de unde pot cumpara sursa tensiune reglabila dc

crisamail

imi ziceti si mie ceva magazine unde pot gasii surse de tensiune reglabila dc up to 30 sau 40 sau chiar 50 ...am gasit pe google doar 2 situri poate mai imi zice si mie careva ...sursa o ia pe firma ..
ReKo
depinde la ce o folosesti mellow.gif

dan_electronica
30, 40 sau 50 de cartofi? De volti, watzi, amperi? Sau castravezti? nono.gif Zi ce caracteristici sa aiva. Sunt la conex electronic kituri de surse in comutatie. coolspeak.gif
luc79
QUOTE(dan_electronica @ Oct 8 2005, 23:57) *
30, 40 sau 50 de cartofi? De volti, watzi, amperi? Sau castravezti? nono.gif Zi ce caracteristici sa aiva. Sunt la conex electronic kituri de surse in comutatie. coolspeak.gif

tot la conex electronic au si surse reglabile de fabrica.str.maica domnului nr 48 sect2
Dj Shock
imi ziceti si mie ceva magazine unde pot gasii surse de tensiune reglabila dc up to 30 sau 40 sau chiar 50 ...am gasit pe google doar 2 situri poate mai imi zice si mie careva ...sursa o ia pe firma ..
Ce curent sa suporte? De unde esti?
James
vitacom.ro, adelaida.ro
schultzsch
stiti careva daca firma conex(cea cu piese electronice)are site? dati`mi`l si mie pls

Acta non verba
http://www.conexelectronic.ro/
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.