Fisier Swf

brancusi

am un fisier swf ( o prezentare pe care vreau sa o modific)
atunci cand incerc sa o deschid in flash imi da mesajul ca nu poate deschide un film protejat.
cu ce alt program pot sa o modific sau cum pot sa trec de protectie ?
mersi
UnForsaken
QUOTE(brancusi @ Oct 21 2005, 12:43) *
am un fisier swf ( o prezentare pe care vreau sa o modific)
atunci cand incerc sa o deschid in flash imi da mesajul ca nu poate deschide un film protejat.
cu ce alt program pot sa o modific sau cum pot sa trec de protectie ?
mersi

Poate ca protectia aia a fost pusa acolo ca sa nu vina cineva ca tine sa modifice munca pentru care un om poate s-a chinuit s-o faca. Daca e facut de tine cu siguranta mai ai sursa. Totusi exista softuri care fac asta, search gugal...

brancusi
QUOTE(UnForsaken @ Oct 21 2005, 11:53) *
Poate ca protectia aia a fost pusa acolo ca sa nu vina cineva ca tine sa modifice munca pentru care un om poate s-a chinuit s-o faca. Daca e facut de tine cu siguranta mai ai sursa. Totusi exista softuri care fac asta, search gugal...

este o prezentare free care are locuri speciale pentru a introduce numele companiei si un logo
.ral:cr
pai daca e free inseamna ca poti sa faci rost si de fla.
licsandru
vezi ce gasesti dry.gif
Ricochet
Fisierele cu extensia .swf sunt fisiere compilate, fie cu Macromedia Flash, fie cu alte programe, si nu pot fi editate ca atare.
Uneori pot fi decompilate decent (SWF Decompiler MX, de pilda), alteori nu. In orica caz, sunt greu de recompus.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.