Laptop
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

Bughy

mi-am luat acer 3003WLMi .. si are placa video sis m760gx 128 shared agp .. bla bla ... cum fac sa pot sa joc si eu ceva .. e imposibil sa nu mearga .. cel putzin ... half life , are optiune pt software rendering , dar pana sa apuc sa selectez asta , cam .. crashes .. trebuie sa fie , un driver .. ceva , sa reushesc , e cam imposibil sa nu mearga , parerea mea
c6t9
nu exista nimic de firma tare (cum ar fi toshiba, desi acum am un toshiba de vreo 40 bulioane si e o jucarie, zgomotoasa si cam atat).

daca te atrage acer (atentie la hdd, dar se poate schimba) asta ar rula doom3 fara probleme. e un pic peste 35, dar ai x700 cu 128MB care e o placa excelenta. am eu un laptop cu x700 de 64MB si merge doom3 perfect cu setarile la mijloc. sa nu cumperi nimic cu video on board.

ceva mai scump ar fi asta.

nici una nu e superfirma, dar la banii astia nu prea mai gasesti punctaje de 15000 in 3dmark2001.

cauta si aici, poate le gasesti mai ieftin, dar nu am luat nimic de la ei, deci nu stiu cum se prezinta.

cam asta as recomanda la banii astia si cu care sa poti juca macar la setari minime si aparitii noi. poate sunt si alte sugestii.

QUOTE(Bughy @ Dec 4 2005, 14:45) *
mi-am luat acer 3003WLMi .. si are placa video sis m760gx 128 shared agp .. bla bla ... cum fac sa pot sa joc si eu ceva .. e imposibil sa nu mearga .. cel putzin ... half life , are optiune pt software rendering , dar pana sa apuc sa selectez asta , cam .. crashes .. trebuie sa fie , un driver .. ceva , sa reushesc , e cam imposibil sa nu mearga , parerea mea

nu cunosc exact modelul, dar iti dau exemplu toshiba care il am acum cu video share 128 on-board. abia scoate +3000 in 3dmark01 si nu merge nici un joc pe el bine (nu ma refer la toate jocurile din lume, ci astea mai noi). si a facut o gramada de bani. gandeste bine pt ce vrei un laptop inainte sa-l cumperi.

incearca niste jocuri fps din 2000-2001 si vezi ce spune.

Kalphegor
Se pare ca am postat gresit, for the 1st time here.

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=93822

Acer Aspire AS3025WLMi (3890ron) sau Acer Aspire AS5024WLMi 1GG/100GB (4570ron) ?

Mi se pare ciudat ca 5024 cu 1Gb ram e cam 50mil peste tot, iar la pop.store.ro doar 45? sa fie o greseala?
ynocentzya
dell sau toshiba restu sunt minciuni.... aaa recomand Hp cu incredere smile.gif
Carpe Diem
Din cate stiu eu nx6125 are numai Ati Radeon x300 cu 128 shared. Ma insel?

Oare problema lagului s-ar rezolva daca s-ar implementa un sistem de operare XP Profesional sau Win 64 bits sau Linux Suse 64 bits?

Poate cineva sa imi indice un site cu teste pentru laptopuri?
c6t9
QUOTE(Carpe Diem @ Dec 4 2005, 16:28) *
Poate cineva sa imi indice un site cu teste pentru laptopuri?

poti incepe aici
pil
Chiar nu mai exista in niciun magazin HP nx6125 ML-34 ? ... ce ghinion am ... mad.gif

Kalphegor
QUOTE(pil @ Dec 4 2005, 19:33) *
Chiar nu mai exista in niciun magazin HP nx6125 ML-34 ? ... ce ghinion am ... mad.gif

nu e asta?

http://www.emag.ro/notebook/hp_compaq_nx61...ml-34--pPY417EA

oricum pt pretul asta prefer un Acer Aspire 3025, procesor la 2Ghz Sempron (25w cat un centrino si performanta unui centrino la 1,6-1,7Ghz), placa video 128mb X700, baterie 8 celule
vimp
Vad o gramada de laptopuri cu Sempron. Eu unul nu prea as avea incredere in aceste procesoare, am vazut ceva sisteme desktop si nu prea m-au incantat performantele. In schimb un laptop cu Sempron ajunge la un pret mic. Are cineva experienta cu laptop-uri cu Sempron si poate sa ne spuna cum se comporta, eventual vizavi de alte procesoare? Tnks
mynameismada

Sempronu e praf...asta e clar....la aceiasi bani mai bine luati un celeron...tot slab, dar oricum mai bun ca sempronu'
Dvorak
haideti fratilor, chiar nu aveti niciunul hp nx 8220? nu mai gasesc hp nx 6125, si astfel m-am gandit sa fac un credit ptr hp nx 8220. spuneti-mi si mie va rog plusuri si minusuri! worthy.gif
vimp
QUOTE(mynameismada @ Dec 5 2005, 12:56) *
Sempronu e praf...asta e clar....la aceiasi bani mai bine luati un celeron...tot slab, dar oricum mai bun ca sempronu'

Corect ....
c6t9
ce tara puke.gif

cauti cu bani, strangi un an intreg, si sa ajungi sa nu ai ce cumpara, ca la noi nu se aduc decat porcarii. si scumpe (3000$), cand cu 2500$ iti cumperi un alienware fantastic. (oricum peste ala de 3k de la noi).

sa nu gasesc un dell 9300, si de xps nici nu au auzit, care la ei costa cat e 9300 la noi.
nu-mi vine sa cred.

nici macar pt entry-level nu au nimic bun.
vimp
QUOTE(Dvorak @ Dec 5 2005, 13:36) *
haideti fratilor, chiar nu aveti niciunul hp nx 8220? nu mai gasesc hp nx 6125, si astfel m-am gandit sa fac un credit ptr hp nx 8220. spuneti-mi si mie va rog plusuri si minusuri! worthy.gif

Minusuri ar fi HDD capacitate mica (dar poate fi multumitor in functie de necesitati) si nu are DVD-RW.
Plusuri : este HP, procesor, 512MB DDR2, video 64MB dedicati (cel putin asa scrie acolo), dotari bune.

Acum 47 milioane .... hm... depinde de ce ai nevoie, e posibil sa gasesti sub acest pret tot centrino>=1,7 care sa te satisfaca. Spre exemplu un Acer (nu stiu ce sa zic despre Acer, dar am mai multa incredere in Acer decat in Sughitsu-Siemens) : aici
sau tot un HP ca asta dar care are DDR si nu DDR2+mai slab la rezolutie...
EDIT : nx6125 chiar nu au nicaieri? Ai incercat si cel.ro si bestcomputers?
Dvorak
QUOTE(vimp @ Dec 5 2005, 14:43) *
Minusuri ar fi HDD capacitate mica (dar poate fi multumitor in functie de necesitati) si nu are DVD-RW.
Plusuri : este HP, procesor, 512MB DDR2, video 64MB dedicati (cel putin asa scrie acolo), dotari bune.

Acum 47 milioane .... hm... depinde de ce ai nevoie, e posibil sa gasesti sub acest pret tot centrino>=1,7 care sa te satisfaca. Spre exemplu un Acer (nu stiu ce sa zic despre Acer, dar am mai multa incredere in Acer decat in Sughitsu-Siemens) : aici
sau tot un HP ca asta dar care are DDR si nu DDR2+mai slab la rezolutie...
EDIT : nx6125 chiar nu au nicaieri? Ai incercat si cel.ro si bestcomputers?

Multumesc de raspuns. Ideea este ca as vrea totusi sa merg pe hp. Dupa cum am mai zis, intial vroiam sa iau hp nx 6125, dar nu prea se gaseste. Se pare ca ajung totusi pe 16 dec, dar vroiam sa iau ceva pana pe 10 decembrie. Alte idei va rog?
c6t9
nu gasesti nimic. eu caut de sambata. toate stocurile sunt 0. cred, din ce am vorbit cu oamenii, ca dupa 15 se aduce iar marfa. ceea ce e...

a, si pe site-ul unui unic (desi nu cred) importator dell mai si scrie despre xps2. abureala, ca nu au. dar sunt si ei in trend (parca asa ii spune).

incearca si tu direct la importatorul hp. poate ai noroc.
Carpe Diem
Imi raspunde si mie cineva daca stie

Din cate stiu eu nx6125 are numai Ati Radeon x300 cu 128 shared. Ma insel?

Oare problema lagului s-ar rezolva daca s-ar implementa un sistem de operare XP Profesional sau Win 64 bits sau Linux Suse 64 bits?

Merci!
BorisFlokow
Da ... al meu este cu 200M.
Carpe Diem
QUOTE(BorisFlokow @ Dec 5 2005, 21:36) *
Da ... al meu este cu 200M.

OK! Poti sa-mi dai mai multe detalii despre nx 6125. Il ai demult? Ce plusuri si minusuri ai sesizat ca are? Eu as vrea sa-mi iau un nx 6125 modelul PY417ET. singurul lucru care ma nemultumeste este memoria video shared atat in cazul lui 200M cat si a Radeonului X300. Care sunt diferentele dintre ele? Ce Windows rulezi pe Laptop? Ai incercat si unul pe 64 bits Windows sau Linux? Cum se comporta fata de unul pe 32 bits?

merci mult si astept un raspuns cat mai grabnic.

Cata
vimp
QUOTE(Dvorak @ Dec 5 2005, 14:49) *
Multumesc de raspuns. Ideea este ca as vrea totusi sa merg pe hp. Dupa cum am mai zis, intial vroiam sa iau hp nx 6125, dar nu prea se gaseste. Se pare ca ajung totusi pe 16 dec, dar vroiam sa iau ceva pana pe 10 decembrie. Alte idei va rog?

Am vazut intr-un catalog RTC la extraordinarul pret de 35 milioane. Dupa ce am sunat la ei m-am dezumflat : pretul era fara TVA sad.gif. Nici nu am mai intrebat daca il au pe stoc....
Gogu Steriade
Salut ! Stie cineva, pe un Satellite L20-183 cu Radeon 200M , ar merge un joc gen GTA San Andreas? are chestia aia, pana la 128MB shared..ceea ce nu inteleg ! Sau este mult mai bun un Acer Aspire1511LMi care are un FX5700 cu 64MB ai sai ? Pretul este similar la ambele ! smile.gif ! Va multumesc...
vimp
Sunt curios ce si unde preturi ai gasit ca din ce vad eu pe net diferenta este de vreo 10 milioane?
Dvorak
Ok, dupa ce am stat pe net si am tot cautat, m-am hotarat doar la 2 firme: Toshiba sau HP. Avand in vedere faptul ca HP nu pot sa gasesc absolut deloc pana pe 10, am vazut un Toshiba M40-236 care ma incanta: link Chestia e ca ar trebui azi sa fac comanda. Va rog mult de tot, cei care au, spuneti-mi si mie cum se comporta !! Cat mai repede posibil, cei care vad mesajul sa imi dea plusuri si/sau minusuri. Va rog mult worthy.gif Se pare ca ar fi varianta doar pe europa, si un search pe google ma duce numai la site-uri din romania (vanzare) si la poloneze sau cehe. Multumesc !
hades
Sempronul ca si Celeronul sunt procesoarele entry level, deci performante mai mici dar si pret mai mic.

Placile video onboard sunt slabute, dar eu ma joc Half Life pe un ati radeon mobility de 16MB ( dedicati insa, nu shared) si merge.
Am jucat pe un Dell centrino cu 128shared Battlefield 2 si a mers, nu cu toate detaliile la maxim dar m-am jucat foarte bine.

Siemensul la 90 grade? Nu confundati temperatura la procesor cu temperatura la nivelul carcasei, sigur difera. tongue.gif
vimp
QUOTE(Dvorak @ Dec 6 2005, 11:13) *
Ok, dupa ce am stat pe net si am tot cautat, m-am hotarat doar la 2 firme: Toshiba sau HP. Avand in vedere faptul ca HP nu pot sa gasesc absolut deloc pana pe 10, am vazut un Toshiba M40-236 care ma incanta: link Chestia e ca ar trebui azi sa fac comanda. Va rog mult de tot, cei care au, spuneti-mi si mie cum se comporta !! Cat mai repede posibil, cei care vad mesajul sa imi dea plusuri si/sau minusuri. Va rog mult worthy.gif Se pare ca ar fi varianta doar pe europa, si un search pe google ma duce numai la site-uri din romania (vanzare) si la poloneze sau cehe. Multumesc !

Daca nu te intereseaza card readerul netul de 1000 si ce mai este pe la porturi as alege M70-159 care este cam la acelasi pret dar are Centrino la 1,8 si DDR2. Mi se pare mai echilibrat sistemul prin faptul ca are DDR2. Sau daca mai pui 3 milioane un Tecra A4-223 care are 64MBytes dedicati pe placa video si e si Tecra (din cate stiu eu Tecra sta mai bine si la constructie si la performante). Ar mai fi si Toshiba Satellite Pro L20-102 care e cu vreo 7milioane mai ieftin dar are doar 64MB video share. Atat pot sa zic, pana acum nu am pus mana pe nici unul din meodelele astea si din pacate ma opresc la sub 35 milioane. Daca te ajuta am avut in dotare la servici si tecra si satellite (doua generatii de modele dar mai vechi) si mie mi s-au parut superioare modele Tecra, la performante cel putin.
Sincer nu ma incanta DDR la un sistem cu procesor mai performant, de asta spuneam sa te uiti la ceva cu DDR2.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.