Interesanta ideea. Dar ma gandesc ca e un fel de utopie

Vorbesc dpdv subiectiv, treaba e ca eu m-as gandi la stresul care va fi ulterior sa ma apuc sa gasesc cumparator, care sa imi dea cu 1-2 milioane mai putin pe laptop. M-as cam mira sa gasesc asa ceva. Deja dupa 2 luni de funcitonare, toti l-ar considera la mana a doua. Adica vreau sa spun ca ceea ce ai scris tu, este destul de riscant, ba chiar as putea spune foarte riscant. Pentru ca in momentul in care te hotarasti ca nu iti convine si vrei sa il vinzi, e foarte posibil sa ramai cu el in brate sau sa iti dai seama ca nu il poti vinde cu mai mult de 60-70 la suta din pretul lui. Or, mie mi se pare destul de mult chiria ptr a sta cu un notebook 2-3 luni de zile sa vezi ce si cum. Sa zicem ca ai noroc si il dai cu 1-2 mil mai putin (desi zau ca m-as mira sa gasesti persoana care ar vrea sa faca trocul asta, eu personal nu l-as cumpara). Dupa aia, te apuci iar sa iti cauti notebook, si ai vazut ca merge ideea, iei altul si repeti (iarasi, ipotetic vorbind) afacerea, si tot asa, si e un fel de cerc vicios.... ajungi ca drogatii aia cu heroina

, trebuie sa ai un laptop sa il butonezi tot timpul. Am glumit la ultimele pareri.
Oricum, personal nu cred ca as face chestia asta, mai ales (eu sunt mai comod din fire

) ca stiu ca ma apuc dupa aia sa caut cumparator, si apoi iar sa imi zbat creierii sa vad ce laptop as putea sa imi iau.