M-am saturat de TOTI cei care spun : "CS este o tampenie!!!". Da' domn'le...e parerea lor, nimic de zis. Dar daca le ceri sa motiveze afirmatia facuta, nu-s in stare sa zica 3 cuvinte cu noima impotriva CS-ului.
Va spun eu, cei care nu suporta (sau chiar detesta) ori nu le place CS se impart in trei MARI tabere, si anume urmatoarele :
1. Cei care nu au avut ocazia sa joace CS, din motive diverse
2. Cei care au niste calculatoare intr-un hal fara de hal de slabe si nu ruleaza CS-ul (
3. Cei care au o ruda sau cunostinta apropiata care este AHTIATA dupa CS si, asa cum toti stim, regula ce se aplica si la teme, sex, invatat si toate celalatlte lucruri, ce-i prea mult strica, si astfel a ajuns sa deteste pur si simplu CS-u...
Acum, ce mai am de zis....fiecare persoana care face parte intr-o anumita masura dintr-una din categoriile de mai sus, sa faca bine si sa incerce.....asta o spun din proprie experienta..
Altii ar fi cei care se impotrivesc violentei, caci sa recunoastem ca este cat de cat (mai mult
Un MARE lucru bun al CS-ului si al fiecarui joc este faptul ca dezvolta extrem de bine reflexele si atentia distributiva, lucruri care sunt utile in viata, dar persoanele care incrimineaza CS-ul, cele care il faca un troc de porci, refuza cu fermitate sa recunoasca acest lucru...
Cam atat am avut io de zis....astept in continuare pareri...si PRO si CONTRA
P.S. Tinand cont de inceputul acestui topic, cei impotriva CS-ului sa fie in stare sa lege 2 cuvinte im potriva lui
Sal 2 all