dacdac
1st August 2006, 11:35
QUOTE(ripper @ Aug 1 2006, 10:26)

Diferenta enorma intre procesoare in favoarea Toshiba ( un Celeron nu este nici cat jumate dintr-un Core Duo). Placa grafica semsibil mai buna Toshiba! Posiblitate de upgrade memorie mult mai mare la Toshiba, deoarece are 2 sloturi de memorie ( fata de cel standard existent cu memoria din fabrica) si maxim suporta 4 GB fata de doar 2 Asus! Toshiba mult mai fiabil decat ASUS!
Dai cu 3 milioane mai mult pe Toshiba, dar iti garantez ca ii dai cu incredere !
Exista o diferenta mare intre ecranul WXGA de la Asus si cel XGA de la Toshiba inafara de marimea fizica?
Ce experiente aveti cu Asus? De ce este Toshiba mult mai fiabil decat Asus? Pe alte forumuri experientele cu Asus par a fi bune.
ripper
1st August 2006, 14:36
Diferente intre cele 2 dislpay-uri exista... cel WXGA foloseste o tehnologie mai buna fata de cel XGA, deci implicit se vede ceva mai bine!
Nu este un lucru care sa te faca sa alegi Asus-ul inloc de Toshiba!
dacdac
1st August 2006, 23:55
QUOTE(ripper @ Aug 1 2006, 15:36)

Diferente intre cele 2 dislpay-uri exista... cel WXGA foloseste o tehnologie mai buna fata de cel XGA, deci implicit se vede ceva mai bine!
Nu este un lucru care sa te faca sa alegi Asus-ul inloc de Toshiba!
Ok.
Dar imi spune cineva daca exista diferente semnificative intre un Toshiba L100-120 si un Toshiba M70-340 in ceea ce priveste procesorul. Ce e acela procesor duo-core si care e diferenta fata de unul Centrino? Iar FSB-ul de 400 la M70-340 fata de 667 la L100-120 se simte?
Mersi anticipat!
ripper
2nd August 2006, 08:29
QUOTE(dacdac @ Aug 2 2006, 00:55)

Ok.
Dar imi spune cineva daca exista diferente semnificative intre un Toshiba L100-120 si un Toshiba M70-340 in ceea ce priveste procesorul. Ce e acela procesor duo-core si care e diferenta fata de unul Centrino? Iar FSB-ul de 400 la M70-340 fata de 667 la L100-120 se simte?
Mersi anticipat!
Pentru a intelege diferentele dintre dual-core si centrino, iti recomand sa citesti tutorialul de aici de pe forum !
Digibrain.
2nd August 2006, 22:37
Eh....si iata!! De astazi sunt fericitul posesor al unui Dell Inspiron 9300 !!
Se stie deja.....fata de desktop, totul merge aproape perfect! Nu se aude deloc, tastatura ok, sunet fabulos pentru un laptop samd.
17", 512ddr, pentium m 1,6ghz, 50gb, x300 placa video, cdrw, fara dvdrw. Ce parere aveti?
dcg
3rd August 2006, 07:07
E second hand? Cat ai dat pe el?
ripper
3rd August 2006, 09:22
QUOTE(dcg @ Aug 3 2006, 08:07)

E second hand? Cat ai dat pe el?
Ciudata configuratia... 50 Gb Hdd, cd-rw, Pentium M 1.6... astea in combinatie cu X300...
Dell 9300 nu prea mai sunt pe piata la noi, decat vreo 2 modele...
http://www.expertdigital.ro/produse/notebo.../inspiron-9300/
http://www.shopmania.ro/magazin~online-not...300~p-4482.html
Am gasit in schimb si unul aproximativ aceeasi configuratie, pe un site second din RO... cred ca sunt aduse din afara, dar au componente schimbate...
Digibrain.
4th August 2006, 00:27
Stiti cumva ce-i fac ca sa mearga mouse-ul extern?
Am un mouse mare optic cu ps2...i-am luat adaptor din ala cu usb. Si il bag eu repede, pauza...nici un semn. Am instalat un program gasit pe net de la A4...mi-a distrus touchpad-ul. Adica acum nu mai are functiile de scroll avute inaine, din pacate si nici n-a rezolvat nimic ca sa mearga mouse-ul mare. Ce sa fac?
ionescu_xoy
4th August 2006, 00:58
QUOTE(Digibrain. @ Aug 4 2006, 01:27)

Stiti cumva ce-i fac ca sa mearga mouse-ul extern?

Am un mouse mare optic cu ps2...i-am luat adaptor din ala cu usb. Si il bag eu repede, pauza...nici un semn. Am instalat un program gasit pe net de la A4...mi-a distrus touchpad-ul. Adica acum nu mai are functiile de scroll avute inaine, din pacate si nici n-a rezolvat nimic ca sa mearga mouse-ul mare. Ce sa fac?

Ia-ti mouse de laptop! Am eu si merge super.
(un Microsoft cu fir care a costat un pic de tot peste milion)
(si merge foarte bine si touchpad-ul)
Digibrain.
4th August 2006, 01:02
Daca eu mi-am luat adaptor de mouse crezi ca am bani de mouse pentru laptop? Am gasit si eu la 260 dar nu am vrut sa dau pentru ca am un mouse frumos, ce-i adevarat...ps2 .
ionescu_xoy
4th August 2006, 01:08
Digibrain.
4th August 2006, 02:05
Dati-mi sfaturi, va rog! Ce sa fac??
ripper
4th August 2006, 09:58
Pai, in primul rand dezinstaleaza absolut orice driver legat de touchpad sau mouse!
Apoi cauta niste drivere exacte pt modelul tau de touchpad si instaleaza-le!
Normal la un mouse nu ii trebuiesc drivere ( doar daca vrei sa ii folosesti toate functiile si butoanele in plus), deci nu are rost sa instalezi drivere pt mouse! Inseamna ca este alta problema din moment ce nu ti-l vede...
Totusi, un mouse pe USB este in jur de 20 lei...
sqryn
4th August 2006, 13:52
incearca cu altul pe usb. sau orice altceva pe usb. daca nu merge...ai belele cu usb-ul. daca merge, schimba mouse-ul, ia unul pe usb
Digibrain.
4th August 2006, 14:57
Am dezinstalat touchpad-u` Alp se numeste. Am instalat un programel gasit pe A4tech.com si n-a mers...ba mai mult mi-a luat si functia de scroll de la touchpad. Si asta l-am bagat in toate usb-urile si nu merge nimic. Am vrut ieri sa-mi iau un mouse pe usb dar.....e prea frumos asta
Si in continuare nu stiu ce sa fac
Un_pupik
13th August 2006, 22:01
am dell inspiron 1000 si este super ok.cazaturi..socuri, fiabilitate..si fara exagerare il am de un an jumate, si in timpul asta un an a functionat fara intrerupere...zi noapte
coco22
14th August 2006, 17:08
Stie cineva daca Toshiba A100-220 vine cu dvd-rw (la fel ca modelul A100-528), chiar daca pe site scrie unitate combo?
kappa_ii
14th August 2006, 21:16
nu are dvd rw si bateria este foarte proasta
Tzepi
15th August 2006, 00:20
QUOTE(coco22 @ Aug 14 2006, 18:08)

Stie cineva daca Toshiba A100-220 vine cu dvd-rw (la fel ca modelul A100-528), chiar daca pe site scrie unitate combo?

doar combo
coco22
16th August 2006, 17:53
Multumesc tuturor celor care si-au exprimat parerile in acest forum, astfel am ajuns la o concluzie si mi-am luat Toshiba A100-232.Sint foarte multumit de el, se misca tare bine( o ia la fuga
) are displayul super
epy
18th August 2006, 21:07
merita achizitionat un dell latitude d600 ? pareri pro si contra va rog frumos
ironm
19th August 2006, 19:31
Sal, am facut rost d un laptop mai vechi, un Asus M3000NP si are ca unitate optica un Matshita DVD-RAM UJ-810 (care nush daca e combo sau dwd rw:) )
Problema e ca in timp ce ardeam cu nero un cd, a dat o eroare cu mai multe...erori...printre care, could not perform fixation, lead in...zicea si ceva de power...nu mai stiu exact,ca am crezut ca a fost de vina bufferu. P-orma cand sa bag alt cd gol, nu-l mai vedea...si am constatat ca nu mai poate citi/scrie cduri dar in schimb vede continutul de pe dvduri. Iar daca dau dubluclick pe CD-ROM in Mycomputer zice
D:\ is not accessible.
The requeste could not be performed because of an I/O device error.
Are careva un firmware update mai nou de 1999 pt modelu asta?? Sau stie careva ce sa-i fac??
Ms
ripper
20th August 2006, 20:23
Este combo, iar acest model este unul cu mari probleme!
Nu prea ai mare lucru ce sa-i face... deoarece este depasit!
ironm
21st August 2006, 13:32
Nu e combo. L-am scos si scrie p el DVD-RW
Scrie doar DVD-R si DVD-RW cu 1x...l-as schimba da mi se pare cam mult 3mil p unu nou. Si nici nu stiu daca se potriveste fatza la design-ul laptopului.
ripper
21st August 2006, 13:56
QUOTE(ironm @ Aug 21 2006, 14:32)

Nu e combo. L-am scos si scrie p el DVD-RW
Scrie doar DVD-R si DVD-RW cu 1x...l-as schimba da mi se pare cam mult 3mil p unu nou. Si nici nu stiu daca se potriveste fatza la design-ul laptopului.
Eu acest model l-am gasit pe net ca fiind combo, dar ma rog... oricum este printre primele dvd-rw pt notebook-uri aparute!
Il poti inlocui linistit deoarece nu exista nici o imcompatibilitate de forma, design sau altceva!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.