Difuzoare

megadeth

Guitar ampAm un amp facut dupa linkul acesta si nu stiu cam ce difuzoare sa folosesc. Specifi ca vreau sa folosesc doua difuzoare ar nu stiu cam ce difuzoare va rog sa-mi prezentati niste modele si sa-mi dati niste preturi orientative Ma intereseaza puterea difuzoarelor multumesc
costy_ytsoc
QUOTE(megadeth @ Oct 7 2005, 15:48)
Guitar ampAm un amp facut dupa linkul acesta si nu stiu cam ce difuzoare sa folosesc. Specifi ca vreau sa folosesc doua difuzoare ar nu stiu cam ce difuzoare va rog sa-mi prezentati niste modele si sa-mi dati niste preturi orientative Ma intereseaza puterea difuzoarelor  multumesc
*

Ia uite aici: http://forum.softpedia.com/index.php?act=A...e=post&id=49387
Puterile sunt reale.

xnick
Cu 100w faci o treaba foarte buna. In functie de muzica pe care vrei sa o canti pe ele poti opta pentru 8-10-12-15 inchi, membrana tare, moale, aluminiu.
Merita sa studiezi cateva amplifcatoare de chitara de la Marshall (pentru rock), Vox (pop), Hughes&Kettner, Fender, Peavey. De exemplu Marshall sunt echipate cu difuzoare Celestion. In Romania e foarte bine pusa la punct reteaua de distributie de la Eminence.
Dupa ce te-ai hotarat asupra retetei - la cumparaturi - tine minte ca difuzoarele pentru instrument sunt mai ieftine decat cele pentru voce/muzica.
Foarte indicat ar fi sa probezi amplificatorul tau pe o boxa de firma, si daca iti convine cum suna, cauta difurile din ea.

Succes, rabdare si protectie la suprasarcina!

nono.gif Ochii mari la difuzoare: fara chinezarii, nichelate, cauciucate hi-fi si jucarii pentru soferi...
costy_ytsoc
QUOTE(costy_ytsoc @ Oct 7 2005, 20:14)

Era sa uit difurile sunt PAudio.
tupac_elite
[b]era sa uiti sunt scumpe si tre sa dai comanda... cred...ca dai comanda ca mias lua si eu nu mai stiu exact
costy_ytsoc
QUOTE(tupac_elite @ Oct 23 2005, 17:56) *
[b]era sa uiti sunt scumpe si tre sa dai comanda... cred...ca dai comanda ca mias lua si eu nu mai stiu exact

nu trebuie sa dai comanda,decat te gandesti ca ai nevoie de ele si pac le ai la usa frumos ambalate si gratis pe deasupra.......
In ultima parte nu stiu ce ai vrut sa zici, fii mai coerent.
370677271050152
Uite un dif pentru chitara
http://www.hi-end.ro/product_info.php?cPat...&products_id=90

tupac_elite
NU mai conteaza eram beat !!!! tongue.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.