Laptop
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

mynameismada

As vrea sa stiu ce parere aveti despre laptop-uri...care sunt cele mai bune(raport calitate/pret), daca v-ati cumparat in ultima vreme laptop, de care, la ce pret...orice pe subiectul asta. Si tot la acest capitol, ce parere aveti despre Fujitsu Siemens?
moltit
Despre Fujitsu-Siemens nu stiu ce sa iti zic, pentru ca nu am "butonat" asa ceva.
Eu am HP nc8000 de 1 an si jumatate si sunt extrem de incantat de el.

Cu bine,

glumetu
in orice caz sa nu te uiti la DELL. Sunt foarte proaste, numai de astea am avut parte la firma si se strica mereu. Si la mine si la toti colegii mei. Absolut ingrozitoare.
tommasino
QUOTE(glumetu @ Oct 3 2005, 17:03)
in orice caz sa nu te uiti la DELL. Sunt foarte proaste, numai de astea am avut parte la firma si se strica mereu. Si la mine si la toti colegii mei. Absolut ingrozitoare.
*

si au si probleme cu portul usb, in sensul ca tensiunea e putin mai mica decat ar trebui si perifericele pe portul asta pot functiona execrabil.

Ex: Modemul de la Zapp, nu mergea in nici un fel pe Dell.
osandu
QUOTE(mynameismada @ Oct 3 2005, 15:24)
As vrea sa stiu ce parere aveti despre laptop-uri...care sunt cele mai bune(raport calitate/pret), daca v-ati cumparat in ultima vreme laptop, de care, la ce pret...orice pe subiectul asta. Si tot la acest capitol, ce parere aveti despre Fujitsu Siemens?
*

In primul rand sa te uiti la acumulator cat are timpul de autonomie. Eu am avut un IBM ThinkPad T40 si dupa un an de zile acumulatorul ma tinea doar 1/2h. Acum am un IBM ThinkPad T42 si dupa doua luni, vad ca pot sa stau si 3h fara sa ma conectez la priza.

PS: care ar fi scopul pentru care vrei sa-ti cumperi un laptop ?
mynameismada
Il iau ca desktop replacement...jocuri,net....am gasit un Fujitsu Siemens M3438G. Dell mi se pare f scump fata de alti producatori si fata de ce configuratii au.
dtancu
Apple PowerBook worthy.gif

mynameismada
Apple-ul mi se pare ca are autonomie mare, dar in rest e cam varza...la cache, video si orice altceva...fata de un Fujitsu Siemens la aceiasi bani. Si sincer, nu ma prea intereseaza autonomia f mult...
mynameismada
Inca un lucru...care poate sa imi zica ce inseamna chestia asta:
Graphics adapter

* manufacturer : ATI
* type : MOBILITY™RADEON® X600SE 256 MB HyperMemory™
* memory amount : 128 + up to 128 MB
* memory type : DDR Video RAM + DDR RAM (System Memory)
* connected bus : 16x PCI Express

Are 128 sau 256? e buna de ceva placa asta?
RaduVox

" memory amount : 128 + up to 128 MB
* memory type : DDR Video RAM + DDR RAM (System Memory)"

Aici are 256 mb placa video.. doar ca 128 din ei sunt in share din RAM-ul calculatorului...

Despre notebook.. Tocmai mi-am luat un HP nc8000ct. Extraordinara jucaria.
Acumulatorul vad ca tine 3,6 ore.. display BETON, ati radeon 9600.. 1gb ram.. procesor Centrino la 2.0 ghz.. Nu are decat CD writer.. dar are si un Extension Bay unde ii poti pune si un dvd writer...sau inca un hard.. sau ce vrei tu.
Merge la jocuri beton. Cumparat de la emag.ro
mynameismada
Mersi de informatii. Dar are careva vreun Fujitsu Siemens...e fiabil?...vad ca astia dau garantie doar de 1 an...
cipman
QUOTE(glumetu @ Oct 3 2005, 22:03)
*

Interesant. Eu sunt fan Dell pe viata in materie de laptop-uri. Momentan am 3 si am rulat inca 3. Am renuntat demult de desktop-uri. Nici unul n-a avut nici o problema. Nici n-am auzit de chestia cu tensiunea pe USB (asta nu inseamna ca problema nu exista ci doar ca eu n-am avut probleme si nici n-am auzit/vazut pe careva sa se planga - acum vad pt. prima oara).
Toate modelele au fost/sunt Inspiron (8000, 8200, 8500, 8600, 9200). Acum scriu de pe un 8200 care a luat o tranta de 1.2 m in timp ce functiona (l-a dat cineva jos de pe un birou de secretariat), a cazut pe mocheta complet deschis, cu display-ul in jos, si n-a avut absolut nimic - nici macar bad-uri. S-a desfacut un pic carcasa din agrafe, i-am facut click la loc si gata. La un alt 8200 am schimbat grupul de ventilatoare care facea un pic de galagie, iar eu sunt maniac cu zgomotele.
Pe toate le-am cumparat la mana a doua, pana intr-un an jumatate vechime. N-are rost sa dau cel putin dublu pe unul nou. Dar stiu sa casc ochii si sa scot untul din laptop atunci cand il cumpar.
Fie ca sunt acasa sau la birou, am sau n-am treaba, unul din laptop-uri functioneaza continuu. Nu scot vreunul din laptop-uri la plimbare decat daca plec din oras. Avand si acasa si la birou n-are sens sa le car dupa mine. Asa ca nu am experienta trasportului zi de zi de acasa la birou sau la clienti si viceversa (eu avand o alergie profunda la servieta/geanta, costum si carti de vizita tongue.gif ). O alta particularite a mea e ca setez temperaturile de intrare in actiune a ventilatoarelor cu 10 grade mai mici decat setarile implicite.
Va rog, daca mai ziceti ceva de Dell, sa precizati si modelele cu care ati avut experiente - mai ales neplacute.
mynameismada
Despre Dell......nu vreau sa intru in detalii despre fiabiliate, rezistenta la soc pt ca nu stiu....dar mi se pare incredibil de scump....aceiasi configuratie aproximativ, la un Fujitsu Siemens, HP e cam....50-55 mil, iar un Dell e 68-70 mil...
cipman
Chiar asa mare diferenta nu cred sa fie. Eventual pune niste link-uri sa vad si eu. Dar, in principiu, Dell este mai scump si nu degeaba. Depinde si de unde vine in tara. Daca vine din SUA, e si mai scump.
Ca si marca, in afara de dell, poti merge pe fujitsu-siemens, toshiba, hp si ... cam atat. Ordinea in care le-am pus e aleatoare.
mynameismada
Uite-te pe emag...eu acolo am vazut. Inca un lucru: poate sa imi zica cineva ce e mai bine sa cumperi...un procesor Pentium 4 la 3 - 3,2 Ghz cu 1 MB cache sau un Pentium Centrino la 2 Ghz cu 2 MB cache?
aeon
despre dell, numai de bine
mi-au trecut prin mana vreo 20 bucati, modele latitude c510,c560, si d600,d610, nici o problema..nu sunt foarte dotate,dar clitatea este excelenta
sunt scumpe, dar nu degeaba
cipman
Uite-te pe emag...eu acolo am vazut. Inca un lucru: poate sa imi zica cineva ce e mai bine sa cumperi...un procesor Pentium 4 la 3 - 3,2 Ghz cu 1 MB cache sau un Pentium Centrino la 2 Ghz cu 2 MB cache?

Centrino.
M-am uitat la emag dar vad diferente atat de mari. Eu n-am vazut diferente mai mari de 5 mil. dar si acelea erau justificate. Da-mi link-uri punctuale. De exemplu, cu cine vrei sa-l compari pe ACESTA
mynameismada
Uite un Dell...e cu 6 mil mai mult ca Fujitsu Siemens-ul si mi se pare mult mai slab Aici
mynameismada
sorry, am pus gresit link-ul...greseala mea...mai incearca inca o data.....AICI
cipman
Da. E clar. Fujitsu sta mai bine.
mynameismada
Deci nu stie nimeni sa imi raspunda la intrebarea de mai sus? Pentium la 3,2 Ghz cu 1 MB L2 cache sau Centrino la 2 Ghz cu 2 MB L2 cache?
Cristist50
Pentiumul ala la 3.2 are probabil peste 3 kg, se incinge ca o plita si bateria tine cu bataie maxim 2 ore.

Centrino all the way, sau mai nou Turion.
mynameismada
Ce parere aveti despre partea video la laptop-ul asta? E buna de ceva placa asta? Vedeti AICI
florinn
De ceva vreme imi doresc si eu un laptop. Si tot cautant, am dat peste modelul HP Compaq nx9105
care mi-a ramas in cap.
Ma intereseaza si parerea vostra in legatura cu produsul. HP Compaq nx9105.

Link-ul este catre Domo.ro dar vreau sa-l cumpar de la ultrapro.ro, ies mai ieftin cu vreo 3mil, si in plus nu prea am eu incredere in domo...

Ati tot spus voi de emag.ro si uite ca l-am gasit si acolo la emag.ro, dar nu e la fel de "echipat", e putin mai slabut.

Ce ziceti de cel de la domo?
mynameismada
E ok laptopul dar parerea mea e ca la banii astia poti sa iei ceva mai bun. Uite-te de exemplu la laptopul asta . e la aceiasi bani, dar are 2 Mb cache fata de 1 Mb la ce vrei tu, hard de 80 fata de 60, 16.7 mil de culori e are 3 kg in loc de 3.75
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.