Aplicatii, jocuri, Teme De Symbian Care Merita Folosite
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

Lyvyoo

Incearca Flycam... merge sigur si fff simplu!
Virus xXx
Salut.Sunt posesorul unui N90 si nu imi merge Color fix.Why?Cine stie ce as putea sa fac?

gokuhdbz1
Salut every1. Stie cineva un player sa mearga pe un 6680 pt avi,mpeg,mp4,ogg.mkv sau wmv, nu conteaza care dintre aceste formate video doar sa fie un player care sa ma ajute sa rulez un format video , preferabil avi ca e si cel mai des intalnit, pt ca m-am saturat sa tot convertesc in 3gp.Deasemenea desi totul il rulez cu real player , inclusiv mp3 urile sau 3gp urile , totusi filmele in format rmvb nu le recunoaste real playerul de telefon , stie cineva de c? va multumesc mult.
netra
Salut, am un Nokia N80, cum fac sau ce program trebuie sa folosesc, sa-mi afiseze si numarul de telefon la contacte.
Multumesc!
artyszone
E vre-un program pt Nokia 3250 kre sa inregistreze clipuri video in format mp4 in loc d 3gp?
mihaic99
am mig33 pe nokia E61-ul meu. dar de cateva zile incerc sa il conectez si imi zice "yahoo service temporary unavailable". care e treaba? de ce nu mi se mai conecteaza? stie cineva? trebuie sa umblu eu prin setari?

sau, exista vreo alternativa la mig33? ceva gen YM sau agile messenger pt. s60v3?
Lyvyoo
QUOTE(artyszone @ Feb 4 2007, 19:13) *
E vre-un program pt Nokia 3250 kre sa inregistreze clipuri video in format mp4 in loc d 3gp?

In format mpeg nu vei gasi dar in avi cu siguranta! ETI Camcorder ( http://www.eti-camcorder.com/ ) Trage in rezolutie dubla, cu conditia ca la setari sa alegi "edit" la profile!

@mihaic99 Exista YGO (yahoo go)!!! E free! Iti atasam eu programul dar am 6680 si nu sunt compatibile symbianele!

mihaic99
am incercat sa ma conectez la yahoo prin mig33 si am primit un mesaj de eroare cum ca ei stiu de problema conectarii la serverul yahoo si o vor remedia in cel mai scurt timp. sper sa fie bine, ce sa zic...
tkd29
QUOTE(gokuhdbz1 @ Jan 25 2007, 20:51) *
Salut every1. Stie cineva un player sa mearga pe un 6680 pt avi,mpeg,mp4,ogg.mkv sau wmv, nu conteaza care dintre aceste formate video doar sa fie un player care sa ma ajute sa rulez un format video , preferabil avi ca e si cel mai des intalnit, pt ca m-am saturat sa tot convertesc in 3gp.Deasemenea desi totul il rulez cu real player , inclusiv mp3 urile sau 3gp urile , totusi filmele in format rmvb nu le recunoaste real playerul de telefon , stie cineva de c? va multumesc mult.

Incearca astea doua...
alexglovac2006

am is eu o problema am panasonic x700 si program ultra mp3 player.ma intrebam daca nu exista un mod sau un program ca eu sa folosesc unul dintre mp3-uri ca sonerie va rog............si prietenii mei fac la fel dar eu nu stiu cum...... notangel.gif
hyperyon
vreau si eu niste programe pentru Nokia N73-ul meu
1 ar fi o aplicatie mai buna pentru camera foto...cu mai multe optiuni..efecte...panorama de se poate etc
2 sa folosesc telefonul ca web cam

din cate am inteles ar fi aceste aplicatii:
Zensis photo rite
Mobiola webcam
mai aveti si altele va rog?
robertyno1985
QUOTE(anonim313 @ Feb 9 2007, 19:37) *
Vad atatea programe, atatea jocuri. Dar nu pot sa instalez mai nimik:(. Cand incerc sa instalez ceva imi zice Instalation security error. Unable to instal!. Ma intreb daca o fi din cauza ca telefonul este blocat pe vodafone si o fi pus ei nishte limitari:(.

S-ar putea sa fie din cauza antivirusului.Daca ai bine-nteles?Eu am un E50 cu F-Secure,si l-am setat peste normal cu o linie,din acel moment nu mai trimitea mesaje multimedia.
Daca ai antivirus incearca sa-l setezi la normal sau mai slab.
Incearca da de-ti merge.

Aplicatiile nu au nici o legatura cu reteau doar cele care sunt pentru browsing sau se pot face update-uri la joc.
mirch_bam
QUOTE(anonim313 @ Feb 9 2007, 19:37) *
Vad atatea programe, atatea jocuri. Dar nu pot sa instalez mai nimik:(. Cand incerc sa instalez ceva imi zice Instalation security error. Unable to instal!. Ma intreb daca o fi din cauza ca telefonul este blocat pe vodafone si o fi pus ei nishte limitari:(.

Daca primesti asemenea mesaj, mergi in meniu la Tools>Manager>Options>Settings>Software Installation (On / Off).
Data viitoare sa specifici ce telefon ai.
anonim313
QUOTE(mirch_bam @ Feb 10 2007, 18:29) *
Daca primesti asemenea mesaj, mergi in meniu la Tools>Manager>Options>Settings>Software Installation (On / Off).
Data viitoare sa specifici ce telefon ai.

Da scuze telefonul meu este un Nokia 6630 si este cumparat in sptembrie 2006 mi se pare. MERGE CHIAR MERGE. MULTUMESC cursing.gif kisstogether.gif
danX
QUOTE(Lyvyoo @ Dec 23 2006, 16:20) *
Inca o aplicatie extraordinara descoperita de mine zilele trecute: Mtvoid Control Freak 2.5
Cu ea poti controla winamp-ul din telefon! Cu alte cuvinte pe telefon iti va aparea exact playlistul din winamp, iar tu stai comod in pat si dai play la ce vrei, navighezi si prin meadia library sau chiar prin playerele video, gen BSP! Daca esti prea comod poti sa-ti proiectezi desktopul pe ecranul telefonului si sa controlezi mousul din sagetile mobilului, avand si optiunea de enter! Pe langa toate acestea ai si optiune de restart si shut down! Totul prin bluetooth!
Eu zic ca e o super aplicatie, ramane sa o incercati si voi... Pt symbian s60 este sigur nush pt restul pt ca nu am cautat!

Minunat - nu merge cu S60 3rd Edition. cursing.gif
zigo
gps navigator +harta romania pt 6630 sau 7610? am inteles ca tomtom e compatibil cu symbianul si ca ar exista si harta romaniei...
adevarat? 1 link de unde pot lua asta sau ceva asemanator?
alexglovac2006
am o problema eu am memorie de tel de 20 mb dar am card de 512 mb cum fac ca mesajul sa fie expediat intrun fel daca nu mai am loc pe tel pe card?
anonim313
Exista un program care face asta dar nu stiu cum se numeste. Sfatul meu este sa iei tot ce ai pe tel si sa muti pe card, si cand zic tot, chiar tot, adica cand iti instalezi un program sa il instalezi pe card, si cu temele la fel, ca sa nu mai vorbim de muzica care automat trebuie sa o pui pe card. In rest bafta la gasirea programului care iti muta direct pe card.
phoenix12345
Codec Mp3 OGG WMA
Am gasit codecurile astea pe un site...sunt pentru 6600 sau alte telefoane cu symbian fara Mp3 si din cate am inteles te lasa sa pui Mp3-uri ca Ringtone.(Nu l-am testat inca pentru ca n-am telefon cu symbian 2nd edition).
Download

http://www25.rapidupload.com/d.php?file=dl...;filepath=16917
gepi
Salut, am un 6680 si caut de ceva vreme o aplicatie care sa "spuna , citeasca , vorbeasca" numele celui care te suna, bineinteles daca este in agenda. Am vazut asta pe un E70 parca ., si la SE-uri.
Este utila cind folosesti handsfree ca sa nu te uiti la telefon.

Poate cineva sa-mi recomande o asemenea aplicatie ?
Multumesc anticipat.
alexglovac2006
anonim nu ai putea sami zici cum suna macar programu
mihaic99
A aparut X-Plore 1.0 (shareware version) pt. Symbina s60 v3. o aplicatie excelenta, pentru cine a lucrat cu 0.98 sau 0.99 beta.
phoenix12345
Nu a aparut numai pentru s60 v3 ci si pentru s60 v2 si uiq.
anonim313
Scuze, nu stiu cum se numeste programul dar incearca sa dai din setari din mesaje sa iti salveze toate mesajele pe card.
behemot
QUOTE(mihaic99 @ Mar 18 2007, 15:06) [snapback]2585301[/snapback]
inca nu a aparut nici un crack pt. versiunea respectiva

intre timp a aparut. dar eu mi-am cumparat deja aplicatia smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.