Laptop
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

hades

Asa, de timp tot n-am timp, dar ziceti-mi cu ce soft sa incerc laptopul si sa va pun o evaluare sa va dati cu parerea.

smile.gif

Pana acum doar 3dmark2005
manuro
Click pentru a vizualiza atașamentul
QUOTE(manuro @ May 19 2006, 22:56) *
Uraaa! Mi-a venit laptopul! Toshiba Satellite A100-528 - 2.110 RON. Este super! Nici urma de pixeli morti iar imaginea este excelenta; de asemenea sunetul este foarte bun pentru pretentiile mele. Acum l-am pus la incarcat insa peste cateva zile voi veni cu cateva impresii si o poza-doua.

Salutare stapani si viitori stapani de laptopuri!
Au trecut 2 luni de la achizitionarea laptop-ului meu Toshiba Satellite A100-528. Impresii: SUPER! Probleme: niciuna. Utilizare medie 3-4 ore/zi.
I-am luat geanta, urmeaza un wireless si ceva mai incolo si un plus de memorie. I-am dat si un 3DMark ca tot am vazut pe aici ca se practica...cu doar 256 MB de memorie am ajuns la 3825 puncte. Oricum, pentru ce fac eu cu laptop-ul este suficient.
Multumesc tuturor pentru ajutor si suport.

mynameismada
Toshiba e super tare. Daca ar fi aleg iar, tot Toshiba as alege...iar pe locul 2 un Dell.
Mar
QUOTE(mynameismada @ Jul 19 2006, 18:03) *
Toshiba e super tare. Daca ar fi aleg iar, tot Toshiba as alege...iar pe locul 2 un Dell.

display-ul la dell lasa de dorit , mie nu-mi place nici tastatura dar asta e chestie de gust
sqryn
Hp nx6110 Celerom M370/256/40/dvdrw
Il am de aprox o luna si sunt super multumit de el. nu mai vreau desktop:)
Puncte tari f de desktop: silentiozitate, ecran tft fata de crt vechi, spatiu ocupat. pt muzica, surfing, office si chestii din astea uzuale e mai mult decat suficient.
dcg
QUOTE(lucas_con @ Nov 14 2005, 22:18) *
Foarte simpla intrebarea... Toshiba sunt cei mai tari.. Toshiba a inventat notebookul, si in acest moment 90% din tehnologiile prezente pe un notebook, sunt patentate de ei sau impreuna cu ei. Ce fac ceilalti e sa cumpere umili diversele tehnologii de la Toshiba.

A vrea sa stiu si eu de unde a aparut chestia asta cu "Toshiba a inventat laptopul"?

http://inventors.about.com/library/inventors/bllaptop.htm

Primul brad mai cunoscut care sare-n ochi e IBM:

http://inventors.about.com/gi/dynamic/offs...org/ibm%5Fport/

Iar partea cu tehnologiile Toshiba pt care ceilalti stau la coada umili e hilara.

XGA, Trackpoint si alte denumiri pe care le folosim azi fara sa le dam atentie sunt chestii inventate de IBM... Mai vedeti si aici:

http://www.pc.ibm.com/us/thinkpad/anniversary/history.html
hades
QUOTE(Mar @ Jul 20 2006, 04:42) *
display-ul la dell lasa de dorit , mie nu-mi place nici tastatura dar asta e chestie de gust

smile.gif

Cand te-ai uitat la un Dell ultima oara?

smile.gif

mynameismada
Am observat ca display-ul pe la Dell e chiar tare, Ultrasharp cu rezolutii de 1920x1200 in timp ce alte laptopuri au 1440x900.
C0S
Sal ! Am citit si eu pe aici pe sarite , si dupa ce m-am documentat si pe net. M-am decis asupra lu Asus A6U 5141 , care mi se pare destul de bun din toate punctele de vedere ? Ce parere aveti ??
intersanctos

personal am 1 DELL care merge f bine si sunt f multumit de el. ce-i drept, nu e luat din tara si poate asta explica si calitatea lui...
Evergreen
de lenovo/ibm thinkpad nu zice nimeni nimic?!?!
Cristist50
Cele mai bune. E de ajuns? Daca te tin baierile pungii, celelalte pot spune (exagerat totusi) ca sunt minciunele.
Evergreen
din sapaturi si eu am ajuns la concluzia asta dar vreau sa ma asigur
acum la bani zic ca nu e o diferenta prea mare daca vrei ceva bun...mai bun, ma rog
mynameismada
@COS La banii aia poti sa iti iei altceva mai bun. Uite aici un Acer , cu Pentium M, hard de 80, si 512 RAM si e si cu 1 milion mai ieftin ca Asus-ul ala cu Sempron hard de 60 si 256 RAM.
mihaivoy
Eu am de vr sunt super multumit si apropo de display am un prieten dealer Dell si a spus ca daca nu ar fi fost dealaeo 3 luni un PackardBell EasyNote V7415 si sunt super multumit de el.Apropo de display am un prieten dealer Dell si a spus ca daca nu ar fi fost cu Dell-ul si-ar fi luat si el unul special pentru display.
bogda1313
QUOTE(mihaivoy @ Jul 30 2006, 16:33) *
Eu am de vr sunt super multumit si apropo de display am un prieten dealer Dell si a spus ca daca nu ar fi fost dealaeo 3 luni un PackardBell EasyNote V7415 si sunt super multumit de el.Apropo de display am un prieten dealer Dell si a spus ca daca nu ar fi fost cu Dell-ul si-ar fi luat si el unul special pentru display.

Spune sincer cate beri ai baut! naughty.gif
#andrei

traducerea in romana unde e? laugh.gif
mihaivoy

Ar fi trbuit sa sune cam asa dar nu stiu de ce a aparut invers:Eu am de vreo 3 luni un PackardBell EasyNote V7415 si sunt super multumit de el.Apropo de display am un prieten dealer Dell si a spus ca daca nu ar fi fost cu Dell-ul si-ar fi luat si el unul special pentru display.
Evergreen
QUOTE(mihaivoy @ Jul 30 2006, 21:41) *
.Apropo de display am un prieten dealer Dell si a spus ca daca nu ar fi fost cu Dell-ul si-ar fi luat si el unul special pentru display.

e dealer dell si nu lucreaza cu dell??? blasfemieee biggrin.gif
Mar
QUOTE(hades @ Jul 21 2006, 18:41) *
smile.gif

Cand te-ai uitat la un Dell ultima oara?

smile.gif

ma uit zilnic wink.gif

am vreo 4 prieteni care au dell cumparate in acest an.
la cele sub 1000euro calitatea display-ului lasa mult de dorit , comparativ cu un toshiba la pret si carcateristici asemanatoare.

QUOTE(hades @ Jul 12 2006, 00:17) *
Asa, de timp tot n-am timp, dar ziceti-mi cu ce soft sa incerc laptopul si sa va pun o evaluare sa va dati cu parerea.
smile.gif

Pana acum doar 3dmark2005

sisoft sandra
rio
de Toshiba Satellite M70-340 cu Centrino si e pe la 28 de milioane , are HDD de 60 fata de Acer 1642 , dar totusi e toshiba , ce ziceti ?
ripper
QUOTE(rio @ Jul 31 2006, 16:30) *
de Toshiba Satellite M70-340 cu Centrino si e pe la 28 de milioane , are HDD de 60 fata de Acer 1642 , dar totusi e toshiba , ce ziceti ?

Daca ai cauta un pic pe forum, ai gasi acel model de Toshiba discutat in multe topicuri... mad.gif
Daca vrei sa ti-l cumperi, te sfatuiesc s-o faci, este bun! naughty.gif
mynameismada
Toshiba M70-340 are autonomie fff mare (4:53 h). Spre comparatie, un Toshiba M70-192/193 care are placa video dedicata, are cam 2:20 h. Iar Acer-ul 1642 are 2 h.....
dacdac
Dar de Asus ce ziceti? Cum se comporta? Cum e fiabilitatea lor si materialele din care sunt facute. Toate au baterie de 8 celule, ceea ce imi convine si pe situl Asus sunt niste filem cum le testeaza ei foarte convingatoare in ceea ce priveste rezistenta lor.

In special acesta m-ar interesa: Notebook Asus A6R-B037 CeleronM 390 (link: http://www.cel.ro/notebook-asus-a6r_b037-celeronm-390-l).

M-ar mai interesa urmatorul de la Toshiba: Notebook Toshiba Satellite L100-120 Centrino Core Duo T2300 (link: http://www.cel.ro/notebook-toshiba-satelli...re-duo-t2300-l). Ce ziceti de el?

Am cel mult 3000 RON sa cheltuiesc (dar 2-3 milioane s-ar mai putea adauga daca ar fi nevoie).
ripper
QUOTE(dacdac @ Aug 1 2006, 00:32) *
Dar de Asus ce ziceti? Cum se comporta? Cum e fiabilitatea lor si materialele din care sunt facute. Toate au baterie de 8 celule, ceea ce imi convine si pe situl Asus sunt niste filem cum le testeaza ei foarte convingatoare in ceea ce priveste rezistenta lor.

In special acesta m-ar interesa: Notebook Asus A6R-B037 CeleronM 390 (link: http://www.cel.ro/notebook-asus-a6r_b037-celeronm-390-l).

M-ar mai interesa urmatorul de la Toshiba: Notebook Toshiba Satellite L100-120 Centrino Core Duo T2300 (link: http://www.cel.ro/notebook-toshiba-satelli...re-duo-t2300-l). Ce ziceti de el?

Am cel mult 3000 RON sa cheltuiesc (dar 2-3 milioane s-ar mai putea adauga daca ar fi nevoie).

Diferenta enorma intre procesoare in favoarea Toshiba ( un Celeron nu este nici cat jumate dintr-un Core Duo). Placa grafica semsibil mai buna Toshiba! Posiblitate de upgrade memorie mult mai mare la Toshiba, deoarece are 2 sloturi de memorie ( fata de cel standard existent cu memoria din fabrica) si maxim suporta 4 GB fata de doar 2 Asus! Toshiba mult mai fiabil decat ASUS!
Dai cu 3 milioane mai mult pe Toshiba, dar iti garantez ca ii dai cu incredere !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.