andlpd
27th September 2005, 12:18
Din experienta voastra ce sugestii aveti? Ceva potrivit d.p.d.v al raportului calitate/pret.
aleka008
27th September 2005, 14:01
QUOTE(andlpd @ Sep 27 2005, 13:18)
Din experienta voastra ce sugestii aveti? Ceva potrivit d.p.d.v al raportului calitate/pret.
Aplalux
andlpd
27th September 2005, 18:43
ms..alte opinii?incerc sa imi formez o parere fondata:)
medvonok
27th September 2005, 23:15
Super Weiss. Merge bine pe pereti.
suri
28th September 2005, 08:24
QUOTE(medvonok @ Sep 27 2005, 23:15)
Super Weiss. Merge bine pe pereti.
daca este pentru interior, recomand de asemenea dufa superweiss. acum doi ani am renovat o camera din apartament, iar pentru zugravit am folosit superweiss. foarte multumit. anul asta am renovat o alta parte, si de asemenea am folosit superweiss. mesterul a fost uimit cat de bine s-a conservat o jumatate de galeata de vopsea ramasa de acum doi ani, pe care, de altfel a folosit-o cu succes acum.
jericho
28th September 2005, 08:41
super weiss merge, de asemenea si faust am mai folosit......
ReKo
28th September 2005, 19:19
eu recomand Spor. Cu el am dat prin casa si pot sa pun ca sunt multumit...
suri
29th September 2005, 08:11
faust se intinde bine, dar nuanta de alb este ceva mai inchisa comparativ cu superweiss (daca faci comparatie pe acelasi perete, vezi ca faust este de fapt un fel de gri). in plus de asta, acolo unde am dat cu faust a cam inceput sa se exfolieze dupa vreun an de zile (dar asta poate fiindca era vorba de bucatarie
).
Snowdance
29th September 2005, 08:49
tot Spor, in toata casa. Dar in mod cert nu acopera atat de mult cat scrie pe cutie. acopera cam 75% din cat scrie.
jericho
29th September 2005, 09:04
QUOTE(suri @ Sep 29 2005, 08:11)
faust se intinde bine, dar nuanta de alb este ceva mai inchisa comparativ cu superweiss (daca faci comparatie pe acelasi perete, vezi ca faust este de fapt un fel de gri). in plus de asta, acolo unde am dat cu faust a cam inceput sa se exfolieze dupa vreun an de zile (dar asta poate fiindca era vorba de bucatarie

).
la mine nu au fost probleme, o am pe tavan (singurul loc unde am folosit albul) si nu au aparut exfolieri...in restul casei am bagat nuantatori de culoare si acolo chiar nu am avut cum sa-mi dau seama...iar de xfolieer nici nu se pune problema...
andlpd
29th September 2005, 15:50
spor merge cu colorant? dar super weiss?
crz
29th September 2005, 16:21
Si eu am zugravit de curand (luna trecuta) si am folosit Spor. Sunt multumit de cum a iesit (alb alb alb
).
A, ia galeata cat mai mare. Cea de 19 este ideala:).
medvonok
29th September 2005, 22:28
Vopseaua lavabila, indiferent de firma, nu o sa "cada" singura de pe pereti, fie nu a fost dat bine gletul, fie exista umezeala pe perete - sau inundatii repetate. Mai este posibil sa apara asa numitul fenomen de coacere a peretelui si nu ai ce sa faci, oricum in mare parte pica nu numai lavabila ci si o parte din glet. Asadar pregateste temeinic peretele inainte, si nu uita ca exista si AMORSE de perete.
ochi verzi
1st October 2005, 18:18
eu am zugravit anul trecut cu Smalto si sint foarte multumita si de cum s-a intins pe perete si de puterea de acoperire.
CAlex
1st October 2005, 19:53
In ultimii 2 ani am asistat la 4 zugraveli, acasa si la prieteni f. buni. Peste tot au fost mesteri diferiti care au folosit Aplalux (aia verde) si a iesit foarte bine. Ei toti ziceau ca aia ar avea albul cel mai alb (daca se poate spune asa).
andlpd
1st October 2005, 21:48
nu e vorba de "albul cel mai alb"..ma intereseaza sa mearga bine cu colorant:) albul e monoton
CAlex
1st October 2005, 22:25
da, dar daca ai un alb foarte curat atunci si culoarea finala e mai usor de obtinut. iti sugerez insa altceva: exista o firma (nu imi aduc aminte care) ce are un aparat care iti mixeaza culoarea automat si iti da la pachet bidonul de vopsea deja customizat. Am vazut asta intr-o emisiune de profil la Antena 1. Era un fel de shaker in care bagai cutia de vopsea alba, seectai pe computer culoarea/nuanta dorita si el adauga necesarul de colorant si apoi se apuca de amestecat.
daca vrei culoare si vrei sa iasa intocmai, give it a try!
andlpd
1st October 2005, 23:20
mersi
Psych0Bitch
3rd October 2005, 22:34
cu Aplalux e o mica problema. daca vrei cumva sa sa adaugi pigmentzi nu`tzi recomand de nici un fel sa alegi aceasta vopsea, sub nici o forma pt ca oricat ai icnerca sa tranteshti pigmentzi in aplalux doar vei realiza ca vei arunca banii pe fereastra shi nuantza pe care tzi`o doreshti n`o vei obtzine niciodata (asta in cazul nuantzelor mai intense sau inchise) insa daca vrei sa foloseshti doar ca vopsea alba da...o recomand.
la capitolul vopsele bune colorate...recomand dufa!
Snowdance
5th October 2005, 10:10
eu am zugravit garsoniera recent, cu spor, in vreo 7 culori 
o sa atasez cateva exemple de culoare, dar aparatul nu surprinde nuanta asa cum e vazuta cu ochiul liber. Oricum, au iesit bine. Intr-adevar, culori inchise nu prea poti obtine, dar nu neaparat din cauza culorii albe, ci din cauza ca nu exista coloranti destul de puternici.
eu am facut un bar maro inchis si niste stalpi si grinda pe balcon grena-bordeaux, dar culorile astea inchise le-am luat de la un centru din ala de culori cum zicea CAlex mai sus. culoarea deja facuta. Ba chiar am mai pus din culoarea aia preparata si in cea alba, ca sa schimb putin nuanta fata de cea obtinuta din tuburile de colorant.
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
andlpd
5th October 2005, 10:21
ms de post..arata foarte bine
goad
6th October 2005, 21:44
Guzuchim 300.000 lei 15 kg tip Inno...nustiucum .
Foarte bun !
goad
7th October 2005, 19:41
innenweiss se numeste.
cipman
8th October 2005, 01:26
1. Atlas
2. Spor
3. nu_mai_conteaza
...
Neaparat cu amorsa. De care o fi. Numai daca se da peste peste alta lavabila nu se mai da amorsa.
vraco
4th January 2006, 09:10
Aplalux Atlas. Cea mai buna, sunt supermultumit de ea. E drept ca e scumpa dar merita .
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.