Aplicatii, jocuri, Teme De Symbian Care Merita Folosite
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

rodutica2008

QUOTE (rodutica2008 @ May 11 2008, 10:02) *
Exista vreun program pt n73 cu care sa pot pune parola la mesaje?

chiar nimeni nu are?
luisamary
unde gasesc teme ...soneri..etc pt nokia n73?

madutzu_pl
QUOTE (modelino @ May 8 2008, 09:38) *
Da, am pus carcasa mea la alt tel si a mers acolo.Probabil tre sa fie ceva la tel meu si nu stiu ce.Mersi mult oricum

Problema este de la swich-ul care e actionat de capacul glisant(e undeva pe margine) sau, mai grav, din soft. Incearca la un srvice, acolo se poate rezolva
cata_bobo
QUOTE (rodutica2008 @ May 15 2008, 18:55) *
chiar nimeni nu are?

MobiFunSoft smartsettings...trebuie semnata
cata_bobo
de aici poti downloada:asphalt3street.unsigned.sis - 3.32MB
cu applaunch ala intrii in joc
PS:e doar demo
alex2861
Imi spune si mie cineva cum instalez un screensaver de ex. un ceas? Nu imi dau seama unde trebuie pus ca sa mearga pe un N73.
Steauaboy95
O instalezi ca pe orice alta aplicatie.sis si cand te duci la Teme=>Editare=>Screensaver ai de ales intre "date and time";"text" si aplicatia propiu-zisa: large time screensaver spre ex tongue.gif

Steauaboy95
Caut Thema asta de pe Iphone dar pt un N73. O are cineva? e super tare thema coolspeak.gif
Chevelle
QUOTE (Steauaboy95 @ May 18 2008, 23:22) *
Caut Thema asta de pe Iphone dar pt un N73. O are cineva? e super tare thema coolspeak.gif

Pai daca ai Iphone , de ce nu incerci sa vezi cum se numeste tema aia si sa o cautzi pe net! Daca nu se gaseste, multumeste si tu cu un print screen de pe Iphone! faci un folder gol si intri in el si astfel ar trebui sa ai tot ecranul curat ca sa potzi sa-i faci un print screen !Asta dak ai vreun program care poate face asta pe Iphone!
Si apropo de cautat: stie cineva daca a aparut sau are cineva Psiloc EProfiles Pro s60v3, ca eu am gasit numai GPS, Erecorder, EfileManager si Iremote ? Era bun progrmaul ala! Il foloseam pe 3650 si era super ca puteam sa-mi progrmez fiecare profil cand sa se schimbe si sa fac tel sa e inchida automat la orice ora doream! Acum am un N73 fara restrictii (am reusit sa-l hackuiesc biggrin.gif si sa semnez programlele) dar cam putzine programe care sa merite!
Steauaboy95

Nu am Iphone. Iphone-ul e a lui unui prieten care il vad mai putin tongue.gif . N91 era al meu...da acum am renuntat la el. L-am vandut si mi-am luat N73 ca are ecranu mai mare, poze muuuuult mai bune si iam pus memorie de 2 GB (numai am 4 e adevarat...dar din cate am inteles ar merge si 4 sau chiar 8 cu MicroSD cu adaptor MiniSd )coolspeak.gif
aurashooo
QUOTE (cata_bobo @ May 16 2008, 21:49) *
de aici poti downloada:asphalt3street.unsigned.sis - 3.32MB
cu applaunch ala intrii in joc
PS:e doar demo

asphalt 3 sisx full pentru nokia n80 stii pe unde il gasesc?
Chevelle
QUOTE (luisamary @ May 16 2008, 17:51) *
unde gasesc teme ...soneri..etc pt nokia n73?

Pai gasesti pe www.series60v3.com . Nu iti trebuie cont si majoritatea programelor si temelor sunt crack-uite!
Apropo , eu caut jocuri pt N73 care se pot juca la dublu prin Bluetooth! Pana acum n-am gasit nimic! Daca stie cineva , vreun joc sau vreun site unde se gasesc asemenea jocuri sa-mi spuna si mie! ( pe site-ul de care am spus eu , sunt jocuri ok dar nu pt jucat la dublu). Ms
peteredy
QUOTE (Chevelle @ May 24 2008, 14:45) *
Pai gasesti pe www.series60v3.com . Nu iti trebuie cont si majoritatea programelor si temelor sunt crack-uite!
Apropo , eu caut jocuri pt N73 care se pot juca la dublu prin Bluetooth! Pana acum n-am gasit nimic! Daca stie cineva , vreun joc sau vreun site unde se gasesc asemenea jocuri sa-mi spuna si mie! ( pe site-ul de care am spus eu , sunt jocuri ok dar nu pt jucat la dublu). Ms

am cautat o ora un joc de tenis care sa mearga prin bluetooth si nu am gasit decat un joc, rafael nadal tenis dar era de rezolutie 176x208, prea mic pentru 6120 din pacate sad.gif. daca e cineva care are un joc de tenis care sa mearga jucat prin bluetooth il rog sa posteze un link smile.gif
bogdan78
Pana la urma a mai incercat cineva iRemote-ul? Merita pus? Nu se duce naibii softul?
Chevelle
QUOTE (Vanish @ Oct 24 2005, 18:53) *
Apropo de teme, Nokia3650 stiu ca nu suporta teme, exista vreun soft care sa permita instalarea si utilizarea de teme? Vre-un mp3player mai bun (la mine mp3-urile se aud infect, am gasit ogg-uri care se aud bine, dar prea putine si naspa)

Stiu ca nu are symbian dar care stie vreun site pe care se gasesc teme pentru nokia 6170 si daca se pot instala local sau numai prin download?

Salut! Am avut si eu un 3650 si foloseam un program care se numea Launcher si un program cu care faceai temele LNEditor. ( restul nu mai stiu)! Puteai sa-ti faci orice "tema" impropriu spus tema- puteai pui sa-ti apara ce poza vroiai tu dar numai in ecranul cu meniul! Puteai deasemnea sa schimbi culorile scrisului de sub icon-uri si tot felul de chestii! Eu nu il mai am cauta si tu pe hub-uri!
rodutica2008
QUOTE (Vanish @ Oct 24 2005, 18:53) *
Apropo de teme, Nokia3650 stiu ca nu suporta teme, exista vreun soft care sa permita instalarea si utilizarea de teme? Vre-un mp3player mai bun (la mine mp3-urile se aud infect, am gasit ogg-uri care se aud bine, dar prea putine si naspa)

Stiu ca nu are symbian dar care stie vreun site pe care se gasesc teme pentru nokia 6170 si daca se pot instala local sau numai prin download?

probabil ca sti situl gallery.mobile9.com/c/nokia-6170-themes/
florin_alin24
Un soft radio care sa foloseasca radioul telefonului nu radio-net stiti?
marius323
Salut dar Epocware handy weather nu ai sau macar codurile de activare pt trial
florin_alin24
QUOTE (florin_alin24 @ Jun 8 2008, 10:37) *
Un soft radio care sa foloseasca radioul telefonului nu radio-net stiti?

Chiar nu stie nimeni? sad.gif Macar un nume. worthy.gif
cazinake
salutari. am un nokia e51 si as dori si eu aplicatia aia sa pun parola la sms-uri. ma poate ajuta cineva? va rog:D biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
florin_alin24
QUOTE (florin_alin24 @ Jun 14 2008, 17:23) *
Chiar nu stie nimeni? sad.gif Macar un nume. worthy.gif

Sa inteleg ca nu esista un astfel de program.sad.gif
bogdan78
QUOTE (florin_alin24 @ Jun 20 2008, 22:37) *
Sa inteleg ca nu esista un astfel de program.sad.gif

Mai probabil ca nu exista. Eu ce am gasit au fost numai radio-uri prin conexiune GPRS deci radio live internet.
alexa32
Cu aplicatia asta folosesti camera de la tel. pe post de webcam prin bluetooth!

Webcam_s60_V_2_5
brainwashed
Mai adaug la lista de aplicatii folosite cu succes (pe E65, adica S60):
ScummVM - emulator pentru jocuri RPG mai vechi (Monkey Island, Indiana Jones, DOTT, ...) - unele jocuri imi merg, la altele trebuie sa ma prind ce si cum
VNC+ - pentru cei care nu stiu deja, administrare gen remote desktop (windows, linux, etc);
http://opensource.nokia.com/projects/s60in...ClientPage.html - ShoutCast (radio online) pt Symbian
Panoman - un soft destul de destept pt facut automat panorame; as fi vrut sa am si pt aparatul foto ceva atat de automatizat smile.gif
MFradio - tot soft pt radio online, cand merge cand nu merge...

Mai raman de testat SonicBoy (emulator Sega), SuperGoBoy (emulator Gameboy), PhotoRite (un soft care se vrea destept, pt imbunatatirea pozelor).
og_teejay
pentru Symbian v9.2 (Nokia 6120) stie careva vreun site cu aplicatii freeware: antivirus, mp3 player, divx player si alte programe utile? va rog frumos..
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.