am manuale de reparatii pt diverse marci si tipuri le notebook-uri. nu chiar ultimile modele dar destule. Cui ii tipa maseaua in gura sa-mi dea un PM.
manuale de service adica... m-am exprimat ca la masini
)
sebulbus
8th May 2006, 14:34
si eu un router bun:) dati gura si dau detalii
Eu cu toate ca mi-au trecut atatea laptop-uri PC prin mana. mi-am cumparat un MacBook Pro 1.83Ghz DuoCore. Pana acum nu am intalnit nici un laptop PC (in afara de IBM T43p) care sa faca fata la design-ul si performantele unui Apple.
Dupa ce ii fac cateva poze o sa vi le postez sa vedeti ce insemna laptop cu un design deosebit.
QUOTE(Dok @ May 8 2006, 19:36)

Eu cu toate ca mi-au trecut atatea laptop-uri PC prin mana. mi-am cumparat un MacBook Pro 1.83Ghz DuoCore. Pana acum nu am intalnit nici un laptop PC (in afara de IBM T43p) care sa faca fata la design-ul si performantele unui Apple.
Dupa ce ii fac cateva poze o sa vi le postez sa vedeti ce insemna laptop cu un design deosebit.
Sunt intr-adevar "uzine" ambele . Si pret pe masura .
IBM-ul de mai sus si l-a cumparat unul dintre moderatori @Tyby . Mi-ar placea si mie ceva la nivelul asta insa mai astept ca-s multi bani la mijloc si ce mai agonisisem pentru asa ceva o sa mearga ca avans la alta masina ca duminica noaptea mi-au furat masina(fosta ) . Si nu mai aveam nici Casco la ea .
Am vazut semnatura lui @Dok si iar m-am amarat . Scuze de offtopic .
Sa-l stapanesti sanatos .
val1955
9th May 2006, 20:14
Va salut
Am rugamintea la jobrasov sa-mi raspunda la cateva intrebari deoarece si eu am pus ochii pe un Toshiba M70-122, dar am cateva nelamuriri:
1. Este HDD SATA sau nu
2. La cat e buss-ul, 400 sau 533
3. Cum e display-ul. Am auzit ca negru nu prea e negru, chiar e spalacit daca dai background negru
4. Ecranul wide e super la filme dar nu cumva te incurca la alte alpicatii si jocuri, in sensul ca apar benzi
negre pe laterale
5. Cum e la jocuri daca ai jucat ceva. Se pare ca-i slabuta solutia video.
Multumesc
jobrasov
9th May 2006, 22:39
QUOTE(val1955 @ May 9 2006, 21:14)

Va salut
Am rugamintea la jobrasov sa-mi raspunda la cateva intrebari deoarece si eu am pus ochii pe un Toshiba M70-122, dar am cateva nelamuriri:
1. Este HDD SATA sau nu
2. La cat e buss-ul, 400 sau 533
3. Cum e display-ul. Am auzit ca negru nu prea e negru, chiar e spalacit daca dai background negru
4. Ecranul wide e super la filme dar nu cumva te incurca la alte alpicatii si jocuri, in sensul ca apar benzi
negre pe laterale
5. Cum e la jocuri daca ai jucat ceva. Se pare ca-i slabuta solutia video.
Multumesc
1. Hardul este SATA
2. Busul e de 533
3. Nu mi se pare ca negru nu ar fi negru. Chiar mi-am pus desktopul negru.. Acuma daca mi-ai atras atentia o sa ma uit daca se vede mai rau sau mai bine decat alte laptopuri.
4. pana acum nu m-a deranjat ca e wide. nici la aplicatii (ba dimpotriva) nici la jocuri. Nu apar nici un fel de benzi negre pana acum in lateral. imaginea nu da senzatia ca ar fi alungita chiar deloc. am vazut laptopuri sony vaio la care se vedea o alungire fortata...
5. nu am jucat inca nimic f solicitant pt placa video dar din cate stiu este de max 128 mb si daca te intereseaza pt jocuri nush daca asta e cea mai buna alegere. poate gasesti ceva cu memoria shared a placii video sau ma rog, ceva mai bun.
Pt ce l-am vrut eu sunt multumita. azi are o saptamana.
Ma enervasem azi pt ca se chinuia sa salveze un fisier word .. dura cam 1 minut si nu intelegeam ce se intampla. Nu va spun ca tot facand modificari de stil la fisier (mentionez ca nu am adaugat poze) am ajuns cu el , nu 20 mb cum credeam (imi ziceam ca e nasol rau daca face asa la un doc de doar 20Mb) la 208 Mb
Nu imi pot explica cum am putut ajunge la 208 Mb cu un fisier word de 20 pagini la care doar am modificat stiluri .. e o enigma pt mine! Si apoi m-am linistit.. se comporta chiar bine saracu cu un fisier atat de mare. Deci sunt multumita .
Ioana
val1955
10th May 2006, 11:44
Multumesc f. mult. Aveam ceva dubii in legatura cu dispay-ul dar acum m-am lamurit. Cum te descurci cu XP Home sau ai pus XP Pro ? Se poate oare schimba ( am vazut drivere pe situl Toshiba )
xilvius
10th May 2006, 11:47
in curand o sa postez testul in performance test6 si fresh diag pentru dell inspiron 1300(celeron 1.5G, 512Mb dual ddr2, 60Gb, dvdrw, intel 915 -share 8Mb-128Mb, 15.4'' 1280x800, winxp sp2)
Morphy
10th May 2006, 12:01
O sa pun in decursul zilei de azi, cel mai tarziu maine poze cu toshiba A100-528..
Ca impresii generale, dupa ce i-am mai pus 512MBDDR2, merge de rupe. Mi se pare ca ajunge bartonul meu 2500+ desktop ca si viteza.
Se vede excelent cu tehnologia Trubrite, lucky me, al meu a venit cu DVD-RW in loc de COMBO (nu stiu daca toate vin asa
)
La banii care e, mi se pare cel mai bun la raport performanta si dotari..si nu fac reclama..
mihaivoy
10th May 2006, 19:23
Merita jucaria asta 4600 ron?
Procesor Intel Pentium T2300 Dual Core, 1,66 GHz, FSB 667
Model Packard Bell Easynote V7415
Display 15,4'' TFT LCD WXGA
Memorie 1024 MB, (2 x 512 MB) DDR2-533
Placa video ATI Radeon X1600, 512 MB HyperMemory, (128MB dedicati)
HDD 80 GB
Chipset Intel 945PM
Placa de sunet onboard
Modem V.92 56 Kbps data/fax
Unitate optica DVD-RW
Placa de retea 10/100 Mbps, Wireless LAN
Conectori IEEE 1394, 4 x USB 2.0;
VGA, DVI-D, S-video, TV-out;
Type II PC Card slot, microfon/line-in, casti stereo/speaker/line-out cu suport SPDIF.
Cititor card memorie 4-in-1 card reader (MMC, SD, MS,MS PRO, xD-Picture Card),
Acumulator Li-Ion, 4000/4400 mAh, 6 celule
Autonomie: 2 h
Sistem de operare Windows XP Home Edition
Garantie 2 ani
Greutate 2,9 Kg
xfil3s
10th May 2006, 20:35
QUOTE(mihaivoy @ May 10 2006, 20:23)

Merita jucaria asta 4600 ron?
Procesor Intel Pentium T2300 Dual Core, 1,66 GHz, FSB 667
Model Packard Bell Easynote V7415
Display 15,4'' TFT LCD WXGA
Memorie 1024 MB, (2 x 512 MB) DDR2-533
Placa video ATI Radeon X1600, 512 MB HyperMemory, (128MB dedicati)
HDD 80 GB
Chipset Intel 945PM
Placa de sunet onboard
Modem V.92 56 Kbps data/fax
Unitate optica DVD-RW
Placa de retea 10/100 Mbps, Wireless LAN
Conectori IEEE 1394, 4 x USB 2.0;
VGA, DVI-D, S-video, TV-out;
Type II PC Card slot, microfon/line-in, casti stereo/speaker/line-out cu suport SPDIF.
Cititor card memorie 4-in-1 card reader (MMC, SD, MS,MS PRO, xD-Picture Card),
Acumulator Li-Ion, 4000/4400 mAh, 6 celule
Autonomie: 2 h
Sistem de operare Windows XP Home Edition
Garantie 2 ani
Greutate 2,9 Kg
eu am un dell aproape aceasi configuratie ... poate placa video e un pic mai slaba ... in rest e super ok 
si la un pret un pic mai mic 
see ya
manuro
10th May 2006, 23:10
QUOTE(Morphy @ May 10 2006, 13:01)

O sa pun in decursul zilei de azi, cel mai tarziu maine poze cu toshiba A100-528...
Ca impresii generale, dupa ce i-am mai pus 512MBDDR2, merge de rupe. Mi se pare ca ajunge bartonul meu 2500+ desktop ca si viteza.
Se vede excelent cu tehnologia Trubrite, lucky me, al meu a venit cu DVD-RW in loc de COMBO (nu stiu daca toate vin asa

)
La banii care e, mi se pare cel mai bun la raport performanta si dotari..si nu fac reclama..
Gratie recomandarilor voastre, sper ca in maxim 1 saptamana sa intru si eu in clubul Toshiba...pentru ca si mie, raportul pret/dotari si performante al acestui model de Toshiba mi s-a parut optim (la 21 milioane nu stiu daca exista altceva mai bun)
.
Mai am insa unele nelamuriri, asa ca va rog si in special pe tine @Morphy sa ne luminati:
1. Din cate celule este compus acumulatorul la modelul A100-528?
2. Memoria ddr2 la acest model este dual channel (nu stiu sigur care este chipsetul placii de baza - Mobile Intel 915PM Express Chipset)? Ce marca a fost memoria initiala si ce marca are cea pe care ai adaugat-o?
3. Care este nr. max de pixeli morti acceptati la acest tip de ecran(WXGA 1280x800)? Daca Toshiba merge pe standardul ISO 13406-2 class II (desi nu am gasit specificat nicaieri si asta ma ingrijoreaza cel mai mult) inseamna dupa calculele mele 2+2+5=9 pixeli.
Atat...deocamdata
.
manuro
11th May 2006, 12:39
QUOTE(manuro @ May 11 2006, 00:10)

Gratie recomandarilor voastre, sper ca in maxim 1 saptamana sa intru si eu in clubul Toshiba...pentru ca si mie, raportul pret/dotari si performante al acestui model de Toshiba mi s-a parut optim (la 21 milioane nu stiu daca exista altceva mai bun)

.
Mai am insa unele nelamuriri, asa ca va rog si in special pe tine @Morphy sa ne luminati:
1. Din cate celule este compus acumulatorul la modelul A100-528?
2. Memoria ddr2 la acest model este dual channel (nu stiu sigur care este chipsetul placii de baza - Mobile Intel 915PM Express Chipset)? Ce marca a fost memoria initiala si ce marca are cea pe care ai adaugat-o?
3. Care este nr. max de pixeli morti acceptati la acest tip de ecran(WXGA 1280x800)? Daca Toshiba merge pe standardul ISO 13406-2 class II (desi nu am gasit specificat nicaieri si asta ma ingrijoreaza cel mai mult) inseamna dupa calculele mele 2+2+5=9 pixeli.
Atat...deocamdata

.
Later edit:
M-am mai luminat un pic...chipsetul placii de baza la Toshiba Satellite A100-528 este unul singur si tocmai ATI Radeon Xpress 200M - care se ocupa de tot, inclusiv de partea grafica...de aici ceata in care eram (credeam ca sunt ca la placile de baza pentru desktop-uri, cu 2 chipseturi). Totusi, intrebarea se mentine: cum merg memoriile, single channel sau dual channnel?
ironm
11th May 2006, 16:41
Salutare tuturor,
Am si eu o "problema" de decizie asemanatoare celei propuse de "djlove" si anume legata de achizitionarea unui laptop, iar decizia mea a plecat de la un AMILO M1437G de 2Ghz, 1gb DDR, x700, 100GbHdd dar dupa ce am citit pe forumul oficial dela FSC si alte review-uri am fost pus pe ganduri...adanci. Atat de adanci ca acum nu ma mai pot hotara,nici macar in privinta firmei...
restu vedeti aici
am mai scris si aici ca vad ca se discuta mai multe despre laptoape!!! 10x
manuro
11th May 2006, 19:51
Click pentru a vizualiza atașamentulCam asa arata arhitectura unui laptop cu chipset ATI Radeon Xpress 200M
coco22
11th May 2006, 21:17
Apelez la bunavointa cuiva(oricine) care are Toshiba A100-528 sa posteze niste poze cu laptopul(fireste
).Multumesc
manuro
11th May 2006, 22:24
QUOTE(coco22 @ May 11 2006, 22:17)

Apelez la bunavointa cuiva(oricine) care are Toshiba A100-528 sa posteze niste poze cu laptopul(fireste

).Multumesc
Nu stiu cat de utile iti sunt niste poze ale produsului; cred ca mai util iti este manualul acestuia pe care il poti lua de pe site-ul oficial, aici : http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi...ODUCT_ID=111513
Oricum acolo gasesti si un " PRODUCT TOUR" in care poti vedea si poze ale produsului.
Sper sa-ti fie de folos. Daca nu te satisface ce vei gasi pe site-ul oficial, da-mi un PM si o sa-ti trimit eu niste poze peste 4-5 zile dupa ce imi vine mie.
coco22
11th May 2006, 22:46
E descarcat demult; am o prezentare in care in stinga tastaturii erau butoane de control multimedia fara a fi nevoie de a fi butat windowsul si eram curios daca il are si acest model (a100-529 nu are).
chris_t
12th May 2006, 04:56
@coco22: singurele "hotkeys" disponibile sunt sus in stanga, langa butonul Power si au urm functii: next chapter/file, previous chapter/file, play/pause, stop.
@manuro: citez din brosura Toshiba LCD Monitors/Claiming warranty
"Maximum acceptable number of faults per 1 million pixels:
WXGA Pixel fault type I:3
Pixel fault type II:3
Pixel fault type III:6
Chipsetul X200M e excelent, eu am avut de ales intre L20-100 Centrino si L20-184 Celeron si l-am ales pe al doilea pentru ca venea cu ATI. Nu imi pare rau, duce Colin 2005 la medium settings.
De ce nu incerci si tu L20-184? Pentru 4-5 mil in plus ai XP Pro in loc de XP Home, ai 256 DDR bonus, DVD SuperMulti(Matsushita), wireless si, deloc de neglijat, 2 ani garantie!!!
vimp
12th May 2006, 08:17
QUOTE(chris_t @ May 12 2006, 05:56)

De ce nu incerci si tu L20-184? Pentru 4-5 mil in plus ai XP Pro in loc de XP Home, ai 256 DDR bonus, DVD SuperMulti(Matsushita), wireless si, deloc de neglijat, 2 ani garantie!!!
L20-184 este Satelite PRO. Mie nu imi place ecranul, pentru design&grafica este obositor. In rest sistemul este destul de performant si dotat pentru programatori & office si chiar prelucrari grafice medii.
Despre garantie repet: extensia la doi ani a garantiei se face via Internet prin inregistrare la Toshiba pe site.
manuro
12th May 2006, 08:34
@chris_t Multumesc pentru observatii.
1.Te-as ruga daca ai un link pentru Toshiba LCD Monitors/Claiming warranty
2. Asupra trecerii la modelul L20-184 mai reflectez, pentru ca sunt cateva optiuni, bune de altfel, dar care mai ridica pretul produsului. Garantia 2 ani, memoria si Wireless sunt bune insa de DVD si XP Pro ma pot lipsi. Iar ca minus (sau poate plus) monitorul de rezolutie mai mica si XGA in loc de WXGA. In plus nu stiu sigur daca chipsetul este de la ATI sau de la Intel. Desi am gasit oferte pe net si cum spui tu, e un pic de ceata aici. Dupa cei de la Scop Computers, importatorul oficial Toshiba in Romania, chipsetul este Intel cu max 64MB Shared, vezi mai jos:
Toshiba Satellite Pro L20-184
Bonus 256 MB DDR2 RAM
Procesor Intel® Celeron® M Processor
Frecventa procesor 380 (1.6 Ghz, 1MB L2, 400 Mhz)
Memorie cache L2 1MB
Memorie totala instalata 256MB
Display 15"
Rezolutie XGA (1024x768)
Controler video Intel® 915 GM Express chipset
Memorie video Shared pana la 64MB
Capacitate HDD 40GB
Viteza de rotatie HDD 5400rpm
Tip unitati optice DVD±RW SuperMulti Double Layer
Sunet Toshiba Bass Enhanced Sound System with SRS® TruSurround XT™ and SRS® WOW™, built-in stereo speaker
LAN/Modem Ethernet 10/100Mbps, 56k V92
Wireless 802.11b/g
Bluetooth N/A
Sistem de operare MS Windows XP Pro
Sloturi de extensie 1 x PC Card Type II, 2x memory slots (1 slot liber)
Interfete DC-in, external microphone, external monitor, headphones, RJ-11, RJ-45, 3x USB 2.0, TV-out (s-video)
Durata functionare acumulator pana la 2.49 ore (Mobile Mark™)
Tehnologia acumulator Lithium-Ion
Garantie 2 ani
Greutate (Kg) 2.67 Kg
Alte caracteristici
Garantie internationala, memorie RAM DDRII 533Mhz. Software aditional: Microsoft® Office OneNote™ 2003, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor, Toshiba utilities and drivers, InterVideo® WinDVD Creator 2 Platinum, Sonic RecordNow!, Norton Internet Security™ 2005 (free Internet updates for 90 days)
In fine...mai reflectez si sfarsitul asta de saptamana ca sa iau totusi ceva pe luni-marti.
Dvorak
12th May 2006, 08:45
Salutare. Cam demult nu am mai scris / vazut ce se intampla pe aici. Vroiam doar sa spun ca pe hp nx6124 cu ml 34 - 1.8 Ghz Turion / 512 M ram nu merge Heroes 5. In setari minime (640 x 480 si toate cele) abia se misca. Sunt curios daca pe Toshiba M70-122 merge Heroes 5? Daca sunt binevoitori sa incerce.... Avem a multumi
just_ady09
12th May 2006, 09:27
Si uite ca a mai aparut o traznaie...
Ce parere aveti de Dell Inspiron 6400 cu Core Duo ?
Oare merita investitia in plus fata de HP nx6125 ML-40?
M-am saturat de noi aparitii...
maya
12th May 2006, 09:45
la fel de bine poti sa te uiti si la un dell d620 un core duo T2400 la 14.1 inch ,care e tot din seria noua .
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.