Kwarrasha
31st October 2005, 19:36
QUOTE(Fubar @ Oct 31 2005, 16:30)

e... ma mai ia valul...cred ca deja stie toata lumea ce parere am eu despre CS, Heroes si Blizzard... nu mai are rost sa ma repet, cel putin nu in threadul asta
A fost evident faptul ca esti impotriva Counter-Strike.....dar cu Blizzard ce ai ??? Super smecheri (ca firma) caci jocurile uneori mai lasa de dorit...
sm0ker
1st November 2005, 08:35
LoL....Blizzard daca stau bine sa ma gandesc bine a scos Diablo, Starcraft, Warcraft si World Of Warcraft...
daca nu iti place RTS sau RPG sigur nu-ti place blizzard...
evil`boy
1st November 2005, 09:11

parerea mea despre CS, din punct de vedere al lunui jucator&admin. Jocul asta nu se va termina niciodata. Sa zicem ca eventual la o varsta, din cauza serviciului sau poate a sotiei, vom fi obligati sa nu mai jucam CS, DAR copii care cresc, ma refer la 13, 14 ani ca varsta ne iau locul pe servere, si CULMEA, joaca mai bine ca noi. Asa e rostul, asa se face, e de ajuns sa joci 5 minute sa vezi ca ai o arma (WOW) in mana si curge sange (WOW) si nu il mai lasi niciodata. Eu am cam terminat cu adminul si cu jocul pe servere publice (unde cum zicea cineva mai sus sunt din ce in ce mai multzi codatzi) si acum am clan.. joc 5-5, este altfel.. Sfaturi daca vretzi sa va lasati de counter.. nush
sa va apucatzi de alt joc serios, sau.. sa taiatzi firul de net
Fubar
1st November 2005, 09:57
1.Nu am nimic cu Blizzard. Am cu jocurile pe care le scot. In cel mai bun caz sunt mediocre.
2. joc cu placere un RTS sau RPG daca sunt bune...
Am jucat toate genurile care exista. Nu am spus niciodata ca sar un joc pentru nu stiu ce motiv. Le-am incercat chiar daca nu mi-au placut. Warcraft, Starcraft, Diablo 1&2, Heroes. Asa pot sa am o parere despre ele, nu doar din auzite. Nu am gen de joc pe care sa il refuz din start...
AK47
1st November 2005, 10:27
QUOTE(Fubar @ Nov 1 2005, 09:57)

1.Nu am nimic cu Blizzard. Am cu jocurile pe care le scot. In cel mai bun caz sunt mediocre.
2. joc cu placere un RTS sau RPG daca sunt bune...
Am jucat toate genurile care exista. Nu am spus niciodata ca sar un joc pentru nu stiu ce motiv. Le-am incercat chiar daca nu mi-au placut. Warcraft, Starcraft, Diablo 1&2, Heroes. Asa pot sa am o parere despre ele, nu doar din auzite. Nu am gen de joc pe care sa il refuz din start...
Ce surpriza! A inceput Fubar sa fie logic si rational... Cred ca i-a furat cineva passul de la cont si a scris in locul lui! Hahahahaha..... Vad ca unii au uitat tema. Era vorba depre pro sau contra Counter Strike!
dr4qul4
1st November 2005, 11:16
cs e cel mai real shooter si cel mai marfa.
lasati-ma cu tampeniile de quake si unreal ca alea nu sunt jocuri, ce-mi place la cs?? un glont in cap sa fiu exact
ce nu-mi place?? codatii, pur si simplu nu-i suport si imi face o placere nebuna sa le dau banip direct
daca va place cs 1,6 va astept pe cs.xteamnet.ro sau pe rosite.ath.cx . daca intrati cu aim wall sau orice alt tip de ogc sau mai stiu eu ce, aveti ban
coduri folosesc doar pustii stresati care habar nu au sa joace cs si ca sa nu ramana ultimiii sa se faca de ras
CS RULZ CHEATING SUCKS
Fubar
1st November 2005, 11:25
exact genul asta de comportament (pe care in general jucatorii de CS il manifesta) intransigent, de parca CS este singurul joc existent, ma enerveaza la culme. "Eu nu joc jucul ala sau alalalt ca sunt de KKT (dar am pareri), ma joc CS, CS RULEZ, MURITI CU TOTII, TERORISTI NENOROCITI..." Stupid...
Ce au quake si Unreal? Sunt la fel de distractive si chiar mai mult. Daca tot vorbim de un regele al multiplayerului atunci Unreal tounament nici nu ar trebui sa aiba rivali...
apollo_expert
1st November 2005, 11:48
Personal joc Quake 3 , Unreal Tournament , Half-Life , Counter Strike si sincer toate aceste jocuri sunt nule pentru mine daca le joc singur. Daca ma joc cu un amic in retea da se merita jucat orice joc. Trebuie mentionat ca trebuie sa pastram o linie intre realitate si fictiune. Toate sunt doar niste jocuri si sunt pentru distractie si nu pentru altceva. Toate jocurile au in comun ceva: mori...o iei de la capat si tot asa. Cam toate sunt aproximativ la fel doar ca difera prin complexitatea plansilor , armelor si a altor factori.
Celest
1st November 2005, 12:04
QUOTE(Fubar @ Nov 1 2005, 09:57)

Asa pot sa am o parere despre ele, nu doar din auzite. Nu am gen de joc pe care sa il refuz din start...
mincinosu', mincinosu' ....
ai uitat de turn-based ?
QUOTE(dr4qul4 @ Nov 1 2005, 11:16)

cs e cel mai real shooter si cel mai marfa.
lasati-ma cu tampeniile de quake si unreal ca alea nu sunt jocuri, ce-mi place la cs?? un glont in cap sa fiu exact
ce nu-mi place?? codatii, pur si simplu nu-i suport si imi face o placere nebuna sa le dau banip direct
daca va place cs 1,6 va astept pe cs.xteamnet.ro sau pe rosite.ath.cx . daca intrati cu aim wall sau orice alt tip de ogc sau mai stiu eu ce, aveti ban
coduri folosesc doar pustii stresati care habar nu au sa joace cs si ca sa nu ramana ultimiii sa se faca de ras
CS RULZ CHEATING SUCKS
and then he die ....
BA ....tie iti trebuie nu un ban pe ip, iti trebuie un ban pe viata asta sau macar pe universul asta in care ma invart si eu
Doamne ajuta ! 
QUOTE(apollo_expert @ Nov 1 2005, 11:48)

Personal joc Quake 3 , Unreal Tournament , Half-Life , Counter Strike si sincer toate aceste jocuri sunt nule pentru mine daca le joc singur. Daca ma joc cu un amic in retea da se merita jucat orice joc. Trebuie mentionat ca trebuie sa pastram o linie intre realitate si fictiune. Toate sunt doar niste jocuri si sunt pentru distractie si nu pentru altceva. Toate jocurile au in comun ceva: mori...o iei de la capat si tot asa. Cam toate sunt aproximativ la fel doar ca difera prin complexitatea plansilor , armelor si a altor factori.
uite si un om cu mintea acasa
apollo_expert
1st November 2005, 12:15
Am uitat sa mai mentionez ca sunt adeptul jocurilor fara coduri. Un joc corect jucat este mai atractiv decat unul in care se folosesc coduri. Daca se folosesc coduri , atunci unde mai este distractia ? Pacat ca multi o iau personal in jocuri , dupa cum spuneam de acea linie intre realitate si fictiune care este depasita de multi , si apeleaza la diferite metode nedrepte. De aceea evit sa joc pe servere pe internet pe care intotdeauna exista macar unul care joaca cu coduri. Ce mai ramane de zis , spor la jucat si un joc cat mai corect. Ciao
Fubar
1st November 2005, 14:33
mincinosu', mincinosu' .... ai uitat de turn-based
sa iti aduc aminte ca trebuie...
am incercat sa joc Heroes... dar nu am putut.... oricum l-am incercat.
Cat despre TBS, singurul care am avut rabdarea si care a fost interesant a fost "galatic civilisations". So do not
me again, or else...
Acum fac si o incercare cu civilisation 4
PsYcloNe
1st November 2005, 21:10
Am jucat si eu de cateva ori CS pe servere dar am observat in ziua de azi cheat-ul face diferenta. Trebuie sa cauti iar si iar sa cauti un server unde sa nu iei headshot inainte sa apuci sa faci coltul. Deci CS pe servere sucks in prezent. Cand mai mergi cu prieteni sa joci in retea, sa razi, sa glumesti e ok. Am vazut la un prieten un filmulet cu colectia de fraguri a echipei aAa, si nu jucau ca tancii nostri de (probabil) 14-15 ani.
sm0ker
2nd November 2005, 08:50
QUOTE(PsYcloNe @ Nov 1 2005, 22:10)

Am jucat si eu de cateva ori CS pe servere dar am observat in ziua de azi cheat-ul face diferenta. Trebuie sa cauti iar si iar sa cauti un server unde sa nu iei headshot inainte sa apuci sa faci coltul. Deci CS pe servere sucks in prezent. Cand mai mergi cu prieteni sa joci in retea, sa razi, sa glumesti e ok. Am vazut la un prieten un filmulet cu colectia de fraguri a echipei aAa, si nu jucau ca tancii nostri de (probabil) 14-15 ani.
lol...mai voi or nu jucati counter ori ati jucat acum 5-6 ani...cand ogc'u era in loc de CD
deci...io ma joc pe servere romanesti 1.6 sau cs source foarte des....nu am obsrvat pe serverele care au steam si protectie nici un fel de cod..
CI NUMAI BOTI DE ADMINI CARE DACA VAD CA ESTI MAI BUN ITI DA KICK...
serverele romanesti SUCK`s BIG TIME si la toti adminiii de servere online o dedicatie...
fara numar!!
intrati pe servere de anglia sua daca vreti sa invatati / jucati la maxim counter...
spor!
Kwarrasha
2nd November 2005, 15:17
QUOTE(sm0ker @ Nov 2 2005, 08:50)

CI NUMAI BOTI DE ADMINI CARE DACA VAD CA ESTI MAI BUN ITI DA KICK...
serverele romanesti SUCK`s BIG TIME si la toti adminiii de servere online o dedicatie...

fara numar!!
intrati pe servere de anglia sua daca vreti sa invatati / jucati la maxim counter...
1. Faza cu adminii e adevarata pe majoritatea serverelor romanesti.
2. Scrie si tu aici cateva (adica macar cateva, ca e de preferat mai multe) servere straine, ca cele despre care vorbeai.
S-auzim de bine...
Kwarrasha
2nd November 2005, 19:13
Scuze, dar am uitat sa scriu acolo... 
Vad ca daca nu va mai certati, nici nu mai scrieti, si pe deasupra, am auzit MULT mai multe pareri contra decat pro...
Concluzie : luati-va din nou la cearta, si printre injuraturi, mai bagati si o parere PRO (asta cine are...)
sm0ker
4th November 2005, 23:24
again....LOL
Pe bune, dar pustii de acolo chiar ca mai aveau putin si se luau la bataie ca (din nou aveati dreptate) nu i-a asigurat spatele celalalt, si au pierdut runda...
pai care e farmecul atunci??? tu cand te uiti la film nu simti nimik??? sau la alt joc...
nush fratzilor da` daca nu ma sperii, rad, emotzii& shit, daca nu traiesc jocu/filmu inseamna ca degeaba ma joc/uit....
exact genul asta de comportament (pe care in general jucatorii de CS il manifesta) intransigent, de parca CS este singurul joc existent, ma enerveaza la culme.
- shoot your self!
pai ESTE CEL MAI TARE JOC DIN LUME LA CATEGORIA LUI!!!!
ce il face atat de special???
e realist ....
e un joc de echipa...
e simplu...
nush...fratilor dar am jucat serius sam toate, hl, doom, quake, fear, ut, (ufff..imi scapa unu mai special) si multe altele...dar nici unu nu s-a ridicat la nivelul counterului...si asta nu o zic eu ca am trei co***.
sunt o gramada de experti care au vorbit si vorbesc despre aceste lucruri...
si inca o data va duc aminte...vb de un joc numai multiplayer...
nu pot eu sa va dovedesc acum ca, counterul este cel mai tare sooter-multi-team-player
dar daca vreti intradevar sa va convigeti...sacrificati-va 12H din viata asta mizera si duceti-va la cea mai tare sala din orasu vostru si jucati acolo....nu o sa va mai vina sa va ridicati de pe scaun...
si... incheim orice comentariu....
Kwarrasha
5th November 2005, 00:41
QUOTE(sm0ker @ Nov 4 2005, 23:24)

pai care e farmecul atunci??? tu cand te uiti la film nu simti nimik??? sau la alt joc...
nush fratzilor da` daca nu ma sperii, rad, emotzii& shit, daca nu traiesc jocu/filmu inseamna ca degeaba ma joc/uit....
Smoker, io sunt total de acord cu tine, nu merita sa faci NIMIC de pe lumea asta in care sa nu pui suflet (acu' nu intelegeti gresit, nu exagerati si nici nu pupati sosetele pe care tre' sa le spalati asa,ca pui suflet
), dar totul, dupa cum am spus, cu o anumita masura... acei pusti intrecusera masura...
QUOTE(sm0ker @ Nov 4 2005, 23:24)

pai ESTE CEL MAI TARE JOC DIN LUME LA CATEGORIA LUI!!!!
ce il face atat de special???
e realist ....
e un joc de echipa...
e simplu...
Aici nu am nik de comentat, socot ca ai perfecta dreptate.
CS (printre shootere) Ruuuuulz
Celest
5th November 2005, 14:49
NU E REALIST !!!!!
orice, dar nu asta .....
voua va trebuie sa vedeti cum arata un headshot in realitate, poate va trec drac prostiile din cap
Kwarrasha
5th November 2005, 22:50
QUOTE(Celestin @ Nov 5 2005, 14:49)

NU E REALIST !!!!!
orice, dar nu asta .....
voua va trebuie sa vedeti cum arata un headshot in realitate, poate va trec drac prostiile din cap
Celestin, sa zicem ca intr-adevar nu e realist ...
Dar zi-mi si mie la ce joc FPS este head-shot-ul mai realist decat la CS ???
Ca io nu am intalnit nik ...
zuppy
5th November 2005, 23:03
splinter cell
Kwarrasha
5th November 2005, 23:07
zuppy
5th November 2005, 23:51
da, stiu, nu e pentru copii de 12 ani
Celest
6th November 2005, 00:13
io ma refeream la un headshot real, cu creierii curgand inrositi pe asfalt, oasele capului desfacute si atarnand in pielea capului eventual globii oculari explodati din cauza presiunii intracraniene, balta de sange rosu-maroniu de juma de metru ....apropo, stiai ca sangele devine usor lipcios si naclaios dupa ce incepe sa se inchege ?
lasati dracu headshot-urile si mergeti la scoala, la aia 14 ani.
p.s. da, virtual, Splinter Cell 3 tinde sa fie real ...desi ...in nci un joc nu o sa vezi realitatea.... asta-i marea problema
Kwarrasha
6th November 2005, 00:51
QUOTE(zuppy @ Nov 5 2005, 23:51)

da, stiu, nu e pentru copii de 12 ani

14, te rog frumos ...
Si care-i problema ???
Io nu m-am referit la faptul ca e varza, ci la faptul ca nu sunt realiste ca-n CS headshoturile. Si stai tu linistit ca l-am jucat si mi-a placut, dar cere pixel shader, iar Gf MX440 nu are, asa ca l-am jucat pe picaturi la alt coleg. Mi-a placut, si mi s-a parut real... chiar foarte real si complex din punct de vedere al miscarilor / optiunilor pe care le poti lua / gameplay-ului complex.
lasati dracu headshot-urile si mergeti la scoala, la aia 14 ani.
De luni e greva pe termen nedeterminat ... vacanta deci
P.S. Celestin, cam sadic in ultima vreme, neh ???
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.