Laptop
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

zweistein

celeron-ul mai bun decat sempronul.... pe ce planeta ar fi asta?
Voi mai cititi din cand in cand si testele comparative? Sau vorbiti din ce va aduceti voi aminte, ce vi se pare si ce v-au povestit altii?
Sempronul este mult mai bun ca celeron-ul (citeste spre exemplu testul de sisteme office de la CHIP, la performante nu a fost nici un intel in top5 sau chiar top10).
La un laptop trebuie sa te intrebi cum il vei folosi: la birou nu ai nevoie de autonomie a acumulatorului de 6 ore (ca nu trazversezi Atlanticul cu el in brate). Daca vrei jocuri, cum spunea cineva mai sus, ia-ti ceva cu placa video dedicata, un Mobility Radeon X700 sau ceva. http://www.flamingo.ro/produs.asp?id=7504 spre exemplu. costa 50 mil dar face fata la orice.
Cine spune ca Fujitsu Siemens e prost nu stie despre ce vorbeste, este o marca foarte buna. Dar daca voi preferatii coreeenisme sau taiwanisme gen Acer in comparatie cu germano-japonezisme.... va priveste.
Mai sunt si HP-urile sau Dell-urile... dar nu prea stau bine la capitolul grafica (sau nu am gasit eu unele bune)
Dvorak
QUOTE(vimp @ Dec 6 2005, 12:15) *
Daca nu te intereseaza card readerul netul de 1000 si ce mai este pe la porturi as alege M70-159 care este cam la acelasi pret dar are Centrino la 1,8 si DDR2. Mi se pare mai echilibrat sistemul prin faptul ca are DDR2. Sau daca mai pui 3 milioane un Tecra A4-223 care are 64MBytes dedicati pe placa video si e si Tecra (din cate stiu eu Tecra sta mai bine si la constructie si la performante). Ar mai fi si Toshiba Satellite Pro L20-102 care e cu vreo 7milioane mai ieftin dar are doar 64MB video share. Atat pot sa zic, pana acum nu am pus mana pe nici unul din meodelele astea si din pacate ma opresc la sub 35 milioane. Daca te ajuta am avut in dotare la servici si tecra si satellite (doua generatii de modele dar mai vechi) si mie mi s-au parut superioare modele Tecra, la performante cel putin.
Sincer nu ma incanta DDR la un sistem cu procesor mai performant, de asta spuneam sa te uiti la ceva cu DDR2.

ok, multumesc de raspuns. Am vazut si eu ca are ddr in loc de ddr2. Ma gandesc ca nu e chiar asa de rau. Ce nu pricep eu la acel Tecra A4-223 ca imi spune la video ram:
Capacitate memorie video (MB): 64 + max.64

Ce inseamna asta? are sau nu exact 128 ram ? Sau se mai pot adauga inca 64 pe langa cei 64 existenti, desi nu vad cum s-ar putea chestia asta. Ar fi prima oara cand aud ca poti sa upgradezi memoria la o placa video !
later edit: cred ca m-am prins cum e cu memoria video: poate sa foloseasca 64 de mega si din memoria sistemului. Corect?

vimp
Da, corect
vimp
QUOTE(zweistein @ Dec 6 2005, 12:18) *
celeron-ul mai bun decat sempronul.... pe ce planeta ar fi asta?
Voi mai cititi din cand in cand si testele comparative? Sau vorbiti din ce va aduceti voi aminte, ce vi se pare si ce v-au povestit altii?
Sempronul este mult mai bun ca celeron-ul (citeste spre exemplu testul de sisteme office de la CHIP, la performante nu a fost nici un intel in top5 sau chiar top10).

O arunci si pleci... fii mai explicit, mai da niste link-uri.
Gogu Steriade
Vimp : http://www.insoft.ro/notebook/acer_aspire1511lmi pt ACER-ul ala ; http://www.insoft.ro/notebook/toshiba_satellite-l20-183 - pt Toshiba ! Adevarat, difera pretul cu putin..dar nu cu 10 milioane biggrin.gif ! Acum, dupa o privire mai atenta, m-am decis sa nu iau L20-183 ca nu are Wireless LAN smile.gif ! E o idiotenie...cum pot astia sa mai conceapa laptop-uri fara wireless lan ...In fine, de asta ce zici : http://www.insoft.ro/notebook/toshiba_satellitepro-l20-184 ? Ma intereseaza unu pana in 35 de milioane care sa ruleze si un GTA San Andreas, destul de placut ! Care a testat, rog sa raspunda , eventual cu link-uri... Multumesc !
vimp
Da, cred ca m-am uitat la alceva. Si eu ramasesem la L20-183. Tocmai pentru ca are 512MB RAM DDR2 si ca e Toshiba. Daca ar fi sa ma iau dupa caracteristi as alege Acer-ul acela. Nu stiu cat de fiabile sunt. Wireless nu ma intereseaza, daca o sa am nevoie iau un adapter.
Referitor la L20-184 vezi ca are 128MB video shared (nu specifica pe site). In schimb are 2 ani GARANTIE??? poate ar trebui sa verifici. Daca cei de acolo accepta sa mai puna un 256MB ram ar fi super, proctic ajungi la un sistem gen L20-183 dar cu wireless si garantie 2 ani. La un sistem cu video shared daca ai 256MBRAM din care 128 pentru video, lu` windows ce-i mai ramane?
Concluzionand : as alege Acer daca as avea incredere in Acer, as alege L20-184 daca as putea sa il am cu 512MB RAM.
Edit : Si pentru cei interesati, sunt unele sisteme de la Toshiba cere vin cu licente pt One Note 2003 si Works 7.0/8.0
xilvius
QUOTE(Carpe Diem @ Dec 3 2005, 00:22) *
xilvius, as vea sa te intreb ce model era nx6125-ul pe care l-ai vazut tu PY..... sau PZ..... sau poate altceva? Avea memorie video shared sau proprie? Cat DDR?

Din cate stiu eu nx6125 are numai Ati Radeon x300 cu 128 shared. Ma insel?

salut. am mai scris asta: nu cunosc py, pz...dar stiu doar ca era turion la 1,8G, 512Mhz, am rulat windows2000SP4 cu toate aplicatiile. in xp da, si eu am observat lagul, dar nu s-a blocat. s-a miscat greu, dar satisfacator, iti faceai treaba ok. placa video era x300, corect. nu e stralucita, dar isi face treaba. am vazut si mai rau...

xilvius
in legatura cu sampron/celeron...

sempron +:procesor mai rapid, se descurca de minune in teste, se misca bine si in realitate smile.gif recomandat celor care cauta pretul minim la laptop, folosesc netul si vad filme si nimic sofisticat...
celeron +:procesor care consuma muuuuuuuuuuuuuuuult mai putin decat sempron, isi face treaba excelent in win2000SP4, recomandat programatorilor, nu se incalzeste la fel de mult ca sempronul, foloseste ventilatoarele mai rar, este mult mai silentios sistemul. merge mai bine in prelucrare de imagine, tinand cont si de ceilali factori: baterie(consum), caldura emanata, zgomot ventilatoare.

deci sempronul paote fi mai bun in teste, e ok, dar dc ai un laptop te intereseaza si bateria, nivelul de zgomot si mai ales caldura, nu? daca nu, atunci sempronul castiga. daca folosesti laptopul ca o chestie portabila si nu la priza....
lucas_con
QUOTE(pil @ Dec 3 2005, 07:03) *
Vreau si eu sa cumpar un HP nx6125 Turion ML-34. Stie cineva daca pot sa l gases in vreun magazin din bucuresti ? Pe net nu l mai are nimeni in stoc. O bere pt cel care ma indruma biggrin.gif
Mersi

De abia in a doua jumatate a lunii va ajunge in stocuri. Eu zic sa astepti. Si fingerprintul pare interesant. Sa nu iti iei pe cel cu ML-32 . E turionul cu 512 cache si cu ecran XGA. Nu merita diferenta de bani.
Mai le gasesti NX6125 cu Sempron 3300+ si cu 1 GB Ram. Alea au o chestie misto tare, care se numeste light scribe ( www.lightscribe.com ) . Poti sa imprimi pe DVD imagini ( adevarat alb-negru ) , doar cu ajutorul laserului unitatii optice. Cel putin scapam de marker. Ehe ... ce vremuri urmeaza w00t.gif
Si mereu voi sugera Toshiba. Orice model. Sunt cele mai tari de departe.
BorisFlokow

Eu nu am reusit sa fac senzorul de amprenta ... nu stiu ce are.
Carpe Diem
QUOTE(BorisFlokow @ Dec 6 2005, 22:24) *

Sa inteleg ca ai un nx 6125?

Si eu vreau sa-mi iau unul, insa stau un mare dubiu deorece si Fujitsu Siemens [url=http://www.emag.ro/notebook/fujitsu_siemens_amilo_a1667g_mobile--pLKN%3ARUM-178200-002](1667g) mi se pare foarte OK. Realmente nu stiu ce sa aleg...Multi mi-au recomandat HP-ul, insa configuratia si pretul lui Fujitsu Siemens ma ademenesc foarte tare. Ezit si pentru ca Hp-ul are Video x300 shared, ergo raman doar 384 DDR pentru aplicatii, in timp ce Fujitsu Siemens are X700 si 128 dedicati. Mai sunt si cei 100 GB ai HDD-ului precum si ecranul de 15.4. Senzorul biometric nu ma prea incalzeste....

Astept un sfat de la tine care poate - poate ma va ajuta sa iau o decizie.
vimp
Sunt deja doi oameni aici pe forum care au Fujitsu si se plang ca le-a crapat carcasa aiurea. Am un coleg cu Fujitsu care spune ca are carcasa crapata undeva in spate langa nu-s ce surub. Eu am la servici cateva de desktop-uri Sughitsu de care sincer nu sunt multumit ca performante, pentru dotarile care le au. Dar astea pot fi cazuri izolate. Raman la ideea ca .. HP sau Toshiba. Sau invers. Desigur, pentru cine il tine cureaua poate fi de interes si un IBM dar inca mai consider ca sunt foarte scumpe, alaturi de DELL.
@zweistein : apropo, ghici unde sunt facute desktopurile alea? bandit.gif arigato.gif
vimp
QUOTE(Gogu Steriade @ Dec 6 2005, 13:49) *
Vimp : http://www.insoft.ro/notebook/acer_aspire1511lmi pt ACER-ul ala ; http://www.insoft.ro/notebook/toshiba_satellite-l20-183 - pt Toshiba ! Adevarat, difera pretul cu putin..dar nu cu 10 milioane biggrin.gif ! Acum, dupa o privire mai atenta, m-am decis sa nu iau L20-183 ca nu are Wireless LAN smile.gif ! E o idiotenie...cum pot astia sa mai conceapa laptop-uri fara wireless lan ...In fine, de asta ce zici : http://www.insoft.ro/notebook/toshiba_satellitepro-l20-184 ? Ma intereseaza unu pana in 35 de milioane care sa ruleze si un GTA San Andreas, destul de placut ! Care a testat, rog sa raspunda , eventual cu link-uri... Multumesc !

Am trimis mail la cei de la insoft vizavi de upgrade memorie la L20-184 si au spus ca se poate. Se adauga 35euro fara TVA la toata afacerea. Mi se pare pana acum cea mai buna oferta pentru buzunarul meu. Ce ziceti, iau teapa?
c6t9
eu am renuntat la F-S si la s-ata. dupa aproape o saptamana de cautari si vorbit cu dealeri am primit 2 recomandari: dell sau hp. dell in varianta hi-end ca desktop replacement, hp ca laptop. m-am decis sa astept dell-urile, dar nimeni nu stie cu ce va fi inlocuit i9300. am intrebat de xps2, dar nu se stie. in uk xps2 cu 6800 ultra este 1500 pounds.

toshiba am avut. zgomotos, tastele clampaneau pe jumatatea cu ventilatorul, bateria tine putin (P.M 1.6 cu video share 915) cam 3 ore cu setari pt baterie maxima, fata de acer 1.73 P.M, X700 cam 4 ore cu setari baterie max. rulat aceleasi aplicatii. au bat. la fel. ambele 512ram etc.

tosh. (ce am precizat +) sunet bun, dar slab (se aude incet), calitatea ecranului mult peste acer. o incantare.
unitatea optica zgomotoasa cu tot cu optimizare.

acer. sunet prost, se aude insa tare si mai bine daca il ai pe birou. ecran cu imagine f slaba daca ai setat pt baterie max. (si oricum slaba fata de toshiba in general) taste bine plasate, nezgomotoase, ventilatorul merge rar si este silentios (daca nu te joci). unitate optica slot, silentioasa.

cei care vor jocuri sa caute sisteme cu placi minim x700. ca nu se limiteaza nimeni la san andreas. doar atat vei juca ani de zile. la mine un joc nu tine mai mult de 2-3 saptamani (deja trebuie sa-mi placa si sa ma chinui sa descopar tot - gen POPWW, care a fost o provocare, dar finalul (ambele) destul de slab). daca e mai lung, deja e plictisitor.

trebuie stiut ca se preconizeaza pentium M dualcore si pe 64 de biti, dar cma peste 2 ani, asa ca inca pentium m merita.

eu am avut celeron si pe laptop nu se merita deloc. prefer 3 ore de baterie, decat 5 ore si sa fac in alea 5 cat faceam in 3. mai bine cumparati inca o baterie ca nu e asa de scumpa. alta problema pt celeron, nu prea vine in configuratii bune. din pacate nu cunosc nimic de sempron, deci nu ma pot pronunta. cautati teste pe google.

cheers.
vimp
Treaba asta cu celeroanele si cu semprunele comparate nu m-a lamurit prea bine. Totusi, pentru mine, care nu sunt amator de jocuri se pare ca tot celeronul e mai potrivit.
@c6T9 : acum 2-3 saptamani am avut ocazia sa pun mana si pe un Toshiba nou nout, un M40X-nu-mai-stiu la vreo 32 milioane. Contrar spuselor tale mi s-a parut de o catitate excelenta a constructiei si nu foarte zgomotos.
Uite ca intre timp m-am mai uitat o data peste un laptop Fujitsu.... O sa mai merg si prin magazine. Nu ar fi exclus sa imi schimb parerile smile.gif
sdragos
QUOTE(arunescu @ Oct 24 2005, 07:30) *
care e diferenta intre "laptop" si "notebook"?

nici una, sunt acelas lucru!

QUOTE(RTS @ Oct 24 2005, 08:20) *
Salut!

Si eu sunt interesat sa achizitionez un laptop si nu sunt hotarat asupra modelului. M-ar interesa si parerile voastre. Cel pe care l-asi vrea este Aici singurul lucru care ma pune pe ganduri este modul in care arata(tastatura este alba).
Iar cel de-al doilea este Acesta. Dezavantajul la el il reprezinta placa video. (16-64)
As vrea sa cunosc si opiniile voastre si daca credeti ca am si alternative mai bune la banii acestia
Va multimesc!

Iti trebuie placa video min. ATI Radeon 9600 sau x600 cu min 64 Mb RAM sa te poti descurca cu aproape toate jocurile actuale.
lucas_con
QUOTE(BorisFlokow @ Dec 6 2005, 22:24) *

Salut. Si eu am avut mici probleme de setare a fingerprintului dar peste care am trecut. Nu stiu daca ai intampinat aceeasi problema dar la mine s-a intamplat urmatoarea faza : iti cere sa iti scaneze un deget prima data , apoi cand ajunge bara aia la final iti cere sa iti scaneze un alt deget ( in cazul in care t-il taie cineva pe celalalt ) trebuie sa dai click pe un alt deget pe care vrei sa il setezi , apoi treci iar prin tot procesul ala de scanare.

Overall notebookul merita 9/10. Daca tinem cont de pretul lui, atunci chiar merita 10. Eu nu prea ma joc, decat Age 3 in ultimul timp , si chiar daca e 3D merge brici.
c6t9
QUOTE(vimp @ Dec 7 2005, 15:33) *
Treaba asta cu celeroanele si cu semprunele comparate nu m-a lamurit prea bine. Totusi, pentru mine, care nu sunt amator de jocuri se pare ca tot celeronul e mai potrivit.
@c6T9 : acum 2-3 saptamani am avut ocazia sa pun mana si pe un Toshiba nou nout, un M40X-nu-mai-stiu la vreo 32 milioane. Contrar spuselor tale mi s-a parut de o catitate excelenta a constructiei si nu foarte zgomotos.
Uite ca intre timp m-am mai uitat o data peste un laptop Fujitsu.... O sa mai merg si prin magazine. Nu ar fi exclus sa imi schimb parerile smile.gif

al meu a facut cu vreo 10 milionae mai mult, deci se exclude posibilitatea unui low-end ieftin. la pipait e ok, dupa rulat dvd, ascultat muzica si incercat sa scrii text vreo 5 ore, te omoara zgomotul (acer este mult mai silentios). precizez ca l-am tinut numai pe birou, pt ca exista o atentionare sa nu fie tinut in brate, se incinge si poate provoca arsuri (asta m-a speriat, pai nu e laptop?!?) si pt ca are air intake sub el, pozitionat cum nu se poate mai prost.

oricum, dupa ce la acer s-a stricat hardul in 6 luni, am unele rezerve in a-l recomanda.

F-S este un caz special. pe mine nu m-a speriat in mod deosebit temperatura laptopului (desi e mare si asta inseamna o fiabilitatea scazuta), ci si a incarcatorului, care se pare moare foarte repede, cat si cerinta producatorului de a scoate bateria atunci cand este folosit la birou. numarul mare de oameni care se plangeau de suportul F-S, de calitatea instalarii softului si a utilitarealor. totusi nu vad normal, ca dupa un 3dmark01 si un 3dmark05 sa arate placa grafica 97C. asta inseamna ca nu te poti folosi de potentialul ei maxim deloc. in comparatie FS are un singur ventilator care merge controlat termic, i9300 Dell avea 2 ventilatoare care mergeau permanent plus nenumarate fante de aerisire. si pe nici un forum nu am auzit sa existe probleme de temp, decat cele uzuale incalzirea (nu incingerea la extrem) partii de sus mijloc, unde nu se afla nici placa video, nici procesorul. F-S a facut in schimb lap-uri subtire, pe cand Dell l-a ridicat la 4 cm parca.
F-S au niste preturi, uneori sub acer, dar folosesc si config mai ciudate, de ex mem de 400 pe bus 533, care in DC sunt cu 25% mai slabe. nu cred ca s-ata compenseaza. sau un sg modul de 1G 533 SC. nu esti castigat in nici una din config. crapaturile cred ca apar de la caldura mare si nu in mod deosebit de la material.

problema este ca noi traim in romania unde nu gasesti mai nimic, toate sunt scumpe si asta e.
una peste alta mi-a fost frica sa dau 67mil. pe un laptop atat de controversat, testul 3d m-a terminat de tot, iar lovitura finala a venit de la cineva care tocmai cumparase si deja se stricase incarcatorul. prefer sa nu mai cumpar, sa mai astept cateva luni, prost este ca am mare nevoie, dar poate este acer-ul reparat mai repede, pana acum au fost extrem de draguti. va tin la curent. cand aflu ce a avut va spun daca acer merita sau nu. eu l-am ales pt raport pret/performanta imbatabil.
vimp
QUOTE(c6t9 @ Dec 7 2005, 18:04) *
F-S au niste preturi, uneori sub acer, dar folosesc si config mai ciudate, de ex mem de 400 pe bus 533, care in DC sunt cu 25% mai slabe. nu cred ca s-ata compenseaza. sau un sg modul de 1G 533 SC. nu esti castigat in nici una din config. crapaturile cred ca apar de la caldura mare si nu in mod deosebit de la material.

Intr-adevar, un ochi atent la toate va observa ceea ce ai spus. In multe cazuri am gasit ca este mai avantajos la pret un Toshiba sau un Acer sau chiar un HP (despre care drept sa zic mi-a placut cel mai mult design-ul).
Pana la urma cred ca o sa ma opresc la un L20-184 cu inca un modul de 256 de memorie, asta pentru DDR2/533 si pentru cei doi ani garantie la un pret de sub 30 mil.
Interesant si atent postul tau.
BorisFlokow
@Carpe Diem: Senzorul biometric este o tampenie ... nu foloseste. Acum intradevar ... merita F-S la configuratia respectiva daca ai incredere in ei cand este vb. de calitate. Din punct de vedere al calitatii as recomanda HP ... dar acel F-S de care spuneai tu mai sus este superior lui NX6125.
Carpe Diem
QUOTE(BorisFlokow @ Dec 7 2005, 22:55) *
@Carpe Diem: Senzorul biometric este o tampenie ... nu foloseste. Acum intradevar ... merita F-S la configuratia respectiva daca ai incredere in ei cand este vb. de calitate. Din punct de vedere al calitatii as recomanda HP ... dar acel F-S de care spuneai tu mai sus este superior lui NX6125.

Stiu la ce te referi, pana la urma m-am hotarat pentru HP - alegerea am facut-o tinand cont de fiabilitate si calitate. Sapatamana viitoare il primesc...sper sa fi facut cea mai buna alegere. Senzorului biometric biggrin.gif, in ceea ce ma priveste, nu cred sa-i gasesc vreo utilitate reala, in afara de chestia de fun, care ma va interesa, real, cel mult 2-3 saptamani. Oricum, nu voi implementa Windows-ul pe 64 bits, ci, Linux-ul Suse 64 bits, mult mai stabil si fiabil. Nu voi folosi Microshit death.gif Ofiice, ci Open Office. Sunt extrem de curios cum se va comporta cu acest sistem de operare, tinand cont ca toti cei cu care am luat contact si pe alte forum-uri nu au testat nx6125 in aceste conditii.

Saptamana viitoare, dupa ce il testez revin cu "o cronica" pertinenta si cuprinzatoare despre HP nx6125.
Dvorak
QUOTE(Carpe Diem @ Dec 7 2005, 23:54) *
Stiu la ce te referi, pana la urma m-am hotarat pentru HP - alegerea am facut-o tinand cont de fiabilitate si calitate. Sapatamana viitoare il primesc...sper sa fi facut cea mai buna alegere. Senzorului biometric biggrin.gif, in ceea ce ma priveste, nu cred sa-i gasesc vreo utilitate reala, in afara de chestia de fun, care ma va interesa, real, cel mult 2-3 saptamani. Oricum, nu voi implementa Windows-ul pe 64 bits, ci, Linux-ul Suse 64 bits, mult mai stabil si fiabil. Nu voi folosi Microshit death.gif Ofiice, ci Open Office. Sunt extrem de curios cum se va comporta cu acest sistem de operare, tinand cont ca toti cei cu care am luat contact si pe alte forum-uri nu au testat nx6125 in aceste conditii.

Saptamana viitoare, dupa ce il testez revin cu "o cronica" pertinenta si cuprinzatoare despre HP nx6125.

Neaparat, sa nu uiti te rog. Mie mi-au promis ca pe 16 mi-l aduc. Nu prea ii cred, ma gandesc la un 19-20 decembrie. Pana atunci as avea timp sa ma razgandesc. Oricum, personal astept review-ul tau despre hp nx 6125 ml 34, saptamana viitoare.
Multumesc
xilvius
QUOTE(Dvorak @ Dec 8 2005, 04:29) *
Neaparat, sa nu uiti te rog. Mie mi-au promis ca pe 16 mi-l aduc. Nu prea ii cred, ma gandesc la un 19-20 decembrie. Pana atunci as avea timp sa ma razgandesc. Oricum, personal astept review-ul tau despre hp nx 6125 ml 34, saptamana viitoare.
Multumesc

yep, asteapta, ca merita.

cat despre review, abia astept si eu. vreau sa compar cu ce am experimentat eu.

cat despre laptop pentru programatori, despre ce se vorbea acum un timp, am gasit un IBM R50e. Parti bune? este IBM, este 2400 lei, are 512Mb ram, lumineaza tastatura noaptea, care tastatura este superba, silentios. parti mai putin bune: configuratie(inafara de ram) de kko.este slab rau. jocuri: sa nu te gandesti, ca-ti faci inima rea. scrie doar cdrw, citeste dvduri. procesor celeron. HDD de 30G(bine, este 40G, dar poti folosi doar 33). nu are touchpad. totul pare cu o generatie in urma la el.
dar este un laptop ideal pentru programatori: bateria este ok, ecranul nu exceleaza, dar este mai mult decat ok. si in cele din urma dar de fapt in primul rand....pretul!!! este o calitate si fiabilitate de invidiat la un pret infim, 24 milioane lei.
ca backup, as alege inafara de ibm un toshiba, cel despre care vbea vimp:
"Pana la urma cred ca o sa ma opresc la un L20-184 cu inca un modul de 256 de memorie, asta pentru DDR2/533 si pentru cei doi ani garantie la un pret de sub 30 mil."

dar astept rezultatul testului din connect ca sa imi fac o idee mai buna. apoi o sa scriu despre teste si clasamente.
ma refer aici doar la laptopuri pentru programatori!! adik putere medie, portabilitate medie, fiabilitate maxima.
xilvius
error
vimp
Made in china doar asta am vazut prin magazine. Inclusiv FujitsuSiemens, desi am unul la servici "Made in Japan". Ce mi s-a parut mai ciudat este faptul ca acest "Made in" aparea pe etichete de hartie plasticata alba, lipite cumva peste eticheta aia de plastic care cica vine din fabrica. M-am uitat la peste 20 de laptopuri in 3 magazine (inclusiv metro). La doua sau trei modele am vazut "made in" direct pe eticheta mare. Hmm, nu cumva sunt facaturi? Sunt descumpanit.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.