Aplicatii, jocuri, Teme De Symbian Care Merita Folosite
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

gokuhdbz1

QUOTE(mirch_bam @ Jun 30 2007, 23:02) [snapback]3039128[/snapback]
cauta pe www.dotsis.com
dar din cate stiu eu nu exista asa ceva si oricum, nu-ti face griji.. foarte rar raman fisiere in telefon de la uninstall-uri, nu ca la f@#$in' Windows.

mirch , np dude, aveam soft install on, cu tels ma cam ocup, si cam stiu cand se buseste , ma rog, mersi xcum , am rezolvat o prin schimbarea cardului, redoo software p tel , niste upgraduri , si o tunare cu cablul de date ala de decodari , nu cablul normal , ca sa zic asa biggrin.gif
mirch_bam
poti detalia tunarea? ca am si dku-2 si ca-53 dar si dku-5. la mine singura tunare a fost ca l-am facut pe 6630 music edition cu NSS.

EktoSknot
QUOTE(mirch_bam @ Jul 1 2007, 13:50) [snapback]3040766[/snapback]
poti detalia tunarea? ca am si dku-2 si ca-53 dar si dku-5. la mine singura tunare a fost ca l-am facut pe 6630 music edition cu NSS.

mersi,nici eu nu prea cred ca exista da no...ma gandeam ca poate totusi exista ceva si cineva stie,de aia am intrebat....

ps.fain jocu cu masinute,ms pt upload smile.gif
EktoSknot
salutare,uite aici o aplicatie lansare originala nokia(freeware),cu certificat si toate cele...sa spun adevarul eu nu vad nici o diferentza intre eti camcorder 2,si asta,doar licenta biggrin.gif...!!! in cazul in care ai instalat eti camcorder 2 trebe sa-l dezinstalezi inainte de a instala extendedvideo....daca va ajuta cu ceva sa ma anuntati biggrin.gif
thesexygoe
Salut baieti. am si eu o mare rugaminte la voi. Mi-am luat un N95 si vreau sa stiu daca aveti idee de niste site-uri cu aplicatii pt. el. Multam anticipat
EktoSknot
QUOTE(thesexygoe @ Jul 8 2007, 22:38) [snapback]3074909[/snapback]
Salut baieti. am si eu o mare rugaminte la voi. Mi-am luat un N95 si vreau sa stiu daca aveti idee de niste site-uri cu aplicatii pt. el. Multam anticipat

incearca DotSis.com(am fost si eu informat de el) mobango.com si mobile9.com
arkaisos

Ms mult....cred ca o sa iau si eu o licenta la power mp3 k e trial.........
se aude bene........ peacefingers.gif
[/quote]
frate.....255

arkaisos
pentru nokia 6600....http://www.getjar.com/software/Symbian/Nokia_Series_60
[/quote]
b23vht
Salutare tuturor!

In primul rand, vreau sa nu ma injurati pentru ceea ce voi intreba, sunt nou in acest domeniul al symbianului, inca mai invat de o luna si ceva. Cu chiu cu vai am pus la punct telefonul meu, un P990i, si acum as vrea sa-l fac mai atractiv pentru mine, deci sa instalez tot felu de programele pe el. Poate cineva sa-mi explice si mie ce terminatie merge pentru p-ul meu? .sis, .sisx, sau care ar fi? care e diferenta intre ele? un exemplu, un .sis ma trimite la plimbare, ca zice ca nu poata sa instaleze, si ca sa fiu mai exact pentru cunoscatori, citez "This version of the installation file is no longer supported". Tin sa mentionez ca am luat telu de la vodafone, si am avut symbianul lor jegos (scuzati vocabularul smile.gif ) si l-am schimbat cu cel original. Please help, as vrea sa pot sa instalez tot ce mi-am selectat de pe aici, sunt unele chestii super interesante smile.gif

Multumesc frumos, si sper ca nu am disperat pe nimeni rolleyes.gif
garett

In primul rand toate aplicatiile pe care vrei sa le instalezi trebuie sa fie pentru Symbian UIQ, celelalte sunt pt Nokia.
b23vht
Pai...cum stiu eu care sunt aplicatii pentru symbian UIQ si care sunt ptr celelalte? cum le disting? presupun ca la asta voiam sa ajung pana la urma smile.gif totul se rezuma la terminatii nu? imi poate spune si mie cineva care sunt terminatiile care sunt pentru UIQ? va rog
mirch_bam
Intri pe dotsis.com la sectiunea dedicata UIQ-ului. Sunt tot sis-uri, nu sisx-uri.
b23vht
Stai asa, ca ce am luat eu de forum de aici sunt .sis, nu .sisx .....si mi le respinge telu, imi afiseaza mesajul de mai sus..o sa ma uit si pe forumul ala care mi l-ai sugerat
Curcubitaceu
.sisx sunt pt Symbian 9 smile.gif
b23vht
Ok, atunci o ultima rugaminte de lamurire, de ce nu accepta P990i-ul meu ce am luat de pe forum de aici? sunt cu terminatia .sis, si e symbian 9.1....what seems to be the problem here?
mirch_bam
QUOTE(b23vht @ Jul 15 2007, 22:10) [snapback]3103863[/snapback]
Ok, atunci o ultima rugaminte de lamurire, de ce nu accepta P990i-ul meu ce am luat de pe forum de aici? sunt cu terminatia .sis, si e symbian 9.1....what seems to be the problem here?

Al tau e 9.1 UIQ (User Interface Quartz), nu 9.1 S60 3rd (ceea ce pun oamenii pe aici de obicei), e o diferenta de platforma... una e platforma pentru comenzi doar din butoane iar cealalta, platforma pentru touchscreen.
pur si simplu cauta sis-uri luate din sectiuni dedicate UIQ-ului.
b23vht
Si brusc s-a facut lumina asupra situatiei...iti multumesc din suflet, acuma mai pricep si eu care ce si cum..multumesc tuturor care m-au ajutat! biggrin.gif worthy.gif
paulierco
QUOTE(EktoSknot @ Jul 16 2007, 14:44) [snapback]3106655[/snapback]
cateva aplicatii care ,pentru mine,sunt cele mai folositoare,majoritatea sunt pentru s60 v2 dar unele pot fi folosite si pentru v1

vreau pentru s60v3
phoenix12345
Aici gasesti aplicatii pentru s60 v3
paulierco
QUOTE(phoenix12345 @ Jul 16 2007, 15:31) [snapback]3106905[/snapback]
Aici gasesti aplicatii pentru s60 v3

Am un n93 cu s60v3, ma intrebam daca exista vreun program cu care pot sa folosesc infra pe post de telecomanda.Pentru alte versiuni am gasit da' pentru v3 nu am gasit.
Mai am o problema: nu stiu de ce daca scot bateria din el, daca-l sting si il aprind sau daca il resetez se duce ceasu, se reseteaza, tre' sa-l fixez iara.Oare care ar putea fi problema?

Bafta
EktoSknot
QUOTE(EktoSknot @ Jul 16 2007, 14:44) [snapback]3106655[/snapback]
cateva aplicatii care ,pentru mine,sunt cele mai folositoare,majoritatea sunt pentru s60 v2 dar unele pot fi folosite si pentru v1

ps.am uitat sa spun ca trebuiesc toate partile descarcate pentru a putea dezarhiva(descarca tot intr-un singur folder,apoi dezarhiveaza)
phoenix12345
QUOTE(paulierco @ Jul 16 2007, 15:59) *
Am un n93 cu s60v3, ma intrebam daca exista vreun program cu care pot sa folosesc infra pe post de telecomanda.Pentru alte versiuni am gasit da' pentru v3 nu am gasit.
Mai am o problema: nu stiu de ce daca scot bateria din el, daca-l sting si il aprind sau daca il resetez se duce ceasu, se reseteaza, tre' sa-l fixez iara.Oare care ar putea fi problema?

Bafta

Nu exista deocamdata un astfel de program, si s-ar putea sa nu existe datorita limitelor puse de Nokia pe s60 v3.
r3fugiatu
Are cineva theme jocuri pentru N90?
ursu82
QUOTE(r3fugiatu @ Jul 19 2007, 14:42) *
Are cineva theme jocuri pentru N90?

N90 are simbian v2
Daca te oboseai sa citesti acest topic (tot) gaseai destule si mai gaseai si un link catre www.dotsis.com unde gasesti si mai multe
ShadowXtreme
QUOTE(andumar @ Nov 16 2005, 16:50) *
Am un NOKIA 6680 se poate sa-i bag vreun soft ceva sa-i pot face si radio? (mi-a zis cineva ca se poate :-S )

http://gallery.mobile9.com/f/29571/
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.