Pro Sau Contra Counter-strike ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

shobi

tocmai am cumparat de la un prieten de pe dc counter strike 2d ... o varianta usor funny a counter-ului ... si e chiar marfa... 2d, vederea e de sus.. da in rest plansele si armele sunt cam la fel ... iti ia ceva vreme sa te obisnuiesti biggrin.gif
sandossu
ai cumparat ? w00t.gif

Kwarrasha
QUOTE(sandossu @ Nov 6 2005, 01:00) *
ai cumparat ? w00t.gif

AI CUMPARAT ??? w00t.gif huh.gif w00t.gif huh.gif w00t.gif huh.gif
sandossu
cred ca din cauza oboselii a zis cumparat in loc de downloadat smile.gif
Kwarrasha
Dap, e posibil....

E 1.04 dimineata...

Apropo...parca mi se face soooooomn...
shobi
"am cumparat" ... mai era necesar sa bag ghilimele ? biggrin.gif
sandossu
angel.gif

ynocentzya
hmmm uite faza reala... judecati voi
my brother alex 18 years old.... prin 2001-2002 a primit pc.... va dati seama, nfs aoe doom carma etc... intre timp a auzit de cs.... si da-i cs toata ziua.... pana aici toate bune si frumoase.... erau 4-5 pust aveau placi de retea care se conectau cu cablu tv.... totul bun... ok? move on
mai tarziu cand a aparut cs in forta, fratimiu era cel care ziua dormea si noaptea facea fraguri... incepuse sa fie n00b vb cu mine codat... fps headshot avp and shit.... toti oagarii lui au luat in greuttate pe niciunul nu-l mai vedeam afara damn copii traiau in 3d.... mancau mouse cu sos de tastatura...

in urma unei batai groaznice administrata de je care s-a soldat cu distrugerea iremediabila a pc.... s-a linistit (bataia a survenit in urma absentelor care le facea ziua ca juca noaptea si a unei faze referitoare la un film de pe rotten.com ceva in genu "mama eu cu 311 sau 411 n-am auzit prea bine ce frag faceam acum.... oricum o porcarie....

my brother intre timp a instalat minunatia pe my computer si a ajuns sa imi modeleze scaunu dupa curu' lui (si credeti-ma ca e un scaun bun)

acum a mai crescut a ajuns intr-un klan (parca asa ii zice?) a jucat mult pe aici prin tara (in fine nu-l laud) dar.... my brother la paintball la baneasa a fost over and out.... my brother e fat and lazy... my brother cand i-am dat un winchester in mana (carabina) a cazut cu ea in fund.... desigur ca l-am intrebat ce cod are in cs - m-a injurat...

ce sa spun? in 4-5 doar de amoru artei (l-am batut pe dan de la scant george dai bere ca ai pierdut pariul) parca ar fi interesant... oricum recomand carma cu inflacarare......

counter realist? unde-i bolovanu care a spus asta? vrei realitate? te invit la paintball si o sa ai acolo realitate

deci... untilll a god opinion from somebody care are creier nu amdxp si gura u server de counter declar ca: "CEA MAI MARE PORCARIE DE JOC"

si am vrut sa-l incerc, sa-l invat sa-l inteleg dar nu e de mine... e mult prea ireal, poate cei care ma citesc o sa faca armata si o sa realizeze sau o sa mearga la vanatoare poate si un nevinovat paintball....

p.s. aseara la 02.30 fro 1 insi (cel mai mic avea 22 de ani) jucam fatza pe garaje iar azi ne-am luat teava pvc si am jucat counter cu cornete... STIATI CA DOARE AL DRACU DE RAU UN ASSSHOT??????

bye 01010101 3-1-1 frag ... etc
Kwarrasha
Mah ynocentzya, mersi de compliment, cel cu bolovanu', dar nu ai citit atent.

IO nu am zis ca e realist fata de viata reala, ci ca este realist fata da celalalte FPS-uri. Mai citeste odata inainte sa arunci cu c***t in noi. Si daca ti se pare real, inseamna ca esti "bolovan" ??? De cand pana cand ??? Poate io nu am avut ocazia de a juca Paintball, cu toate ca mi-as fi dorit.

Scurt. (pe doi...)
Punct. (Si de la capat ...)
apollo_expert

Am jucat Cs 1.6 cu cativa amici de ai mei pe un server dedicat facut de mine. A fost frumos , am ras o groaza , a fost un meci echilibrat cu multe faze comice in diferite plansi. Dimineata am incercat sa joc pe un server pe internet si am avut surpriza nici nu apucam sa plec bine si muream laugh.gif Concluzie ? Ce am zis si mai sus: Un joc jucat cu prieteni, un joc drept, fara coduri, este cel mai sfant, indiferent ce joc este , ca este cs, nfs, quake, hl sau oricare altul. I rest my case peacefingers.gif

P.S.: Discutia in acest thread poate continua la infinit dar cred ca se ajunge la aceeasi concluzie.
Kwarrasha
Chiar daca unii ar zice ca nu-i asha, io-s de acord cu tine

coolspeak.gif
ynocentzya
sorry de jignire mey.... dar tot bolovan se numeste persoana care apreciaza "grafica" acestui joc... nu am nimic cu jucatorii, doar cu jocu...
andySF
QUOTE(apollo_expert @ Nov 1 2005, 12:15) *
Am uitat sa mai mentionez ca sunt adeptul jocurilor fara coduri. Un joc corect jucat este mai atractiv decat unul in care se folosesc coduri. Daca se folosesc coduri , atunci unde mai este distractia ? Pacat ca multi o iau personal in jocuri , dupa cum spuneam de acea linie intre realitate si fictiune care este depasita de multi , si apeleaza la diferite metode nedrepte. De aceea evit sa joc pe servere pe internet pe care intotdeauna exista macar unul care joaca cu coduri. Ce mai ramane de zis , spor la jucat si un joc cat mai corect. Ciao peacefingers.gif

cum ar fi: spargerea gamepad-ului, a tastaturii, injuraturi grupa mare, etc... w00t.gif naughty.gif
Kwarrasha
QUOTE(andySF @ Nov 7 2005, 09:23) *
cum ar fi: spargerea gamepad-ului, a tastaturii, injuraturi grupa mare, etc... w00t.gif naughty.gif

Asta fac cei incapabili sa relizeze acea limita, dintre fictiune si realitate ... nu toti !
i0nutzb
postul lui andysf imi apartine tongue.gif am postat de la el si am uitat sa ma loghez...
@Kwarrasha: in citatul de mai sus, era o fraza boldata pentru cineva anume... si da, ai dreptate cu ce spui smile.gif
castravete
frate nu imi vine sa cred ce vad ..ce kkt ne distruge un joc ... la ce discutii am vazut aici .. daca v-ati fi intalnit intr-un club .. pana la urma iesea cu oameni morti ..
Daca unuia ii place cs .. lasa-l sa-i placa ! gaseste-ti shi tu un joc shi joaca-te ... da nu faci asta ... zici ca e varza un joc pe care il joaca peste jumatate din populatia globului ca sa iesi in evidenta . bravo ati reusit .. fac pariu ca sunteti niste tocilari daia cu care nu vb nimeni care scriu si ei pe forumuri sub niste nickuri extravagante ( night killer . Hero ...etc) va rog sa ma scuzati pt limbaju neadecvat .. peacefingers.gif
AK47
QUOTE(castravete @ Nov 9 2005, 14:53) *
frate nu imi vine sa cred ce vad ..ce kkt ne distruge un joc ... la ce discutii am vazut aici .. daca v-ati fi intalnit intr-un club .. pana la urma iesea cu oameni morti ..
Daca unuia ii place cs .. lasa-l sa-i placa ! gaseste-ti shi tu un joc shi joaca-te ... da nu faci asta ... zici ca e varza un joc pe care il joaca peste jumatate din populatia globului ca sa iesi in evidenta . bravo ati reusit .. fac pariu ca sunteti niste tocilari daia cu care nu vb nimeni care scriu si ei pe forumuri sub niste nickuri extravagante ( night killer . Hero ...etc) va rog sa ma scuzati pt limbaju neadecvat .. peacefingers.gif

Probabil ca au intrat si ei o data pe un server sa joace Counter Strike si luau numai cutite si head-uri de la jucatori experimentati ce joaca de ani buni! Nu vor sa recunoasca ca sunt incapabili si o dau cu ,,CS-ul e o tampenie"... Asa se intampla cand joci cu botii din calculator si apoi te intalnesti cu jucatori adevarati!
castravete
QUOTE(apollo_expert @ Nov 6 2005, 15:31) *
Am jucat Cs 1.6 cu cativa amici de ai mei pe un server dedicat facut de mine. A fost frumos , am ras o groaza , a fost un meci echilibrat cu multe faze comice in diferite plansi. Dimineata am incercat sa joc pe un server pe internet si am avut surpriza nici nu apucam sa plec bine si muream laugh.gif Concluzie ? Ce am zis si mai sus: Un joc jucat cu prieteni, un joc drept, fara coduri, este cel mai sfant, indiferent ce joc este , ca este cs, nfs, quake, hl sau oricare altul. I rest my case peacefingers.gif
P.S.: Discutia in acest thread poate continua la infinit dar cred ca se ajunge la aceeasi concluzie.

apollo concluzia ar mai putea fi alta .. ca habar nu ai sa joci cs ! am mai gasit oameni pe servare care imi ziceau ca sunt codat .. ca luau cap dupa cap shi ziceau ca am aim bot . !ROBOTIII cursing.gif cursing.gif
apropo apolo de postul meu de mai sus .. uite ce nick ai "apollo_expert" .. cred ca ai inteles la ce ma refer .
Shtiu ca nici castravete nu suna prea tentant .. da nicku e pus la caterink ! nu de ex Terminator sau master_god ... shi in spatele nickului e unu mic pistruiat shi cu ochelari mari
maGiK
As vrea sa incep prin a va saluta pe toti cei care au postat aici fie ca sunt pro sau contra acestui joc, as vrea sa stiti ca desi am 23 de ani ma joc acest joc de la prima versiune tin minte ca eram clasa a 9`a.In alta ordine de idei am ajuns aici printr-un link dat de un amic si atentia mi-a fost atrasa in mod special de FUBAR prin posturile pline de aroganta si de asa zisele "impresii", sincer sa fiu el este motivul principal pentru care m-am inscris, posibil sa fie primul si ultimul meu post de obicei detest forumurile tocmai pentru discutiile indiferente unde marea majoritate a userilor care posteaza nu au idee despre ce vorbesc si posteaza doar pentru intriga, chestia cu "GET A LIFE" o sa ramai uimit fubar dar la 23 de ani am 1 apartament si o casa destul de maricica fara sa dau nimanui in cap , am 2 masini fara sa fi furat nimic , am o prietena care .. "get a life" intelegi tu , intradevar nu am foarte multa scoala dar sincer sa fiu ma consider cu foarte mult superior tie .. si culmea ma joc Counter-Strike.Celor care zic ca acesc joc este vechi .. pentru cei care nu stiti ce este STEAMUL<- vedeti ca acest joc isi face update online cel putin odata pe saptamana mereu e ceva nou smile.gif vedeti ca sunt multe echipe chiar si in romnia care castiga bani pe urma acestui joc din lanuri etc .. problema se pune altfel cui nu ii place sa nu il joace iar cei care sunt muritori de foame de asemenea iti ocupa mult timp dar nu e nici o problema .. fubar spunea-i de acele carti .. la cate posturi de ca*at ai avut pe acest thread ai fi putut sa citesti o carte si tu deasemnea si sa ne lasi pe noi muritorii de rand cu sistemele noastre cu placi "ATI" sa ne spunem parerea despre acest joc.Cum si Q3, Medal Of Honor, Starcraft si foarte multe alte jocuri prin concursuri aduc satisfactie multor persoane indiferent de varsta si de ce nu bani.Tu esti un fel de Ceausescu aici, ajung la concluzia (sa fiu in pas cu moda lui fubar) si sincer nu prea pot sa ma abtin sa nu zic ca nu esti decat un dobitoc, considera-ma un simplu pieton nu ma intereseaza nici 1% daca o sa te iei cu mine la cearta ca nu cred ca voi mai vizita site-ul sau cel putin acest thread, nu ma intereseaza daca userul imi va fi banat si daca va fi sper macar sa apuci sa citesti postul.Noi sa fim sanatosi pana la urma urmei e doar un simplu joc si atat se putea spune o parere si fara sa jognesti userii.. sti acei copiii care chiulesc de la romana si stau prin sali de jocuri (Net Cafee-uri) e echivalent cu acelasi lucru ca atunci cand una ar sta dezbracata si intinsa pe spate cu picioarele ridicate si nu ar cere bani eventual, toti ar chiuli si s-ar duce la ea si ar sta la coada sa se simta relativ bine .. asa sunt multi care dau RETRY 40 de minute sa intre pe un server si sa se joace acest joc de ca*at cum zici tu, daca ai fi pus la zid ai fi omorat cu pietre in max 1 min la cati ar fi impotriva ta daca ti-ar citi acele posturi minunate.. oricum ai fost haios. Have a nice day !

P.S: Nu am glumit cand am zis ca esti dobitoc.. chiar esti si crede-ma pe cuvant.
i0nutzb
mai bine sarac si sa stiu sa scriu decat cu apartament, casa, femeie (apropo's, ai idee ce mai face cand tu nu esti acasa? naughty.gif ). asa cum esti tu...
edit: habar n-aveam ca poti sa stai cate 40 minute sa intri intr-un joc.. in timpul cat astepti sa sinti in joc (pus cap la cap) ai putea sa inveti programare si iti faci propriul joc.
daca fubar a fost haios... tu l-ai intrecut. in aceasta privinta poti spune ca ii esti superior... w00t.gif
sa nu crezi ca ai fost haios prin alt fel decat prin incultura si "agramaticalitatile" tale death.gif
Fubar
as vrea sa rog moderatorii sa NU stearga sau sa modifice postul anterior...

1. GET A LIFE ti se aplica in continuare. In mintea ta cat o aluna ai impresia ca o viata se rezuma la o casa, masini si femeie (intre doua partide de counter). Afla ca exista mai mult de atat.

2. Observ ca esti un pasionat si nu esti in stare sa distingi STEAM de Counter-Strike. Da STEAM isi face update des pentru ca este un sistem de distributie pacatos, plin de buguri care nu ar trebui sa existe. Cam ca tine asa. Dar nu putem trai intr-o lume perfecta.

3.
intradevar nu am foarte multa scoala

sti acei copiii care chiulesc de la romana si stau prin sali de jocuri (Net Cafee-uri) e echivalent cu acelasi lucru ca atunci cand una ar sta dezbracata si intinsa pe spate cu picioarele ridicate si nu ar cere bani eventual, toti ar chiuli si s-ar duce la ea si ar sta la coada sa se simta relativ bine

Banuiesc ca asta este motivul pentru care nu ai prea multa scoala...

4. Depinde ce intelegi prin a jigni. Poate ca am fost mai dur (pentru ca altfel nu pricepeti) dar nu am jignit propiu-zis. Urmeaza acum sa te jignesc pentru a putea face diferenta...

5.
asa sunt multi care dau RETRY 40 de minute sa intre pe un server
- adica inca 40 de minute irosite din viata...

6. Sincer nu m-a deranjat ca m-ai facut dobitoc. De ce? Pentru ca esti o forma de viata inferioara al carui singur scop pe planeta asta este sa procreeze (ce sa-i faci, instinctul) si care va continua sa consume pretiosul oxigen degeaba.

Eject...

PS: Pritena stie cu ce te ocupai in scoala?
AK47
Iar a aparut Fubar asta? Nu prea cunosti faptul ca tigarea este nociva omule... nono.gif Hahahahaha! Cand vad avatarul tau ma apuca tusea! Esti tare arogant pe forum. Cam peste tot unde ai postat reusesti sa-ti pui lumea in cap! Te-am rugat sa argumentezi afirmatiile tale despre CS si vad ca nu faci altceva decat sa iriti... Vino cu argumente logice sa putem purta o discutie, ca niste oameni rationali.
Fubar
daca ai avea altceva de spus decat tampenii poate te-as baga in seama. citeste inainte sa postezi. Nu am facut decat sa raspund unui post anterior... cat despre argumente... nu am de gand sa ma repet de 15 mii de ori doar pentru ca voua va este lene sa cititi inainte sau pentru ca va obosesc prea mult literele carora nu le puteti da head-shoturui
AK47
QUOTE(Fubar @ Nov 9 2005, 16:32) *
daca ai avea altceva de spus decat tampenii poate te-as baga in seama. citeste inainte sa postezi. Nu am facut decat sa raspund unui post anterior... cat despre argumente... nu am de gand sa ma repet de 15 mii de ori doar pentru ca voua va este lene sa cititi inainte sau pentru ca va obosesc prea mult literele carora nu le puteti da head-shoturui

Mda... Se confirma ce am spus in ultima mea postare! Esti mai mult decat arogant... Omule, daca vii aici, de ce nu participi la discutii in mod pertinent, ci te rezumi la niste fraze puerile, care daca citesc mai atent, nu au legatura cu adevarata tema? Esti ciudat...
Fubar
ar trebui sa scriu mai rar sau am fost prea subtil?

CITESTE PE LA INCEPUTUL POSTULUI UNDE AM ARGUMENTAT SUFICIENT SA PRICEAPA ORICINE... CHIAR SI TU!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.