Aplicatii, jocuri, Teme De Symbian Care Merita Folosite
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

EPoX

pentru stelisti smile.gif
EPoX
@ funny_smile_2006

schimba dracului semnatura aia sau mai scoate din ea pozele si caracterele alea .... tie iti place cum arata ????

apocalypto
QUOTE(EPoX @ Jul 10 2006, 10:43) *
@ funny_smile_2006

schimba dracului semnatura aia sau mai scoate din ea pozele si caracterele alea .... tie iti place cum arata ????

multumit?
dode56ro
SmartMovie pentru Nokia N80 aveti? Va rog din suflet. Si cum se instaleaza.
Stefan*222
Samsung ZV10 anyone?
Programe , jocuri , modalitati de instalare?

P.S: Folosesc Samsung PC Studio 3
apocalypto
nu prea cred ca ai citit titlul topicului APLICATII JOCURI,TEME DE symbian..
ioance
daca pun mp3 player pe 6600 merg mp3-urile??? si cum se aud

dracos_maximus86
Salut baieti am si eu o problema sunt posesorul unui nokia 3250 si nu ma lasa sa instalez aplicati si mai ales fisierele .sis. As vrea tare mult sa aflu parerea voastra. huh.gif daca stie careva sa ma contacteze pe yahoo "dracos_maximus86" worthy.gif

Tot eu sunt mai am o intrebare, daca are cineva mp3 playere pt. nokia 6280 deadtongue.gif
apocalypto
Telefonul tau accepta fisiere .sisx nu .sis !
Uite AICI aplicatii pentru el.
Cat despre 6680, ai AICI un mp3 player
smythe

Trist. Agile Messenger va fi pe bani de acum incolo crybaby.gif
gika_killeru'
QUOTE(smythe @ Oct 1 2006, 20:01) *
Trist. Agile Messenger va fi pe bani de acum incolo crybaby.gif

si crezi ca va fi o problema procurarea unei variante "free" ???
cirstea
As vrea sa ma ajute cineva cu un program pt un Nokia 6680 ca sa pot pune parola pe un folder ... am pus pe telefon ceva la care nu vreau sa umble oricine. ms
SnowWhit3
Best Crypto se numeste programul. Te descurci tu mai departe.
cirstea
mersi mult
SeNsaTioNs
da, da, stiu. probabil n`am citit cu atentie toate posturile..da` totusi, am downloadat niste chetsiute pe nokia 3250`ul meu, am intrat pe o sumedenie de situri care nu prea m`au ajutat...daca e careva dragut sa ataseze niste aplicatii...ca la prosti tongue.gif ...1sn.smile.gif
vlad_ut92
sal!!! exista vrun program sa vorbesti cu vocea ? (prin bluetooth)
vlad_ut92
sal!!! exista o aplicatie pentru sony ericsson sa vorbesti cu vocea prin bluetooth???
Lyvyoo
avand in vedere distanta de receptare a semnalului bluetooyh, cum ai vedea tu utilitatea unei astfel de aplicatii? Da-i un motiv unui viitor inventator...
vlad_ut92
stiu k e distanta mica... dar mi ar trebui!!! dak exista sa mi spuneti
Mirc_El
Salut!
Acest program ar fi la fel de util ca si cel pentru chat prin bluetooth. Iar la modelele mai noi de telefoane, distanta de receptare a btului s-a marit la 100m!
Un exemplu ar fi: saptamana trecuta am fost intr-o excursie, si ne-au trbuit 2 mocribuze. Am vorbit cu prietenii din celalalt microbuz cu un program de jacking, fine, dar ar fi fost mult mai usor daca ar exista un program ca cel mentionat de Vlad wink.gif

EDIT: Ar fi si mai bine daca ar exista unul in format JAVA.
JackDaniels
QUOTE(Psycho2bad @ Nov 16 2005, 20:16) *
nu se poate .. ce zici tu inseamna ca orice telefon cu symbian poate avea radio .. smile.gif

andumar, poate atasezi si noua tonurile : sare mucu, stapane, stapane remix, gogu . mersi peacefingers.gif

Salutare, fratilor care ma ajuta si pe mine!!!!
Am schimbat cardul de 64 de la un nokia 6680 cu unul de 1 gb si acum toate bune si frumoase pana la faptul ca nu-mi mai vede in lista de sunete apel nici un mp3, doar midi-urile lui originale (aberatii)..... I need help!!!

QUOTE(HUsa @ Oct 17 2005, 10:11) *
http://www.lasyk.net/ daca ai SE atunci aici gaseti tot ce vrei. TEME, JOCURI, ....... tot ce vrei. Dai numa in download (totul e gratis) si il poti pune pe telefon. CEL MAI TARE SITE vazut

Salutare, fratilor care ma ajuta si pe mine!!!!
Am schimbat cardul de 64 de la un nokia 6680 cu unul de 1 gb si acum toate bune si frumoase pana la faptul ca nu-mi mai vede in lista de sunete apel nici un mp3, doar midi-urile lui originale (aberatii)..... I need help!!! worthy.gif
Lyvyoo
Pai e simplu! Daca noul card e gol cum vrei sa vada ce era pe cel de 64? Fa si tu un back up la cel vechi, cu ajutorul pc suite, apoi, schimbi cardul nou si dai restore si asta e tot!

"Salutare, fratilor care ma ajuta si pe mine!!!!
Am schimbat cardul de 64 de la un nokia 6680 cu unul de 1 gb si acum toate bune si frumoase pana la faptul ca nu-mi mai vede in lista de sunete apel nici un mp3, doar midi-urile lui originale (aberatii)..... I need help!!!"
fighter007
QUOTE(boriss2oo6 @ Apr 11 2006, 06:14) *
lyvyo dar nishte softuri pentru nokia 6020 nu ai ??? adik sa aibe sub 100 kb si sa nu fie .sys ci .jar

dak gasesti ceva zii si mie pls pe undeva ms
claudelb
am inteles ca este o aplicatie care sa-ti arate atunci cand esti sunat cu numar ascuns acel numar.....o fi adevarat?si daca da care-i softul ala?
thandor20
daca ma puteti ajuta cu un registration code pt PhotoAcute ? apreciez gestu si cum pot returnez favoarea.. va rog mult .. ID : thandor20 intru mai rar pe forum..
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.