Laptop
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

mynameismada

Inca mai caut despre asta. Am gasit ceva rezultate la teste AICI
viobastea
M-am uitat pe testele de pe laptoplogic.com.
Concluzia celor de acolo ar fi ca Turionul este mai bun ca Intel Centrino...
Acum chiar ca sunt bagat in ceata mai rau decat pana acum
deadtongue.gif

ohmy.gif

Pt mine ramane in competitie
1. acer aspire as5024wlmi turion_ml34 cu 1 Gb RAM si hdd 100 Gb
2. fujitsu siemens amilo_m-1437g la care am sa ii mai pun 512 RAM

Pe ultima suta de metri ... ca in curand ma duc sa imi iau....
Care credeti ca ar fi mai bun....
peacefingers.gif

Dvorak
QUOTE(viobastea @ Feb 13 2006, 10:42) *
Acum chiar ca sunt bagat in ceata mai rau decat pana acum
deadtongue.gif

ohmy.gif

Pt mine ramane in competitie
1. acer aspire as5024wlmi turion_ml34 cu 1 Gb RAM si hdd 100 Gb
2. fujitsu siemens amilo_m-1437g la care am sa ii mai pun 512 RAM
Pe ultima suta de metri ... ca in curand ma duc sa imi iau....
Care credeti ca ar fi mai bun....
peacefingers.gif

Eu personal m-as uita la acer. Suna mai bine, si la autonomie de lucru si are si card reader. Oricum, sa ne spui si noua ce ai luat.
Ninja
QUOTE(viobastea @ Feb 13 2006, 17:42) *

Inseamna ca sint niste teste extrem de proaste daca a iesit Turionul peste Centrino....
viobastea
QUOTE(Ninja @ Feb 13 2006, 11:56) *
Inseamna ca sint niste teste extrem de proaste daca a iesit Turionul peste Centrino....

Uita-te si tu si zi ce parere ai
Dvorak
QUOTE(Ninja @ Feb 13 2006, 11:56) *

Inca nu ti-ai dat seama? Turion este un procesor, Centrino este o tehnologie. Poate ai vrut sa scrii Pentium M (Dothan) in loc de Centrino (Centrino nu foloseste numai procul Pentium M, dar de obicei cu asta se poate compara Turion de la Amd). Sa zicem ca a fost o greseala de tipar, la repezeala.... Vis-a-vis de test, daca spui ca este extrem de prost, vino tu cu contraargumente, respectiv cu un alt test.
viobastea
As vrea sa mai vad si alte teste referitor la cele 2
Inca mai astept
Daca are careva vreun turion sa imi zica si mie ce fel merge.. cat de tare se incalzeste....

Dvorak
QUOTE(viobastea @ Feb 13 2006, 13:02) *
As vrea sa mai vad si alte teste referitor la cele 2
Inca mai astept
Daca are careva vreun turion sa imi zica si mie ce fel merge.. cat de tare se incalzeste....

Eu zic ca am scris destul despre el mai sus. Am hp nx6125 cu turion ml-34. Este rece, vezi mai sus
viobastea
M-am hotarat GATAAAAAAAAA
O sa merg pe un acer aspire adiq asta~~~
Dvorak

QUOTE(viobastea @ Feb 13 2006, 14:24) *
M-am hotarat GATAAAAAAAAA
O sa merg pe un acer aspire adiq asta~~~

great, sa il stapanesti sanatos ! Sa ne spui si noua dupa ce l-ai luat cum se prezinta !! Neaparat !!
BorisFlokow
Eu zic ca ai luat cea mai buna decizie ... tinand cont de banii pe care ii dai. Ai Turion la 1,8GHz, hdd de 100GB, Wide Screen, X700 cu 128mb dedicati ... take it ... si 1GB ram ... eu nu as sta pe ganduri.
nic_otava
Salutare tuturor membrilor de pe acest forum.

Turion este o alegere super buna.
Tehnologia aflata in procesoarele Turion este un pic mai recenta decat Centrino. Cei de la AMD au luat si disecat din greu procesoarele Intel si au incercat sa faca ceva un pic mai bun decat concurenta (batalia se da pe piata procesoarelor mobile, mai nou). Practic, este o chestiune de cateva luni pana cand cei de la Intel vor veni cu o noua tehnologie.
De remarcat ca cei de la AMD nu aveau ceva care sa tina pasul cu Centrino.
M-am uitat si eu peste teste si intr-adevar Turion-ul pare un pic mai bun decat Intel-ul.
Personal intre cele 2 as alege totusi Acer ( sa nu uitam ca este al patrulea producator mondial de laptop-uri)

Va rog, un sfat: am nevoie de 3 laptop-uri pentru la job si am gasit deja unul, dar mai am nevoie de inca 2. Precizez ca am deja un Centrino la 2Ghz (Fujitsu Siemens Lifebook) ce isi face treaba foarte bine, dar as vrea sa incerc altceva. Voi merge la CeBit luna viitoare si daca stie cineva, gasesc acolo laptop-uri la preturi ceva mai bune? Ca astea 2 pentru job si inca 2 pentru colegi inseamna 4, deci as avea ceva reducere???? Nu imi convine sa dau 2000E pe un laptop aici.
Mersi
Ninja
QUOTE(nic_otava @ Feb 14 2006, 04:25) *
Practic, este o chestiune de cateva luni pana cand cei de la Intel vor veni cu o noua tehnologie.

Care? Core Duo? E deja lansat.
gigivasilescu
Bai ce ma enerveaza oamenii astia care cer ajutorul, promit marea cu sarea si dupa aia tzeapa, nu mai auzi de ei de nici o culoare. (via nsec si al lui HP nx6110)

Am gasit un thread interesant aici, referitor la acest subiect, pt cei interesati.

Cititi si va lamuriti singuri daca merita sau nu. Cu toate problemele de acolo, mie tot imi suna bine, am auzit si laptopuri mai "urate".

Cu toate astea Turion-ul ala zic ca face toti banii, parerea mea. Mai are un amic de-al meu HP cu Turion si este foarte bun (iar el este foarte multumit desigur). In alta ordine de idei, am citit undeva (nu mai tin minte pe unde) despre o intrunirea asa prin strainatatzuri unde au fost prezente diverse companii si pe hardware (AMD si Intel printre altele) si pe software (RedHat and the likes).

Pe la Intel era pustiu. la AMD o inghesuiala ce n-a vazut Parisu'.

Acum nu zic sa judecati dupa chestia asta, dar daca voi gasiti respectiva stire (pe slashdot oare sa fi fost?) cam vedem unde bate vantu' si unde se uita expertii.

Multa bafta!
mdc
Bai fratilor daca vreti teste facute de profesionisti uitati-va pe Tom's Hardware. Astia testeaza procesoarele cu o gramada de programe si spun exact ce si cum e mai bun la el.

Despre noul Centrino Duo Core si comparatie cu platforma precedenta Centrino si cu Turion:
http://www17.tomshardware.com/2006/01/16/w...icker_response/

Turionul la aplicatiile pe 32 biti se misca mai incet ca un Pentium M la aceasi frecventa. In plus consuma si mai multa energie deci bateria va tine mai putin. In schimb are avantajul ca poate rula aplicatiile pe 64 de biti.
Ninja
QUOTE(mdc @ Feb 14 2006, 04:58) *
In schimb are avantajul ca poate rula aplicatiile pe 64 de biti.

aplicatiile pe 64 de biti cvasiinexistente...
gigivasilescu
Pentru tine, poate sunt inexistente... insa nu trage matale concluzia vorbind doar de un singur sistem de operare.

Si nu ma refer ca mai exista diverse Linux flavours... mai sunt si altele si unele sunt de mult timp pe 64 de biti biggrin.gif Sun anyone?
florinn
Exista placi video pe PCMCIA ?
ccezar2004
o intrebare in acelasi sens... se poate upgrada placa video la laptop?
BorisFlokow
Daca este integrata ... nu ... si cred ca numai Desktop Replacement are placa video care nu este integrata. Cat despre placa video pe PCMCIA ... don't think so ... nu am vazut.
mynameismada
Si eu cred ca ma hotarasc tot la Aceru 5024, tot varianta cu 1 GB de Ram. Vio, sa imi zici cum se prezinta....neaparat. Ma intereseaza pe langa procesor, daca se incalzeste etc si cum se prezinta boxele, daca sunt bune de ceva.

later edit: am vazut...cei drept in afara( Anglia) varianta Acer 5024 cu placa video X700 de 256 de MB. Sunt prea pretentios? Oare cat va dura pana ajunge si la noi?
pdanyels
Turion sint de 2 feluri: ML (35W) si MT (25W).
Intel Pentium M (Dothan or Sonoma) aka. Centrino (27W)

25W<27W asa ca de unde ai scos-o pe aia cu turion consuma mai mult nu stiu ...

PS:
Centrino platform = comprises of a Pentium M processor (Dothan or Sonoma), a mobile chipset (either the i855 or i915) and one of the PRO/Wireless cards.
RoAp
Va salut . Am reusit in sfarsit sa-mi iau HP6125 cu Turion64 la 1,8 GHz . N-am facut prea multe teste dar promit sa revin .Am cumparat si doua memorii de 512MB pentru el dar nu le-am montat inca . Din ce am observat se misca bine si cu cele doua de 256MB dar cu cat mai multa cu atat mai bine .Am dat 400 RON pe 1024 , la furnizor . O sa-l compar zilele astea cu un DELL 505 cu XP PRO fata de XP Home cum are asta . Revin . Multumesc celor care au postat referitor la acest model ( Dvorak , colegul lui si nu numai lor ) SA ne "auzim" cu bine
Dvorak
QUOTE(RoAp @ Feb 14 2006, 08:01) *
Va salut . Am reusit in sfarsit sa-mi iau HP6125 cu Turion64 la 1,8 GHz . N-am facut prea multe teste dar promit sa revin .Am cumparat si doua memorii de 512MB pentru el dar nu le-am montat inca . Din ce am observat se misca bine si cu cele doua de 256MB dar cu cat mai multa cu atat mai bine .Am dat 400 RON pe 1024 , la furnizor . O sa-l compar zilele astea cu un DELL 505 cu XP PRO fata de XP Home cum are asta . Revin . Multumesc celor care au postat referitor la acest model ( Dvorak , colegul lui si nu numai lor ) SA ne "auzim" cu bine

Si eu ma gandesc sa fac upgrade la al meu. Te-as ruga sa imi spui daca se observa ceva semnificativ dupa ce pui acel giga de memorie. Multumesc
RoAp
QUOTE(Dvorak @ Feb 14 2006, 10:34) *
Si eu ma gandesc sa fac upgrade la al meu. Te-as ruga sa imi spui daca se observa ceva semnificativ dupa ce pui acel giga de memorie. Multumesc

cred ca in seara asta voi avea timp sa-l testez . Tie iti sunt dator . Mie mi-au lasat si memoriile lui in 400 RON Cica nu au nevoie de ele
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.