Laptop
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

RoAp

Am lucrat cu un centrino la 1,6GHz cu 1024MB , robust si rapid , insa foarte fierbinte pe spate nu pe taste . Cel care il are rupe cu el zilnic si in frig si la cald (e de la munca) si nu s-a plans niciodata . Sunt bine cotate. Mai mult nu pot sa spun despre el .
RoAp
Mai sus vorbeam de Toshiba .

viobastea
OFFFFfffffff
Tare incurcat mai sunt...
Fratilor care aveti laptop cu placa video x300 (128 MB) spuneti-mi si mie cum se comporta, pe ce interfata este... cati biti
Daca o pot folosi la ceva editare foto, flash, ceva jocuri (exemple)
Cred ca daca nu ma hotarasc in curand sa imi iau un laptop innebunesc deadtongue.gif si imi fac death.gif
AllNamesIHaveTriedHaveBeenTaken
Nu stiu daca mai e de actualitate, dar poate va mai folosi cuiva in viitor. Notebook-urile care mi se par de departe cele mai bune sunt IBM ThinkPad Txx . Neavand banii sa imi iau asa ceva m-am reorientat. Mi-am luat ''de la baieti" la 30 mil (lei vechi) un HP NC6000 de care sunt foarte multumit. De fujitsu siemens nu pot spune mai nimic. Ca sfat general, mai ales daca vei lua la mana a 2-a, ai grija la baterie si de preferinta ar fi sa fie un laptop bazat pe tehnologia Centrino, sau pe cea mai noua, care ii urmeaza, nu ii stiu numele
benny2006
QUOTE(vimp @ Feb 20 2006, 09:03) *
S-a mai discutat aici despre Sughitzu-Siemens. As lua FS doar daca ar fi facut in Germania.

Tati am spus mai demult pe forum nu exista fujitsu facut in Germania!!!!
Doar asamblat in Germania......toate piesele sunt made in china!!!!
Cand o sa vezi ca scrie pe piese ca sunt facute in Germania si nu in China sa-mi spui si mie!!!!
Tot ce e la noi in tara e facut in Asia si asamblat doar in alta parte!!!!
RoAp
Parere strict personala ! E bine sa luam ca atare lucrurile . Exista standarde si in general un standard ridicat costa . Rateuri dau toti producatorii . Care e diferenta intre un biet chinez care lucreaza cu sabia deasupra capului , un irlandez mahmur sau un neamt naturalizat ?Niciuna ! Exista marca si cu asta basta ! Dau un exemplu . Nemtii despre care se stie ca sunt(sau au fost) axioma calitatii au dat rateu cu o gramada de lucruri(Golf 5 imi vine acum in minte) ! Consider folclor parerile despre locul fabricatiei cat si comparatiile nesustinute intre AMD si INTEL .Naiba sa-i ia pe amandoi ca ar putea sa mai scada putin preturile.
kopu
QUOTE(RoAp @ Feb 21 2006, 00:06) *
Parere strict personala ! E bine sa luam ca atare lucrurile . Exista standarde si in general un standard ridicat costa . Rateuri dau toti producatorii . Care e diferenta intre un biet chinez care lucreaza cu sabia deasupra capului , un irlandez mahmur sau un neamt naturalizat ?Niciuna ! Exista marca si cu asta basta ! Dau un exemplu . Nemtii despre care se stie ca sunt(sau au fost) axioma calitatii au dat rateu cu o gramada de lucruri(Golf 5 imi vine acum in minte) ! Consider folclor parerile despre locul fabricatiei cat si comparatiile nesustinute intre AMD si INTEL .Naiba sa-i ia pe amandoi ca ar putea sa mai scada putin preturile.

Corect.
Tocmai am vizitat o sectie a unei fabrici de masini unelte din Germania. Vazand numai chinezi, negri etc si auzind pe acolo si limba noastra mioritica am intrebat pe unul din romanii care lucreaza acolo ce si cum.
Ei bine, din 70 de muncitori doar 12 (!) erau nemti, adica nascuti acolo din parinti germani. Restul - din toata lumea, multi la a doua generatie dar si multi veniti doar de putin timp...
Dar marfa iesea "Made in Germany" si pentru asta cunoscatorii dadeau in plus 40% la pret ... biggrin.gif

RoAp
Despre partea de Wireless de la HP6125 . M-am legat aseara la un acces point obisnuit , nu cine stie ce scula (1,2 milioane) si merge f bine . Distanta intre acc point si laptop este cam de 40m (acelasi bloc si etaj dar scari alaturate si 4 pereti de beton intre ele .Am descarcat cu 6-700 KOcteti !!! din fata de de 1-1,1 MOcteti cu desktop-ul prin cablu de retea . E o jucarie simpatica . Sa aveti si un router wireless in calcul atunci cand va luati laptop si chiar pt desktop . Am mers pana in parcare cu el si tot descarca(am setat lid-ul pe no action , ca sa nu intre in stand-by ) E haioasa foc treaba . Bafta .

Despre partea de Wireless de la HP6125 . M-am legat aseara la un acces point obisnuit , nu cine stie ce scula (1,2 milioane) si merge f bine . Distanta intre acc point si laptop este cam de 40m (acelasi bloc si etaj dar scari alaturate si 4 pereti de beton intre ele .Am descarcat cu 6-700 KOcteti !!! din fata de de 1-1,1 MOcteti cu desktop-ul prin cablu de retea . E o jucarie simpatica . Sa aveti si un router wireless in calcul atunci cand va luati laptop si chiar pt desktop . Am mers pana in parcare cu el si tot descarca(am setat lid-ul pe no action , ca sa nu intre in stand-by ) E haioasa foc treaba . Bafta .
RoAp
Am scris 40m mai sus dar n-am specificat ca asta e distanta maxima pana la care exista conexiune (din parcare pana in apartament unde este router-ul setat ca acces point ) . In bloc intre apartamente sunt doar vreo cativa metri max7 dar cu 4pereti de beton intre ele . Cer scuze pentru neclaritati si pt modul in care a iesit postul.
BorisFlokow

QUOTE(benny2006 @ Feb 19 2006, 23:34) *
Daca sempronul asta e mai bun decat un centrino....................deja imi spui ca amd-ul e mai bun decat decat intel si lasa-ma sa cred ca vorbesti aiurea!!!
Si nu cred ca Fujitsu-Siemens e o firma mai slaba decat HP...din experienta!!!

S-au comparat 2 sisteme, nu procesoarele. Acel Sempron 3300+ avea 1GB DDR, spre deosebire de 512 cat avea acel Centrino, avea 80GB hdd spre deosebide de 40GB, avea bluetooth, avea DVD-RW ... si multe altele, asa ca pe ansamblu, la ce as folosi eu aceste 2 sisteme, este mult mai bun acel HP ... deci stiu ce vorbesc. Iar despre Fujitsu-Siemens ... ce pot spune daca nu ti se pare o firma mai slaba ca HP ... nu o fi ... dar produsele sunt. Eu zic ca ar trebui facut un pool biggrin.gif si ai sa vezi rezultatele (singura sansa ca un Fujitsu sa fie bun fiind sa fie facut in Germania). Si sincer, sempronul ar fi un avantaj daca ar fi varianta pe 64bit (nu stiu exact daca este pe 64 sau pe 32). Nu vreau sa deschid un flame ... dar ii rog si pe alti sa isi dea cu parerea referitor la aceste 2 sisteme:

http://www.emag.ro/notebook/fujitsu_siemen...M7405PM715_15GH

http://www.emag.ro/notebook/hp_compaq_nx61...K123ES/ad--1438

Tinand cont ca nu se va face upgrade la nici unul ... omul a intrebat daca la aceeasi bani gaseste ceva mai bun.

Later Edit: sa nu uitam de display ... care este net superior la acel hp
Dvorak
QUOTE(BorisFlokow @ Feb 21 2006, 09:14) *
Nu vreau sa deschid un flame ... dar ii rog si pe alti sa isi dea cu parerea referitor la aceste 2 sisteme:

http://www.emag.ro/notebook/fujitsu_siemen...M7405PM715_15GH

http://www.emag.ro/notebook/hp_compaq_nx61...K123ES/ad--1438

Tinand cont ca nu se va face upgrade la nici unul ... omul a intrebat daca la aceeasi bani gaseste ceva mai bun.

Later Edit: sa nu uitam de display ... care este net superior la acel hp

Deci, asa cum ai scris si tu, plusurile la HP sunt: 80 gb vs 40 gb, 1024 m vs 512 m, display HP vs display FSC. Mai vad ca plus si tehnologia Light Scribe. Minusul ar fi 1 USB mai putin. Video si baterie, cam la fel. Acum partea nasoala e la proc. Daca ar fi sa compari procesoarele, ei bine... nu prea se poate, deoarece Sempronul nu este in aceeasi gama de comparatie cu Pentiumul. "Semproanele" au inlocuit de ceva vreme "Duroanele", deci poti sa compari un sempron cu un celeron din echipa adversa. Trebuie totusi sa ne gandim, in cazul nostru particular, acel Pentium are 1.5 Ghz, iar Sempronul are 2.0 Ghz reali. Cache-ul la pentium este de 2 G, pe cand la sempron este de 256 kilo. Ce s-o mai lungesc, e clar ca pentium-ul e mai bun decat sempronul (asta nici nu trebuia sa ne gandim cum am putea sa o intoarcem). Totul tine de magistralele de pe placa de baza care leaga procesorul de restul componentelor, adica in ideea de a ne putea da seama cu cat merge mai repede sistemul de pe FSC fata de cel de pe HP. Parerea mea este ca nu cu mult. Nu am datele tehnice sa ma apuc sa fac comparatii, si mi-e si lene sa ma apuc sa caut asa ceva. Recunosc ca este doar un guess
viobastea
despre diplay-urile de la laptopurile DELL ce parere aveti
eu unul de cand am intrat pe acest topic mi-am cam schimbat parerea si despre acer si despre fujitsu. am inceput sa caut un laptop brand in adevaratul sens al cuvantului. vreau sa imi dati si voi o parere deoarece am zis ca mai bine mai strang niste bani sa imi iau unul mai bunn ori imi iau unul la bani mai putin, mai performant decat unul brand name, dar care sa ma tina cine stie cat timp si sa mai stau si cu frica ca o sa ma lase chiar cand imi este lumea mai draga (sunt programator si daca se strica ceva cand imi trebuie mai mult.. va dati seama). asa ca am analizat si iata cu ce am ramas:
1. Hp nx 6125 dar la care nu stiu cat de buna e placa video
2. Lenovo IBM
3. DELL Inspiron 6000

Astept ceva mai multe precizari daca are cineva de facut despre ibm si dell
Dvorak
QUOTE(viobastea @ Feb 21 2006, 11:24) *
asa ca am analizat si iata cu ce am ramas:
2. Lenovo IBM
3. DELL Inspiron 6000

Wow, hp nx6125 si-a marit pretul sad.gif L-am luat cu 38 mil in cap, vad ca s-a facut 42 aproape. La video te poti uita la acest review , iar la competitie te poti uita (tot in acelasi review) aici . De remarcat ca din toate cele 3 modele prezentate de catre tine mai sus, doar unul singur are memoria shared, asa ca e clar cine sta cel mai prost la video (este vb de hp), deci nu prea se pot compara biggrin.gif.. Acum depinde si de tine cata performanta vrei la video. Oricum, ar fi bine sa citesti tot acel review, ptr mine a fost inca un pas in luarea deciziei de a-mi lua hp.
RoAp
QUOTE(Dvorak @ Feb 21 2006, 11:50) *
Wow, hp nx6125 si-a marit pretul sad.gif L-am luat cu 38 mil in cap, vad ca s-a facut 42 aproape. La video te poti uita la acest review , iar la competitie te poti uita (tot in acelasi review) aici . De remarcat ca din toate cele 3 modele prezentate de catre tine mai sus, doar unul singur are memoria shared, asa ca e clar cine sta cel mai prost la video (este vb de hp), deci nu prea se pot compara biggrin.gif.. Acum depinde si de tine cata performanta vrei la video. Oricum, ar fi bine sa citesti tot acel review, ptr mine a fost inca un pas in luarea deciziei de a-mi lua hp.

E cel cu XP prof . Ala cu home este 3660 RON
Dvorak
QUOTE(RoAp @ Feb 21 2006, 12:05) *
E cel cu XP prof . Ala cu home este 3660 RON

Ups, sorry, nu m-am uitat
conqueror
Lenovo IBM le da foc la toate...

Pe doi ar veni Fujitsu Siemens... In nici un caz HP/Compaq, Acer, Dell nono.gif - astea's glume.

cool.gif
Dvorak
QUOTE(conqueror @ Feb 21 2006, 12:16) *
Lenovo IBM le da foc la toate...

sa zicem

QUOTE(conqueror @ Feb 21 2006, 12:16) *
Pe doi ar veni Fujitsu Siemens... In nici un caz HP/Compaq, Acer, Dell nono.gif - astea's glume.

cool.gif

ceva argumente??? sau e data la misto treaba?
RoAp
QUOTE(viobastea @ Feb 21 2006, 11:24) *
despre diplay-urile de la laptopurile DELL ce parere aveti
eu unul de cand am intrat pe acest topic mi-am cam schimbat parerea si despre acer si despre fujitsu. am inceput sa caut un laptop brand in adevaratul sens al cuvantului. vreau sa imi dati si voi o parere deoarece am zis ca mai bine mai strang niste bani sa imi iau unul mai bunn ori imi iau unul la bani mai putin, mai performant decat unul brand name, dar care sa ma tina cine stie cat timp si sa mai stau si cu frica ca o sa ma lase chiar cand imi este lumea mai draga (sunt programator si daca se strica ceva cand imi trebuie mai mult.. va dati seama). asa ca am analizat si iata cu ce am ramas:
2. Lenovo IBM
3. DELL Inspiron 6000

Opinia mea este ca n-o sa te multumeasca nici unul pe partea de video ! Ai scris mai in urma ca vei testa un ACER 5024 . Daca l-ai vazut pe ala la lucru atunci sa te astepti la putin de la astea 3 . Vorbim de partea video nu de sistem sau marca acum . Ala are X700 cu 128 dedicata si nu se compara cu astea de aici. Puteau si aia de la Lenovo sa umble putin la partea asta ca la bani e destul de sus .
viobastea
am testat un pic acel acer
dar sincer mi se pare ca se cam incalzeste, cam pe 2/3 din tastatura este cald si daca nu ma insel pe partea dreapta frige dupa cateva ore (2-3 ore), nu stiu ce sa mai zic.........
RoAp
Nu te grabi ! o zi sau doua plus nu conteaza . Noi iti suntem aproape , dupa cum ai observat (gasca de HP-isti) .Bafta

QUOTE(viobastea @ Feb 21 2006, 14:11) *
am testat un pic acel acer
dar sincer mi se pare ca se cam incalzeste, cam pe 2/3 din tastatura este cald si daca nu ma insel pe partea dreapta frige dupa cateva ore (2-3 ore), nu stiu ce sa mai zic.........

Am amintit de el pentru comparatie privind doar partea video , nu am spus ca e mai bun decat cele din lista ta !!
conqueror
QUOTE(Dvorak @ Feb 21 2006, 12:22) *
sa zicem
ceva argumente??? sau e data la misto treaba?

Hmm nono.gif pai sa vedem daca ma stiu sau nu in laptopuri: am folosit un Dell timp de 9 luni, un HP vreo 2 ani, un amic de-al meu are Acer, si si-am mai luat inca unul, un Fujitsu Siemens. Acum am IBM de 3 luni. Sa vedem in continuare: un prieten asicatic, care lucreaza acum la of firma IT in State, avea cel mai tare model de HP professional, prin 2003, a dat vreo 3700 USD pe el (cu un rebate de 100 USD). In 2004 i s-a stricat... si chiar daca era in garantie, l-ar fi costat 1500 USD reparatul... de ce nu stiu, mai ales ca nu era intr-un caz de excludere a garantiei. Tipu a facut plangere oficiala, a stiut unde sa dea din gura, si in 2 saptamani a primit un cec cu suma initiala de 3600 USD (ca 100 primise ca rebate deja) plus oferta sa i se repare laptopul gratis, cu scuze, ca nu stiu ce, ca le pare rau... in fine, needless to say ca tipu' si-a luat, dupa vreo 6-7 zile, un alt laptop care sa ii foloseasca... si, crede-ma, a analizat absolut totul, si in final a ales... IBM T, si si-a luat si 5-years exteneded warranty.

Plus, am pe putin 6 cunoscuti (programatori) care se plang de HP-urile lor, Acer e facut si el varza. Dell nici nu mai spun...

Deci probleme pe care sunt foarte probabil sa aiba loc la laptopurile de mai sus: incalzire, ventilatie slaba, zgomot mare dupa o anumita utilizare, blocarea sistemului. Exceptia? IBM - exceptional din toate punctele de vedere.

A, si cine vrea sa-si ia laptop, indiferent cata memorie are, indiferent daca mananca singur, indiferent daca se curata singur smile.gif biggrin.gif , daca NU e Pentium MOBILE (Centrino), NU luati... aruncati banii pe fereastra. Deci sfat de buna credinta: daca un laptop nu e pe sistem Pentium Mobile, NU il luati. Cautati ceva cu M.

Acuma o sa se trezeasca probabil niste guru sa-mi zica ca HP, Dell, etc sunt bune; ca exista n cazuri, si ca ce i s-a intamplat asiaticului i se poate intampla oricui si la orice tip de laptop, etc. Fratilor, da, sunt bune toate laptopurile (iar unele sunt RELATIV bune, ca sa nu zic proaste), dar nu cele mai tari.

Cel mai tare e IBM. Dovezi am adus si mai pot aduce. Am incheiat discutia.

Ca sa nu mai zic ca IBM-ul meu (fiind pe firma) merge non stop, si cam la 48 ore sta inchis 6-8 ore. Si in astea 48 de ore, lucreaza pe putin 2-3 oameni la el, cu n aplicatii.

Nu se incalzeste, nu face zgomot, nu nimic. Merge perfect. Rar cand ii mai dau, dupa 48 ore mers non-stop, un restart ca sa-l dazamortesc.

Singura chestie care ma enerveaza: o sa radeti: imi tot apar mesaje cu update-uri de la IBM, si desi am dezactivat optiunea asta, tot aud cate un ding discret... sa ma duc in sistem sa vad ca, desi am dezactivat chestia asta, mi-a ramas unul (sau mai multe) mesaj(e) necitit(e).

Go for IBM. You won't regret.

cool.gif
RoAp
QUOTE(conqueror @ Feb 21 2006, 14:51) *
Hmm nono.gif pai sa vedem daca ma stiu sau nu in laptopuri: am folosit un Dell timp de 9 luni, un HP vreo 2 ani, un amic de-al meu are Acer, si si-am mai luat inca unul, un Fujitsu Siemens. Acum am IBM de 3 luni. Sa vedem in continuare: un prieten asicatic, care lucreaza acum la of firma IT in State, avea cel mai tare model de HP professional, prin 2003, a dat vreo 3700 USD pe el (cu un rebate de 100 USD). In 2004 i s-a stricat... si chiar daca era in garantie, l-ar fi costat 1500 USD reparatul... de ce nu stiu, mai ales ca nu era intr-un caz de excludere a garantiei. Tipu a facut plangere oficiala, a stiut unde sa dea din gura, si in 2 saptamani a primit un cec cu suma initiala de 3600 USD (ca 100 primise ca rebate deja) plus oferta sa i se repare laptopul gratis, cu scuze, ca nu stiu ce, ca le pare rau... in fine, needless to say ca tipu' si-a luat, dupa vreo 6-7 zile, un alt laptop care sa ii foloseasca... si, crede-ma, a analizat absolut totul, si in final a ales... IBM T, si si-a luat si 5-years exteneded warranty.

Plus, am pe putin 6 cunoscuti (programatori) care se plang de HP-urile lor, Acer e facut si el varza. Dell nici nu mai spun...

Deci probleme pe care sunt foarte probabil sa aiba loc la laptopurile de mai sus: incalzire, ventilatie slaba, zgomot mare dupa o anumita utilizare, blocarea sistemului. Exceptia? IBM - exceptional din toate punctele de vedere.

A, si cine vrea sa-si ia laptop, indiferent cata memorie are, indiferent daca mananca singur, indiferent daca se curata singur smile.gif biggrin.gif , daca NU e Pentium MOBILE (Centrino), NU luati... aruncati banii pe fereastra. Deci sfat de buna credinta: daca un laptop nu e pe sistem Pentium Mobile, NU il luati. Cautati ceva cu M.

Acuma o sa se trezeasca probabil niste guru sa-mi zica ca HP, Dell, etc sunt bune; ca exista n cazuri, si ca ce i s-a intamplat asiaticului i se poate intampla oricui si la orice tip de laptop, etc. Fratilor, da, sunt bune toate laptopurile (iar unele sunt RELATIV bune, ca sa nu zic proaste), dar nu cele mai tari.

Cel mai tare e IBM. Dovezi am adus si mai pot aduce. Am incheiat discutia.

Ca sa nu mai zic ca IBM-ul meu (fiind pe firma) merge non stop, si cam la 48 ore sta inchis 6-8 ore. Si in astea 48 de ore, lucreaza pe putin 2-3 oameni la el, cu n aplicatii.

Nu se incalzeste, nu face zgomot, nu nimic. Merge perfect. Rar cand ii mai dau, dupa 48 ore mers non-stop, un restart ca sa-l dazamortesc.

Singura chestie care ma enerveaza: o sa radeti: imi tot apar mesaje cu update-uri de la IBM, si desi am dezactivat optiunea asta, tot aud cate un ding discret... sa ma duc in sistem sa vad ca, desi am dezactivat chestia asta, mi-a ramas unul (sau mai multe) mesaj(e) necitit(e).

Go for IBM. You won't regret.

cool.gif

Cu tot respectul dar este irelevant . Trebuie sa tinem seama si de buget si de "ce stie sa faca". Eu nu-mi permit un IBM cu aceleasi functii ca HP-ul pe care mi l-am luat ! Pana la urma e un laptop nu o masina !
gordonFreeman
@conqueror - lasa-ne, lasaaa-nneeeee...
Ce-mi plac mie oamenii care dau asha din top, doar pt. ca le place sa bata din taste. Daca puneai mana si citeai macar topicul asta de la cap la coada tot era ceva, da' asha mi-e si lene sa-tzi mai arat cat de aberant e postul tau.

Si totushi....

QUOTE(conqueror @ Feb 21 2006, 12:51) *
.... Acer e facut si el varza. Dell nici nu mai spun...

..M-ai umplut de respect cu argumentele astea bine fondate.

...Deci probleme pe care sunt foarte probabil sa aiba loc la laptopurile de mai sus: incalzire, ventilatie slaba, zgomot mare dupa o anumita utilizare, blocarea sistemului. Exceptia? IBM - exceptional din toate punctele de vedere.

...asha-i ca nu ai lucrat in viata ta pe un NX ?

... daca NU e Pentium MOBILE (Centrino), NU luati... aruncati banii pe fereastra. Deci sfat de buna credinta: daca un laptop nu e pe sistem Pentium Mobile, NU il luati. Cautati ceva cu M.

... mdea, degeaba toate site-urile serioase de benchMarck zic ca Turionul se bate de la egal la egal pM la performante, tot mai bine shtie dl. conqueror (nu degeaba are el 6 prieteni programatori!!)

Ca sa nu mai zic ca IBM-ul meu (fiind pe firma) merge non stop

...deci nu-i al tau, el al firmei.

...WOW, IBM stie ca le amortesc noteBook-urile ?

In concluzie death.gif
mynameismada
Nu neg ca probabil IBM (Lenovo...) sunt fiabile. Totusi sa vedem 2 modele de laptop sa zicem din aceiasi clasa....un ACER si un IBM . Daca o sa va uitati, mie mi se pare Acerul superior IBM-ului (cu exceptia ecranului 1280 Acer fata de 1400 IBM). Aceru are Ram mai mult, hard mai mare, placa video clar superioare si totusi IBM-ul e 78 de mil , iar Acer-ul 56 de mil. Cu inca 4-5 mil iau extensie de garantie la Acer de la 1 la 3 ani. Asta inseamana 60 de mil fata de 78. Merita diferenta de bani????
gordonFreeman
QUOTE(mynameismada @ Feb 21 2006, 13:26) *
Nu neg ca probabil IBM (Lenovo...) sunt fiabile. Totusi sa vedem 2 modele de laptop sa zicem din aceiasi clasa....un ACER si un IBM . Daca o sa va uitati, mie mi se pare Acerul superior IBM-ului (cu exceptia ecranului 1280 Acer fata de 1400 IBM). Aceru are Ram mai mult, hard mai mare, placa video clar superioare si totusi IBM-ul e 78 de mil , iar Acer-ul 56 de mil. Cu inca 4-5 mil iau extensie de garantie la Acer de la 1 la 3 ani. Asta inseamana 60 de mil fata de 78. Merita diferenta de bani????

lincele alea zice ca:
"Server oprit pentru intretinere.
Va multumim pentru intelegere."

Oricum, IMB vs ACER cu aceeashi configuratie si diferenta de aprox 20 mil, mergi pe ACER, au ajuns locul 4 sau 5 la notebook-uri.
Fanatici gen musiu conqueror o sa gasesti mereu care sunt in stare sa zica orice ca sa salte in slavi o marca. Tu ia ce-i mai bun pentru buzunarul si nevoile tale si urmareste sa fie din gama producatorile de renume: DELL, HP, FSC, IBM, ACER, SONY,
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.