mancaruri roz!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

veioza

in categoria:da mama cu cratita-n mine, vin si io si va intreb: ce mancaruri de culoare roz cunoasteti? sa nu mi spuneti budinca din aia infecta, la plic. fetita mea, fiind la varsta Barbie, nu vrea decat mancare de culoarea roz....si in afara de ciorba de loboda...oarecum roz...nu mi trece nimic prin cap...
ajutati o mama la ananghie!
Cipsu
On: Mancare de gutui... confusedsmiley.png

Off: Cand eram mic m-am indopat cu niste acadele de culoare roz, urmarea fiind ca mi-a fost extrem de rau. Pe cale de consecinta cativa ani buni daca vedeam mancare de culoare roz ma lua stomacul de nas instantaneu. Nici acum, dupa 18 ani nu pot sa ma laud ca rozul e una din culorile mele preferate.

veioza
da, mama, cu cratita-n mine. asta pentru cazul in care citeste mufa pe aici. si ca sa evit un ciocan in cap.
veioza
QUOTE(Cipsu @ Sep 26 2005, 11:42)
On: Mancare de gutui... confusedsmiley.png

Off: Cand eram mic m-am indopat cu niste acadele de culoare roz, urmarea fiind ca mi-a fost extrem de rau. Pe cale de consecinta cativa ani buni daca vedeam mancare de culoare roz ma lua stomacul de nas instantaneu. Nici acum, dupa 18 ani nu pot sa ma laud ca rozul e una din culorile mele preferate.
*

cum e aia? mancarea de gutui, vreau sa zic. poate e galbena...si asta nu intra in categoria mancarurilor dezirabile.
tre sa fie altceva decat acadele, bombonele,prajituri,prostioare. tre sa fie din categoria felul 1, felul 2.
merci, cipsu!
zoltan
sfecla de zahar?
Cipsu
QUOTE(veioza @ Sep 26 2005, 11:46)
cum e aia? mancarea de gutui, vreau sa zic. poate e galbena...si asta nu intra in categoria mancarurilor dezirabile.
*

Unora le place...chiar roz nu e ....dar e un galben roscatziu asa....
licsandru
Crevetii sunt roz dar sunt o poala de bani, ramai la ciorba de loboda smile.gif

veioza
cipsule, da reteta cu gutuile,pls.
licsandre, nu mai conteaza cati bani se duc atunci e vorba sa ti vezi minunea alimentata:)
totusi, imi doresc mancaruri cu aport de toate cele necesare unui organism care sa functioneze bine:((((
veioza
QUOTE(zoltan @ Sep 26 2005, 11:50)
sfecla de zahar?
*

brava, tovarase! asta o bagam la salate. sa traiesti!
Kidu

fa piure sau cartofi fierti si ii amesteci cu un pic sfecla fiarta sau murata...

icre?

creveti fierti ( daca i o placea )

orez fiert cu un pic de boia dulce, nu iese chiar roz...dar..
Cipsu
QUOTE(veioza @ Sep 26 2005, 12:05)
cipsule, da reteta cu gutuile,pls.
*

Se face cu zahar ars...sincer nu stiu reteta...dar ma interesez si o sa o postez aici.
Mosotti
ciorba de shlapi roz death.gif
florina
exista mancare roz? w00t.gif
prajitura cu gelatina de capsuni eheyebrow.gif
sau.... nu exista mancare roz down.gif

edit: aaaa si cremvustii despielitati sunt roz,... cred dribble.gif

edit 2:mama zice ca sa-i pui pe masa sos de rosii si un pahar de lapte si sa-i spui ca combinate vor fi roz. dar sa nu le combine w00t.gif
veioza
moso, prevad ca iti vei hrani copiii cu apa din masina de spalat in care a iesit culoarea din haine. daca o fi albastra, le oi spune ca e suc de curacao, daca e verde, ca e ceai de menta... smile.gif
iti recomand sa nu faci copii in viitorul apropiat! si nici bona pentru copiii prietenilor sa nu te propui. smile.gif
florina, din fericire pentru ea, minunea nu accepta combinatiile "tulburatoare" gen suc de rosii plus lapte.
am reusit un piure roz si o ciocolata roz aseara.
merci de idee!
martzafoi_
ia si tu niste coloranti d-aia 'natureli' naughty.gif , si totul va fi roz smoke.gif
veioza
QUOTE(martzafoi_ @ Sep 27 2005, 08:06)
ia si tu niste coloranti d-aia 'natureli'  naughty.gif  , si totul va fi roz smoke.gif
*

smile.gif trebuia mentionat oare, subliniat, ca incerc sa o feresc de toate relele, inclusiv porcariile chimice din alimente....?
pentru "spirite de gluma" exista multe alte topicuri...unde va puteti etala umorul sadic, inteligenta subtil mascata in vorbe de duh originale,etc.
ceream niste sfaturi, dupa ce am colindat pe culinar.ro si alte locuri unde m as fi putut documenta.atat. aveti idei strict la subiect?ok. nu?...vedeti pe sexylounge,generalitati...raspundeti acolo in stilul dorit.
merci!
Celest
biggrin.gif nu e mai simplu de explicat ca in general mancarea nu-i roz ?
aleka008
Orez sarbesc, cu rosii decojite in el.. supa de rosii cu smantana (asa o mananca o prietena).. Gris sau orez cu lapte cu dulceata de visine sau de capsuni... Tocanita de cartofi cu ardei capia rosii... ciulama de pui in care poti sa pui o lingura de zeama de la o sfecla fiarta.
Mancare rosie poti face, dar ca sa ajungi la roz.. poti sa pui putin rantas de faina sa o mai albeasca..
retele
QUOTE(veioza @ Sep 27 2005, 10:11)
smile.gif trebuia mentionat oare, subliniat, ca incerc sa o feresc de toate relele, inclusiv porcariile chimice din alimente....?

încearcă să o ferești de un rău și mai mare, acela de a deveni o răsfățată...
mă gândesc ce-o să faci după ce-o să descopere că-i place mâncarea argintie, sau turcoaz, sau neagră, sau albastră...
martzafoi_
QUOTE(aleka008 @ Sep 27 2005, 14:13)
Gris sau orez cu lapte cu dulceata de visine sau de capsuni
*

subscriu. e delicios naughty.gif

QUOTE(retele @ Sep 27 2005, 14:32)
încearcă să o ferești de un rău și mai mare, acela de a deveni o răsfățată...
mă gândesc ce-o să faci după ce-o să descopere că-i place mâncarea argintie, sau turcoaz, sau neagră, sau albastră...
*

subscriu si aici sleep.gif
bogdanan
...colorant alimentar...
florina
pateul de gasca intins subtire pe paine e roz laugh.gif
veioza
QUOTE(florina @ Sep 28 2005, 17:32)
pateul de gasca intins subtire pe paine e roz  laugh.gif
*

subtil, again,florina. smile.gif
veioza
ok...o alint si ii cultiv chiar perioada roz. e varsta pentru asta. merci de sfaturi.
laptele cu gris si cu dulceata de capsuni...uau....delicios.
alte mancaruri roz....?
silver2
o salata din betisoare de crabi cred (se gasesc pe la metro si sunt aproape roz de fapt un rosu deschis) cu cartofi fierti si porumb si putina maioneza, ideea e ca de la carbii aia se face toata mincarea roz si e si buna salata...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.