Lyvyoo
28th November 2006, 00:08
Primul post prima belea! Asa am luat eu primul warn si nici dupa un an nimeni de la softpedia nu l-a micsorat!
Thandor, pe forumurile serioase nu se discuta despre reg. coduri, crack-uri etc. E interzis!
Si oricum nu ai sa gasesti pentru softurile de tel mobile asa ceva! "Baietii buni livreaza pizza la pachet direct cu toate condimentele"
Tin la topicul asta deschis de mine si nu vreau sa vb de ilegalitati! Si la cativa dolari cat costa, daca iti place, chiar l-ai putea cumpara!
ovidiudif
28th November 2006, 11:30
Nu stiu cum de nu s-au spus niste site-ri de sybmbian in care gasesti cred ca toate programele. Sunt si cateva free, dar cel mai mult imi plac pentru ca aflii cam tot ce pot sa faca programele symbian pt tel.
allaboutsymbian
handago
Symbiangear
Filip_pine
1st December 2006, 06:54
bag si eu aici cateva jocuri nu merge sa le pun nu situ de ce
crebv
3rd December 2006, 17:04
sal all
am dedus ca video in format mp4 e mult mai bun decat 3gp
stiti vreun soft care poate inregistra in mp4 pe un nokia 7610
merci anticipat
diverse pt s60
uitati un link pt symbian pt cei kre vor mai cauta
kacsabika
3rd December 2006, 18:57
QUOTE(funny_smile_2006 @ Jun 11 2006, 10:36)

cauta k nu avem autoservire!
are virusi si trojeni.deci atentie
crebv
3rd December 2006, 22:28
de toate pt symbian 1
de toate pt symbian 2
mai multe link-uri pe acest site
Sper sa va fie de folos, recomand sa nu incarcati telul cu toate "mizeriile" pt ca-i vor scadea performantele.
mess- crebv pt alte discutii
mtest
4th December 2006, 23:06
Network monitor pentru platforma S60 (Nokia) stie cineva unde se gaseste?
marionline
6th December 2006, 12:56
QUOTE(Lyvyoo @ Oct 26 2005, 01:10)

joc de table pentru symbian o fi existand?
Exista...cele mai tari jocuri, aplicvatii si teme pentru symbian le gasiti pe www.series60.ru
Este un site rusesc cu multe crack-uri f bune!
QUOTE(maxus @ Nov 16 2005, 00:44)

sal..
foarte bine venit thredul asta ...
am si eu o rugaminte ..
daca se poate sa posteze cineva ceva detalli sau chir softul ---- antivirusi pt Symbian S60 ---- cred ca siguranta e inainte de toate (si momentan ma simt f nesigur)
10x
Nokia 6680 user.
Cel mai tare antivirus pt symbian e cel de la symantec...o gramada de chestii + firewall
Lyvyoo
6th December 2006, 13:03
Multumim pt contributie dar in numele tuturor te rog editeaza-ti mesajul si sterge partea in care vb de ilegalitati! Pe acest forum este interzis dialogul referitor la asa ceva!!! Daca se aduna mai multe astfel de posturi exista chiar posibilitatea inchiderii acestui topic, ceea ce nu vrea nimeni!
Printre altele va recomand si un soft extraordinar.. Guardian! Ce face? In caz ca cineva va fura telefonul, primul lucru pe care il va face va fi sa schimbe sim-ul! Imediat acest programel va trimite sms (fara sa stie posesorul telefonului) cu nr de tel al sim-ului utilizat. Nr la care trimite il fixati voi in prealabil! Daca nu are abonament, ca sa-l gaseasca politia repede, ATENTIEEE, poti trimite comenzi la telefon de genul //YOURPASSWORD//FORWARD//DATA=OLD INBOX=5 OUTCALLS=7 prin care vei primi ultimile 5 mesaje primite de noul posesor in inbox, si ultimile 7 numere la care a sunat! Mai exista o gramada de comenzi...
Un soft pe care vi-l recomand cu caldura! Este free insa multe facilitati le poti folosi doar daca donezi minimum 3€! Problema nu ar fi de 3€ si de faptul ca trebuie sa ai card de credit in valuta am impresia...
link: http://www.symbian-toys.com/Guardian.aspx
jerry2006
6th December 2006, 14:03
QUOTE(yanq @ Nov 16 2005, 20:35)

Poti asculta radiouri de pe net....cea mai buna aplicatie in acest sens mi se pare Mobile Radio 1.02...e gratuita!
http://www.imagena.it/download/mobileradio...dionokia102.htmNumai sa ai MB inclusi in abo.....

asta caut si eu cu disperare ! tipul de la care am luat telefonul mi-a spus ca se poate instala radio (nu web )
insa cred ca a fost teapa ! Are cineva radio la 6600 instalat ?
MAVERICK_SS
7th December 2006, 17:02
Repet ce si altii au mai spus mai sus si pe paginile anterioare: RADIO e o facilitate hardware si nu ai cum sa il instalezi. Adica daca telefonul nu are radio incorporat nu poti sa ii incorporezi tu unul. Daca vrei neaparat radio, exista programe care fac streaming de pe web la diverse posturi radio care emit si pe Internet.
Lyvyoo
7th December 2006, 18:38
Solutia ar fi cam aceasta: http://www.nokia.ro/nokiaweb/jsp/page.jsp?...296&s=HS-2R
Cu alte cuvinte o componenta hardware ce trebuie achizitionata separat, practic niste casti pe firul carora sta un recepror radio! Detalii pe link...
Mai interesant si mai folositor mi se pare acest modul GPS atasabil la Nokia! http://www.nokia.ro/nokiaweb/jsp/page.jsp?...296&s=LD-1W Costa 3.5mil.
bog_bmv
10th December 2006, 17:44
Aplicatiile variaza in fct de tipul symbianului. Eu am Nokia E50 symbian 9.1 s60 versiunea 3. Astea le folosesc, le-am ordonat dupa cat de utile imi sunt.
1. SkyeCaller...mult mai bun decat FsCaller (afiseaza mai clar imaginea celui care suna)
2. LivePVR...inregistreaza convorbirile fara sa se auda beep-ul ala enervat care il are Best CallRecorder
3. Handy Keylock ..... blocheaza tastatura (un minus ar fi ca perioada minima pe care o poti selecta este 1 min....intre timp am gasit autolock e free si iti setezi blocarea de la 10 sec in sus...ideal
4. AgileMessenger ...ptr yahoo messenger
5. Handy Alarm ... ptr alarme zilnice, saptamanale...etc
6. R.Viewer .... vede bine picturile din tel
7. LCG Jukebox .... parca se aud mai bine melodiile, equilizer
Sparkss
18th December 2006, 19:24
Hey... am si eu un samsung z140 si la tema are numai 1 culoare , stie cineva cum pot sa pun mai multe culori ? sau alta tema ? sa schimb softu ce sa fac ? stie cineva? pls ovy_sparks@yahoo.com ms
bdi
22nd December 2006, 11:40
QUOTE(dode56ro @ Aug 15 2006, 15:49)

SmartMovie pentru Nokia N80 aveti? Va rog din suflet. Si cum se instaleaza.
Avem .. da' cel mai bine vezi pe pagina producatorului. e cel mai simplu.
Lyvyoo
23rd December 2006, 16:20
Inca o aplicatie extraordinara descoperita de mine zilele trecute: Mtvoid Control Freak 2.5
Cu ea poti controla winamp-ul din telefon! Cu alte cuvinte pe telefon iti va aparea exact playlistul din winamp, iar tu stai comod in pat si dai play la ce vrei, navighezi si prin meadia library sau chiar prin playerele video, gen BSP! Daca esti prea comod poti sa-ti proiectezi desktopul pe ecranul telefonului si sa controlezi mousul din sagetile mobilului, avand si optiunea de enter! Pe langa toate acestea ai si optiune de restart si shut down! Totul prin bluetooth!
Eu zic ca e o super aplicatie, ramane sa o incercati si voi... Pt symbian s60 este sigur nush pt restul pt ca nu am cautat!
club_dj
28th December 2006, 09:24
un lucru bun ca se ocupa cineva si de symbiane`. se p800 e tot in aceeasi categorie, imi puteti da niste nume de aplicatii folositoare pentru el?
merci!
sez
29th December 2006, 14:33
QUOTE(Lyvyoo @ Dec 6 2006, 11:03)

Printre altele va recomand si un soft extraordinar.. Guardian! Ce face? In caz ca cineva va fura telefonul, primul lucru pe care il va face va fi sa schimbe sim-ul! Imediat acest programel va trimite sms (fara sa stie posesorul telefonului) cu nr de tel al sim-ului utilizat. Nr la care trimite il fixati voi in prealabil! Daca nu are abonament, ca sa-l gaseasca politia repede, ATENTIEEE, poti trimite comenzi la telefon de genul //YOURPASSWORD//FORWARD//DATA=OLD INBOX=5 OUTCALLS=7 prin care vei primi ultimile 5 mesaje primite de noul posesor in inbox, si ultimile 7 numere la care a sunat! Mai exista o gramada de comenzi...
Un soft pe care vi-l recomand cu caldura! Este free insa multe facilitati le poti folosi doar daca donezi minimum 3€! Problema nu ar fi de 3€ si de faptul ca trebuie sa ai card de credit in valuta am impresia...
link:
http://www.symbian-toys.com/Guardian.aspx
genial programul... am citit tot... m-am documentat... l-am downloadat... dar ghici ce... am nokia n-gage... nu "ma suporta"... ce fac ?... da-mi o alternativa (daca ai idee)... un program care sa faca tot aceleasi lucruri...
SnowWhit3
29th December 2006, 14:53
Pe S60v3 nu merge si nici nu am gasit alternativa
ramonaflavia
2nd January 2007, 16:30
QUOTE(florindanielb @ Dec 18 2006, 23:53)

stiti cumva daca pe panasonic x700 ruleaza mp3
Da. Eu folosesc Ultra Mp3 si merge ok. In principiu merge orice soft pentru Nokia 60.
Lyvyoo
7th January 2007, 17:20
QUOTE(sez @ Dec 29 2006, 14:33)

genial programul... am citit tot... m-am documentat... l-am downloadat... dar ghici ce... am nokia n-gage... nu "ma suporta"... ce fac ?... da-mi o alternativa (daca ai idee)... un program care sa faca tot aceleasi lucruri...
Salut! Din cate vad versiunea os-ului tau e Symbian OS v6.1, Series 60 v1.0 UI ! Deci "UI"-ul ala din capat, din cate stiu, inseamna ca ai un alt tip de symbian decat S60-ul clasic.... Cauta pe site-ul producatorului softului respectiv si poate gasesti mai multe despre compatibilitate! Un alt soft asemanator este THEFT, dar iarasi nu stiu daca se potriveste cu n-gage!
Danutzu
22nd January 2007, 23:18
sal all....caut de mult timp o aplicatie pt symbian 9.1 (nokia 3250) care sa citeasca mp4.....mp4 vreau sa folosesc pentru melodii ca ocupa mai putina memorie...kiar dak pierde un pic din calitate....stit cumva vreo aplicatie? dak da ii multumesc enrom celui care stie si vrea sa-mi de-a o adresa....
Lyvyoo
23rd January 2007, 00:53
Iti recomand formatele ogg sau acc! Ocupa ceva mai putin spatiu insa vei pierde din calitate la transformarea din mp3 in ogg de exemplu! Nu stiu daca se merita... Nu faci mare economie! Aici ai detalii de spre programul de conversie http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....0755&hl=ogg iar ca player in telefon PocketOgg sau Ultra MP3! Eu stiam ca mp4 e format video nu audio! Citez din Softpedia "Formatul mp4 este asemanator cu divx, numai ca poti avea mai multe coloane sonore si mai multe subtitrari care sunt selectabile"
Spor!
bobyroach
24th January 2007, 19:49
QUOTE(zganciu @ Nov 20 2005, 10:20)

Am si eu un Nokia 7610 am auzit ca exista un softulet cu care pot sa-lfac telecomanda pentru televizor.Nu ma intereseaza de la ce distanta merge dar numai sa mearga.Help please!!!!!!![size=4]
merge doar daca ai symbian psiloc_total_irremote
apropo aveti idee daca ctrl freak merge pe nokia 3230 ca poate nu stiu eu sa ma conectez la bluetooth
bobyroach
25th January 2007, 01:05
QUOTE(bobyroach @ Jan 24 2007, 20:49)

merge doar daca ai symbian psiloc_total_irremote
apropo aveti idee daca ctrl freak merge pe nokia 3230 ca poate nu stiu eu sa ma conectez la bluetooth

gata am rezolvat cu ctrl freaku..
acum alta problema ,nu merge mobiola webcam...o fi ceva cu com port alea??daca stie cineva...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.