs ! am mai gasit oameni pe servare care imi ziceau ca sunt codat .. ca luau cap dupa cap shi ziceau ca am aim bot . !ROBOTIII cursing.gif cursing.gif
apropo apolo de postul meu de mai sus .. uite ce nick ai "apollo_expert" .. cred ca ai inteles la ce ma refer .
Shtiu ca nici castravete nu suna prea tentant .. da nicku e pus la caterink ! nu de ex Terminator sau master_god ... shi in spatele nickului e unu mic pistruiat shi cu ochelari mari

Scuze domnu' Castravete dar in nick-ul meu scrie undeva apollo_cs_expert ? Nu cred , asa ca lasa comentariile deoparte. Am zis eu undeva ca sunt expert in cs ? Nu am zis , joc de placere si asta rar pentru ca am servici si nu prea mai am timp de jocuri. Scuze la toti pentru tonul meu dur folosit, cred ca prea mult stress la munca rolleyes.gif

P.S.: Ionutz bre' sper sa ne intalnim intr-o zi sa purtam o discutie amicala si vorbesc serios. Poate ne vedem la o cunostinta comuna. Ciao.
crz
1. Am reinstalat CS pentru ca aveam chef de niste impuscaturi.

2. astazi m-am simtit super bine pentru ca majoritatea aveau microfon si toti erau oameni sanatosi la cap. A fost o distractie pe cinste fara ca cineva sa se uite la fraguri sau alte chestii de genul. La un moment dat nu mai puteam de ras...a fost ceva de genul "stanga baaaaaaaa"..."BA, AIA NU E STANGA"...sau "CARE E STANGA?" laugh.gif laugh.gif laugh.gif Sau se razgandea cate unu la jumatea drumului si incepea cu "dreapta dreapta dreapta aici" spus foarte repede si tare...
Poate ca acum nu pare foarte amuzant, insa pe moment, sa vezi turma cum se intoarce din drum si e macelarita de la spate sau alte situatii de genul...m-am relaxat 1h ca niciodata pana acum la CS.
biggrin.gif

Kwarrasha
QUOTE(crz @ Nov 10 2005, 00:15) *
1. Am reinstalat CS pentru ca aveam chef de niste impuscaturi.

2. astazi m-am simtit super bine pentru ca majoritatea aveau microfon si toti erau oameni sanatosi la cap. A fost o distractie pe cinste fara ca cineva sa se uite la fraguri sau alte chestii de genul. La un moment dat nu mai puteam de ras...a fost ceva de genul "stanga baaaaaaaa"..."BA, AIA NU E STANGA"...sau "CARE E STANGA?" laugh.gif laugh.gif laugh.gif Sau se razgandea cate unu la jumatea drumului si incepea cu "dreapta dreapta dreapta aici" spus foarte repede si tare...
Poate ca acum nu pare foarte amuzant, insa pe moment, sa vezi turma cum se intoarce din drum si e macelarita de la spate sau alte situatii de genul...m-am relaxat 1h ca niciodata pana acum la CS.
biggrin.gif

Probabil pentru asta a fost facut CS-u ... nu se stie niciodata ...

P.S.: Ionutz bre' sper sa ne intalnim intr-o zi sa purtam o discutie amicala si vorbesc serios. Poate ne vedem la o cunostinta comuna. Ciao.

Care Ionutz ??? biggrin.gif Sau stie el ... ???
apollo_expert
QUOTE(Kwarrasha @ Nov 10 2005, 09:56) *
Probabil pentru asta a fost facut CS-u ... nu se stie niciodata ...
Care Ionutz ??? biggrin.gif Sau stie el ... ???

User-ul IonutzB

A fost o discutie aprinsa si s-au sters posturile "miseleste" la urma laugh.gif
Kwarrasha

lol ... dar mai e o chestie care vad ca e o coincidenta ... nick-ul IonutzB se potriveste cu initialele si numele meu (Ionut si B ) ... biggrin.gif
Fubar
uau... ce coincidenta

Happy Hanuka!
Kwarrasha
Fubar, nu stiu cine te-a mai suparat ... dar iti spun, iarasi esti arogant ... si jignitor prin faptul ca ma iei la misto ...

1. Postul respectiv nu te privea deloc pe tine (asta nu inseamna ca nu poti sa te uiti, dar in nici un caz sa nu jignesti pe baza lui)

2. Care e problema ???
apollo_expert
Probabil ca il cheama la fel cum te cheama pe tine laugh.gif
Fubar
imi cer scuze dar nu am avut intentia de a te lua la misto... am facut doar o gluma ...atat.

Happy Hanuka nu este injuratura... decat daca ai ceva cu evreii...

PS si nu... nu ma cheama Ionutz B sau derivate
Kwarrasha
Si de unde vrei tu sa stiu eu evreiasca (sau ce limba vorbesc evreii) ???

Mai intai bagi replici in franceza ...

Acu' in evreiasca ...

Ce urmeaza ??? Macar tradu si tu in paranteza ce inseamna ...

Peace Man
peacefingers.gif
Fubar
o sa incerc ceva greaca veche
Kwarrasha
asa e mai bine ... biggrin.gif
apollo_expert
Sau ceva Latina ca am cam lipsit la orele din generala naughty.gif
Fubar
Counter-Strike mortus populus est.

Vita verus acquiro.
Kwarrasha
Fiind a 8-a, fac latina. Sa vedem de ce sunt in stare ... biggrin.gif

1. Counter-Strike este moartea populatiei.

2. Asta ma depaseste ... e ceva legat de viata ... biggrin.gif atat am fost in stare sa traduc ... biggrin.gif
Fubar
Traducere libera

GET A REAL LIFE... smile.gif
Kwarrasha
nice one ... biggrin.gif coolspeak.gif
AK47
Fubar, facem un joc? Hai omule sa te invat Counter Strike! Poate asa vei reusi sa intelegi ca ,,batranul joc" este o reusita a domeniului ce rezista in continuare... Ce zici?
Fubar
tu chiar ai impresia ca nu am jucat? ai si mari sanse sa si pierzi.

am jucat suficient de mult la viata mea ca sa te pot bate
apollo_expert
Mai ramane sa facem un meci de CS intre userii de pe SoftPedia laugh.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.