Sirius
27th October 2005, 13:16
Impreuna cu maghiarii a venit in Europa un trib kazar, kabarii mai exact. Deprinderile razboinice ale ungurilor par a fi insusite de la acestia, care erau prin excelenta niste razboinici.
rakoczy
27th October 2005, 19:45
am gasit ceva despre Kazari....
Freedman subliniaza ca evreii din Europa rasariteana, care formeaza 98% din evreimea de azi, sunt de fapt un trib asiatic da kazari izgoniti din centrul Asiei de ceilalti mongoli si revarsat în Europa rasariteana, unde la apogeu detineau un regat întins între Marea Caspica si Marea Neagra si unde sub regele Bulan s'au convertit în secolul 7 de la cultul lor pagân falic (despre care Benjamin Freedman opineaza ca era asa de desgustator încât nici nu vrea sa-l descrie) la talmudism. Pe acesta regele Bulan se hotarîse sa-l introduca ca religie de stat, în care scop importase mii de rabini de la centrele talmudice ca sa transforme cele 20 milioane de khazari turcici asiatici, care venerasera (si, dupa parerea noastra, mai venereaza înca) falusul, reclama acum dreptul lor "ancestral" si "religios" la pamântul palestinienilor; si pentru ca ei sa obtina acest "drept ancestral si religios", milioanele de tineri europeni si americani au trebuit sa moara în doua razboaie, caci e de "datoria noastra crestineasca" sa asiguram "poporului ales" patria sa biblica ancestrala, exclama Benjamin Freedman.
"Sunt 54 de milioane de chinezi musulmani", spune Freedman; "ce-ar fi daca dintr'o data si-ar zice arabi si ar avea pretentia sa alunge toti locuitorii Asiei Mici de la vetrele lor în virtutea dreptului lor ancestral si religios la locurile în care a trait Mahomed?" La fel de absurda este pretentia khazarilor sionisti talmudisti la pamântul Tarii Sfinte; "Si unde ai sa gasesti o minciuna mai mare decât aceasta", exclama el. "Aceasta minciuna imensa sta la baza tuturor suferintelor acestei lumi", spunea el în 1960.
"De ziua pocaintelor, când intri în sinagoga, auzi cum înainte de începerea slujbei se recita de trei ori Kol Nidre", care anuleaza orice contract si orice juramânt depus de evrei din acea zi înainte pe timp de un an; "eu stiu caci si eu am fost acolo si am recitat Kol Nidre", zice Freedman. "Câta încredere poti avea în sinceritatea unuia care recita Kol Nidre?"
In deceniile care au urmat eforturilor lui Freedman, Noua Ordine Mondiala si doctrina satanica a Noii Ere au avansat mult, dincolo de ce-si închipuise el la ora aceea. Dar privirea pe care a aruncat-o el asupra ambitiilor de dominatie globala ale plutocratiei internationale lipsite de Dumnezeu (dintre care unii îsi zic evrei, unii se recunosc satanici, unii sunt simpli atei materialisti) si asupra metodelor si simbolis-ticii ei georgrafice ramâne valabila si azi, cu atât mai valabila cu cât este o privire aruncata din interior, dinauntrul cercului conspirator. "Eu stiu pentru ca am fost acolo", zice Benjamin Freedman, evreul antisemit pe care-l urasc sionistii.
D. K.
rml
28th October 2005, 20:27
Romanii sunt descendenti directi a dacilor, asa ca nici nu se pune problema. Cine a deschis discutia asta, ori este un tradator, ori un strain tampit la cap, care trebuie alungat din tara.