soft optimizare debitare pal

liviu40

worthy.gif salut baieti sunt nou pe aici si fac si eu mobila asa pt. mine acasa..problema mea este ca m-am saturat sa tot desenez ,calculez si sa caut o solutie economica la debitarea palului.Cine poate sa ma ajute sa-mi dea un link ceva.o idee unde pot sa gasesc un soft pt. debitare pal ( macar cu free trial) ca am gasit pannecutter ,da'-i rau ca nu poti sa-l testezi sad.gife un demo mai nashpa!
Orice idee si ajutor e binevenita..va multumesc anticipat si spor la treaba
Liviu worthy.gif
gigimarga214
potzi da mai multe amanunte ? ce sa faca exact ? poate e mai ushor sa se fac de la zero ... poate.

pocris
QUOTE(liviu40 @ Sep 26 2005, 19:20)
worthy.gif salut baieti sunt nou pe aici si fac si eu mobila asa pt. mine acasa..problema mea este ca m-am saturat sa tot desenez ,calculez si sa caut o solutie economica la debitarea palului.Cine poate sa ma ajute sa-mi dea un link ceva.o idee unde pot sa gasesc un soft pt. debitare pal ( macar cu free trial) ca am gasit pannecutter ,da'-i rau ca nu poti sa-l testezi sad.gife un demo mai nashpa!
Liviu  worthy.gif
*

www.magiclogic.com/plan-iq.cfm
Bila.Nicola.Florin.Sorin
prietene ma gasesti dupa ora 22:00 in fiecare seara pe messenger liberul1979 sau daca prinzi un loc de download (serverul este setat pt cativa useri)intra pe ftp://82.77.177.131 daca nu cautama si rezolvam am destule.
GsmHelp
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...help&st=750

softul este pus de mine pe net serverul ftp este inchis de mul. biggrin.gif
GsmHelp
iata ca lam pus pe forum
reluu
QUOTE(liviu40 @ Sep 26 2005, 19:20) *
Liviu worthy.gif

salutare!sti cumva de unde pot sa iau si eu un soft pentru debitare pal.multumesc anticipat.astept un raspuns pe mess id relu_relu45 Multumesc

angajatul
pai nu vezi mah ca a fost atasat mai sus??????? deadtongue.gif
Adyr
cel pe care il folosesc eu se numeste optimik este free in conditiile cand tai maxim 30 de repere/proiect.
il gasiti cu google.
tine cont si de textura ( modelul ) PAL-ului - iti alegi cum sa taie fetele pe lung sau pe lat iar cele care nu te intereseaza ex. cele care nu sunt la vedere le aseaza cum este mai optim.
tesio

Cat are o placa standard de pal? 2754 mm pe 2070mm? Multumesc
angajatul
kronospan 2750x2070
egger 2800x2070
corbu1000
QUOTE (reluu @ Jan 18 2007, 19:21) *
salutare!sti cumva de unde pot sa iau si eu un soft pentru debitare pal.multumesc anticipat.astept un raspuns pe mess id relu_relu45 Multumesc

Daca nu ai gasit inca asa ceva cred ca te pot ajuta cu asemenea softuri. Daca vrei mai multe informatii legate de softuri de genul asta si citeva in plus poti sa ma cauti pe id-ul de messenger corbu1000.
Poate te pot ajuta.
Multumesc mult.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.