Laptop
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

Ravy

"Matshita DVD-RAM UJ-810" ... -> asa am si eu si momentan nu mi-a facut probleme... Am si gasit un firmware update pentru el ... care l-am pus, dar nu am simtit vreo diferenta...
Al meu este dvd-rw, multi... si scrie maxim cu 4X dvd-uri... (rw->2X). Nu are mai mult de 1 an si sper sa-l mai tina mult si bine.
kriss13
QUOTE(mynameismada @ Oct 5 2005, 12:45) *
Mersi de informatii. Dar are careva vreun Fujitsu Siemens...e fiabil?...vad ca astia dau garantie doar de 1 an...

Foarte
Am de 1 an un amilo M 1425 si mere super in BF2 cu toate pe medium (no aa sau af) la rez nativa 1280x800
se mai incalzeste el dar asa fac astea cu placa video buna (la mine e ati 9700 pro 128 m dedicati)

crap.. des stiam ca e asa lung postu nu raspundeam la un msg din pag 2... deadtongue.gif
scuze celor neinteresati...

ceteras
QUOTE(Evergreen @ Jul 30 2006, 13:29) *
de lenovo/ibm thinkpad nu zice nimeni nimic?!?!

...aceiasi intrebare... worthy.gif

Ce laptop (Think Pad) i-mi recomandati, pentru a reusi sa fac imprimari audio in aer liber ?
adrianghe
vreau si eu o parere despre laptopul asta va multumesc

http://www.emag.ro/notebook/notebook-toshi...PSAA2E-04Y02HG3
ripper
QUOTE(adrianghe @ Aug 31 2006, 20:59) *
vreau si eu o parere despre laptopul asta va multumesc

http://www.emag.ro/notebook/notebook-toshi...PSAA2E-04Y02HG3

O parere, zici... pai: in primul rand depinde la ce il vei folosi!

La capitolul procesor este cat de cat acceptabil pentru aplicatii normale, gen folosire internet, vizionat un film, ascultat o muzica..., la capitolul memorie ram de asemenea, desi XP-ul merge cam chinuit pe 256! Placa grafica are performate la fel, acceptabile, pentru aplicatii slabute, iar despre jocuri un CS poti juca! tongue.gif
Un plus il are la display si ca are dvd-rw, hard-ul fiind micut! Tv-out de asemenea un plus, iar bateria cu o autonomie acceptabila!

Tinand cont de pret, de fiabilitate ( fiind Toshiba) si de performanta ce o ofera, eu zic ca se merita daca tu dispui de aceasta suma de bani! naughty.gif
mynameismada
@adrianghe De ce nu iti iei ASA CEVA S-a mai discutat despre el, e la aceiasi bani (mai mult cu 400 de mii !!) si e muuult superior la toshiba-ul la care ai dat tu link ...pentium m fata de celeron, hard dublu, memorie dubla...
ripper
QUOTE(mynameismada @ Aug 31 2006, 23:53) *
@adrianghe De ce nu iti iei ASA CEVA S-a mai discutat despre el, e la aceiasi bani (mai mult cu 400 de mii !!) si e muuult superior la toshiba-ul la care ai dat tu link ...pentium m fata de celeron, hard dublu, memorie dubla...

Sau asa e mult mai bine! naughty.gif console.gif

Evergreen
QUOTE(ceteras @ Aug 31 2006, 11:25) *
...aceiasi intrebare... worthy.gif

Ce laptop (Think Pad) i-mi recomandati, pentru a reusi sa fac imprimari audio in aer liber ?

probabil ca iti trebuie unul care are microfon incorporat; daca ai nevoie de calitate la sunet probabil ca e bun orice laptop cu un microfon profi

de exemplu un T43 , display 15", carcasa titan, fingerpasword, protectie hard la socuri, etc wink.gif
ellucianos
Salut ,

eu am un toshiba satellite M70-181 din noiembrie anul trecut adica 2005 , sunt fff ok cu el , l-am luat din germania , are tot pe el si DVD-/+RW si double layer si de toate , mai putin Bloothou si e doar la 512 RAM , 1,7 Centrino , 128 video , ma costat 990€ ,
imi fac treaba cu el super ,

un singur joc nu a rulat pe el , DELTA FORCE ala ultimul , ca zice ca placa video nu trece nu stiu ce test ..............

in fine in rest , e super ..........

recomand toshiba , si deasemenea fujitsu siemens ,

parerea me a personala raport calitate pret cel mai bune este la fujitsu si la toshiba
adrianghe

multam pentru pareri raman fidel toshiba[size=3] notangel.gif
adig73
QUOTE(adrianghe @ Sep 1 2006, 19:17) *
multam pentru pareri raman fidel toshiba[size=3] notangel.gif

Daca nu iti convine Dell poate vrei un HP la super pret:

http://www.novashop.ro/laptop-hp-compaq-nx...0-mhz-p153.html?

-procesor mai bun
-memorie dubla
-hard mai mare....
raffael
Doresc un laptop cu performante acceptabile avand in vedere preturile. Ce parere aveti despre Acer? are cineva?

http://www.dcshop.ro/produs-AS5043WLMI-nb-...me-11831-27.htm
Mi-a placut aici procesorul in special ....

As aprecia un raspuns intrucat in cateva zile doresc sa imi cumpar unul.
ripper
Despre Acer gasesti o groaza de pareri pe forum... cat despre acel model... te-as sfatui sa mai te gandesti si sa nu te grabesti! smile.gif
hades
QUOTE(ironm @ Aug 19 2006, 20:31) *
Sal, am facut rost d un laptop mai vechi, un Asus M3000NP si are ca unitate optica un Matshita DVD-RAM UJ-810 (care nush daca e combo sau dwd rw:) )
Problema e ca in timp ce ardeam cu nero un cd, a dat o eroare cu mai multe...erori...printre care, could not perform fixation, lead in...zicea si ceva de power...nu mai stiu exact,ca am crezut ca a fost de vina bufferu. P-orma cand sa bag alt cd gol, nu-l mai vedea...si am constatat ca nu mai poate citi/scrie cduri dar in schimb vede continutul de pe dvduri. Iar daca dau dubluclick pe CD-ROM in Mycomputer zice
D:\ is not accessible.
The requeste could not be performed because of an I/O device error.

Are careva un firmware update mai nou de 1999 pt modelu asta?? Sau stie careva ce sa-i fac??
Ms

Sa fugi de Matshita UJDA-uri cat poti, sunt catastrofale, am schimbat 5 in 2 ani acelasi rezultat. Vezi daca poti sa il inlocuiesti cu ceva nou, de la atla firma.

Mi se zbarleste pielea cand imi aduc aminte ce-am mai patimit.

QUOTE(Digibrain. @ Aug 4 2006, 01:27) *
Stiti cumva ce-i fac ca sa mearga mouse-ul extern? confusedsmiley.png Am un mouse mare optic cu ps2...i-am luat adaptor din ala cu usb. Si il bag eu repede, pauza...nici un semn. Am instalat un program gasit pe net de la A4...mi-a distrus touchpad-ul. Adica acum nu mai are functiile de scroll avute inaine, din pacate si nici n-a rezolvat nimic ca sa mearga mouse-ul mare. Ce sa fac? confusedsmiley.png

Nu-ti lua un mouse de laptop, e mic incomod si scump. Ia un mouse ieftin normal usb si ai scapat de problema. Eu iti recomand un Logitech S96. maxim 400 000. S96 este un mouse foarte bun!

Aia cu adaptor de la ps2 la usb e o complicatie, cred, mai scumpa decat mouse-ul.
nfudulu
QUOTE(mynameismada @ Oct 3 2005, 15:24) *
As vrea sa stiu ce parere aveti despre laptop-uri...care sunt cele mai bune(raport calitate/pret), daca v-ati cumparat in ultima vreme laptop, de care, la ce pret...orice pe subiectul asta. Si tot la acest capitol, ce parere aveti despre Fujitsu Siemens?

V-am mai plictisit acum vreo doua luni cu pataniile legate de depanarea unui laptop Toshiba Satellite m30x care mi-a murit in brate. Consultand mai multi tipi mai priceputi in domeniu am ajuns la concluzia ca placa de baza s-a bulit. Mi s-a recomandat sa-l duc la ROSYSTEM TECH. Asa am facut. Dupa cateva zile m-au sunat sa-mi spuna ca circuitul video de pe placa s-a defectat si ca nu-l pot schimba. Eventual sa-mi comande o noua placa video la peste 500 euro. Evident l-am luat dupa ce le-am platit 10 euro plus tva pentru diagnostic. nu mia dat prin minte sa verific cu atentie starea fizica a elementelor componente (l-am dus demontat si aproximativ la fel l-am luat. L-am dus in alta parte unde am avut o solutie pentru placa de baza mai convenabila. Acolo mi s-a atras atentia asupra zgarieturilor de pe capac. Am fost surprins deoarece sunt grijuliu cu aspectul fizic al sculelor. Mi s-a rezolvat problema cu placa de baza dar am fost informat ca si microprocesorul e bulit ceea ce cei de la ROSYSTEM TECH n-au specificat in diagnostic. In fine, mi s-a reparat laptopul si am vazut ca are ceva probleme si displayul(trei zone egale pe verticala cu luminozitate usor diferita, mai ales la culorile inchise). Am aranjat si schimbarea displayului si la demontare am avut surpriza sa constat ca displayul nu era cel original (din cablaj spanzura un fir cu papuc, cred ca pentru masa, care in raza lui nu avea nimic de care sa se prinda. Asa am inteles cum au putut sa apara in cateva zile sumedenia de zgarieturi, cara nu pareau toate contemporane, de pe capac. Imi schimbasera capacul, evident cu display cu tot. Deci atentie cu firma respectia, mai ales cand nu va rezolva problema si nu puteti testa functionalitatea sculei.
N.F.
ripper
Multumim ca ne-ai informat! smile.gif Imi pare rau pentru laptop-ul tau... sad.gif
Carpe Diem
Salutare domnii mei!

Am lipsit foarte mult de pe forum, din decembrie 2005 nu am mai participat la nici o discutie, dar...m-am intors.

Ulltimul meu topic era relativ la un HP nx6125...nu voi detalia experienta mea cu aceasta "jucarioara" decat daca va fi cazul. Am o problema IMENSA si SIDERANTA cu el - mi se exfoliaza carcasa de la o zi la alta, din ce in ce mai tare. Nimeni din jurul meu nu poate sa explice "ce si cum" s-a putut petrece. cursing.gif Exfolierea se manifesta uniform incepand de la partile exterioare ale carcasei cu precadere in zona din stanga unde este evacuarea aerului cald de la procesor...

Nefiind din Bucuresti, ci din Timisoara, am mers la Eta sa constate "gozavia" si sa-mi schimbe carcasa...Omuletzii de acolo au ramas stupefiatzi cand au vazut biata mea carcasa exfoliata si m-au intrebat daca l-am tinut in ploaie biggrin.gif smile.gif))lol, cert este ca nu pot sa mi faca nimic in TM ci numai la Bucuresti...Nu pot sa ma lipsesc de laptop nici macar 2 ore, daramite 2 saptamani.

As vrea sa va intreb daca vi s-a intamplat si voua asa ceva sau ati mai auzit...si daca da, care a fost deznodamantul.

Please HELP! worthy.gif Click pentru a vizualiza atașamentul
BorisFlokow
Si la al lui tata sunt parti unde s-a exfoliat putin ca o folie de pe carcasa (in jurul tastaturii) ... s-a exfoliat ca un fel de folie dar nu foarte mult. Treaba este ca tata nu e deranjat foarte rau de chestia asta ... si il foloseste asa, pentru ca functioneaza excelent ... iar bateria tine exact ca in prima zi. Se pare ca aceste notebook-uri au aceasta problema de ordin estetic. Poti atasa o poza cu laptopul tau? Daca se exfoliaza doar plasticul din jurul tastaturii care pare a fi un capac doar presupun ca se poate schimba foarte usor, si cu costuri minime (daca tastatura este aproximativ 2 milioane ... acel capac cred ca este mult mai ieftin). Asteptam si noi o poza cu laptop-ul tau, numai bine
Byt
Am si eu o intrebare... Cine este distribuitorul oficial Dell in .ro si cine se ocupa cu service-ul pentru Dell?
crz
QUOTE(Carpe Diem @ Sep 19 2006, 00:25) *
(...)

Nu pot sa ma lipsesc de laptop nici macar 2 ore, daramite 2 saptamani.

(...)

Normal ar fi sa iti dea un lap pe care sa il folosesti pana cand iti revine al tau de la reparatii...dar nu stiu in ce masura vor face ei gestul acesta...

Succes!
peacefingers.gif
ripper
QUOTE(crz @ Sep 19 2006, 12:08) *
Normal ar fi sa iti dea un lap pe care sa il folosesti pana cand iti revine al tau de la reparatii...dar nu stiu in ce masura vor face ei gestul acesta...

Succes!
peacefingers.gif

Asta inca e un vis nedevenit realitate la noi... cine stie cand va fi asa... sleep.gif
Byt
Mda smile.gif Al meu a stat 2 saptamani la Scop in service pana au venit piesele (un difuzor si o memorie) desi il puteam folosi fara probleme dar asta e "politica firmei".
dcg
QUOTE(ripper @ Sep 19 2006, 13:20) *
Asta inca e un vis nedevenit realitate la noi... cine stie cand va fi asa... sleep.gif

Un laptop imprumutat 2 saptamani cat ar sta celalalt in repartii nu prea si-ar atinge scopul smile.gif Omul ar trebui sa isi transfere datele informatiile de pe laptopul vechi pe cel temporar, sa-si reinsaleze programe si sa-si mai configureze tot ce are el nevoie pe acolo etc...si cand s-ar intoarce celalalt ar trebui refaca transferul cu tot ce a muncita alea 2 saptamani dupa care ar trebuie (eventual, din motive de confidentialitate) sa curete laptopul folosit temporar smile.gif Plus toata bataia de cap cu licente si mai stiu eu ce alte chestii neprevazute se mai ivesc pe parcurs. Nu e tocmai productiv, corect? smile.gif
FadeToBlack
Corect, dar decat deloc tot e bun.
ripper
QUOTE(dcg @ Sep 19 2006, 14:18) *
Un laptop imprumutat 2 saptamani cat ar sta celalalt in repartii nu prea si-ar atinge scopul smile.gif Omul ar trebui sa isi transfere datele informatiile de pe laptopul vechi pe cel temporar, sa-si reinsaleze programe si sa-si mai configureze tot ce are el nevoie pe acolo etc...si cand s-ar intoarce celalalt ar trebui refaca transferul cu tot ce a muncita alea 2 saptamani dupa care ar trebuie (eventual, din motive de confidentialitate) sa curete laptopul folosit temporar smile.gif Plus toata bataia de cap cu licente si mai stiu eu ce alte chestii neprevazute se mai ivesc pe parcurs. Nu e tocmai productiv, corect? smile.gif

Nu e productiv, dar cu un sistem bine organizat si cu oameni capabili se poate implementa si acest lucru la noi...!
Una e cand se strica notebook-ul unui pustan si plange ca nu se mai poate juca CS si trebuie sa stea in service cine stie cat timp, alta e cand se strica notebook-ul unui om care isi castiga painea cu el.... smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.