Vopsea lavabila
Pagini: 1, 2

car

Folosesc fara probleme Spektra! Este din Selgros, marfa slovena si e de buna calitate! am folosit-o cu succes dupa 1 1/2 ani dintr-un pet! E putin mai scumpa vreo 75 lei 15 litri da' merita!
dumitress
deko-profesionala.

Bebeluska
Dar a aparut un fel de vopsea, atasez un link, poate stie cineva ce fel de vopsea este si unde pot gasi la noi asa ceva? Si cum se numeste?Cica e foarte la moda la italieni.

http://notte.webmobili.it/default.asp?pagi...&ID=MISGIORGIA3

Sper ca nu se va considera reclama, avand in vedere ca e un site strain..
stefun
As vrea sa renovez apartamentul, dar nu stiu care dintre acestea sa aleg.
-Atlas
-DUFA Wanfarbe
-Super Weiss
-Hera

Multumesc.
stefun
Ce parere aveti despre vopseaua Winter?
Mi s-a spus ca destul de bun la apartamente cu geam termopan.

E adevarat?
Am cautat pe net dar n-am gasit nimic in legatura cu acest vopsea.
Please help.
muscarul
QUOTE(Bebeluska @ Apr 5 2006, 19:44) *
Dar a aparut un fel de vopsea, atasez un link, poate stie cineva ce fel de vopsea este si unde pot gasi la noi asa ceva? Si cum se numeste?Cica e foarte la moda la italieni.

vopseaua de care vorbesti tu este de fapt o tehnica, se numeste faux-painting. AIci un USA< unde sunt acuma si lucrez - guess- ca vopsitor - faux-paintingul are f mare cautare, si se plateste f bine.
Se folosesc tot felul de buretzi speciali si diverse tipuri de vopsea, in mai multe straturi, pentru a obtine tot felul de nuante.

QUOTE(Bebeluska @ Apr 5 2006, 19:44) *

vopseaua de care vorbesti tu este de fapt o tehnica, se numeste faux-painting. AIci un USA< unde sunt acuma si lucrez - guess- ca vopsitor - faux-paintingul are f mare cautare, si se plateste f bine.
Se folosesc tot felul de buretzi speciali si diverse tipuri de vopsea, in mai multe straturi, pentru a obtine tot felul de nuante.
bbtuning
vopselele IMER

www.imer.ro

newrazvan
QUOTE(stefun @ May 8 2006, 11:26) *
As vrea sa renovez apartamentul, dar nu stiu care dintre acestea sa aleg.
-Atlas
-DUFA Wanfarbe
-Super Weiss
-Hera

Multumesc.

daca vrei sa faci peretii albi cea mai buna este atlas sau altfel spus dintre lavabilele comercializate in ro exista atlasul si apoi la distanta mare restul!

daca vrei sa colorezi foloseste cu incredere hera este o vopsea la origine de undeva de prin nordul europei si comercializata de o firma ungureasca .exista in magazinele specializate aparate care iti vor face culoarea aleasa pe loc.(repet iti recomand hera numai si numai pentru colorare!!!!)
florinmclaren
Am si eu o intrebare, ca vad ca aici sunt oameni priceputi...Vecinul de deasupra mi-a facut o "surpriza" si m-a inundat, nu foarte rau, dar am o dunga in tavan care se intinde dintr-un perete in altul.Vreau sa dau o mina de lavabila, insa cred ca daca dau numai pe dunga respectiva, cred ca se va vedea o diferenta evidenta.La fel, mi-a udat un perete si presupun ca in momentul in care se usuca acesta va ramine patat.Ce ma intereseaza pe mine este :

1) ca sa fac tavanul integral, in vopseaua alba lavabila pe care o dau, trebuie sa mai pun apa, diluant sau altceva, sau se da asa cum este ?

2) peretele care va ramine patat are o nuanta gen ou de rata...aveti idee...daca ma duc undeva unde iti prepara vopseaua pe calculator, mai pot obtine aceeasi nuanta ? ma gandeam sa fac o poza peretelui si sa ma uit pe mostrele care le au ei...

Thx all.
mutulica_41

QUOTE (florinmclaren @ Mar 14 2008, 10:11) *
Am si eu o intrebare, ca vad ca aici sunt oameni priceputi...Vecinul de deasupra mi-a facut o "surpriza" si m-a inundat, nu foarte rau, dar am o dunga in tavan care se intinde dintr-un perete in altul.Vreau sa dau o mina de lavabila, insa cred ca daca dau numai pe dunga respectiva, cred ca se va vedea o diferenta evidenta.La fel, mi-a udat un perete si presupun ca in momentul in care se usuca acesta va ramine patat.Ce ma intereseaza pe mine este :

1) ca sa fac tavanul integral, in vopseaua alba lavabila pe care o dau, trebuie sa mai pun apa, diluant sau altceva, sau se da asa cum este ?

2) peretele care va ramine patat are o nuanta gen ou de rata...aveti idee...daca ma duc undeva unde iti prepara vopseaua pe calculator, mai pot obtine aceeasi nuanta ? ma gandeam sa fac o poza peretelui si sa ma uit pe mostrele care le au ei...

Thx all.

Daca iti pui problema sa pui diluant in lavabila, cred ca ar fi mai bine sa optezi pt o cariera la Mclaren...Serios acum, daca n-ai habar de astea, mai bine cheama un zugrav; intai tre sa astepti sa se usuce peretele( tavanul), pe suport ud nu tine nimic, apoi, pe zona udata daca se cojeste vopseaua veche trebuie sa slefuiesti si eventual sa faci mici reparatii cu glet de finisaj daca e cazul, si dupa ce le slefuiesti cu hartie abraziva, dai cu amorsa pe toata zona reparata (recomand acrilica), si apoi 2 straturi de lavabila peTOT tavanul! Nu-ti face iluzii ca poti sa dai doar pe zona reparata si sa nu se vada, pt ca nu se va intampla, chiar daca dai cu exact aceeasi culoare. Te duci la un magazin care are masina colorimetrica, nu-ti fac recomandari, pt ca daca nu-mi fac reclama la vopseaua pe care o vand eu, cu siguranta nu o sa fac reclama la altii.
Ultimul amanunt- toate vopselele lavabile ( in dispersie apoasa) se dilueaza cu apa in proportia recomandata de producator si ar trebui sa fie mentionat pe galeata.Succes, Mclaren, si la zugravit , si in F1 !
manole74
Pentru cea mai buna vopsea lavabila de interior,dar numai ALBA, e bine a alegeti ESOTEX fabricata in Grecia.Zic numai alba, pentru ca nu permite compozitia ei aditivarea cu alte nuante. Vorbesc in cunostinta de cauza, nu din auzite.Ca pret estimativ, o galeata de 15l era cam 112ron. Succes
overseas
printre cele mai bune calitativ: SIKKENS de la Akzo Nobel; in Bucuresti importa firma COLOR MAGIC 2000
mutulica_41
Stimate mestere Manole, NU exista 'cea mai buna vopsea", asa cum nu exista nici cea mai buna masina, daca tot am vazut in avatarul tau o masina..., poti tu sa spui care e cea mai buna masina (autoturism)?
si daca ar fi sa fie, ma intreb de cati ani fac grecii vopsea? ce traditie au?
In afara de asta, vezi ca nu prea e voie reclama la srl-uri...
beduinu
salut .am de dat cu vopsea lavabila in jur de 550 mp ,p-m
cine poate sa-mi spuna cat ma-r costa in mare vopseaua :cate kilograme de vopsea trebuie sa cumpar ,daca aduc un profesionist (meserias )cam cat ma-r costa
mutulica_41
Nu exista acelasi consum pt orice vopsea lavabila; cu o vopsea buna, ti-ar trebui cam 200 kg vopsea, si vreo 15 lt amorsa concentrata, care se dilueaza 1:4; nu cu orice amorsa ai consumul asta, precum nu cu orice vopsea obtii 6 mp/ kg/ strat; sunt multe calitati pe piata cu multe preturi
catalinbv
foarte multe pareri foarte multe tipuri de vopsea - in general vopseaua cu care a dat fiecare e clar cea mai buna "pentru respectivul"

eu am dat cu spor antimucegai avand o problema cu peretii din garsoniera - ulterior am mai dat cu o marca pe care nu o pot preciza pentru ca a fost adusa intr-o cutie de Domestos si din ala stiu ca nu era sigur

Danke a fost a treia folosita dar nu am fost prea multumit in sensul ca nu acopera cat spor (spor 14 mp iar danke numai 6 mp la litru parca) si in plus am dat la straturi de mi-a venit acru si acolo unde reparasem cu euroglet (care ar fi trebuit sa fie alb cum scria pe ambalaj dar a fost crem) tot mai am usoare umbre pe perete - in schimb are avantajul ca este ieftina (o galeata de 8.5 l este cam 35 RON in Selgros Brasov)

SI ACUM O INTREBARE PENTRU TOTI ZUGRAVII AMATORI DE AICI - AS MAI AVEA NEVOIE DE CEVA LAVABILA SI AM VAZUT CA LA UNII V-A MAI RAMAS - AS DORI SA O CUMPAR DAR SA FIE ALBA NEAPARAT - MA PUTETI CONTACTA PE MAIL SA IMI SPUNETI MARCA, CANTITATEA SI PRETUL

calculatoare2005@yahoo.com
0766432173

e pacat sa o lasati sa expire pe acolo pe unde o tineti - sigur daca o sa mai aveti nevoie veti gasi de cumparat in acel moment

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.